مشاهده نسخه کامل
: تفاوت سونی های مالزی با چین
farsad78
10-08-2013, 10:03
دوستان سلام میخواستم یه تلوزیون 42" سونی w670 بگیرم بانه قیمت 2/300 اعلام میکنه ولی میگه چینیه نه مالزی تقریبا یک ملیون با مالزیش اختلاف قیمت داره کسی از کیفیت چینیا خبر داره ؟
farsad78
10-08-2013, 22:00
یعنی از این 51 نفری که این تاپیکو باز کردن هیچ کس نیست جواب منو بدونه؟
matinpour
10-08-2013, 22:15
دوستان سلام میخواستم یه تلوزیون 42" سونی w670 بگیرم بانه قیمت 2/300 اعلام میکنه ولی میگه چینیه نه مالزی تقریبا یک ملیون با مالزیش اختلاف قیمت داره کسی از کیفیت چینیا خبر داره ؟
دوست عزیز
چینی ها برای ساخت هر وسیله سه جور متریال استفاده می کنند ضعیف - متوسط- عالی متریال ضعیف را برای کشور های جهان سوم که از نظر مالی ضعیف هستند - متوسط را برای گشورهای در حال توسعه و عالی را برای کشورهای پیشرفته می سازند پس در نتیجه اگر دیدید که یک جنس چینی با قیمت پایین است و سفارش آسیا بدانید که دوام چندانی ندارد ولی اگر گرانقیمت و سفارش اروپا و امریکاست بدانید که حتی از مدلهای اروپایی هم با کیفیت تر است ولی برای مالزی خیالتان راحت که کیفیت آن خوب است چون آنها یک جور می سازند
با چینی بودن یا مالزی بودنش کاری ندارم اما کلا سری جدید سونی دو دسته شده که مدل های ارزان قیمت اون رو پنلش رو ال جی می زنه و ظاهرا اختصاصی سونی هم نیست چون بعد از چند سال سونی سایز تی وی هاش رو تو این دسته عوض کرده و بجای 40 داره 42 میزنه و بجای 46 داره 47 میزنه قیمت این سری هم خیلی ارزان تر شده البته نصبت به قیمت های خود سونی و الان براحتی یه سونی از نظر قیمتی با مدل مشابه سامسونگ یا ال جی داره رقابت می کنه ظاهرا تغییرات خیلی گسترده شده حتی پخش فرمتهای مختلف هم به USB اضافه شده که در تضاد با سیاست های سونی من از همه این ها یک نتیجه می گیرم سری های جدید سونی برای خرید حداقل الان انتخاب مناسبی نیست تا جواب خودش رو پس بده تو بازار بطور گسترده تر پخش بشه .
amir_t6262
12-08-2013, 20:13
با چینی بودن یا مالزی بودنش کاری ندارم اما کلا سری جدید سونی دو دسته شده که مدل های ارزان قیمت اون رو پنلش رو ال جی می زنه و ظاهرا اختصاصی سونی هم نیست چون بعد از چند سال سونی سایز تی وی هاش رو تو این دسته عوض کرده و بجای 40 داره 42 میزنه و بجای 46 داره 47 میزنه قیمت این سری هم خیلی ارزان تر شده البته نصبت به قیمت های خود سونی و الان براحتی یه سونی از نظر قیمتی با مدل مشابه سامسونگ یا ال جی داره رقابت می کنه ظاهرا تغییرات خیلی گسترده شده حتی پخش فرمتهای مختلف هم به USB اضافه شده که در تضاد با سیاست های سونی من از همه این ها یک نتیجه می گیرم سری های جدید سونی برای خرید حداقل الان انتخاب مناسبی نیست تا جواب خودش رو پس بده تو بازار بطور گسترده تر پخش بشه .یعنی میشه در تلویزیون سونی بالاخره فیلم با زیرنویس فارسی دید؟!!
farsad78
12-08-2013, 22:06
این دستگاهw670 رو یه جا 2/400 اعلام میکنه و جای دیگه 3/300 هر دو هم ادعا میکنن مالزیه اختلاف قیمت خیلی زیاده آدم میمونه
Bobby Sands
13-08-2013, 13:12
قیمت برای KDL-42W800A ندارین؟
این دستگاهw670 رو یه جا 2/400 اعلام میکنه و جای دیگه 3/300 هر دو هم ادعا میکنن مالزیه اختلاف قیمت خیلی زیاده آدم میمونه
نمی دونم از کجا قیمت کردید اما W670 رو بازرگانی ایران هم کم کم داره میاره تو جمهوری بعضی مغازه ها دارند شاید این اختلاف قیمت مربوط به گارانتی بازرگانی ایران باشه که گرانترش کرده .
