مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی کنید لطفا(لطفا همه نظرشونو بگن) در مورد وزن
FansPitbull
10-08-2013, 15:03
سلام.دوستان یه سوال داشتم ازتون.من 16 سالمه و قدم حدود 174 و وزنم حدود 50 تا 54 ...ما چیکار کنم که یه بازویی بزنیم ؟ :D
کلا منظورم اینه که هیکلم یه شکل درست بگیره از لاغری در بیاد؟ (اصلا یه زره چربی تو بدنم نیس :n02:)
مشاور تغذیه هم رفتم یه 4 کیلو اضاف کردم و بازم فایده نداش چون سریع وزنم برگشت..البته اونقد لاغر نیستم ولی دوست دارم مثل بقیه یه وزن متناسب داشته باشم(از استخونی در بیام).:n02:
شما چی پیشنهادی میکنید؟ برم ورزش؟ چه نوعی؟ کلا نظرتونو بگید لطفا. تشکر
amir deja vu
10-08-2013, 20:06
سلام دوست عزيز
تجربه خودم رو در اين زمينه ميگم بهت...من خودم بعد از سالها مطالعه و تحقيق:n02:و امتحان كردن روشهاي مختلف براي افزايش وزن و حجم به يه نتيجه رسيدم اونم تغذيه در كنار بدنسازي... به عبارت ساده تر:يه برنامه غذايي خوب+يه برنامه تمريني خوب چيزيه كه شما رو به هدفت ميرسونه...
به نظرم بهترين راه هست...برا خودم جواب داده برا شمام ميتونه مفيد باشه .سنتم خوبه برا شروع :n06:.البته همه اينا در صورتي هست كه بيماري جسمي و مشكل هورموني نداشته باشيا! اگه قبلا آزمايش دادي و دليل لاغريت چيز ديگه اي نيست كه حله:n05:
FansPitbull
10-08-2013, 20:56
رفیق بدنسازی توی این سن برای قد و .. ضرر نداره؟؟
amir deja vu
11-08-2013, 12:01
ببين معمولا ميگن قبل18 سالگي بدنسازي كار نكنين چون احتمال داره جلوي رشد قدت رو بگيره...يعني ممكنه شما همين174كه گفتي بموني...
اما به نظرم شما ميتوني با يه مربي حرفه اي بدنسازي تو شهرتون مشوررت كني و برنامه اي بگيري كه خيلي تو قدت تاثير منفي نداشته باشه
مثلا حركات سنگين پا مثل اسكات و... نرني در حقيقت لازم نيس خيلي حرفه اي كار كني تا 18 سال...و اگه به تغذيه ات هم اهميت بدي در كنار افزايش وزن،رشد قدت هم خوبه:n05:
ببين معمولا ميگن قبل18 سالگي بدنسازي كار نكنين چون احتمال داره جلوي رشد قدت رو بگيره...يعني ممكنه شما همين174كه گفتي بموني...
اما به نظرم شما ميتوني با يه مربي حرفه اي بدنسازي تو شهرتون مشوررت كني و برنامه اي بگيري كه خيلي تو قدت تاثير منفي نداشته باشه
مثلا حركات سنگين پا مثل اسكات و... نرني در حقيقت لازم نيس خيلي حرفه اي كار كني تا 18 سال...و اگه به تغذيه ات هم اهميت بدي در كنار افزايش وزن،رشد قدت هم خوبه:n05:
معمولا بیخود میگن
کلا ملت ما خدا اظهار فضلن..:n02:
فقط یه سری از حرکات مثل اسکات و .. اونم به دلیل اینکه روی صفحات رشد تاثیر داره توصیه نمیشه
....
دوست عزیز شمام برای اینکه نتیجه بگیری باید برنامه تغذیه و خواب و تمرین مناسبی داشته باشی
غول مرحله اخر
12-08-2013, 10:07
دوستان من اصن وزنم رو 56 ثابت هست. قدم 174هستش.
وزنم نه زیاد میشه و نه کم. چی کار کنم تا وزنم رو بکشم بالا؟
هر چی هم میخورم چیزی بهم اضافه نمیشه؟ شاید 10برابر افراد دیگه بخورم ولی هیچ تاثیری نداره. وقتی خودمو جلو آینه میبینم از حالم از خودم بهم میخوره
چیکار کنم تا آخر هفته باید یه جایی برم معاینه پزشکی که وزنم رو حتما باید بالا ببرم چه بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ملا نصرالدین
12-08-2013, 12:09
باید غذاهای پرکالری مصرف کنید...البته یک هفته ای نهایتا 1 کیلو به وزنتون اضافه میشه....غذاهایی مثل سیب زمینی...ماکارونی...برنج...
