PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Google nexus 7( 2) 2013

صفحه ها : [1] 2

Capital
08-08-2013, 23:10
با سلام دوباره.
من این کلوپو برای این راه انداختم که تبلت google nexus 7 2 2013 به کل از نسل قبلش یعنی google nexus 2012 جداست چون یقینا اگه این کلوپ راه نمیفتاد صد درصد مشکلاتش تو کلوپ ورژن 2012 خیلی سخت حل میشد چون دوستان دیگه ای که نسل 2012 را دارن به علت تغییرات کلی در سخت افزار مثل پردازنده و چیپست ها و ... نمیتونن به مشکلات این محصول جدید تخصصی جواب دهند چون که این تبلت کلا با گوگل نکسوز 2012 فرق دارد و به کل یک محصول جداست و به نظر من بهتره که یک کلوپ جدا از نکسوز 2012 شود چونکه اینطوری بهتر میشه مطالب رو تفکیک کرد و اگه کسی هم مشکل داشت دیگه مجبور نباشه که حتما بگه که تبلت من 2013 هست.پس اینجوری تخصصی تر میشه.البته درسته که هنوز این تبلت وارد ایران نشده اما طبق پرس و جو های من به احتمال زیاد این تبلت تا 1 ماه و نیم دیگه وارد ایران میشه.من باید این مطلب رو هم ذکر کنم که فعلا دوستانی که خارج از کشور هستن میتونن مشکلاتشون رو در این تاپیک قرار دهند که تا چند وقت دیگه هم ایرانی های داخل کشور هم به جمع شما بپیوندند.البته دوستان داخل کشور هم نظراتشون رو بگن.
بررسی Google Nexus 7 2 .2013:
مزایا: صفحه نمایش full-HD فوق العاده شفاف، عملکرد روان، وزن ناچیز و قیمت مقرون به صرفه از ویژگی هایی می باشند که نکسوس ۷ را به یکی از بهترین تبلت های موجود در بازار تبدیل کرده اند.
معایب: قاب پشتی آن بافت نرم مدل اصلی را از دست داده، عدم دقت لازم در رنگ های صفحه نمایش و عدم پشتیبانی از کارت حافظه microSD. اندروید ۴.۳ موجود در آن نیز دارای پیشرفت های اندکی در رابط کاربری است.
نتیجه: نکسوس ۷ جدید به لطف عملکرد عالی و قیمت مقرون به صرفه، یک تبلت اندرویدی مناسب به نظر می رسد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر هزینه، نکسوس ۷ بهترین تبلت کوچکی است که می توان خرید. این تبلت در خود یک نمایشگر بسیار شفاف و روشن را جای داده، عملکرد بازی آن تنها یک گام با نسل چهارم آیپد فاصله دارد و به عنوان یک تبلت گوگل، مانند همیشه دارای تازه ترین نسخه اندروید قبل از هر دستگاه دیگری است.
همچنین این دستگاه با قیمت ۲۳۰ دلار (برای ۱۶GB) با وجود داشتن یکی از قیمت های بالا در بازار و افزایش ۳۰ دلاری نسبت به نسل قبلی خود، هنوز هم یک تبلت مقرون به صرفه و مناسب به نظر می رسد. حتی مدل مجهز به وای فای و ۳۲ گیگابایتی با قیمت ۲۷۰ دلار و مدل ۴G LTE با قیمت ۳۵۰ دلار این دستگاه به خصوص زمانی که با پیکربندی های مشابه از آیپدمینی مقایسه شوند، معامله بهتری خواهند بود.
این مدل به ارزانی برخی از مدل های برتر سال ۲۰۱۲ نمی باشد، صفحه نمایش آن به بزرگی آیپدمینی نیست و اندروید ۴.۳ اجرا شده بر روی آن نیز فاقد ویژگی های مفید رابط کاربری است که سامسونگ در مدل Galaxy Tab ۳ خود قرار داده است. با این حال، این ویژگی ها در برابر صفحه نمایش با وضوح بالا و عملکرد سریع نکسوس ۷ ناچیز به نظر می رسند و قابل چشم پوشی خواهند بود. با وجود نواقص موجود در آن، این تبلت ارزش توصیه کردن را دارد و می توان گفت که از بهترین تبلت های فعلی می باشد.
طراحی
نکسوس ۷ با وزن ۲۹۰.۲۹ گرم، سبک ترین تبلت موجود است و با عرض ۱۱.۴۳ سانتی متر زمانی که در حالت عمودی نگه داشته شود، احتمالا به سادگی می توان آن را در یک دست حمل کرد. این مدل در طراحی بسیار ساده عمل کرده و دارای رنگ مشکی است و فاقد تجملات و جلوه های اضافی می باشد. همچنین در مقایسه با مدل اصلی سال ۲۰۱۲ نکسوس ۷ دارای بدنه زبرتری شده است.
کاور پشتی مات این تبلت به راحتی کاور نرم چرمی مدل سال ۲۰۱۲ نمی باشد. همچنین گوشه های تبلت جدید دارای فرم گرد شده ی مطلوبی نیست و پورت Micro-USB قرار گرفته در لبه پایینی فقط در حالت نگه داشتن افقی، براحتی قابل استفاده است.

گودی قسمت های بالا و پایین قاب هر کدام دارای طول یک اینچ می باشند و گودی های کناری نسبت به مدل اصلی فشرده تر نیز شده اند، اما با وجود باریک تر شدنشان، ضربه های وارده به تبلت برای نمایشگر مشکلی به وجود نخواهند آورد.

خصوصیات

Google Nexus ۷

Google Nexus ۷ (مدل ۲۰۱۲)

Apple iPad Mini

Samsung Galaxy Tab ۳ (هشت اینچی) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Samsung Galaxy Note ۸ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

وزن - گرم

۲۹۹.۳۷

۳۳۵.۶۶

۳۰۸.۴۴

۳۱۷.۵۱

۳۴۴.۷۳

عرض - سانتی متر (افقی)

۱۹.۸

۱۹.۸

۲۰

۲۰.۸

۲۰.۸

ارتفاع - سانتی متر

۱۱.۴

۱۱.۹

۱۳.۵

۱۲.۲

۱۳.۵

ضخامت - سانتی متر

۰.۸۶

۱.۰۴

۰.۷۱

۰.۶۹

۰.۷۹

پهنای گودی اطراف بدنه - سانتی متر (افقی)

۲.۴۵

۲.۰۳

۰.۶۳

۰.۷۱

۱.۷۸

در امتداد لبه راست این تبلت یک دکمه پاور/اسلیپ و یک اهرم صدا قرار دارد و می توان یک جک هدفون را نیز در لبه بالایی این مدل دید. دوربین جلو در کنار قاب بالا و در نزدیکی گوشه راست قرار گرفته در حالی که دوربین پشت در گوشه سمت چپ قسمت پشت تبلت جای گرفته است. در قسمت پشت همچنین دو مجموعه اسپیکر وجود دارد که جایگاه یکی از آن ها در بالا و دیگری در پایین نزدیک پورت Micro-USB است.

ویژگی های نرم افزاری
نکسوس ۷ با جدیدترین نسخه اندروید (۴.۳) عرضه شده و اگر بخواهیم صادقانه قضاوت کنیم باید گفت که این سیستم عامل تفاوت چندانی با نسخه قبلی (۴.۲.۲) ندارد، حداقل تفاوت های آن ها خیلی واضح و روشن نیست.
از قابل توجه ترین ویژگی های جدید، پروفایل های چند کاربره محدود، پشتیبانی از OpenGL ES ۳.۰ و بلوتوث هوشمند است. زمانی که پروفایل کاربر با اندروید ۴.۲ معرفی شود، نسخه جدید اندروید به شما اجازه افزودن پروفایلی را می دهد که تحت کنترل پروفایل اصلی باشد. این پروفایل محدود تنها دسترسی به برنامه های قابل قبول را داشته و به هیچ وجه به فروشگاه بازی دسترسی ندارد. این یک ایده فوق العاده برای خانواده هایی است که خواهان به اشتراک گذاری تبلت در بین اعضای خود هستند با این حال گوگل اجرای این ویژگی را به توسعه دهنده واگذار کرده است.
OpenGL ES ۳.۰ نیز موجب بهبودبخشی به عملکرد گرافیکی چند ضلعی می شود و به تبلت اجازه کنترل بهتر اثراتی همچون روشنایی لنزها، سایه ها و دیگر اثرات سایه ای را می دهد. با بلوتوث هوشمند، نکسوس ۷ قادر به اتصال به نسل جدیدتری از دستگاه های بلوتوث و همچنین انتقال ابرداده هایی مانند عناوین آهنگ است.

دیگر تغییرات نسخه ۴.۳ جزئی تر و یا به اندازه ای سطحی هستند که اکثر افراد هیچگاه به آن ها توجه نخواهند کرد. قطعا این نسخه نمی تواند رضایت به وجود آمده ناشی از تغییرات جهش از نسخه ۴.۱ به ۴.۲ را تکرار کند و احتمالا ما باید برای دریافت ارتقاهای هیجان انگیز و بزرگ نرم افزاری تا ایجاد نسخه اندروید ۵.۰ منتظر بمانیم.

ویژگی های سخت افزاری
نکسوس ۷ در خود دارای یک سیستم-روی-یک-تراشه ۱.۵ گیگاهرتزی Snapdragon S۴ Pro کوالکام با یک پردازنده چهار هسته ای Krait و یک پردازنده گرافیکی تک هسته ای Adreno ۳۲۰ است. این تبلت ۲ گیگابایت رم داشته و از استاندارد ۸۰۲.۱۱ a/b/g/n Wi-Fi (باندهای ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز)، بلوتوث ۴.۰ (شامل پشتیبانی از بلوتوث هوشمند) و GPS پشتیبانی می نماید. علاوه بر این یک ژیروسکوپ، شتاب سنج و یک قطب نمای دیجیتال نیز در این مدل گنجانده شده اند.

این تبلت از SlimPort پشتیبانی می کند که اجازه استفاده از پورت Micro-USB را به عنوان یک پورت HDMI از طریق یک آداپتور ۳۰ دلاری می دهد اما هیچ پورت فیزیکی HDMI بر روی نکسوس۷ وجود ندارد.
پشتیبانی از NFC به این مدل بازگشته و همچنین قابلیت شارژ بی سیم نیز در آن وجود دارد که با توجه به ادعای گوگل می توان باتری نکسوس ۷ را با این قابلیت از طریق هر شارژر سازگار با Qi شارژ کرد. به نظر می رسد که این ادعا واقعیت داشته باشد زیرا با شارژر بی سیم Lumia DT-۹۰۰ نوکیا نیز بدون مشکل در حال کار است با این حال سرعت شارژ واقعی نسبت به شارژ سیمی به صورت آزار دهنده ای بسیار کند می باشد.

عملکرد
از مهم ترین ویژگی این تبلت آغاز می کنیم. صفحه نمایش نکسوس ۷ دارای وضوح و شفافیت فوق العاده ای است و درک و خواندن متون بر روی آن بسیار خوب و واضح و ساده می باشد. ممکن است در ابتدا نرخ بالای تراکم پیکسل آن را درک نکنید اما زمانی که به این نمایشگر در کنار تقریبا هر صفحه نمایش متعلق به تبلت های دیگر نگاه کنید، به وضوح نکسوس ۷ را در صدر قرار خواهید داد. همچنین می توان گفت این صفحه نمایش تا به این لحظه از روشن ترین صفحه نمایش های موجود در تبلت ها می باشد. رنگ ها دارای دقت زیاد و بیشتر نسبت به مدل ۲۰۱۲ نکسوس۷ هستند و میزان کنتراست نیز به طور قابل توجهی در این تبلت جدید بالاتر رفته است. زاویه دید وسیع تر شده و به نظر می رسد که تصاویر نیز دارای کمال و تمامیت بهتر و کامل تری شده اند.
با این حال با وجود بهبود رنگ آن، نمایشگر نکسوس ۷ مدل ۲۰۱۳ رنگ ها را با دقت و یا صحت نمایش داده شده توسط مدل ۸ اینچی Galaxy Tab ۳ سامسونگ نشان نمی دهد، هرچند که صفحه نمایش Tab ۳ به وضوح این مدل نمی باشد. هنگام دیدن تصاویر و یا فیلم هایی از چهره ها، صفحه نمایش نکسوس ۷ نسبتا متمایل به سبز می شود و برخی اوقات نیز هنگامی که نور بسیاری در پس زمینه موجود باشد، متمایل به بنفش خواهد شد. بیشتر این ها قابل درک نیستند اما قطعا این نقص در کنار دو تبلت هم رده این مدل قابل توجه می باشد.

