PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قطع و وصل شدن صدای سیستم

ababakz
09-08-2013, 17:54
با سلام خدمت دوستان . از چند وقت پیش صدای سیستمم قطع میشه و بعد از مدتی خود به خود درست میشه . با عوض کردن ویندوز و آپدیت درایور ها هم درست نشد . مادربردم asus p8 p67 le و کارت صوت آنبورد هم RealTek ALC 892 هستش .با هدفون و ... هم امتحان کردم صدا نداره . لطفا راهنمایی کنید .

EXTREME
09-08-2013, 21:10
با سلام خدمت دوستان . از چند وقت پیش صدای سیستمم قطع میشه و بعد از مدتی خود به خود درست میشه . با عوض کردن ویندوز و آپدیت درایور ها هم درست نشد . مادربردم asus p8 p67 le و کارت صوت آنبورد هم RealTek ALC 892 هستش .با هدفون و ... هم امتحان کردم صدا نداره . لطفا راهنمایی کنید .

بایوس مین رو هم آپدیت کنید اگه اسپکر هم سالم باشه باید مین و پاور سیستم بررسی بشه

ababakz
09-08-2013, 22:49
بایوس رو هم قبلا آپدیت کردم الان آخرین نسخه رو داره . یه مقدار تو سخت افزار واردم میشه بگید چطور باید برد و پاور رو بررسی کنم ؟

EXTREME
09-08-2013, 23:06
بایوس رو هم قبلا آپدیت کردم الان آخرین نسخه رو داره . یه مقدار تو سخت افزار واردم میشه بگید چطور باید برد و پاور رو بررسی کنم ؟

با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید
اگر نتیجه نداد سیستم رو به صورت open air دوباره اسمبل کنید و دوباره تست کنید
اگه بازم خراب بود جک صدا رو با الکل تمیز کنید بقیش دیگه مربوط به چک کردن برد است که نیاز به ابزار دارد
همه این ها به شرطی است که ویندوز سالم باشه و ویروسی نباشه درایور درست نصب شده باشه و تنظیمات صدا هم ایراد نداشته باشه و اسپیکر هم سالم باشه

ababakz
10-08-2013, 18:08
ممنون از راهنمایی تون .

ababakz
10-08-2013, 18:14
در ضمن اینم بگم که وقتی صدا هست هنگام کلیک روی آیکون ولوم و باز شدن پنجره کوچیک ولوم شدت صوت خروجی با یک ستون رنگی در هر لحظه نشون داده میشه . ولی وقتی صدا قطع میشه آیکون ولوم سر جاشه و باز میشه اما شدت صوت ( مثل آهنگی که مدیا پلیر اجرا میکنه ) اونجا دیده نمیشه . یعنی اون ستون سبز رنگ متغییر با صوت دیده نمیشه . البته ویندوز مدیا پلیر هم کلا باز نمیشه ( وقع قطع بودن صدا ) این چیزی رو تغییر نمیده ؟