PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال درباره پیش دانشگاهی

Fusi0n
11-08-2013, 11:57
دوستان من چند سوال پیش اومده بنده پیام نور رشته مدیریت ثبت نام کردم (علوم انسانی )
چون پیش نداشتم باید اینم بگزرونم

من میخوام ببینم دروس چی هستن؟البته یک سری جزو بنی هاشمی به من معرفی کردن الان 8 درس دارم
بعد این قانون جدید چی این جور فهمیدم یک سری دورس دی ماه و یک سری دروس برای خرداد باید امتحان داد ؟
مثل اینکه مثل قبل نیست که باید نصف درس دی ماه و تمامی درس خراد ماه؟

خواهشن دوستان راهنمایی کنن

Alireza SM
11-08-2013, 13:06
نه ديگه نصف هر كتاب رو دي و نصف ديگش رو خرداد نميشه امتحان داد. الان پيش دانشگاهي مثل بقيه سال ها هست بايد يه تعداد از كتابها رو امتحان بدي براي دي ماه و يه تعداد هم براي خرداد ماه بزاري. البته اگه الان سريع بجنبي ميتوني بري مدرسه راه دور ثبت نام كني و نصف درس ها رو شهريور امتحان بدي (‌بهت نمره ميدن قبول ميشي ) و نصف ديگه هم براي دي ماه بمونه. اينطوري يه ترم هم زودتر ميري دانشگاه

Fusi0n
14-08-2013, 12:04
ممنون عزیز فکر
این مدارس راه دور منظور چی یعنی همین مجازی واقعا راحت نمره میدن ؟! من کلا چون بیشتر این درست اشنایی ندارم سخت البته زبان ادبیات عربی واقعا مشکل بقیه زیاد سخت نیست
بیشتر خوندی مفهومی
من الان 1 ماه بیشتر نیست ثبت نام کردم برای هم رشته مدیریت و هم پیش الان فقط تاریخ تونستم یه مرور کنم یعنی با یک مرور میتونم قبول بشم تا شهریور

پ.ن : الان گرفتم نه مشکلی با ثبت نام دانشگاه نیست من الان پیام نور دارم میخونم و کلاس شروع شده فعلا عمومی و بعد میره تخصصی برای شهریور و کنار باید پیش بگیرم قبول بشم ...