Soroush-S
14-08-2013, 13:07
قیمت برای KDL-42W800A ندارین؟
مدل 804 حدود 3600 ساخت سنگاپور
farsad78
16-08-2013, 10:26
سایت جت خرید مو جود داره با قیمتی که گفتم فقط تو این موندم که ساخت چینه یا مالزی
ahad_judo
12-12-2013, 15:04
سلام.
من تازیگی یه پلاسما گیرم اومده با این مشخصات:
sony pfm 42v1e silver argonl
میخوام عوضش کنم.اصلا نمیدونم چی هست این مدل.قیمتش و مشخصاتشو کسی داره که ببینم ارزش نگه داشتن داره یا نه.
ممنون.
دوست عزیز
چینی ها برای ساخت هر وسیله سه جور متریال استفاده می کنند ضعیف - متوسط- عالی متریال ضعیف را برای کشور های جهان سوم که از نظر مالی ضعیف هستند - متوسط را برای گشورهای در حال توسعه و عالی را برای کشورهای پیشرفته می سازند پس در نتیجه اگر دیدید که یک جنس چینی با قیمت پایین است و سفارش آسیا بدانید که دوام چندانی ندارد ولی اگر گرانقیمت و سفارش اروپا و امریکاست بدانید که حتی از مدلهای اروپایی هم با کیفیت تر است ولی برای مالزی خیالتان راحت که کیفیت آن خوب است چون آنها یک جور می سازند
سلام دوست گرامی
اگر یک جنس چینی با قیمت بین المللی و سفارش آسیا باشد آیا باز هم دوام چندانی ندارد ؟!!
آیا محصولات یک برند که تحت لیسانس و نظارت آن برند تولید میشوند ، کیفیت های متفاوتی از لحاظ تولید دارند ، تی با قیمت یکسان ؟
مگه مجبورین سونی بخرین برین سراغ سامسونگ
س. دوستان من مدل w700 سایز 46 قیمت گرفتم 2900 تومان پایه گرد هم هست تو سایت سونی هنگ کنگ مدلشو زده w700a ولی تو سایت سونی مالزی زده w704a حالا اون چیزی که تو بازار هست w700a به نظر شما کدومش قابل اطمینان تر؟؟؟؟ این زیر سایتا رو میزارم تا خودتون با هم دیگه مقایسه اش کنید::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mosicr77
14-12-2013, 18:20
س. دوستان من مدل w700 سایز 46 قیمت گرفتم 2900 تومان پایه گرد هم هست تو سایت سونی هنگ کنگ مدلشو زده w700a ولی تو سایت سونی مالزی زده w704a حالا اون چیزی که تو بازار هست w700a به نظر شما کدومش قابل اطمینان تر؟؟؟؟ این زیر سایتا رو میزارم تا خودتون با هم دیگه مقایسه اش کنید
داداش همون w700 هست تو بازار و فقط چینی نباشه
این فرق عددی هم بسته به بازارشون متفاوته وگرنه ی مدل هستن
داداش همون w700 هست تو بازار و فقط چینی نباشه
این فرق عددی هم بسته به بازارشون متفاوته وگرنه ی مدل هستن
خوب همون مشکل اصلی اینجاست که نمیشه چینی از مالزی تشخیص داد دیگه؟؟
mosicr77
14-12-2013, 22:35
خوب همون مشکل اصلی اینجاست که نمیشه چینی از مالزی تشخیص داد دیگه؟؟
داداش گلم سونی کلا ریسک خریدش بالاس و شما از ی برند دیگه بخر
شما اگه قصد خرید داری سقف بودجت رو بگو و بگو از تی وی چی میخوای تا راهنماییتون کنم
نظرتون راجع به مدل LM76100 ال جی چی؟؟؟ الان قیمتش چند؟؟
mosicr77
15-12-2013, 12:24
نظرتون راجع به مدل LM76100 ال جی چی؟؟؟ الان قیمتش چند؟؟
خوبه داداش
قیمتش 42 اینچش 3200 تا 3300
شما سقف بودجت چقده داداش
خوبه داداش
قیمتش 42 اینچش 3200 تا 3300
شما سقف بودجت چقده داداش
ال جی به نظر شما سری lm خوبه یا سری la منظورم امکاناتش نیست تنها چیزی که واسه من اهمیت داره کیفیت تصویر ؟؟/
من سایز 47"3600هم قیمت دارم:n13:
mosicr77
15-12-2013, 22:52
ال جی به نظر شما سری lm خوبه یا سری la منظورم امکاناتش نیست تنها چیزی که واسه من اهمیت داره کیفیت تصویر ؟؟/
به نظر من الان به صرفه ترین تلویزیون با توجه به امکانات و کیفیت تصویر سامسونگ f6450 هست
دوست عزیز اگه به نتیجه رسیدی به منم بگو
من بین lm76000 - la 6000 و سونی مدل w804 موندم ؟؟؟؟؟
بدون گارانتی میخوام بگیرم
سونی 804 بدون گارانتی(ساخت مالزی)بگیر،عالیه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.