خصوصیات

Google Nexus ۷

Google Nexus ۷ (مذل ۲۰۱۲)

Apple iPad Mini

Samsung Galaxy Tab ۳ ۸.۰

Samsung Galaxy Note ۸

حداکثر روشنایی

۵۷۰ لومن

۲۸۸ لومن

۳۹۹ لومن

۳۹۵ لومن

۴۵۸ لومن

حداکثر سطح سیاه

۰.۴۴ لومن

۰.۲۸ لومن

۰.۴۹ لومن

۰.۳۹ لومن

۰.۴۷ لومن

حداکثر نسبت کنتراست

۱,۲۹۵:۱

۱,۰۲۸:۱

۸۱۴:۱

۱,۰۱۲:۱

۹۷۴:۱

صفحه نمایش سریعا به لمس پاسخ می دهد و برنامه ها نیز به محض انتخاب به سرعت اجرا می شوند. تغییر و سوئیچ بین برنامه های متفاوت به سرعت انجام شده و مرور صفحات وب نیز بسیار روان و خوب صورت می گیرد. با این حال رابط این تبلت دارای ضعف ها و نقص های معمول اندروید می باشد؛ در طول آزمایش این تبلت برای چند ساعت، تعداد کمی حالت هنگ، یک بار عدم واکنش صفحه نمایش و یک مرتبه قفل شدن صفحه کلید تجربه شد. هرچند این مشکلات، به سادگی با یک حالت سریع اسلیپ و بازگشت قابل رفع بودند.
سرعت وای-فای زمانی که تبلت در یک فاصله معقول از شبکه داخلی قرار دارد، به طور مداوم و بدون هیچ گونه مشکل اتصالی، بالا است. باتری نکسوس ۷ در هنگام برنامه های دانلود، گشت و گذار در وب و دریافت نوتیفیکیشن های زیاد، یک روز کامل دوام می آورد. همچنین این باتری پس از یک ساعت بازی های ویدئویی تنها به میزان ۹ درصد تخلیه شد در حالی که باتری نکسوس ۷ سال ۲۰۱۲ در همین شرایط با تخلیه ۱۳ درصدی مواجه می شود.

تبلت

مدت دوام باتری در زمان پخش ویدئو (ساعت)

Google Nexus ۷ - ۲۰۱۳

۱۱.۵

Apple iPad Mini

۱۲.۱

Google Nexus ۷ - ۲۰۱۲

۱۰.۱

عملکرد چند بعدی
با کسب نتیجه ای نزدیک به نسل چهارم آیپد، تبلت نکسوس ۷ از سریع ترین تبلت ها در اجرای بازی های چند بعدی است. بازی های Real Racing ۳ و N.O.V.A. ۳ بر روی این تبلت بسیار چشمگیر و با نرخ فریم های روان و گرافیک واضح با حداقل بدنمایی اجرا می شوند. با این حال همانند بسیاری از تبلت های اندرویدی دیگر، بازی Real Racing ۳ ویژگی های آینه ای خود را بر روی نکسوس۷ از دست داده است.

Riptide GP۲ یک بازی فوق العاده چشمگیر به همراه تعداد زیادی از گزینه های قابل تنظیم اثرات گرافیکی است که حتی در حالت حداکثر تنظیمات، نکسوس ۷ می تواند گیم پلی های روانی از این بازی را در بیش از ۳۰ فریم در ثانیه ارائه دهد که گاهی به نظر می رسد به ۶۰ فریم بر ثانیه کامل نیز افزایش یافته است.

نکسوس ۷ همچنین تمامی تبلت های کوچک پیشین را در آزمون های معیار ۳DMark و GFXBench مغلوب ساخته است اما فقط در سطح اول سرعت بارگذاری Nova ۳ با بهترین تبلت های کوچک سازگار می باشد.

دستگاه

CPU

GPU

RAM

سیستم عامل

Google Nexus ۷ (تابستان ۲۰۱۳)

۱.۵GHz - چهار هسته ای - Qualcomm Snapdragon S۴ Pro

Adreno ۳۲۰ (تک هسته ای)

۲GB

اندروید ۴.۳

Samsung Galaxy Tab ۳ (هشت اینچی) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

۱.۵GHz - چهار هسته ای - Exynos ۴ Dual-۴۲۱۲

Mali T۴۰۰MP۴ (چهار هسته ای)

۱.۵GB

اندروید ۴.۲.۲

Google Nexus ۷ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

۱.۲GHz - چهار هسته ای - Nvidia Tegra ۳

ULP GeFOrce (دوازده هسته ای)

۱GB

اندروید ۴.۲.۲

Apple iPad Mini ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

۱GHz - دو هسته ای - Apple A۵

PowerVR SGX۵۴۳MP۲ (دو هسته ای)

۵۱۲MB

iOS ۶.۱.۳

Sony Xperia Tablet Z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

۱.۵GHz - چهار هسته ای - Qualcomm Snapdragon S۴ Pro

Andreno ۳۲۰ (تک هسته ای)

۲GB

اندروید ۴.۱.۲

Google Nexus ۱۰ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

۱.۷GHz - دو هسته ای - Samsung Exynos ۵ Dual-۵۲۵۰

Mali-T۶۰۴ (چهار هسته ای)

۲GB

اندروید ۴.۲.۲

Apple iPad ۴

۱.۴GHz - دو هسته ای - Apple A۶X

PowerVR SGX۵۵۴MP۴ (چهار هسته ای)

۱GB

iOS ۶.۱.۳

دوربین تبلت ها؛ آیا تا به حال به ارزش واقعی این دوربین ها دست یافته اید؟
نکسوس ۷ به تمایل تبلت ها در زمینه قرار دادن دوربین های متوسط در بین امکانات خود ادامه داده است. هر دو دوربین ۱.۲ مگاپیکسل جلو و ۵ مگاپیکسل پشت این تبلت در تصاویر، رنگ های سبزی را ایجاد کرده و ناتوان نشان می دهند و اگرچه تصاویر گرفته شده با دوربین های این تبلت در جزئیات نسبت به دوربین های دیگر تبلت ها کمی دقیق تر و بهتر عمل می کنند اما سایه های لرزان و تاری نیز در آن ها به چشم می آید.
دو اسپیکر این تبلت کیفیت صدای متوسطی را برای آن فراهم می کنند اما این صدا به خوبی و بلندی مدل ۲۰۱۲ تبلت Kindle Fire HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که هنوز هم بهترین اسپیکر تبلت در بازار دارد، نمی باشد. این اسپیکرها بد نیستند اما نمی توانند دیدگاه شما را نسبت به اسپیکر تبلت ها تغییر دهند. اثرات آن ها قانع کننده می باشد اما اغلب استفاده از هدفون در هنگام تماشای فیلم و نمایش های تلویزیونی بر روی این تبلت ترجیح داده می شود.

هنوز هم جایگزین هایی وجود دارد
با اینکه نکسوس۷، تبلتی خوب و قابل قبول است اما نمی تواند مناسب همه کاربران با نیازهای متفاوتشان باشد.

نسخه ۲۰۱۲ از نکسوس ۷ هنوز هم یکی از عالی ترین تبلت ها با پشتیبانی از تازه ترین نسخه اندروید و قیمت پایه ۱۵۰ دلار می باشد. مدل Nook HD با قیمت ۱۳۰ دلار و همچنین مدل ۲۰۱۲ از Kindle Fire HD که دارای اسپیکرهای بهتر با وجود ادعای گوگل مبنی بر راه اندازی سیستم صدای فراگیر است، از بهترین انتخاب ها برای کاربران آمازون می باشد و هنوز هم با قیمت پایه ۳۰ دلار کمتر عرضه می شود.
Galaxy Tab ۳ سامسونگ دارای طراحی راحت تر، دقت رنگ بالاتر و بهتر صفحه نمایش، قابلیت گسترش فضای ذخیره سازی و برخی از ویژگی های راحتی رابط کاربری می باشد که گوگل تاکنون قادر به پیاده سازی آن ها نبوده است. با این حال Tab ۳ در بحث قیمت، ۷۰ دلار از نکسوس گرانتر است. نکسوس ۷ جدید به غیر از اندازه، در بسیاری از جهات بر صفحه نمایش آیپدمینی غلبه می کند و همچنین دارای عملکرد بازی سریع تری می باشد اما مینی همچنان به برنامه های بیشتر و اغلب بازی های مهم که ابتدا برای iOS منتشر می شوند، دسترسی دارد اگرچه این روزها نیز انتشار به طور همزمان بازی ها رایج تر شده است.
نتیجه
مدل ۲۰۱۳ تبلت Nexus ۷ به راحتی جای مدل اصلی خود را گرفته است. ممکن است که نگه داشتن این تبلت کاملا راحت نباشد اما مشخصاتی همچون عملکرد به شدت بهبود یافته، صفحه نمایش پر وضوح، ویژگی های اضافی و اندروید ۴.۳ در این مدل بیشتر مورد توجه هستند.
با قیمت ۲۳۰ دلار، این تبلت نسبت به تبلت های برتر ۷ اینچی سال ۲۰۱۲ بسیار گران تر است اما همچنان در این مقایسه ها دارای عملکرد بسیار بالاتری نیز می باشد. علاوه بر این، مدل جدید از هر دو مدل ۸ اینچی Samsung Galaxy Tab ۳ و iPad Mini ارزان تر بوده و از هر دوی آن ها نیز بهتر عمل می کند با اینکه آیپد در رنگ های صفحه نمایش بهتر است.
با اینکه این تبلت موجب از بین بردن رقابت ها نمی شود، اما به اندازه کافی دارای پیشرفت بوده است تا در صدر لیست تبلت های کوچک قرار گیرد و می تواند یک انتخاب خوب در کنار آیپد کامل باشد.

برگرفته از سایت topinearth

فیلم آزمایش مقایسه تبلت نکسوس 7 جدید با نکسوس 7 قدیمی و آیپد مینی

آزمایش پرتاب از ارتفاع باعث شد تا صفحات نمایش نکسوس 7 قدیمی و آیپد مینی بشکند، اما صفحه نمایش نکسوس 7 اصلا آسیب ندید ولی در عوض گوشه آن قدری ترک خورد.
در آزمایش سر دادن، آیپد مینی به طور کامل از روی میز بر روی زمین افتاد، اما نکسوس 7 جدید و قدیمی بر روی میز باقی ماندند.
در انتها و در آزمایش قرار دادن دستگاه‌ها در ظرف پر از آب، هر سه‌ی این تبلت‌ها در حالی که در حال پخش کردن فیلم، با صدای بلند بودن در داخل آب گذاشته شدند. پس از چند ثانیه قرار گرفتن در زیر آب، اسپیکرهای آیپد مینی به طور کامل از کار افتادند و هیچ صدایی را پخش نمی‌کردند. تبلت نکسوس 7 قدیمی نیز خود به خود ریست شد و از کار افتاد. ولی تبلت نکسوس 7 جدید هیچ آسیبی ندید و مانند زمانی که در آب قرار نگرفته بود کار می‌کرد.همچنین شما میتوانید این فیلم را از لینک زیر دانلود و تماشا نمایید.

دانلود فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

lionf3
09-08-2013, 10:52
به به خیلی هم عالی اما من
Drop Test این مدل رو تو سایت نارنجی دیدم و متاسفانه بار اول که از پشت به زمین خورد دیگه روشن نشد که این میتونه یه مشکل برا این مدل باشه
در حالی که گوگل اصرار به کیفیت ساخت بالا در محصولاتش داره وگرنه در بقیه موارد خیلی هم عالی هستش.

sajad_samavi
09-08-2013, 15:17
واقعا خیلی بجا بودن این تاپیک ...:n16: برای شخص بنده مفید واقع شد انشالله که برای بقیه دوستان هم به همین ترتیب باشه

ehsan102
09-08-2013, 22:13
کارت حرف نداشت علی جان ، مرسی از زحمتی که واسه تاپیک کشیدی ، واقعا باید جدا میشدن

lionf3
09-08-2013, 22:48
علی جان از نظر من مصاحبه زومیت با مدیر محصول تبلت اسوس رو هم در پست اولت قرار بده:n06:
اطلاعات خوبی در مورد نکسوس بعدی داده.

