ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ثبت رکورد 4400MHz برای حافظه رم G.SKILL TridentX

VAHID
11-08-2013, 17:36
شرکت G.SKILL ٬ تولید کننده پیشرو و خوشنام در زمینه تولید انواع حافظه رم و درایوهای حالت جامد در جهان با اورکلاک حافظه G.SKILL TridentX و دستیابی به فرکانس شگفت انگیز 4400MHz ٬ بار دیگر توانست رکورد بالاترین فرکانس را در میان حافظه‌های DDR3 به نام خود ثبت کند.دستیابی به این رکورد جهانی با کمک پردازنده نسل چهارم Core i7 4770K ٬ مادربورد ایسوس Maximus 6 Impact و سیستم خنک کننده نیتروژن مایع صورت گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اورکلاکر حرفه‌ای YoungPro از تیم TeamAU توانست این رکورد را با ثبت در hwbot.org به نام خود کند.

گفتنی است حافظه G.SKILL TridentX دارای فرکانس پیش فرض 3000MHz و زمان بندی CL12 می‌باشد که این گروه با افزایش 1400 مگاهرتزی فرکانس در نهایت توانستند فرکانس 4400MHz در زمان بندی CL13 ثبت کنند. فرکانسی که تا کنون نظیر آن در میان حافظه‌های DDR3 به دست نیامده است.
لینک تائیدیه CPU-Z:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای مشاهده تصویر در ابعاد اصلی بر روی آن کلیک کنید

--------------------

TREASURES
11-08-2013, 20:58
میگم سیستم شبیه سیبری روسیه شده :n02:

EXTREME
11-08-2013, 21:16
قبلش یک ایرانی با این حافظه رکورد زده بود و ایشون اومدن رکورد بالاتری زدن :n05:

Hamed DC
19-08-2013, 10:57
قبلش یک ایرانی با این حافظه رکورد زده بود و ایشون اومدن رکورد بالاتری زدن :n05:

مهرداد جان، اون مال سری ایوی بودش!
روی هاسول فعلا کسی کار نکرده توی ایران(البته تا جایی که من اطلاع دارم!).
این رمها هم برای هاسول بهینه شدن.

EXTREME
19-08-2013, 19:38
مهرداد جان، اون مال سری ایوی بودش!
روی هاسول فعلا کسی کار نکرده توی ایران(البته تا جایی که من اطلاع دارم!).
این رمها هم برای هاسول بهینه شدن.

من منظورم پردازنده نبود بحثم سر خود برند رم بود

رم که همون رمه پردازنده است که کنترلر حافظه اش بهینه تر شده و شما میتونید به فرکانس بالاتری از رم برسید البته برد هم موثره

Hamed DC
19-08-2013, 23:03
من منظورم پردازنده نبود بحثم سر خود برند رم بود

رم که همون رمه پردازنده است که کنترلر حافظه اش بهینه تر شده و شما میتونید به فرکانس بالاتری از رم برسید البته برد هم موثره
منم منظورم رم بودش!
رمهای بهینه شده برای ایوی رو توی ایران آور کردن! روی هاسول کسی کار نکرده هنوز.
هم رم فرق میکنه. هم کنترلر!
این تجربه رو خودم داشتم، رمهای بهینه شده جی.اسکیل روی هیچ مینی و معماری دیگه ایی، بجز چک مارک رم، نمیتونه با حداکثر توان ظاهر بشه(لااقل برای من که اینجور بوده!!!).
پس اگه اینجوری باشه یه رم باس پایین رو میندازن روی هاسول و IMC پردازنده هم که محدودیت نداره، فرکانس رو میبرن تا آخرش!

EXTREME
20-08-2013, 11:53
منم منظورم رم بودش!
رمهای بهینه شده برای ایوی رو توی ایران آور کردن! روی هاسول کسی کار نکرده هنوز.
هم رم فرق میکنه. هم کنترلر!
این تجربه رو خودم داشتم، رمهای بهینه شده جی.اسکیل روی هیچ مینی و معماری دیگه ایی، بجز چک مارک رم، نمیتونه با حداکثر توان ظاهر بشه(لااقل برای من که اینجور بوده!!!).
پس اگه اینجوری باشه یه رم باس پایین رو میندازن روی هاسول و IMC پردازنده هم که محدودیت نداره، فرکانس رو میبرن تا آخرش!
از نظر من پردازنده بهینه شده و رم بهینه نشده
رمی که تست شده رمی است که قبل از تولید هسول تولید شده بود و مورد تست قرار گرفته بود تو توضیحاتشم در این اورکلاک بخونید اورکلاکر ایرانی با همین مدل رم روی آیوی تست کرده
پس نقش پردازنده در این جا پررنگ تره تا رم