ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی جهت خرید لپ تاپ

GHAGHALEELEE
11-08-2013, 20:19
سلام دوستان من برای خواهرم میخوام لپ تاپ بخرم ، خودش یکسری اطلاعاتی گرفته ولی من فکر میکنم بیشتر از حد نیازش هست میخوام ببینم نظر شما چیه کارهایی که با لپ تاپ احتمالا انجام میده اینهاست : کارهای روزمره مثله وب و افیس و ...(طبعتا دکمه های کیبوردش باید مطلوب باشه چون دیدم بعضی ها بخاطر کیبورد لپ تاپ مجبور شدن لپ تاپ رو عوض کنند) تماشای فیلمهای فول اچ دی بازی های تبلت ای پد (حالا نمیدونم اصلا این بازی ها مخصوص pc هم هستند یا نه ولی منظورم اینه بازی های سنگینه کامپیوتری رو اصلا نمیدونه چیه!) من فکر میکنم لپ تاپی با این قطعات براش کافی باشه البته در مورد کارت گرافیک چیزی نمیدونم: cpu : core i3 ram : 4gb led : 15 لپ تاپ با دوامی هم باشه. بودجه اش مشخص نیست (میتونه زیاد هزینه کنه) ولی شما 1.200 تا 1.900 در نظر بگیرید پیشاپیش سپاس

3aman021
11-08-2013, 20:53
hp 4540s بهترین گزینست

GHAGHALEELEE
11-08-2013, 22:55
سامان جان مرسی از راهنماییت
ممکنه یکم بیشتر توضیح بدی ، البته مشخصاتش رو خودم پیدا میکنم ولی میخوام ببینم چرا مد نظر شما این هست ؟ از کیبورد و دوامش چیزی میدونید یا خودتون تجربه کردیدش.
مرسی

m0fidi
12-08-2013, 01:06
دوست عزیز احتمالا اون تحقیقاتی که کرده رو لپ تاپ full hdبوده .
4540پردازنده i5داره ,کیفیت ساخت و کارایی عالیه حدود 2ت فقط ضعفش گرافیک پایینشه و برای بازی مناسب نیست .
پیشنهاد من hp m6 1201حدود 2.5 که جدیدتره و زیباتر گرافیکشم بدک نیست .هر دو با نمایشگر hd .
پ.ن:بهتره پردازنده i5بگیرید که اگه یه زمانی خواست کار سنگین تر انجام بده خیالتون راحت باشه ,هرچند که i3هم از پسش برمیاد ولی i5عاقلانه تره.
راستی نام کاربریتون هم خیلی جالبه منو برد به کودکی:n06:

Capital
12-08-2013, 02:21
دوست عزیز یهترین گزینه شما طبق حرف دوستان همون 4540 میباشد.که هم تو این رنج قیمت گرافیک خوبی داره و خیالتون هم راحت باشه که این لپ تاپ اونجور بازی هایی رو که گفتین رو راحت اجرا میکنه و باز طبق حرفتون اینطور معلومه که با نرم افزارهای سنگین هم کار نمیکنین و یقین داشته باشین که cpu این لپ تاپ خیلی راحت جوابگوی شماست.

GHAGHALEELEE
12-08-2013, 10:37
ممنون از راهنمایی همه دوستان
ولی قیمتهایی که شما فرمودید (با توجه به پست شماره 4) 2 و 2.5 هست در صورتی که من گفتم 1.2 تا 1.9 که بیشتر منظورم خودم 1.6 بود چون میدونم خواهرم چقدر از کامپیوتر سر در میاره و معمولا همه اول میخوان سیستمشون عالی باشه و بعدش میگن ای کاش انقدر خرج نمیکردیم.خودم چند مدل core i5 دیدم ولی همشون Acer بود ، کیفیت محصولاتشون پایین تر از HP هست ؟

