ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : توجه به چه نکاتی موقع تحویل لپ تاپ؟؟

chris redfield
10-08-2013, 13:25
سلام بچه ها. عیدتون مبارک.
میخواستم بدونم وقتی فروشنده لپ تاپ رو بهت تحویل میده باید چه مواردی رو چک کنی؟
فقط لپ تاپ رو برداری و بیای یا مثلا تستی چیزی هم ازش بکنی؟
ممنون از جواباتون.:11:

arash59b
10-08-2013, 13:33
تا جایی که می تونید سخت افزار رو تست کنید مثل اسپیکرها ، بلوتوث، DVD رام، پورت های USB و....

مهمتر از این ها مطمئن بشید که LCD لپ تاپ پیکسل سوخته نداشته باشه

هنگام باز کردن لپ تاپ سعی کنید خودتون این کار رو انجام بدید تا از اک بند بودن لپتاپ مطمئن باشید نباید جای اثر انگشت و گردو خاک روی لپ تاپ باشه. یه نگاه هم به پیچهای پشت لپ تاب بندازید که احیانا قبلا باز نشده باشند.

mars.kian
10-08-2013, 14:02
خوب یه سوال دیگه
اگه خرید اینترنتی باشه چیکار کنیم؟؟
اصلا توصیه میکنید خرید اینترنتی را؟؟

amirrezan95
11-08-2013, 15:21
سلام
دوستان باری لب تاپ هایی که سیستم عامل داس در ابتدا فقط دارن برای تست باید چکار کرد ..همون جا تو مغازه سیستم عامل ویندوز بزنیم روش ؟ دوستانی که تجربه داشتن لطفا راهنمایی بفرمایند.

Farbod2 قدیم
13-08-2013, 09:24
تا جایی که می تونید سخت افزار رو تست کنید مثل اسپیکرها ، بلوتوث، DVD رام، پورت های USB و....

مهمتر از این ها مطمئن بشید که LCD لپ تاپ پیکسل سوخته نداشته باشه

هنگام باز کردن لپ تاپ سعی کنید خودتون این کار رو انجام بدید تا از اک بند بودن لپتاپ مطمئن باشید نباید جای اثر انگشت و گردو خاک روی لپ تاپ باشه. یه نگاه هم به پیچهای پشت لپ تاب بندازید که احیانا قبلا باز نشده باشند.
چه جور بفهمیم که پیکسل سوخته داره یا نه؟ من لپ تاپی که می خوام بخرم، سیستم عامل روش داسه، چه کار باید بکنم؟ نحوه ی استفاده از بلوتوثش رو هم بلد نیستم، میشه توضیح بدید
کلا با داس بلد نیستم هیچ کدوم از موارد بالا رو چک کنم

سلام
دوستان باری لب تاپ هایی که سیستم عامل داس در ابتدا فقط دارن برای تست باید چکار کرد ..همون جا تو مغازه سیستم عامل ویندوز بزنیم روش ؟ دوستانی که تجربه داشتن لطفا راهنمایی بفرمایند.
این سوال من هم هست، خواهشا یکی جواب بده.

بسیـــــــار متشکرم :n12:

amirrezan95
13-08-2013, 14:00
چه جور بفهمیم که پیکسل سوخته داره یا نه؟ من لپ تاپی که می خوام بخرم، سیستم عامل روش داسه، چه کار باید بکنم؟ نحوه ی استفاده از بلوتوثش رو هم بلد نیستم، میشه توضیح بدید
کلا با داس بلد نیستم هیچ کدوم از موارد بالا رو چک کنم

این سوال من هم هست، خواهشا یکی جواب بده.

بسیـــــــار متشکرم :n12:
برای پیکسل سوخته که یه صفحه سیاه روی لپ تاپ باز باشه میشه تشخیص داد..با همون صفحه داس هم میشه اگه یه نقطه همیشه روشن روش باشه مثلا همیشه سبز باشه اون پیکسل سوخته هست ولی برای چک باقی قسمت ها حتما باید ویندوز داشته باشه....

راستی دوست من چه مدلی مد نظر شماست ؟

Mr.Mazmamfi
13-08-2013, 23:04
سلام بچه ها. عیدتون مبارک.
میخواستم بدونم وقتی فروشنده لپ تاپ رو بهت تحویل میده باید چه مواردی رو چک کنی؟
فقط لپ تاپ رو برداری و بیای یا مثلا تستی چیزی هم ازش بکنی؟
ممنون از جواباتون.:11:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thor God
14-08-2013, 22:27
مزممفی خان ارادت !

کوتاه بخوام بگم باید دقت کنی که پیکسل سوخته نداشته باشه. وقتی لپ تاپ خاموشه با زاویه 60 درجه بگیرش زیر نور لامپ تا خط و خش نداشته باشه. فنش رو دقت کن که خاک نگرفته باشه. رد دست نباشه. اگه ویندوز داشت چند آهنگ رو اجرا کن(با صدای 100 در 100) آوردی خونه یه وقتی هارد خالیه یه ریکاوری کن ببین فایل مشکوک میبینی. بین کیبرد رو دقت کن آشغال نباشه و ... .

کلا تو حالت توربو از لپ تاپ کاربکش ببین چیزیش نشه:n02:

موفق باشی دوست من.

3aman021
14-08-2013, 23:23
دوستان بارها شده کسانی گوشی پلمپ میخرن با برچسب و گارانتی اصل و طرح شبنم و طرح فلان اما مدتی بعد میفهمن که کلاه سرشون رفته!خب میرسیم به لپ تاپ !به لپ تاپی که داخل کارتون باشه و کاملا پلمپ باشه هم نمیشه اطمینان کرد که اصل هست ,سالم هست یا نه!فرض کنید ما یه لپ تاپ خریدیم فروشنده جلوی خودمون بازش کرد و از داخل کارتون آوردش بیرون !این یعنی آکه؟اگه سیستم عامل نداشته باشه باید فروشنده جلوی خودمون ویندوز نصب کنه و همونجا سخت افزار رو تست کنیم غیر از اینه؟اما وقتی جلوی خودش تست کردیم و به مشکل بر خوردیم اون فروشنده یا نمایندگی جنس رو پس میگیره؟