Capital
09-08-2013, 23:05
علی جان از نظر من مصاحبه زومیت با مدیر محصول تبلت اسوس رو هم در پست اولت قرار بده:n06:
اطلاعات خوبی در مورد نکسوس بعدی داده.

lionf3 جان خیلی ممنون که بررسی کردی.

delmajid
11-08-2013, 14:53
سلام دوستان من 2 تا سوال دارم
با این مدل میشه ارتباط تلفنی هم داشت یا نه؟
راجع به قاب پشتی که میگن ضعیف تر از قبلی هستش، یعنی با اولین ضربه میشکنه؟

Capital
11-08-2013, 17:54
دوستان من در اخر پست اول یه فیلمی قرار دادم که سه تبلت نکسوس 2013 و نکسوس نسل قدیمی 2012 و ایپد مینی رو با هم مقایسه کردند که در این فیلم یه قسمتش در مورد ازمایش صدای این تبلت ها در زیر اب هست و یک قسمت دیگش اینه که هر کدام از این تبلت ها رو از یه طبقه به پایین پرت میکنند تا ببینند کدوم سالم میموننه.

CM-Developer
11-08-2013, 18:07
ممنون علی جان از تاپیک مفیدت :n20:

lionf3
11-08-2013, 21:04
سلام دوستان من 2 تا سوال دارم
با این مدل میشه ارتباط تلفنی هم داشت یا نه؟
راجع به قاب پشتی که میگن ضعیف تر از قبلی هستش، یعنی با اولین ضربه میشکنه؟

دوست عزیز با مدل 3g میشه تماس هم برقرار کرد.
قاب پشتی هم مقاوم تره اما همونطور که گفتم با اولین دراپ دستگاه دیگه روشن نشد:n04:
فیلمش هم در سایت نارنجی . زومیت موجود هست.

mo_sa
12-08-2013, 12:27
واقعا عالیه!
خیلی باحاله!
مخصوصا کیفیت صفحه ش که بی نظیره! توی تبلهای 7 اینچی این بالاترین تراکم پیکسلی و کیفیت صفحه رو داره!
خیلی توپه!

ولی اینکه می گید بافت قاب پشتش رو برداشتن، به نظر من از معایب به حساب نمیاد و خیلی هم خوبه!
البته این مورد دیگه سلیقه ایه و نمی شه روش اسم محاسن و معایب گذاشت!

mo_sa
12-08-2013, 12:29
قاب پشتی هم مقاوم تره اما همونطور که گفتم با اولین دراپ دستگاه دیگه روشن نشد:n04:
اینکه می گید روشن نشد رو یارو رفت پشت دوربین و بعدش گفت روشن نشد! حالا معلوم نیست که واقعا روشن نشده باشه! اونم با یه افتادن که هیچ آسیبی هم ندید!

aliiiiiii
12-08-2013, 12:50

دوست عزیز تا اونجایی که بنده خبر دارم با مدل 3G اون هم نمیشه تماس تلفنی برقرار کرد البته شاید بتونید پیامک بفرستید.

lionf3
12-08-2013, 17:16
دوست عزیز تا اونجایی که بنده خبر دارم با مدل 3G اون هم نمیشه تماس تلفنی برقرار کرد البته شاید بتونید پیامک بفرستید.
فکر میکنم شما درست میگید و مدل 3g فقط از دیتای سیمکارت یا همون اینترنتش میتونه استفاده کنه اما من یه جا خوندم که با این مدل تماس هم میشه برقرار کرد اما دیگه جزئیاتش رو نمیدونم.

lionf3
12-08-2013, 17:23
اینکه می گید روشن نشد رو یارو رفت پشت دوربین و بعدش گفت روشن نشد! حالا معلوم نیست که واقعا روشن نشده باشه! اونم با یه افتادن که هیچ آسیبی هم ندید!
والا از سایت معتبری مثل android authority بیاد و بخواد اینکار رو بکنه.
من که منتظر تست های بعدی(دوباره) این تبلت هستم.

delmajid
13-08-2013, 18:02
من امروز در یکی از سایتها دیدم که نکسوز 7 جدید مشکل مالتی تاچ داره
درسته؟

Capital
13-08-2013, 20:20
من امروز در یکی از سایتها دیدم که نکسوز 7 جدید مشکل مالتی تاچ داره
درسته؟
دوست عزیز میشه لطف کنین لینک اون سایت رو نام ببرین چون من فکر نمی کنم که اینطور باشه.

delmajid
14-08-2013, 15:22
اینم لینک ویدئو برای این مشکل

برای دیدن ویدئو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کنید

pouyacapitan
19-08-2013, 13:34
من سرم زده این تبلت رو بخرم،فقط یک سوال دارم اینه که نسخه سیم کارت خورش کی عرضه می شه؟
چون فعلا coming soon هست جلوش!
درضمن نسخه سیم کارت خور ۸۰ دلار گرونتره،به نظرتون ارزش داره؟قابلیت تماس و پیامک هم داره؟

Capital
19-08-2013, 15:28
من سرم زده این تبلت رو بخرم،فقط یک سوال دارم اینه که نسخه سیم کارت خورش کی عرضه می شه؟
چون فعلا coming soon هست جلوش!
درضمن نسخه سیم کارت خور ۸۰ دلار گرونتره،به نظرتون ارزش داره؟قابلیت تماس و پیامک هم داره؟دوست عزیز طبق شنیده ها و گفته های بعضی از سایت ها این مدل حدود 1 ماه دیگه وارد میشه ولی در مورد سیم کارتش شک دارم که بشه باشه باهاش مکالمه برقرار کرد البته میشه از دیتای سیم کارت استفاده کرد مثل اینترنت.باز هم اگه دوستان اطلاعات بیشتری دارند حتما ما رو هم اگاه کنن.

Ali.Gemsoft
19-08-2013, 15:49
ترکیب گوگل و Asus واقعا عالیه
قیمت تو بازار چنده؟:n13:

Capital
22-08-2013, 20:00
ترکیب گوگل و Asus واقعا عالیه
قیمت تو بازار چنده؟:n13:

دوست عزیز این تبلت هنوز وارد بازار نشده اما به احتمال زیاد اگه وارد بازار بشه قیمتی حدود 1200 حالا با 100 تومان بالا پایین وارد میشه.

delmajid
23-08-2013, 07:05
مشکل مالتی تاچ و جی پی اس نکسوز 7 ورژن 2 با اومدن رام جدید حل شد
اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خبر

pouyacapitan
23-08-2013, 20:29
اینو چرا هیچ جا نمیاره؟!!
خیلی گذشته از عرضه این تبلت!

mo_sa
25-08-2013, 14:25
مشکل مالتی تاچ و جی پی اس نکسوز 7 ورژن 2 با اومدن رام جدید حل شد
اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خبر
جدی؟!
من اون فیلم مشکل مالتی تاچش رو توی آپارات دیدم، نا امید شدم!
پس درست کار می کنه!

Capital
25-08-2013, 15:17
اینو چرا هیچ جا نمیاره؟!!
خیلی گذشته از عرضه این تبلت!
دوست عزیز باید تحمل داشته باشید.چون این تبلت به گوگل هم مربوط میشه بنا به دلایلی مثل تحریم ها و... یه مقدار سخت وارد میشه اما به امید اینکه زودتر وارد شه.

mo_sa
26-08-2013, 12:50
مثل اینکه مشکل مالتی تاچش، مشکل نرم افزاری بوده که با یه نرم افزار حل میشه.

pouyacapitan
26-08-2013, 13:52
دوست عزیز باید تحمل داشته باشید.چون این تبلت به گوگل هم مربوط میشه بنا به دلایلی مثل تحریم ها و... یه مقدار سخت وارد میشه اما به امید اینکه زودتر وارد شه.

به نظر من که تحریم اصلا اون اندازه تاثیر نباید بزاره!
ما خیلی وقته تحریمیم!ولی ایفون ۱-۲ روزه میاد،البته اصولا این تبلت پتانسیل ایفون رو نداره!ولی باید تا این موقع میومد به نظرم.

Capital
26-08-2013, 17:44
ما خیلی وقته تحریمیم!ولی ایفون ۱-۲ روزه میاد،البته اصولا این تبلت پتانسیل ایفون رو نداره!ولی باید تا این موقع میومد به نظرم.

دوست عزیز میش بگین برای چی پتانسیل ایفون رو نداره؟

mo_sa
26-08-2013, 17:49
به خاطر اینکه apple تحریمشو از ایران برداشته.

pouyacapitan
27-08-2013, 09:07
دوست عزیز میش بگین برای چی پتانسیل ایفون رو نداره؟
فروش ایفون با یک تبلت اندریدی حتی قایبیت مقایسه رو نداره!
خواهان ایفون زیاده.
واردکننده می دونه روز اول هم بیاره با قیمت خیلی بالا هم می تونه بفروشه!
ولی تا حالا این تبلت وارد نشده!

به خاطر اینکه apple تحریمشو از ایران برداشته.

اپل تحریمش رو چند روزه برداشته!اون تحریم می گفت صادرات مستقیم و غیر مستقیم به ایران ممنوعه!(همرده کشور هایی مثل کره شمالی و سودان)ولی با این اوضاع همیشه ایفون و ایپد تو چند روز می رسیدن به اینجا البته به هر حال با قیمت نجومی

mo_sa
27-08-2013, 21:01
فروش ایفون با یک تبلت اندریدی حتی قایبیت مقایسه رو نداره!
خواهان ایفون زیاده.
واردکننده می دونه روز اول هم بیاره با قیمت خیلی بالا هم می تونه بفروشه!
ولی تا حالا این تبلت وارد نشده!

اپل تحریمش رو چند روزه برداشته!اون تحریم می گفت صادرات مستقیم و غیر مستقیم به ایران ممنوعه!(همرده کشور هایی مثل کره شمالی و سودان)ولی با این اوضاع همیشه ایفون و ایپد تو چند روز می رسیدن به اینجا البته به هر حال با قیمت نجومی
شما که خودتم داری می گی که!
چون می دونن اپل طرفدار زیاد داره، سریع میارن تو ایران قیمتشم اگه بالا هم باشه، طرفداراش می خرن.
ولی گوگل تازه از پارسال شروع کرده نکسوز رو تولید کرده!
خب انتظاری نیست که فروش آیفون و محصولات اپل رو داشته باشه!

pouyacapitan
27-08-2013, 22:49
دقیقا،ولی با همه ی این تفاسیر به نظرم باید تا الان میومد
چون تبلت ۷ اینچی خوبیه،تا مدتیم که ایپد مینی جدید نیاد تقریبا سرتره از بقیه

Capital
28-08-2013, 01:01

دوست عزیز من اصلا نمیتونم این حرف شما رو هزم کنم یعنی که چی که میگین که تا زمانی که نیاد تو بازار مینی سرتره.شما به ایناش چی کار دارین فقط به من بگین چه چیزهای اپل مینی سرتره.

Xo0oX
28-08-2013, 14:20
کی وارد بازار ایران میشه؟ قیمت تقریبی چند هست؟

mo_sa
28-08-2013, 14:54
کی وارد بازار ایران میشه؟ قیمت تقریبی چند هست؟
راستش تازه وارد انگلیس و اسپانیا و همون دور و برا شده. تا بخواد باید تو ایران طول می کشه.
قیمتش هم اگه دقیق به دلار بخوای حساب کنی باید 32 گیگش بشه حدود خیلی بگیری 900 تومن. ولی بیاد تو ایران قیمتش میشه حدود 1200.

mo_sa
28-08-2013, 14:56
آیپد مینی همون موقع هم که اومده بود، کیفیت صفحه ی عالی نداشت. رزولوشن بالایی نسبت به سایز صفحه نداشت، الآنم که این اومده کیفیت صفحه ی 7 اینچی رو ترکونده!

Capital
28-08-2013, 15:52
آیپد مینی همون موقع هم که اومده بود، کیفیت صفحه ی عالی نداشت. رزولوشن بالایی نسبت به سایز صفحه نداشت، الآنم که این اومده کیفیت صفحه ی 7 اینچی رو ترکونده!

