PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوری مهم ،میتونم برم ژنتیک؟ 92

girl moon
09-08-2013, 21:49
سلام
بچه ها من دانشجوی کاردانی نرم افزار دانشگاه ازاد هستم. دو ترم دیگه تمومم ولی هیچ
علاقه ای به این رشته ندارم! میخوام انصراف بدم! نگین که انصراف ندم ققط کمکم کنین:
من رشته هنرستانم هم کامپیوتر بوده ولی از همون موقع به رشته علوم تجربی علاقه داشتم و الان
ادامه رشته نرم افزار برام سخته!
بچه ها تو رو خدا کمکم کنین
من باید چیکار کنم؟ انصراف دادن راه درستیه؟
ایا با دیپلم فنی میتونم تو کنکور سراسری برا رشته های علوم تجربی شرکت کنم؟
پیش انشگاهی نخوندم!
بچه ها ثبت نام دانشگاه های بدون ازمون 92 شروع شده ، ایا میتونم شرکت کنم و یکی از رشته های علوم تجربی
برم؟
من به علوم ازمایشگاهی و ژنتیک علاقه دارم
تو رو خدا اگه میشه زودی جواب بدین
خیلی به کمکتون نیاز دارم

girl moon
09-08-2013, 22:05
:n03: کمک کنین دیگه

sepehr1994
09-08-2013, 23:52
سلام
بچه ها من دانشجوی کاردانی نرم افزار دانشگاه ازاد هستم. دو ترم دیگه تمومم ولی هیچ
علاقه ای به این رشته ندارم! میخوام انصراف بدم! نگین که انصراف ندم ققط کمکم کنین:
من رشته هنرستانم هم کامپیوتر بوده ولی از همون موقع به رشته علوم تجربی علاقه داشتم و الان
پیش انشگاهی نخوندم!
بچه ها ثبت نام دانشگاه های بدون ازمون 92 شروع شده ، ایا میتونم شرکت کنم و یکی از رشته های علوم تجربی
برم؟
خیلی به کمکتون نیاز دارم
سلام خواهر بله می تونین شرکت کنین: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من انصراف ندین چون همش دو ترم که بیشتر نمونده!
همین رشته ی الانتون هم آینده خوبی داره...شاید استاداتون خوب نبودن که علاقه ایجاد نشده!
بیشتر تحقیق کنین....به نظر من علوم آزمایشگاهی آینده بهتری داره...ولی بازم خوب فکر کنید!
موفق باشید.

ahmad0120
10-08-2013, 01:34
سلام
پیش انشگاهی نخوندم!
برم؟
خیلی به کمکتون نیاز دارم
فکر دانشگاهای بدون آزمون نباش ... خیلی سیستم مضخرفی داره ... یه سری رشته ها مثل حسابداری و مدیریت و علوم اقتصادی و ... رو میتونی انتخاب کنی نه اون رشته هایی که مد نظرته... اونم فقط توی غیرانتفاعی و پیام نور ...

شما 2 تا راه داری ... انصراف از دانشگاه بدی باید بری مراکزآموزش از راه دور دیپلم (پیش دانشگاهی) تجربی بگیری تا بتونی کنکور بدی
و راه دیگه اینکه فوق دیپلم نرم افزار بگیری و کنکور سراسری بدی (توی گروه تجربی)

چند سوال :
الان چند سالته ؟
وضع مالیتون چجوریه ؟ میتونی همه نوع هزینه (کلاس، کتاب ، مشاوه ، آزمون، معلم خصوصی و...) بکنی برای موفقیت در کنکور تجربی؟

اگه نظر منو میخوای به 2 سال زمان نیاز داری ... 1 سال باید تلاشت رو بر این بکنی تا دیپلم تجربی (حالا یا فوق نرم افزار) بگیریو در عین حال قدم های اول رو برای کنکور برداری و 1 سال بعدش فقط تمرکزت رو بزاری برای کنکور و زیر نظر مشاور درس بخونی...

girl moon
10-08-2013, 17:10
ممنـــــــون!!

girl moon
10-08-2013, 17:14
فکر دانشگاهای بدون آزمون نباش (سلام - متشکر از جوابتـــــــون - 23 سال - مشکل هزینه ندارم

girl moon
10-08-2013, 17:15
سلام خواهر بله می تونین شرکت کنین: (ممنون متشکــــــــــــــر)

girl moon
10-08-2013, 17:20
فکر دانشگاهای بدون آزمون نباش ( ولی خودم دیدم دانشگاه های بدون ازمون بعضی هاشون رشته زیست دارن!! الان تکلیفم چیه دقیقا؟؟؟؟ :n03::n03: :n03: من چیکار کنم بچــــــه ها؟؟؟؟؟؟؟ من واقعا گیج شدم ------ من زمان خیلی برام مهمه :n28:

girl moon
10-08-2013, 17:54
سلام
تو رو خدا اگه هستین زودی جواب بدین
دارم ثبت نام میکنم واسه دانشگاه ازاد بدون ازمون
از بین این ها نمیدونم چه رشته ای برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زیست شناسی و مولکولی- ژنتیک
زیست شناسی و مولکولی- بیوشیمی
زیست شناسی و مولکولی- علوم سلولی و مولکولی
زیست شناسی و مولکولی- میکروبیولوژی
زیست شناسی و مولکولی- علوم جانوری
زیست شناسی و مولکولی- زیست فناوری

sepehr1994
10-08-2013, 20:41
سلام
تو رو خدا اگه هستین زودی جواب بدین
دارم ثبت نام میکنم واسه دانشگاه ازاد بدون ازمون
از بین این ها نمیدونم چه رشته ای برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زیست شناسی و مولکولی- ژنتیک
زیست شناسی و مولکولی- بیوشیمی
زیست شناسی و مولکولی- علوم سلولی و مولکولی
زیست شناسی و مولکولی- میکروبیولوژی
زیست شناسی و مولکولی- علوم جانوری
زیست شناسی و مولکولی- زیست فناوری

نظر من» 1-3-4-5