مشاهده نسخه کامل
: لپتاپی برای گیم
very pro Gamer
10-08-2013, 16:42
سلام
من دنبال لپتاپی با بودجه ی 4.5 میلیون دنبال یه لپتاپ با سخت افزار بسیار قوی برای گیم هستم.
انتظارت:
1.Cpu قدرتمند هسول یا ایوی بریج
2.کارت گرافیک بسیار قوی ترجیحا از سری gtx حافظه ی اختصاصی هم خیلی مهمه
3. مانیتور 15.6 اینچ یا بالاتر با زاویه ی دید عالی
4.ram 8-16GB
lمتاسفانه این ایسوس 550n هم که باتریش جدا نمیشه این شدیدا به ضرر لپتاپه مخصوصا واسه گیم اما cpu خیلی خوبی داشت اونم اچ کیو.y510p الان هست تو نمایندگی ها؟قیمتش چند میشه؟
ممنون
masoud_5april
10-08-2013, 17:49
سلام
من دنبال لپتاپی با بودجه ی 4.5 میلیون دنبال یه لپتاپ با سخت افزار بسیار قوی برای گیم هستم.
انتظارت:
1.Cpu قدرتمند هسول یا ایوی بریج
2.کارت گرافیک بسیار قوی ترجیحا از سری gtx حافظه ی اختصاصی هم خیلی مهمه
3. مانیتور 15.6 اینچ یا بالاتر با زاویه ی دید عالی
4.ram 8-16GB
lمتاسفانه این ایسوس 550n هم که باتریش جدا نمیشه این شدیدا به ضرر لپتاپه مخصوصا واسه گیم اما cpu خیلی خوبی داشت اونم اچ کیو.y510p الان هست تو نمایندگی ها؟قیمتش چند میشه؟
ممنون
ببین اگه یه لپ تاپ خوب گیمینگ بخوای حداقل باید 6تومن بدی که به نظر من اصلا ارزش نداره،البته نسل جدید که هنوز به اونصورت نیومده ولی مثلا ge40 لپ تاپ خوبیه ولی خوب 14 هست ولی واقعا قویه،اما با توجه به قیمتی که واسه n550 دادن،شاید اونم حدود 5 تومن قیمت بزارن،درضمن n550 لپ تاپ بازی نیست.ولی با این پول میتونی y580 بگیری،البته اگه گیرت بیاد و یا میتونی صبر کنی تا همون y510ی که خودت میگی بیاد.
اما یه نصیحت برادرانه بهت میکنم،چون میدونم تو آینده به این حرف میرسی،ببین دوست عزیز لپ تاپ تو حالت کلی واسه بازی ساخته نشده،قبول دارم که سری های گیمینگ بعضی برندها واقعا خوب هستن ولی باز با توجه به قیمت و وزن بالاشون دیگه نمیشه اسمشون رو لپ تاپ گذاشت،و خریدشون کار صد در صد منطقی نیست،این یه قضیه.
قضیه دوم اینه که شما اگه با همین پول 4.5 بیای یه PC ببندی کارت گرافیک 770 و CPU هاسول نسل جدید ببندی مطمئن باش حداقل بین دو تا سه برابر همین مدل MSI GT70 که حدود 8 تومن هست نتیجه میگیری.و من این حرف رو واسه این زدم که بهت ثابت شه با قیمت نصف میتونی کیفیت سه برابری بگیری.
باز خودت میدونی،ولی باز صبر کن مدلهای جدید بیان تا راحتتر بتونی تصمیم بگیری.
very pro Gamer
10-08-2013, 22:33
ممنون داداش.
الان y580 قیمتش چنده؟چه مدل هایی رو پیشنهاد میدید؟
masoud_5april
11-08-2013, 08:53
ممنون داداش.
الان y580 قیمتش چنده؟چه مدل هایی رو پیشنهاد میدید؟
والا قیمت نوش رو ندارم،اما دست دومش حدود 3400 اینطوراست،نوشم باست دور و بر 4200 اینطورا باشه،البته اگه پیدا کنی،ولی پیدا میشه،ولی گفتم لپ تاپ رو به نیت بازی نگیر،مثلا همین n550 واقعا لپ تاپ خوبیه،ولی اگه عجله نداری صبر کن مدلهای جدید بیاد،هم قیمت مدلهای قبلی پایین تر میاد و هم بیشتر حق انتخاب داری.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.