درسته. حتی اگه دوستان ما هم یه نگاهی به مشخصات این دو بندازن میتونن ببینند که تراکم پیکسلی گوگل نکسوز 2013 چقدر بالاتر از ای پد مینی هست.

Xo0oX
30-08-2013, 17:03
راستش تازه وارد انگلیس و اسپانیا و همون دور و برا شده. تا بخواد باید تو ایران طول می کشه.
قیمتش هم اگه دقیق به دلار بخوای حساب کنی باید 32 گیگش بشه حدود خیلی بگیری 900 تومن. ولی بیاد تو ایران قیمتش میشه حدود 1200.

اگه 1200 باشه خوبه قیمتش . نصبت به قبلیش ..

mo_sa
30-08-2013, 17:32
اگه 1200 باشه خوبه قیمتش . نصبت به قبلیش ..
قبلیشم که الآن قیمتش همین حدوده، ولی اگه داری نسبت به امکاناتش می گی، خب.... آره نسبت به امکاناتی که این داره قیمتش خوبه.

mo_sa
31-08-2013, 14:19
نکسوز 7 جدید در حال حاضر در کشورهای «انگلیس و آلمان و فرانسه و اسپانیا» و اخیرا در «ژاپن» وارد شده.
منبع:
سایت GSMArena ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سایت PHANDROID ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Xo0oX
02-09-2013, 00:34
مگه این سری سیمکارت خور نیست؟:n17:
من تهران دیدم 13600000 تومن بود ولی سیمکارت نمیخورد!! 32 گیگ هم بود.

Capital
02-09-2013, 01:21
مگه این سری سیمکارت خور نیست؟:n17:
من تهران دیدم 13600000 تومن بود ولی سیمکارت نمیخورد!! 32 گیگ هم بود.
دوست عزیز شما این مدل رو تو تهران دیدین؟ :n04:اخه این مدل که هنوز وارد ایران نشده

Xo0oX
02-09-2013, 09:29
دوست عزیز شما این مدل رو تو تهران دیدین؟ :n04:اخه این مدل که هنوز وارد ایران نشده

اره ولیعصر نزدیک پارک ساعی.
ولی 3G نبود دقیقا همین مشخصات بود دوربین cpu رم و...
اول من هم شک کردم ولی بود دیگه .
من فکر میکردم تمام این مدل جدید سیمکارت خورد 3G هست .

Capital
02-09-2013, 14:23
ولی من که باورم نمیشه هنوز چون اگه میومد تو اخبار سایت ها میگفتن اما حالا اگه میشه ادرس دقیق رو لطفا بگین.

Xo0oX
02-09-2013, 15:14
ولی من که باورم نمیشه هنوز چون اگه میومد تو اخبار سایت ها میگفتن اما حالا اگه میشه ادرس دقیق رو لطفا بگین.

پیغام خصوصی زدم براتون .

Capital
02-09-2013, 15:54
پیغام خصوصی زدم براتون .
مرسی فردا حتما پیگیرش میشم.

rajer
02-09-2013, 16:05

آقا این ادرسو برا منم پخ کن
ممنون

Reza_994
02-09-2013, 18:32
فروم پرشین تولز هم ظاهرا یکی 16 گیگ رو آورده نمیدونم چند میگه

Xo0oX
02-09-2013, 23:37
آقا این ادرسو برا منم پخ کن
ممنون

براتون پیغام خصوصی زدم :n11:

mo_sa
03-09-2013, 15:18
من فکر میکردم تمام این مدل جدید سیمکارت خورد 3G هست .:n11:
شرمنده. بی زحمت به منم بفرست.

Xo0oX
03-09-2013, 15:39
شرمنده. بی زحمت به منم بفرست.

دشمنتون. پیغام ارسال شد:n16:

Capital
03-09-2013, 20:00
دوستان من یادم رفت که امروز بزنگم به این مغازه برای اینکه ببینم گوگل نکسوز 2013 رو اورده یا نه.حالا اگه کسی زنگ زده لطفا بگه که داشت یا نه؟

aliiiiiii
03-09-2013, 20:11
با سلام

دوستان مدل 3G این تبلت اگه وارد ایران بشه چقدر قیمت میخوره؟ اگه قیمتش بالا باشه همون مدل 2012 رو بخرم.

mo_sa
04-09-2013, 18:07
با سلام

دوستان مدل 3G این تبلت اگه وارد ایران بشه چقدر قیمت میخوره؟ اگه قیمتش بالا باشه همون مدل 2012 رو بخرم.
سلام.
قیمت مدل 3G این تبلت، 349 دلاره.
ولی اگه بیاد ایران، میشه حدود 1400 تا 1500.
یکی از دوستان که می گن، مدل 32 گیگ -سیمکارت نمی خوره- رو تو تهران دیدن، قیمتش 1360000 بوده.
خود سایت گوگل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که درباره ی این تبلت نوشته که هنوز مدل سیمکارت خورش نیومده! نوشته coming soon! دیگه نمی دونم پس کی قراره بیاد ایران!!!

vxp
04-09-2013, 18:33
به نظرتون از علاالدین بخرم خوبه؟
راستی گارانتی چی خوبه؟

lionf3
04-09-2013, 18:40
دوستان اگر میخواید این تبلت رو خریداری کنید
و از علاالدین هم میخواید بخرید مراقب باشید سرتون کلاه نره دیدم که میگم:n01:.
بهترین گزینه همون پایتخت هستش که من دیروز رفتم و این مدل رو پیدا نکردم.

vxp
04-09-2013, 22:40
به نظرتون نسخه سیم کارت خورش به زودی عرضه می شه یا ما بریم سراغ یک چیز دیگه؟

Xo0oX
04-09-2013, 23:15
دوستان اگر میخواید این تبلت رو خریداری کنید
و از علاالدین هم میخواید بخرید مراقب باشید سرتون کلاه نره دیدم که میگم:n01:.
بهترین گزینه همون پایتخت هستش که من دیروز رفتم و این مدل رو پیدا نکردم.

پیغام خصوصی تون رو چک بفرمایید یک آدرس دادم اونجا من دیدم بدون سیمکارت داره .

به نظرتون نسخه سیم کارت خورش به زودی عرضه می شه یا ما بریم سراغ یک چیز دیگه؟

حداکثر تا 20-30 دیگه باید عرضه بشه به بازار مدل سیمکارت خورش.
من خودم هم سیمکارت خور رو میخوام بخرم .
اگه مثل من 4G براتون مهمه یکم صبر کنید .

lionf3
05-09-2013, 09:55
Xo0oX عزیز پاسختون رو دادم.

vxp
05-09-2013, 10:32
بین سونی اولترا و نکسوز 7 جدید گیر کردم از طرفی اولی کوچیکه ولی دومی بزرگ تره ولی تو بقیه چیزا انصافا سونی بهتره!
من بیشتر برای این می خام که چیز بخونم و چیز تایپ کنم بخاطر همین هم سونی میشه با مداد روش نوشت ولی دومی رو نمی دونم یکی هست کمککنه؟
نظر شما چیه؟

vxp
05-09-2013, 10:37
بچها راستی من می خام یک روز برم علاالدین یا پایتخت از نزدیک اون هایی رو که مد نظرمه ببینم به نظر شما کدوم برم؟

lionf3
05-09-2013, 15:14
دوستِ من زد اولترا با نکسوس ۷ حدید از زمین تا آسمون فرق میکنن
اولی فبلت هستش و دومی تبلت
به نظر من اگر میخواید ۲ تومن هزینه زد اولترا کنید یه مقدار بیشتر هزینه کنید و یک نکسوس ۷ جدید و یک اکسپریا اس پی بگیرید.

vxp
05-09-2013, 15:21
می دونم ک اون فبلت و این یکی تبلت ولی انداز اولترا 6.4 و انداز نکسوز 7 ست من از این لاظ می گم اگ چیز دیگ این ب نظر تون مناسب بگید نیاز امم ک در بالا شر دادم ممنون.

lionf3
05-09-2013, 16:57
بر حسب نیازتون الان بهترین گزینه همون ZUltra هستش اما اگه عجله ندارید و میتونید صبر کنید به نظرِ من بهترِ منتظر گلکسی نوت ۳ باشید.

mo_sa
06-09-2013, 12:44
بین سونی اولترا و نکسوز 7 جدید گیر کردم از طرفی اولی کوچیکه ولی دومی بزرگ تره ولی تو بقیه چیزا انصافا سونی بهتره!
من بیشتر برای این می خام که چیز بخونم و چیز تایپ کنم بخاطر همین هم سونی میشه با مداد روش نوشت ولی دومی رو نمی دونم یکی هست کمککنه؟
نظر شما چیه؟
کیفت هاشون که تقریبا در حد همه. ولی با توجه به بزرگتر بودن صفحه ی نکسوز، واقعا کیفیتش بی نظیره.
از نظر اندازه هم که شما می خواین تایپ کنید و چیزی بخونید، برای خوندن خب... اولترا هم جواب میده ولی برای تایپ راحت تر، خب معلومه هرچی صفحه بزرگتر باشه تایپ هم راحت تره.
اینی هم که می گید، میشه با مداد روی اولترا نوشت، روی نکسوز هم میشه با قلم نوری نوشت.
درباره ی نکسوز هم باید بگم که چون مال خود گوگله. سیستم عاملش بیشتر بهش می خوره و جدیدترین اندروید ها اول روی اون میاد.
انتخاب با شماست.

mo_sa
06-09-2013, 12:53
دوستان من یادم رفت که امروز بزنگم به این مغازه برای اینکه ببینم گوگل نکسوز 2013 رو اورده یا نه.حالا اگه کسی زنگ زده لطفا بگه که داشت یا نه؟
من همین الآن که دارم این پست رو می ذارم، یعنی ساعت 13:51 روز 15 شهریور 92 زنگ زدم، کسی گوشی رو جواب نداد... شاید ساعت اداری شون گذشته.

mo_sa
06-09-2013, 23:00
دوستِ من زد اولترا با نکسوس ۷ حدید از زمین تا آسمون فرق میکنن
اولی فبلت هستش و دومی تبلت
به نظر من اگر میخواید ۲ تومن هزینه زد اولترا کنید یه مقدار بیشتر هزینه کنید و یک نکسوس ۷ جدید و یک اکسپریا اس پی بگیرید.
البته من فکر کنم، اینطوری که شما می فرمائید زمین تا آسمون فرق می کنن نیست. نظر من اینه که فرقشون بیشتر توی اسمشونه که یکی فبلته و اون یکی تبلت به خاطر اینکه یکیشون 6.4 اینچه و اون یکی 7 اینچ. و این که فبلته سیمکارت می خوره و تماس صوتی داره. ولی تبلته 3g یا 4g ش، (فکر کنم) تماس صوتی نداشته باشه (نکسوز رو می گم.)

vxp
07-09-2013, 10:13
راستی میشه یک ویدیو از تست صفحه نمایش نکسوز بگذارید؟
مثلا تست با مدادو ... اینا!

mo_sa
07-09-2013, 13:23
دشمنتون. پیغام ارسال شد:n16:
من زنگ زدم، یه بنده خدایی گوشی رو برداشت، سؤال کردم که دارید یا نه... گفتن باهاتون تماس می گیریم!
این جایی که شما داری میگی، چه جور جاییه؟
یعنی مثلا فروشگاه لوازم گوشی موبایل و ایناست...؟ یعنی چه جور چیزایی می فروشن؟

mo_sa
07-09-2013, 13:29
راستی میشه یک ویدیو از تست صفحه نمایش نکسوز بگذارید؟
مثلا تست با مدادو ... اینا!
یه لینک برات گذاشتم، ولی این تست صفحه نمایشش نیست، تست یه چیز دیگه شه!! تست سقوط! drop test
اینم لینک: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vxp
07-09-2013, 17:55
کسی هست اینجا نکسوز جدید داشته باشه؟

mo_sa
07-09-2013, 19:10
کسی هست اینجا نکسوز جدید داشته باشه؟
خیلی بعیده کسی داشته باشه.
به خاطر اینکه این تبلت تازه حدود دو هفته یا (شاید هم یه هفته) است که وارد انگلیس و اسپانیا و آلمان و فرانسه و اخیرا ژاپن هم شده. تا بخواد بیاد ایران طول می کشه.
البته یکی از دوستان (Xo0oX) چند تا پُست گذشته گفتن که توی تهران، دیدن این تبلت رو که به قیمت 1,360,000 تومن 32 گیگش رو می فروختن، اینم لینکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