3aman021
12-08-2013, 11:25
بله کیفیت hp بهتره!
با توجه به سقف بودجتون 4540 قوی ترین و بهترین انتخابه هر چند شاید گرافیک آنچنانی نداره اما از لحاظ کیفیت ساخت عالیه کیبوردش هم خوبه .من با این لپ تاپ کار نکردم اما از نزدیک دیدم و کیبورد و یه سری چیزاش رو چک کردم ,مشکلی نداشته.
صفحه نمایش مات و با کیفیتی هم داره.
میتونی یه سری به بخش طرفداران 4540بزنی تا مطمئن شی!
موفق باشی

m0fidi
12-08-2013, 15:08
ولی قیمتهایی که شما فرمودید (با توجه به پست شماره 4) 2 و 2.5 هست در صورتی که من گفتم 1.2 تا 1.9 که بیشتر منظورم خودم 1.6 بود چون میدونم خواهرم چقدر از کامپیوتر سر در میاره و معمولا همه اول میخوان سیستمشون عالی باشه و بعدش میگن ای کاش انقدر خرج نمیکردیم.خودم چند مدل core i5 دیدم ولی همشون Acer بود ، کیفیت محصولاتشون پایین تر از HP هست ؟

چون فرمودید میتونه بیشتر هزینه کنه گفتم
این مدلها هم کاملا معمولین و چیزی نیست که بخواد کسی رو پشیمون کنه که خرج اضافی کرده.,به هر حال اگه همچنان روی i3مصممید به Lenovo g580هم یه نگاهی بندازید .

netstar
12-08-2013, 21:04
Samsung NP350V5X-S05AE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نقدشم تو دیجی کالا هست.

sAeEd_kHaAn
16-08-2013, 07:56
4540 که دوستان گفتن بهترین انتخابه در صورد کمبود بوجه انتخاب دوم میشه g580

Dariush Samsung
17-08-2013, 19:19
:39::39::39::39::39::39::39:!!!!!!!!!!!!! اگه یه لپ تاپ حرفه ای میخواید ACER S7 رو پیشنهاد میکنم اگه لب تاپ معمولی مخیواد برای کارای اداری و خانوادگی ولی با توانای
ی های اجرا بازی های مثل Call of duty Black ops2 و کلا با سیستم بالا و قیمت ارزان که باورتون نمیشه ACER 5742zg رو بهتون پیشنهاد میکنم من خودم این سیستم رو داشتم و ازش راضی بودم و عالی بود این پیشنهاد من بود حالا ___! سونی اپل و .. همه اینا فقط اسم دارن الان من اپل ZONM0003x دارم ولی هیچ فرقی با لب تاپ های دیگه نداره فقط اسمشه !! ولی از من گفتن بهترین انتخاب ACER هستتتتتتتتتتت
من یه سیستم پیشنهادی دارم
مدل acer 5742
رم 3GB DDR3
اندازه 15.6
دارای دوتا از گرافیک های برتر جهان INTEL HD & NVIDIA 540 1GB که خیلی پر قدرتند گرافیک اینتل برای ویندوز و کار های جزئی و انویدیا برای اجرا بازی های پر قدرت و کار های گرافیکی
هارد 500GB
دارای سی پی یو قابل قبول در حدود i5
نام سی پی یو intel pentium P 6200
مضایا
ضعیف شدن قدرت سرد کننده طی مصرف زیاد
داغ کردن در حین اچرا بازی های پر گرافیک
قیمت پایین 1 میلیونه :n09:

samira_googleOne
27-08-2013, 10:45
خب باید بگم کیفیت hpبهتره ولی در مورد ایسر هم جای نگرانی نیست چون لپ تاپهای جدیدش خیلی بهتر شده و داره کیفیت و کانفیگ خوبی در مقابل قیمت مناسبش ارائه میده .
مدل P243MG رو با کانفیگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود 1800 تا 1900 تومن میتونی بخری .