مثلا الویه یا کوکوسیب زمینی غذاهای بسیار بسیار پر کالری هستند....ولی همونجوری که گفتم توقع نداشته باشید توی 1 هفته 10 کیلو به وزنتون اضافه بشه
شما پیش دکتر رفتید؟ازمایش دادید؟پرکاری تیروئید ندارید؟
amir deja vu
12-08-2013, 13:00
معمولا بیخود میگن
کلا ملت ما خدا اظهار فضلن..:n02:
فقط یه سری از حرکات مثل اسکات و .. اونم به دلیل اینکه روی صفحات رشد تاثیر داره توصیه نمیشه
....
دوست عزیز شمام برای اینکه نتیجه بگیری باید برنامه تغذیه و خواب و تمرین مناسبی داشته باشی
دوست عزيز شما اگه پست منو كامل بخوني منم گفتم كه اگه حركات سنگين پا رو حذف كنه و تغذيه خوبي هم داشته باشه بدنسازي تاثير منفي تو قدش نخواهد داشت...
دوستان من اصن وزنم رو 56 ثابت هست. قدم 174هستش.
وزنم نه زیاد میشه و نه کم. چی کار کنم تا وزنم رو بکشم بالا؟
هر چی هم میخورم چیزی بهم اضافه نمیشه؟ شاید 10برابر افراد دیگه بخورم ولی هیچ تاثیری نداره. وقتی خودمو جلو آینه میبینم از حالم از خودم بهم میخوره
چیکار کنم تا آخر هفته باید یه جایی برم معاینه پزشکی که وزنم رو حتما باید بالا ببرم چه بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببين دوست من اينطور كه شما ميگي يا يه بيماري جسماني داري كه خوب بري پيش متخصص تغذيه برات آزمايش مينويسه و خيالتو راحت ميكنه. يا اگه مشكلي نداري و سالمي و هرچي ميخوري نه وزن كم ميكني و نه زياد نشون دهنده اينه كه كالري كه روزانه وارد بدنت ميكني با BMR شما يكيه...BMR يعني كالري كه بدنت روزانه ميسوزونه! پس وزنت تغيري نميكنه...
پيشنهاد من اينه كه BMRخودت رو محاسبه كن، بعدم يه روز هر غذايي كه ميخوري رو كالريش رو محاسبه كن اونوقت معلوم ميشه كه واقعا زياد ميخوري يا فقط خودت اينطور فكر ميكني .:n06: خواستي بگو بيشتر توضيح بدم برات:n01:
hamid_diablo
12-08-2013, 15:16
دوست عزیز شما اول ببین bmi شما در چه وضعیته.بعد ببین با توجه ه وزنتون در روز به چه مقدار کالری نیازمندی...معمولا این فرمول برای محاسبه میزان کالری مورد نیاز استفاده میشه.وزن * 33
بعد از این مرحله سعی کن با میزان کالری مواد غذایی اشنا بشی...اینطوری میتونی با یک برنامه ریزی بلند مدت به مقصودت برسی...
در ضمن ورزش بدنسازی میتونه تو افزایش وزن بهت کمک کنه...افزایش عضلانی خیلی هتر از چربی توی بدنه...
در ضمن تو این راه تلاش و اراده و امید حرف اول و آخر رو میزنه...
غول مرحله اخر
12-08-2013, 18:10
عزیزان من ارادم خیلی زیاده ولی هیچ نتیجه ای نمیده...:n03:
چند سال پیش رفتم آزمایش دادم دکتر گفت شما نه مشکل تیروئید داری نه مشکل انگل و نه کم خونی.
میگفت ژنیتیک بدنت اینطوری هستش. دیگه بعد اون قضیه دیگه تصمیم گرفتم دکتر نرم.
ولی خودم حدس میزنم یه مشکلی دارم ولی نمیدونم چیه؟؟؟؟؟؟؟ باورتون نمیشه نسبت به دوستام و افراد اطرافم خیلی میخورم ولی نتیجه معکوس داره..
دوستان حتما باید برم بدنسازی؟ بدون بدنسازی نمیشه؟ آخه من حوصله بدنسازی رفتن ندارم.
تو خونه باشم و فقط بخورم نمیشه ؟:n26::n26:
8nights&7days
16-08-2013, 02:01
سلام
بدن سازی نرید
بهترین ورزش شنا
2- قدم زدن
تغذیه:
گوشت
شیر
ماست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.