Xo0oX
08-09-2013, 15:07
خیلی بعیده کسی داشته باشه.
به خاطر اینکه این تبلت تازه حدود دو هفته یا (شاید هم یه هفته) است که وارد انگلیس و اسپانیا و آلمان و فرانسه و اخیرا ژاپن هم شده. تا بخواد بیاد ایران طول می کشه.
البته یکی از دوستان (Xo0oX) چند تا پُست گذشته گفتن که توی تهران، دیدن این تبلت رو که به قیمت 1,360,000 تومن 32 گیگش رو می فروختن، اینم لینکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

بله دقیقا .
دیروز هم تماس داشتم قیمت جدید شده 1320000 همون 32 گیگ .:n19:
فعلا هم معلوم نیست 4G کی وارد بازار بشه ..

mo_sa
08-09-2013, 18:12
بله دقیقا .
دیروز هم تماس داشتم قیمت جدید شده 1320000 همون 32 گیگ .:n19:
فعلا هم معلوم نیست 4G کی وارد بازار بشه ..
آقا منم باهاشون چند روز پیش تماس گرفتم، یه بنده خدایی گوشی رو برداشت؛ گفتم نکسوز 7 2013 سی و دو گیگ دارید؟
یه خرده مکث کرد، بعدش گفت که صبر کنید باهاتون تماس می گیرم خبر می دم....
بعدش هم تا فرداش هم صبر کردم و زنگ نزد که نزد!
راستی، این جایی که اسمش رو گفتین (پیغام خصوصی زدین) ، چه جور جاییه؟... یعنی توش چی می فروشن؟

Xo0oX
08-09-2013, 23:05
آقا منم باهاشون چند روز پیش تماس گرفتم، یه بنده خدایی گوشی رو برداشت؛ گفتم نکسوز 7 2013 سی و دو گیگ دارید؟
یه خرده مکث کرد، بعدش گفت که صبر کنید باهاتون تماس می گیرم خبر می دم....
بعدش هم تا فرداش هم صبر کردم و زنگ نزد که نزد!
راستی، این جایی که اسمش رو گفتین (پیغام خصوصی زدین) ، چه جور جاییه؟... یعنی توش چی می فروشن؟

چه جور جای هست رو نمیدونم ! یه شرکت هست
قطعات کامپیوتری لپ تاپ تجهیزات شبکه و تبلت و لوازم جانبی کامپیوتر میفروشه .
والا اون جور که من رفتم تعریف کرد این بار نکسوس 2013 از خودشون نیست خودشون وارد نکردن کسی دیگه وارد کرده اینا هم میفروشن شاید واسه این بوده گفته صبر کنید و..

lionf3
09-09-2013, 14:02
توسط سایت آل دیجیتال هم وارد شده
بدون گارانتی ۱۶ گیگ حدود ۱۰۵۰ بدون سیم کارت هم هستش.

Xo0oX
09-09-2013, 17:58
با سیمکارت میکرو در تعداد محدود موجود است.قیمت 1.200.000

16 گیگ ؟ بدون 4G ؟

mo_sa
09-09-2013, 18:37
16 گیگ ؟ بدون 4G ؟
اگه به نظر شما 16 گیگ بدون 4G باشه که 1,200,000 زیاده!
مال AllDigitall.ir بهتره! 16 گیگ بدون 4G با قیمت 1,050,000 !
ملت نظر داده بودن -به آل دیجیتال- که چرا 32 گیگ نمیارید؟ جواب داده بود که 32 گیگش یه سری مشکلات که داشته برطرف نشده و ... خلاصه گفته بود که 16 گیگ بهتره و یه دلیل دیگه ای که نیاورده بود می گفت که هنوز توی بازار منطقه نیومده.

lionf3
09-09-2013, 20:30
اگه به نظر شما 16 گیگ بدون 4G باشه که 1,200,000 زیاده!
مال AllDigitall.ir بهتره! 16 گیگ بدون 4G با قیمت 1,050,000 !
ملت نظر داده بودن -به آل دیجیتال- که چرا 32 گیگ نمیارید؟ جواب داده بود که 32 گیگش یه سری مشکلات که داشته برطرف نشده و ... خلاصه گفته بود که 16 گیگ بهتره و یه دلیل دیگه ای که نیاورده بود می گفت که هنوز توی بازار منطقه نیومده.
والا من که نظرات رو خوندم به همچین چیزی برنخوردم که یکسری مشکلات داره !
تنها دلیلشون این بود که هنوز وارد بازار منطقه نشده.

mo_sa
10-09-2013, 13:39
والا من که نظرات رو خوندم به همچین چیزی برنخوردم که یکسری مشکلات داره !
تنها دلیلشون این بود که هنوز وارد بازار منطقه نشده.
سؤال پرسیده بودن که برای مدل 32 گیگابایتی اینجا منتظر باشیم؟
که سه تا جواب بهشون داده بودن که:
1- عزیز به نظر من همین نسخه 16 رو بگیریدیه سری بررسی هایی خوندم مبنی بر اینکه فروش نسخه 16 بیشتر بوده و نسخه 32 یه سری مشکلات داره که با آپدیت هم حل نشده!!حتی Developer ها هم همین نسخه 16 گیگ رو ترجیح دادن
2- سلام 32 گیگابایتی هنوز در بازار منطقه عرضه نشده.
3- گفته بود که به فلان جا سر بزن.
شرمنده اینقدر این جدول پایین بزرگ شد! نمی دونم چطوری کوچیکش کنم.... شرمنده:n15:

(کیان تمر)آخرین بازدید: 1 ساعت قبل

دوشنبه ۱۳۹۲/۰۶/۱۸ ۷:۴۵ قبل از ظهر

برای مدل 32 گیگابایتی، اینجا منتظر باشیم؟

(محمدرضا خلقي)آخرین بازدید: 3 ساعت قبل

دوشنبه ۱۳۹۲/۰۶/۱۸ ۸:۰۱ قبل از ظهر

عزیز به نظر من همین نسخه 16 رو بگیریدیه سری بررسی هایی خوندم مبنی بر اینکه فروش نسخه 16 بیشتر بوده و نسخه 32 یه سری مشکلات داره که با آپدیت هم حل نشده!!حتی Developer ها هم همین نسخه 16 گیگ رو ترجیح دادن

(آل ديجيتال)آخرین بازدید: 4 ساعت قبل

دوشنبه ۱۳۹۲/۰۶/۱۸ ۹:۵۱ قبل از ظهر

سلام, هنوز مدل 32GB دز بازار منطقه عرضه نشده است

(علی حمیدی)آخرین بازدید: 4 ساعت قبل

دوشنبه ۱۳۹۲/۰۶/۱۸ ۸:۳۷ بعد از ظهر

سلام دوست من مدل 32 گیگ نکسوس 2013[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سر بزن دوست داشتی

Capital
10-09-2013, 19:41
دوستان من یه سوال دارم که اگه اطمینان دارید جواب بدید و میخوام بدونم که ایا این مدل اگه سیم کارت خورش وارد بشه فقط از دیتاش میشه استفاده کرد یعنی فقط از اینترنته سیم کارتش میشه استفاده کرد و یعنی نمیشه باهاش حرف زد یا اس ام اس داد؟

mo_sa
10-09-2013, 19:58
دوستان من یه سوال دارم که اگه اطمینان دارید جواب بدید و میخوام بدونم که ایا این مدل اگه سیم کارت خورش وارد بشه فقط از دیتاش میشه استفاده کرد یعنی فقط از اینترنته سیم کارتش میشه استفاده کرد و یعنی نمیشه باهاش حرف زد یا اس ام اس داد؟
به این پست مراجعه کنید، بی زحمت.
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mo_sa
10-09-2013, 20:01
البته یه نگاهی هم به این پست بندازید، بد نیست...
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mo_sa
10-09-2013, 21:01
خبر! خبر!
به سایت گوگل/نکسوز 7 که مراجعه کنید،
یعنی به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکسوز 32GB LTE هم اومده!:n19:
البته تو آمریکا! :n29:
با قیمت 349 دلار...

lionf3
10-09-2013, 21:50
سؤال پرسیده بودن که برای مدل 32 گیگابایتی اینجا منتظر باشیم؟
که سه تا جواب بهشون داده بودن که:
1- عزیز به نظر من همین نسخه 16 رو بگیریدیه سری بررسی هایی خوندم مبنی بر اینکه فروش نسخه 16 بیشتر بوده و نسخه 32 یه سری مشکلات داره که با آپدیت هم حل نشده!!حتی Developer ها هم همین نسخه 16 گیگ رو ترجیح دادن
2- سلام 32 گیگابایتی هنوز در بازار منطقه عرضه نشده.
3- گفته بود که به فلان جا سر بزن.
شرمنده اینقدر این جدول پایین بزرگ شد! نمی دونم چطوری کوچیکش کنم.... شرمنده:n15:

(کیان تمر)آخرین بازدید: 1 ساعت قبل

دوشنبه ۱۳۹۲/۰۶/۱۸ ۷:۴۵ قبل از ظهر

برای مدل 32 گیگابایتی، اینجا منتظر باشیم؟

(محمدرضا خلقي)آخرین بازدید: 3 ساعت قبل

دوشنبه ۱۳۹۲/۰۶/۱۸ ۸:۰۱ قبل از ظهر

عزیز به نظر من همین نسخه 16 رو بگیریدیه سری بررسی هایی خوندم مبنی بر اینکه فروش نسخه 16 بیشتر بوده و نسخه 32 یه سری مشکلات داره که با آپدیت هم حل نشده!!حتی Developer ها هم همین نسخه 16 گیگ رو ترجیح دادن

(آل ديجيتال)آخرین بازدید: 4 ساعت قبل

دوشنبه ۱۳۹۲/۰۶/۱۸ ۹:۵۱ قبل از ظهر

سلام, هنوز مدل 32GB دز بازار منطقه عرضه نشده است

(علی حمیدی)آخرین بازدید: 4 ساعت قبل

دوشنبه ۱۳۹۲/۰۶/۱۸ ۸:۳۷ بعد از ظهر

سلام دوست من مدل 32 گیگ نکسوس 2013[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سر بزن دوست داشتی

ممنون پس همون یکی از کاربرا این حرف رو زده و آل دیجیتال نگفته.

Xo0oX
10-09-2013, 22:55
خبر! خبر!
به سایت گوگل/نکسوز 7 که مراجعه کنید،
یعنی به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکسوز 32GB LTE هم اومده!:n19:
البته تو آمریکا! :n29:
با قیمت 349 دلار...