Capital
27-08-2013, 20:32
:39::39::39::39::39::39::39:!!!!!!!!!!!!! اگه یه لپ تاپ حرفه ای میخواید ACER S7 رو پیشنهاد میکنم اگه لب تاپ معمولی مخیواد برای کارای اداری و خانوادگی ولی با توانای
ی های اجرا بازی های مثل Call of duty Black ops2 و کلا با سیستم بالا و قیمت ارزان که باورتون نمیشه ACER 5742zg رو بهتون پیشنهاد میکنم من خودم این سیستم رو داشتم و ازش راضی بودم و عالی بود این پیشنهاد من بود حالا ___! سونی اپل و .. همه اینا فقط اسم دارن الان من اپل ZONM0003x دارم ولی هیچ فرقی با لب تاپ های دیگه نداره فقط اسمشه !! ولی از من گفتن بهترین انتخاب ACER هستتتتتتتتتتت
من یه سیستم پیشنهادی دارم
مدل acer 5742
رم 3GB DDR3
اندازه 15.6
دارای دوتا از گرافیک های برتر جهان INTEL HD & NVIDIA 540 1GB که خیلی پر قدرتند گرافیک اینتل برای ویندوز و کار های جزئی و انویدیا برای اجرا بازی های پر قدرت و کار های گرافیکی
هارد 500GB
دارای سی پی یو قابل قبول در حدود i5
نام سی پی یو intel pentium P 6200
مضایا
ضعیف شدن قدرت سرد کننده طی مصرف زیاد
داغ کردن در حین اچرا بازی های پر گرافیک
قیمت پایین 1 میلیونه :n09:
دوست عزیز اخه گرافیک 540 کجاش بهترین گرافیک جهانه؟یا کجا بهترین بازی های حرفه ای رو اجرا میکنه؟سی پی یو..........خواهشا اشتباه دوستانتان ر راهنمایی نکنید.

Dariush Samsung
28-08-2013, 14:22
دوست عزیز من با همین سیستم بازی های مثل
fifa13
black ops 2
BF3
Assissins creed3 و... رو روی کیفیت high و ultra بازی کردم و شما که کار نکردید الکی حرف منرو اشتباه ندودنید خواهشا شما با یه لب تاپ کار کنید بعد بیاید به من بگید که لب تاپی که خودم دارم چی اجرا میکنه چی اجرا نمیکنه

Capital
28-08-2013, 16:49
دوست عزیز من با همین سیستم بازی های مثل
fifa13
black ops 2
BF3
Assissins creed3 و... رو روی کیفیت high و ultra بازی کردم و شما که کار نکردید الکی حرف منرو اشتباه ندودنید خواهشا شما با یه لب تاپ کار کنید بعد بیاید به من بگید که لب تاپی که خودم دارم چی اجرا میکنه چی اجرا نمیکنهمن حرفی ندارم چون شما قبول نمیکنید اما شما هنوز تفاوت حرفه ای و معمولی رو در لپ تاپ نمیدونیند.

xman681
28-08-2013, 19:13
سلام
خسته نباشید

میخواستم ببینم بین برند lenovo و asus کدوم را پیشنهاد میدید ؟؟؟

من بین این دو برند گیر افتادم :n13: فقط میخوام ببینم از لحاظ کیفی کدوم بهتر هستند

ممنون

Capital
28-08-2013, 21:30
سلام
خسته نباشید

میخواستم ببینم بین برند lenovo و asus کدوم را پیشنهاد میدید ؟؟؟

من بین این دو برند گیر افتادم :n13: فقط میخوام ببینم از لحاظ کیفی کدوم بهتر هستند

ممنون
دوست عزیز شما اطمینان داشته باشید که کیفیت ساخت لنوو و ایسوس خیلی خوبه و من خوم از اونجور ادم هایی هستم که با برندهای زیادی کار کردم وبه خاطر همین میگم که هیچ فرقی نمیکنند فقط شما اگه میشه مدل های انتخابیتون و بودجتونو لطف بفرمایید بگین تا بیشتر راهنماییتون کنم.