ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : همچنان مشکل زیرنویس با دستگاه های سونی ، لطفاً کمک کنید ...

star Walker
09-08-2013, 13:25
سلام دوستان
من هیچ جوره نمیتونم توی تلویزیونه سونی زیرنویس اجرا کنم ... نه با حود تلویزیون میشه نه از طریق دستگاه پخش کننده بلوری سونی ... !
لطفاً یه نرم افزاری چیزی معرفی کنید که به وسیله ی اون زیرنویس رو روی تصاویر فیلم حک کنم ... ! یعنی نچسبه به فیلم و به فیلم ADD نشه بلکه روی فریم به فریم فیلم درج بشه و دیگه نشه غیر فعالش کرد ... یعی مثلاً مثل لوگو هست که گوشه ی تصویر میزارن ... زیرنوس هم همینطوری روی فیلم حک کنم ... میشه ؟!
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشین ...
ممنون از لطف شما

matinpour
09-08-2013, 13:51
سلام دوستان
من هیچ جوره نمیتونم توی تلویزیونه سونی زیرنویس اجرا کنم ... نه با حود تلویزیون میشه نه از طریق دستگاه پخش کننده بلوری سونی ... !
لطفاً یه نرم افزاری چیزی معرفی کنید که به وسیله ی اون زیرنویس رو روی تصاویر فیلم حک کنم ... ! یعنی نچسبه به فیلم و به فیلم ADD نشه بلکه روی فریم به فریم فیلم درج بشه و دیگه نشه غیر فعالش کرد ... یعی مثلاً مثل لوگو هست که گوشه ی تصویر میزارن ... زیرنوس هم همینطوری روی فیلم حک کنم ... میشه ؟!
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشین ...
ممنون از لطف شما

دوست عزیز
بنظر من آن را با فیلم روی سی دی رایت کنید و اگر تا حالا اینکار را کردید می توانید آن را به فیلم بچسبانید و بعد آن را روی سی دی رایت کنید مثل روشهای قدیمی که فیلم بازیرنویس یکی بودند نه جدا

amir_t6262
09-08-2013, 17:50
بهترین برنامه برای این کار که البته کار کردن باهاش ساده نیست Handbrake است.

در جستجویی که داشتم 2 تا برنامه دیگر هم دیدم که البته باهاشون کار نکردم و نمیدونم چطوری هستند و آیا زیرنویس فارسی را پشتیبانی میکنند یا نه

Ripbot و Megui

شما باید با این برنامه ها، زیرنویس را اصطلاحا Hardsub کنی، یعنی زیرنویس روی فریم های فیلم بچسبه و بخشی از تصویر فیلم بشه.

saeed330
10-08-2013, 09:16
درود...
روشی که عرض میکنم در تاپیک سینمای خانگی اعلام شده بود برای سینمای پایونییر که فرمت srt رو پخش نمیکنه
زیر نویس رو با notpad باز کنید بهد گزینه save as رو انتخاب کنید و در پایین صفحه فرمت رو از حالت ansi به utf-8 تغییر بدید
اگه جواب نداد از نرم افزارهایی که srt رو به IDX-SUB تبدیل میکنن استفاده کنید بینید چی میشه

salavan
25-10-2013, 11:38
اگر تلویزیونتون DLNA داره این روش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به سادگی و بی دردسر مشکل شمارو حل می کنه

mehdisher
02-03-2014, 22:14
سلام ببحشید تلویزیون من سونی براویا هست آیا میتوانم از طریق usb فیلم پخش کنم با زیرنویس فارسی srt پخش کنم؟ این کار را کردم ولی نشد آیا می شود بروی تلویزیون برنامه پلیر نصب کرد؟ لطفا کمکم کنید ممنون.:n29:

matinpour
02-03-2014, 23:03
سلام ببحشید تلویزیون من سونی براویا هست آیا میتوانم از طریق usb فیلم پخش کنم با زیرنویس فارسی srt پخش کنم؟ این کار را کردم ولی نشد آیا می شود بروی تلویزیون برنامه پلیر نصب کرد؟ لطفا کمکم کنید ممنون.:n29:

دوست عزیز
تلویزیون سونی این قابلیت را ندارد ولی می توانید از این تایپیک استفاده کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]