خبر خوبی :n12: بود مرسی از اطلاع رسانیت:n16:

vxp
10-09-2013, 23:30
اقا حالا بریم تو علا الدین بریم ببینین چه شکلیه یا بازار موبایل ایران؟
کدومشون بهتر؟
ادرس دقیقم اگه بدید ممنون میشم!

mo_sa
11-09-2013, 11:56
ممنون پس همون یکی از کاربرا این حرف رو زده و آل دیجیتال نگفته.
خواهش می کنم. :n01:
آره. یکی از کاربرا گفته.
به نظر منم اینطور نباید باشه که به خاطر ظرفیتش مشکل داشته باشه!

mo_sa
11-09-2013, 11:58
خبر خوبی :n12: بود مرسی از اطلاع رسانیت:n16:
خواهش می کنم. اگه تونستم بازم خبری شد اطلاع می دم.

mo_sa
11-09-2013, 14:30
آقا یه خبر!:n19:
یه مقدار نا امید کننده است! البته باید صبر کنیم تا منبع این حرف معلوم شه تا بشه درباره ش تصمیم گرفت.
هر کی می دونه بی زحمت یه جوابی چیزی بده ما رو امیدوار کنه.
توی سایت آل دیجیتال یکی از نظرهارو خوندم که گفته بود مشکلات نکسوز 7 جدید با آپدیتها حل نشده، حتی اونهاییش هم که مشکل نداشتن با آپدیت کردن مشکل دار شدن.:n03:
این مطلب رو از این آدرس: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1 خوندم. (نظر شماره ی 60)
تو رو خدا بگردید ببینید درسته یا نه!

vxp
11-09-2013, 15:43
کدومشون بهتر؟
اقا کسی این پرسش ما رو دید؟

vxp
11-09-2013, 15:45
کدومشون بهتر؟
اقاکسی این پرسش ما رو دید؟

mo_sa
11-09-2013, 16:08
اقاکسی این پرسش ما رو دید؟
بله. من دیدم. ولی آخه من تهران زندگی نمی کنم و قم زندگی می کنم و آدرس مادرس تهران رو بلد نیستم. ولی می دونم که سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نکسوز 7 نسخه 2013 رو اورده بود که امروز تموم شد و گفتش که ده روز دیگه، دوباره میاره. (آل دیجیتال توی شهر کرمانه) برای همین فقط توی کرمان ارسال میشه و بعد از تحویل مبلغ رو می پردازن. (به بقیه ی استانها کارت به کارت پول ارسال میشه و بعدش براشون به شهرشون ارسال میشه.)

lionf3
11-09-2013, 16:58
اقا کسی این پرسش ما رو دید؟
والا من ۵ روز پیش رفتم بازار موبایل و تو هیچ کدوم از مغازه ها ندیدم.
شاید علاالدین و پایتخت مغاره هاشون داشته باشه.
آدرس دقیق هم یه سرچ تو نِت بزنید با کُروکی پیدا میکنید:n06:

mo_sa
11-09-2013, 19:53
نکسوز 7 نسخه 2013 هنوز مشکل مالتی تاچ و جی پی اس داره؟ یا درست شد؟

lionf3
11-09-2013, 22:01
نکسوز 7 نسخه 2013 هنوز مشکل مالتی تاچ و جی پی اس داره؟ یا درست شد؟
والا تو سایت نارنجی گفتن که با یه آپدیت حل شده اما بعضی از دوستان که تو فروم Xda هم مطرح کرده بودن دیدن خیلی ها هنوز این مشکل رو دارن.
در کل من فک میکنم بهتره منتظر سریِ‌ ساخت های بعدیش باشیم و از سری اول چشم پوشی کنیم.

A.Hunter
11-09-2013, 22:03
یک عدد نکسوس 7 32 گیگ آکبند پارت نامبر امریکا به همراه لوازم جانبی اصلی موجوده
م ز ا ی د ه تا انتهای هفته
برای توضیحات بیشتر پخ بدید ;)

mo_sa
11-09-2013, 22:16
والا تو سایت نارنجی گفتن که با یه آپدیت حل شده اما بعضی از دوستان که تو فروم Xda هم مطرح کرده بودن دیدن خیلی ها هنوز این مشکل رو دارن.
در کل من فک میکنم بهتره منتظر سریِ‌ ساخت های بعدیش باشیم و از سری اول چشم پوشی کنیم.

توی این آدرس هم که الآن رفتم توش گفته که یه سری از کاربرانی که از نکسوز 7 نسخه ی 2013 استفاده می کردن، پاسخ دادن که با نصب آپدیت جدید، مشکلشون با مالتی تاچ و جی پی اس حل شده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی برعکسش توی این یکی آدرس گفته که با نصب آپدیت های جدید، مشکلات برطرف نشدند!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نمی دونم واقعا کدومشون درسته،
مثلا شانسی شاید باشه، یعنی بعضی از نکسوز هایی که تولید شده، روشون اثر داره، بعضیاشون نداره!
نمی دونم!
یه کاری بکنید لطفا...
منظورتون از اینکه چشم پوشی کنیم و منتظر سری ساخت های بعدیش باشیم، اینه که کلا این نکسوز 7 نسخه ی 2013 رو بی خیال شیم؟ ولی آخه واقعا چیز خوبیه و مثل اینکه مال بعضیا با آپدیت JSS15Q حل شده. حالا باید ببینیم، مال اونایی که با این نسخه ی آپدیت مشکلش حل شده، تازه شروع به ساخت شده بوده یا نه. یعنی مثلا اگه ما نسخه هایی از این دستگاه رو بگیریم که تازه مثلا چند روز پیش ساخته شده باشن، احتمال داره که از لحاظ (شاید) سخت افزاری درست شده باشن؟

lionf3
11-09-2013, 22:39
توی این آدرس هم که الآن رفتم توش گفته که یه سری از کاربرانی که از نکسوز 7 نسخه ی 2013 استفاده می کردن، پاسخ دادن که با نصب آپدیت جدید، مشکلشون با مالتی تاچ و جی پی اس حل شده.

مثلا شانسی شاید باشه، یعنی بعضی از نکسوز هایی که تولید شده، روشون اثر داره، بعضیاشون نداره!
نمی دونم!
یه کاری بکنید لطفا...
منظورتون از اینکه چشم پوشی کنیم و منتظر سری ساخت های بعدیش باشیم، اینه که کلا این نکسوز 7 نسخه ی 2013 رو بی خیال شیم؟ ولی آخه واقعا چیز خوبیه و مثل اینکه مال بعضیا با آپدیت JSS15Q حل شده. حالا باید ببینیم، مال اونایی که با این نسخه ی آپدیت مشکلش حل شده، تازه شروع به ساخت شده بوده یا نه. یعنی مثلا اگه ما نسخه هایی از این دستگاه رو بگیریم که تازه مثلا چند روز پیش ساخته شده باشن، احتمال داره که از لحاظ (شاید) سخت افزاری درست شده باشن؟

نه منظور من این بود که مثلا اگر سری اول کدشون این هست A** ما منتظر سری دوم با کد B** باشیم مثل اکسپریا زد که سری اول صفحه نمایش افتضاح بود و سری های بعدیش یکم بهتر شد.
نمیدونم منظورم رو خوب رسوندم یا نه؟
اما در کُل بنظر من که خیلی عالی هستش مخصوصا قیمتش و مطمئن هستم هر چی باشه با آپدیت حل میشه چرا که گوگل براحتی نمیخواد مشتریاش رو از دست بده.
در ضمن این دوستمون A.Hunter داره با قیمت مناسبی ۳۲ گیگش رو بدلیل مسائل مالی میفروشه اگر دوستان واقعا مشتری هستن باهاش تماس بگیرن(پ.خ بفرستن):n06:

Xo0oX
11-09-2013, 22:45

دقیقا من هم موافق هستم.:n18:

نمی دونم!
یه کاری بکنید لطفا...

این برسی ها متفاوت هست.
دوستمون هم گفتن از سری اول تولید میشه صرفه نظر کنیم . حرف درستی هم هست .
چون صد درصد خود شرکت گوگل این اشکالات رو در جریان هست و در تولید های بعدی مطمئنا این مشکلات که بوده برای بعضی از دستگاه ها رو برطرف میکنه .

mo_sa
11-09-2013, 22:48
نه منظور من این بود که مثلا اگر سری اول کدشون این هست A** ما منتظر سری دوم با کد B** باشیم مثل اکسپریا زد که سری اول صفحه نمایش افتضاح بود و سری های بعدیش یکم بهتر شد.
نمیدونم منظورم رو خوب رسوندم یا نه؟
اما در کُل بنظر من که خیلی عالی هستش مخصوصا قیمتش و مطمئن هستم هر چی باشه با آپدیت حل میشه چرا که گوگل براحتی نمیخواد مشتریاش رو از دست بده.
در ضمن این دوستمون A.Hunter داره با قیمت مناسبی ۳۲ گیگش رو بدلیل مسائل مالی میفروشه اگر دوستان واقعا مشتری هستن باهاش تماس بگیرن(پ.خ بفرستن):n06:
آهان. ولی من فکر کنم اینطور که شما می گی الآن باید سری دومش اومده باشه. چون یه سریا همون تو آمریکا، همون اوایل اومدنش به بازار خریدن، یه سری ها هم که حدود 30 آگوست بود فکر کنم که به انگلیس و فرانسه و آلمان و .... ارسال شدن، (که احتمالا تغییراتی کرده بودن) و حدود یه هفته پیش هم که به ژاپن ارسال شد. تا اون موقع که به ژاپن ارسال شد، حتما ملت بهشون گفته بودن مشکل داره و اونا دارن از این به بعد بی نقص درستش می کنن ، احتمالا!

lionf3
11-09-2013, 23:02
در هر شرایط بنظر من تا خودمون از نزدیک نگیریم دستمون و تست نکنیم چیزی دستمون نمیاد.
اون اوایل هم که گلکسی اس ۴ اومد مشکلات مدیدی رو بهش ربط دادن اما من ۱ ماه باهاش کار کردم و به شخصه مشکلی ندیدم.
اینجا ۲ راه هست:
۱- از دوستانی که این تبلت رو تهیه کردن بپرسیم چجوریاس مشکلی داره یا نه؟
۲- خودمون یا تهیه کنیم یا قرض بگیریم(تمیدونم شما آشنایی دارین یا نه که این تبلت رو داشته باشه یا مغازه دار باشه و یه هفته بده بهتون)
اما من بدوستانی که میخوان بگیرن توصیه میکنم دو دِل نباشن و بدونن بهترین تبلت ممکن رو تهیه کردن(تو این قیمت) و حدِاقل تا ۳ سال آینده از طرف گوگل ساپورت تمام و کمال دارن.

rohamt
12-09-2013, 09:30
سلام
این تبلتم مثل قبلیش خیلی طول میکشه تا مدل 3g (سیم کارت خورش) بیاد؟

mo_sa
12-09-2013, 15:58
سلام
این تبلتم مثل قبلیش خیلی طول میکشه تا مدل 3g (سیم کارت خورش) بیاد؟
سیمکارت خورش اومده. ولی تو آمریکا. شاید سه-چهار هفته دیگه بیاد تو ایران.

mo_sa
12-09-2013, 16:02
دقیقا من هم موافق هستم.:n18:

این برسی ها متفاوت هست.
دوستمون هم گفتن از سری اول تولید میشه صرفه نظر کنیم . حرف درستی هم هست .
چون صد درصد خود شرکت گوگل این اشکالات رو در جریان هست و در تولید های بعدی مطمئنا این مشکلات که بوده برای بعضی از دستگاه ها رو برطرف میکنه .
ممکنه گوگل با آپدیت ها جدیدتر هم مشکل همین سری اول رو حل کنه؟ خب بالاخره اونایی هم که خریدن که نمیشه تا آخر با مالتی تاچ و جی پی اسشون مشکل داشته باشن که! این که من یه سری جاها خوندم که مشکل مالتی تاچش بعضی وقتها توی کیبردش باعث میشه که خودش یه سری دکمه کیبوردشو بزنه! آخه با این مشکل که نمی شه کنار اومد، میشه؟ گوگل یه کاری باید بکنه دیگه، وگرنه این همه سابقه شو خراب نمیکنه با این مشکل.:n13:

mo_sa
12-09-2013, 17:34
آقا! خبر! خبر!:n20:
رفتم از یه بنده خدایی که این تبلت Asus Google Nexus 7 نسخه ی 2013 رو خریده بود سؤال کردم که چطور بود؟ راضی بودی؟ مشکلات مالتی تاچ و جی پی اس نداشت؟
گفت که: خیلی خوب بود و ازش راضی بودم! مشکلات مالتی تاچ و جی پی اس هم نداشت، یه آپدیت کردم یه فایلی با حدود حجم 50 مگ آپدیتش کرد و هیچ مشکلی نداشت. به نظرم حتما بخریدش!:n02:

lionf3
12-09-2013, 22:40
آقا! خبر! خبر!:n20:
رفتم از یه بنده خدایی که این تبلت Asus Google Nexus 7 نسخه ی 2013 رو خریده بود سؤال کردم که چطور بود؟ راضی بودی؟ مشکلات مالتی تاچ و جی پی اس نداشت؟
گفت که: خیلی خوب بود و ازش راضی بودم! مشکلات مالتی تاچ و جی پی اس هم نداشت، یه آپدیت کردم یه فایلی با حدود حجم 50 مگ آپدیتش کرد و هیچ مشکلی نداشت. به نظرم حتما بخریدش!:n02:

خُب پس خدارو شکر
شما خودت قصد خرید نداری؟؟
من که فعلا پولی تو دست و بالم نیست.

mo_sa
12-09-2013, 22:41
خُب پس خدارو شکر
شما خودت قصد خرید نداری؟؟
من که فعلا پولی تو دست و بالم نیست.
چرا، من قصد خرید دارم، منتظرم آل دیجیتال دوباره بیاره تا بخرمش. 16 گیگش رو.

lionf3
12-09-2013, 23:06
چرا، من قصد خرید دارم، منتظرم آل دیجیتال دوباره بیاره تا بخرمش. 16 گیگش رو.
ایشالا بگیری و لذت ببری ازش.
راستی هر وقت گرفتی اگه تونستی یه نفد و بررسی جمع و جور ازش بذار.

mo_sa
12-09-2013, 23:13
ایشالا بگیری و لذت ببری ازش.
راستی هر وقت گرفتی اگه تونستی یه نفد و بررسی جمع و جور ازش بذار.
بله چشم. گرفتم حتما نقد و بررسی ازش می ذارم.

Capital
14-09-2013, 21:52
دوستان هنوز کسی این مدل رو نگرفته؟

milad_takjoo
15-09-2013, 13:19
من سفارش دادم پس فردا میرسه دستم...البته واسه خودم نیست!:n03:
به هر حال یه مطلبی ازش میزارم...:n18:

mo_sa
15-09-2013, 18:06
آقا خبر، خبر!:n19:
سفارش دادم.:33: پرداخت هم شد، حالا منتظر تأیید پرداختم که دیگه تأیید بشه می فرستن بیاد دستم! دعا کنید سالم سالم به دستم برسه!:42:

Capital
15-09-2013, 18:41
سفارش دادم.:33: پرداخت هم شد، حالا منتظر تأیید پرداختم که دیگه تأیید بشه می فرستن بیاد دستم! دعا کنید سالم سالم به دستم برسه!:42:

خیلی مبارکتون باشه.اما من فقط منتظر سیم کارت خورش هستم.

mo_sa
15-09-2013, 22:25
خیلی مبارکتون باشه.اما من فقط منتظر سیم کارت خورش هستم.
سلامت باشید! آره، اونم خیلی خوبه، یعنی پس شما با اینترنت همراه زیاد کار داری دیگه، آره؟

lionf3
15-09-2013, 22:33
داش mo_sa اتفاقا میخواستم بیام بِت بگم که آل آورده ۵ تومنم ازرون تر:n02:
ایشالا صحیح و سالم برسه دستت

Xo0oX
15-09-2013, 22:42

به سلامتی. مبارکت باشه .
16 یا 32 ؟
من هم مثل علی اقا منتظر سیمکارت خورش هستم .
دوست دارم بیاد و بین نکسوس سیمکارت خور و memo pad fhd 4G یکی رو بردارم .
تو این دو مدل موندم کدوم رو انتخاب کنم :n13: از هر کسی هم می پرسم می گه جفتش خوبه ..
ولی الان خوب شد شما گرفتی و بررسی کاملی ازش برامون می گین .:n16:

delmajid
16-09-2013, 07:46
قیمت 16 گیگ وای فای را تو این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1) زدن با قیمت 1045000

mo_sa
16-09-2013, 14:03
به سلامتی. مبارکت باشه .
16 یا 32 ؟
من هم مثل علی اقا منتظر سیمکارت خورش هستم .
دوست دارم بیاد و بین نکسوس سیمکارت خور و memo pad fhd 4G یکی رو بردارم .
تو این دو مدل موندم کدوم رو انتخاب کنم :n13: از هر کسی هم می پرسم می گه جفتش خوبه ..
ولی الان خوب شد شما گرفتی و بررسی کاملی ازش برامون می گین .:n16:
سلامت باشید! 16GB گرفتم. انشاءالله به دستم رسید حتما یه نقد و بررسی کامل ازش می ذارم. البته شما قبل از این که من بخرم می تونین توی سایت نارنجی که لینکش رو همین پایین براتون زدم نقدش رو بگیرید. خود نارنجی خریده و همه ی موارد رو تست کرده و می تونین اونجا بخونین:
اینم لینک: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vxp
16-09-2013, 14:52
سلامت باشید! 16GB گرفتم. انشاءالله به دستم رسید حتما یه نقد و بررسی کامل ازش می ذارم. البته شما قبل از این که من بخرم می تونین توی سایت نارنجی که لینکش رو همین پایین براتون زدم نقدش رو بگیرید. خود نارنجی خریده و همه ی موارد رو تست کرده و می تونین اونجا بخونین:
اقا مبارک باشه راستی از صفحه نمایشش هم یک تست بگذار!

mo_sa
16-09-2013, 20:44
اقا مبارک باشه راستی از صفحه نمایشش هم یک تست بگذار!
یعنی مثلا چه تستی بذارم؟ از کیفیتش؟ یا از تاچش؟ چی بذارم؟:n13:

mo_sa
16-09-2013, 20:45
راستی رفتم سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و چک کردم که ببینم الآن Nexus ی رو که تو راهه به دستم برسه کجاست، دیدم که ساعت 4 و خرده ای بعد از ظهر از کرمان خارج شده. انشاءالله صحیح و سالم به دستم برسه یه نقد و بررسی اساسی ازش می ذارم. انشاءالله.

delmajid
16-09-2013, 20:56
سلام دوستان کسی هست که بدونه مدل 3g میشه باهاش اس ام اس فرستاد یا نه؟
تو بعضی سایت ها نوشته میشه تو بعضی نوشته نمیشه

mo_sa
16-09-2013, 21:03
من یه جا خوندم که با 3G نمیشه مکالمه تلفنی داشت ولی با برنامه GO SMS Pro مثل اینکه میشه اس ام اس زد.

Capital
16-09-2013, 21:32

دوست عزیز برای اینکه خیالتون راحت بشه فردا یه زنگ بزنید به یکی از نمایندگی های رایتل و این موضوع را بپرسید.

vxp
16-09-2013, 23:15
یعنی مثلا چه تستی بذارم؟ از کیفیتش؟ یا از تاچش؟ چی بذارم؟:n13:
مثلا حساسیتش و تستش با دسمال و اینا سرعت پاسخش و اینا ممنون!
امیدوارم سالم برسه از صمیم قلب!

mo_sa
16-09-2013, 23:29
مثلا حساسیتش و تستش با دسمال و اینا سرعت پاسخش و اینا ممنون!
امیدوارم سالم برسه از صمیم قلب!
بله! چشم! حتما! از شما هم خیلی تشکر می کنم بابت این لطفتون!

milad_takjoo
17-09-2013, 14:43
من تبلت رو امروز گرفتم...انشالله دوست عزیزمون نقد خوبی ازش بزاره چون واسه من نیست نمی تونم باهاش ور برم...
ولی مشکل مولتی تاچ و GPS تست کردم نداشت و تو دوساعت کار یه بار ریست شد فقط که فک کنم واسه نصب نرم افزارهای قدیمی بود...چون بعد 2.3 دیگه با اندروید کار نکرده بودم....
گزینه عالی واسه خرید...

mo_sa
17-09-2013, 21:13
سلام به همگی!:26:
آقا تبلت Asus Google Nexus 7 2 (2013) 16GB WiFi امروز ظهر به دستم رسید. از آل دیجیتال خریدم. پریروز سفارش دادم و امروز از کرمان اوردن. آخه آل دیجیتال تو کرمانه. همون اول یه آپدیت شد، بعدش باهاش کار کردم و برای متبرک شدنش، اولش روش یه برنامه قرآن نصب کردم. یه برنامه تست مالتی تاچ هم نصب کردم و همون موقع به هر حالتی که می شد، مالتی تاچش رو چک کردم، خداروشکر هیچ مشکلی نداشت، هیچ مشکلی. تازه تا 10 انگشت همزمان رو هم جواب داد! بعدش رفتم توی برنامه ی Google Maps و اونجا هم GPS ش رو امتحان کردم، به درستی کار کرد و جای منو به خوبی تشخیص داد و بعدش که من حرکت کردم، اونم حرکت کرد و خلاصه جی پی اسشم هیچ مشکلی نداشت خداروشکر!
سرعت باز کردن منو ها و برنامه ها هم واقعا عالی بود!
ولی یه سؤالی که واسم پیش اومد این بود که جزو Wallpaper هاش، اون عکس معروف گوگل نکسوس هفت دوهزار و سیزده رو نداشت!
اینترنت رفتنش هم خیلی خوب بود، به لطف کیفیت فوق العاده ی صفحه نمایشش، شما اگه روی صفحه زوم هم نمی کردی و کله ت رو نزدیک می کردی، می تونستی اون نوشته های ریز رو بخونی و حتی پیکسل هارو هم درک نکنی!!!:n04:
انشاءالله به زودی یه لینک فیلم توی آپارات براتون ازش می ذارم، ببینید و به درستی و با دیدی باز، بخریدش!
خلاصه بهتون بگم که به نظرم اون مالتی تاچ و اینا شایعه بوده! مال من که به درستی به لطف خدا کار کرد! به شما هم پیشنهاد می کنم بخریدش!

milad_takjoo
17-09-2013, 22:51
دوست عزیز اون LED زیر تبلت واسه شما روشن میشه؟اصلا واسه چی هستش؟

Capital
17-09-2013, 23:11
آقا تبلت Asus Google Nexus 7 2 (2013) 16GB WiFi امروز ظهر به دستم رسید. از آل دیجیتال خریدم. پریروز سفارش دادم و امروز از کرمان اوردن. آخه آل دیجیتال تو کرمانه. همون اول یه آپدیت شد، بعدش باهاش کار کردم و برای متبرک شدنش، اولش روش یه برنامه قرآن نصب کردم. یه برنامه تست مالتی تاچ هم نصب کردم و همون موقع به هر حالتی که می شد، مالتی تاچش رو چک کردم، خداروشکر هیچ مشکلی نداشت، هیچ مشکلی. تازه تا 10 انگشت همزمان رو هم جواب داد! بعدش رفتم توی برنامه ی Google Maps و اونجا هم GPS ش رو امتحان کردم، به درستی کار کرد و جای منو به خوبی تشخیص داد و بعدش که من حرکت کردم، اونم حرکت کرد و خلاصه جی پی اسشم هیچ مشکلی نداشت خداروشکر!
ولی یه سؤالی که واسم پیش اومد این بود که جزو Wallpaper هاش، اون عکس معروف گوگل نکسوس هفت دوهزار و سیزده رو نداشت!
اینترنت رفتنش هم خیلی خوب بود، به لطف کیفیت فوق العاده ی صفحه نمایشش، شما اگه روی صفحه زوم هم نمی کردی و کله ت رو نزدیک می کردی، می تونستی اون نوشته های ریز رو بخونی و حتی پیکسل هارو هم درک نکنی!!!:n04:
انشاءالله به زودی یه لینک فیلم توی آپارات براتون ازش می ذارم، ببینید و به درستی و با دیدی باز، بخریدش!
خلاصه بهتون بگم که به نظرم اون مالتی تاچ و اینا شایعه بوده! مال من که به درستی به لطف خدا کار کرد! به شما هم پیشنهاد می کنم بخریدش!
دوست عزیز خیلی ممنون که وقت گذاشتی و این مطالب رو گذاشتی اما اگر میشه اولا چندتا عکس بزارین و دوما اینکه اگر میشه چند تا بازیه سنگین HD روش نصب کنید و در مورد اجراهاشون یه توضیح بدین.با تشکر.

delmajid
18-09-2013, 15:08

دوست عزیز مبارک باشه
ولی مشکل مولتی تاچ شایعه نبود، اول که این تبلت اومد با اندروید 4.3 مشکل جی پی اس و مولتی تاچ داشت بعد گوگل برای رفع این مشکل یه آپدیت
چند مگابایتی داد که این دو تا مشکل حل شد.
به هر حال امیدوارم تاچش برات بتاچه
راستی کسی نمیدونه مدل 3g کی وارد بازار میشه؟

vxp
18-09-2013, 16:07
دوست عزیز مبارک باشه
ولی مشکل مولتی تاچ شایعه نبود، اول که این تبلت اومد با اندروید 4.3 مشکل جی پی اس و مولتی تاچ داشت بعد گوگل برای رفع این مشکل یه آپدیت
چند مگابایتی داد که این دو تا مشکل حل شد.
به هر حال امیدوارم تاچش برات بتاچه
راستی کسی نمیدونه مدل 3g کی وارد بازار میشه؟
تو امریکا که اومده ولی تو ایران قبلا محمود با دویست نفری میرفتو هر کدوم 30k کالا می اوردن به سرعت همه کالا ها مخصوصا این چنین کالا هایی پخش می شد ولی حالا.......
محمود دلم برا تنگ رفته.........

mo_sa
19-09-2013, 12:57
دوست عزیز اون LED زیر تبلت واسه شما روشن میشه؟اصلا واسه چی هستش؟
توی آل دیجیتال که نوشته بود برای پیغامهای خطرناکه! برای من که تا حالا روشن نشده!

mo_sa
20-09-2013, 12:03
سلام!
بالاخره اومدم!
باید همین اول بهتون بگم که خیلی تا حالا خداروشکر خوب بوده و ازش راضی بودم!
و بازی های زیادی هم روش نصب کردم
از جمله:
wrestle Jump
Temple Run OZ
Talking PSY
Real Parking 3D
Parking 3D
Doodle Jump
3D city Run 2
Bad Piggies
Colorus
Fruit Ninja
Grand Theft Auto Moto
Island Car Racing
LabMan
Labyrinth
Tight Rope Walker
و
Tiny Thief
که خداروشکر هیچ کدومشون با مشکل مواجه نشدن و به خوبی اجرا شدن!
و باید بگم که وقتی شارژش خالی خالی شد و خودش Shut Down شد، زدمش به شارژ و بعد از 3 ساعت فول شارژ شد!
و قاب پشتش هم بر خلاف ظاهرش روش رد انگشت نمی افته.!
برنامه های زیادی هم روش نصب کردم. از جمله برنامه ی Multi touch tester که مالتی تاچش هم خداروشکر مشکلی نداشت!
با برنامه ی Antutu Benchmark هم تستش کردم و نمره ی 20187 رو کسب کرد!
برای اینکه متبرک بشه، اولین برنامه ای که روش نصب کردم، قرآن بود که انشاءالله به برکت همون، باعث شه خوب کار کنه!
کیفیت صفحه ش هم واقعا بالاست! به طوری که نمیشه پیکسل هارو درک کرد!
درباره ی سرعتش هم باید بگم که خیلی با سرعت برنامه هارو باز می کنه و تاچش هم خیلی روونه!
اینم اسم خودم که با HandWriting روش نوشتم!
اینترنت هم رفتم و خیلی خوب کار کرد!
خیلی خوب و روون!
همزمان با حرکت دست، صفحه هم بالا و پایین میشه! بدون هیچ مکثی!
از لحاظ وزن و ابعادشم باید بگم که وزن خیلی مناسبی داره و اصلا دست رو خسته نمی کنه.
همچنین، به خاطر اینکه از عرضش، نسبت به مدل قبلی کم شده، با یک دست کوچک هم میشه به راحتی گرفتش. و دست رو خسته نمی کنه!
واقعا به نظر من اگه به دنبال یه تبلت اندرویدی خوب 7 اینچی هستید، نکسوس 7 نسخه ی 2013 چیز خیلی خوبیه!
دوربینش هم خیلی خوبه و فوکوس خیلی خوبی می کنه.
درسته که دوربینش فلاش نداره، ولی با این حال خیلی تصاویر خوبی می گیره!
دوربین جلوش هم همینطور.
خیلی خوب کار می کنه.
دوربینش هم که حرکت می دید، هیچ کندی توی صفحه نمی بینید و همزمان با حرکت شما روی صفحه هم نمایش می ده!!!
درباره ی GPS هم باید بگم که خیلی خوب کار می کنه! و جا رو تشخیص می ده.
از نظر صدا هم خیلی صدای خوب و بلندی داره.
صدای Stereo ش باعث می شه که بتونه حس بیشتری به شما القا کنه!
و در آخر می تونم بهتون بگم که اگه توانشو دارین، تو خریدش شک نکنین و بخریدش! که واقعا پشیمونتون نمی کنه!:n02:

vxp
20-09-2013, 12:56
اقا شما که با دوربینش عکس ننداختید پس چرا!(جمله بندی رو حال کردی)

lionf3
20-09-2013, 13:20
موسی جان مبارک باشه
ایشالا ازش لذت ببری:n06:

Xo0oX
20-09-2013, 13:36
دست درد نکنه با وب گردی مشکلی نداری ؟ راحت میتونی صفحه ای رو که باز می کنی بخونی چی نوشته و وب گردی کنی بدون زوم کردن ؟؟

mo_sa
20-09-2013, 15:44
اقا شما که با دوربینش عکس ننداختید پس چرا!(جمله بندی رو حال کردی)
منظورتون رو متوجه نشدم. منظورتون اینه که با دوربینش عکس بندازم و عکسی که گرفتم رو بذارم این جا؟

mo_sa
20-09-2013, 15:45
موسی جان مبارک باشه
ایشالا ازش لذت ببری:n06:
خیلی متشکرم! (mo_sa(

mo_sa
20-09-2013, 15:46
دست درد نکنه با وب گردی مشکلی نداری ؟ راحت میتونی صفحه ای رو که باز می کنی بخونی چی نوشته و وب گردی کنی بدون زوم کردن ؟؟
خواهش می کنم!
نه. اینقدر کیفیت صفحه ش بالاست که وقتی هیچی هم زوم نکنی می تونی ریز ترین نوشته هارو هم بخونی! به راحتی!

vxp
20-09-2013, 21:02
منظورتون رو متوجه نشدم. منظورتون اینه که با دوربینش عکس بندازم و عکسی که گرفتم رو بذارم این جا؟
اخه شما از دوربینش تو صفحه قبل گفته بودیولی نه عکسی نه چیزی به خاطر اون گفتم!

milad_takjoo
20-09-2013, 22:05
عزیز تا بحال ریبوت شده تبلتتون؟اون پشت صفحه نکسوس از اول واستون بود یا از جایی دانلود کردین؟
خیلی ممنون

mo_sa
21-09-2013, 10:59
عزیز تا بحال ریبوت شده تبلتتون؟اون پشت صفحه نکسوس از اول واستون بود یا از جایی دانلود کردین؟
خیلی ممنون
اصلا دکمه ای به نام ریبوت نداره که بخوام ریبوت کنم. اون background رو هم خودش نداشت. دانلودش کردم. از سایت اندروید پلیس.

mo_sa
21-09-2013, 11:09
اینم عکسی که باهاش گرفتم.

lionf3
21-09-2013, 11:21
اینم عکسی که باهاش گرفتم.

کیفیتِ عکسش با توجه به نداشتن فلاش خوبه اما در کراپ ۱۰۰٪ یه مقدار نویز داره.

Rhodes
21-09-2013, 11:38
میگم باتریش چه طوره ؟
فیلم 720 چند ساعت میتونه پخش کنه ؟
نکسوس 7 1 که اصلا جالب نبود .. زودی داغ میکرد ...

Legend
21-09-2013, 21:14
سلام
این تبلت وارد بازار شده؟ فکر میکنید نسخه 32 گیگ و با قابلیت مکالمه قیمتش حدودا چقدر باشه؟!

ممنون، شاد باشید:40:

Rhodes
22-09-2013, 09:37
سلام
این تبلت وارد بازار شده؟ فکر میکنید نسخه 32 گیگ و با قابلیت مکالمه قیمتش حدودا چقدر باشه؟!

الان 16 گیگ نسخه وای فای 1045 هست .طبیعتا 32 گیگ سیم کارت خور شاید 200-300 اختلاف داشته باشه.

Legend
22-09-2013, 11:10
به نظرتون اون مدل کی وارد بازار میشه؟!

mo_sa
22-09-2013, 11:53
میگم باتریش چه طوره ؟
فیلم 720 چند ساعت میتونه پخش کنه ؟
نکسوس 7 1 که اصلا جالب نبود .. زودی داغ میکرد ...
باتریش:
3 ساعت طول می کشه تا از حالت شارژ خالی به فول شارژ برسه.
در کل هم با توجه به استفاده ی من که باهاش اینترنت می رم و کتاب می خونم و از وای فای و بلوتوث استفاده می کنم و... خیلی خوب جواب می ده و ازش راضی ام!چ
راستش درباره ی فیلم هم باید بگم که من اون قدر باهاش فیلم ندیدم که باتریش تموم بشه. نمی دونم دقیقا چقدر طول می کشه. ولی می دونم که خیلی خوب جواب میده.
یعنی در کل بگم، که، اونطوری که انتظار داری، مثلا بگی الآن باتریش 40 درصده، بعدش ازش مصرف کرده باشی، انتظار داشته باشی که مثلا شده باشه 25 یا 20 درصد، میبینی که شده 30 درصد!

mo_sa
22-09-2013, 11:55
کیفیتِ عکسش با توجه به نداشتن فلاش خوبه اما در کراپ ۱۰۰٪ یه مقدار نویز داره.
دیگه بالاخره نباید از یه تبلت انتظار یه دوربین خیلی خوب داشت... شاید... :n01:

mo_sa
22-09-2013, 11:57
سلام

من این تبلت رو دارم. یه سری عکس بی کیفیت هم (شرمنده) ازش گرفتم، که می تونین توی لینک زیر ببینیدشون:n01:

Legend
22-09-2013, 16:08
به نظرتون اون مدل کی وارد بازار میشه؟!

نسخه 32 و سیم کارت خور رو کسی تو بازار دیده؟!

شاد باشید:40:

Xo0oX
22-09-2013, 17:03
نسخه 32 و سیم کارت خور رو کسی تو بازار دیده؟!

شاد باشید:40:

من که خیلی سراغ گرفتم هنوز نیومده ! بعضی ها هم گفتن آل آورده ولی فعلا نمیفروشه!! من باور نکردم:n13: اگه آورده که میفروشه
ولی هم 16 گیگ هم 32 گیگ بدون سیمکارت رو من دیدم هست تو بازار که خیلی ها هم خریدن . از جمله دوستمون تو همین تاپیک.

lionf3
22-09-2013, 18:31
سیمکارت خور هنوز وارد بازار نشده به طور کلی
اما سیمکارت خورش بر خلاف اون چه که من فکر میکردم فقط قابلیت دیتا(استفاده از اینترنت) رو داره که خودِش برا بعضی میتونه مهم باشه.

Legend
22-09-2013, 21:34
OTG رو به طور کامل ساپورت میکنه؟!

نقل از GSMArena

The Nexus 7 supports USB OTG out of the box unlike the previous generation Nexus 7. A standard adapter needed for the feature to work can be purchased separately.

داک یا استند می خواد یا همینجوری جواب میده؟!

ممنون،‌شاد باشید:40:

mo_sa
23-09-2013, 12:17
OTG رو به طور کامل ساپورت میکنه؟!

نقل از GSMArena

داک یا استند می خواد یا همینجوری جواب میده؟!

ممنون،‌شاد باشید:40:
بی زحمت یه خرده بیشتر توضیح بدید.
اینایی که می گید رو من نمی دونم یعنی چی.

Legend
23-09-2013, 15:03
بی زحمت یه خرده بیشتر توضیح بدید.
اینایی که می گید رو من نمی دونم یعنی چی.

:10:

USB On-The-Go منظور همون قابلیت اتصال فلش کارد و ماوس و کیبرد و ... به گوشی هست، که معمولا با یک کابل تبدیل کوچیک انجام میشه . .

حالا چیزی که من خوندم گویا پورت usb نکسوس 2013 یه مقدار باریکتر هست و انگار سوکت توش خوب جا نمیگیره و کابل ساخته شده مخصوص خودش رو می خواد !

می خوام تست کنید ببینید با این:

کابل به راحتی حافظه خارجی رو ساپورت می کنه؟!

ممنون،‌ شاد باشی:40:

silverbios
23-09-2013, 15:33
سیمکارت خور هنوز وارد بازار نشده به طور کلی
اما سیمکارت خورش بر خلاف اون چه که من فکر میکردم فقط قابلیت دیتا(استفاده از اینترنت) رو داره که خودِش برا بعضی میتونه مهم باشه.
یه نکته رو هم باید گفت اونم اینکه با دستکاری فریمورک همانند نسل قبلی این کجت میشه بهش قابلیت مکالمه رو اضافه کرد!
چون از لحاظ باند مشکلی نداره!

mo_sa
23-09-2013, 22:05
:10:

USB On-The-Go منظور همون قابلیت اتصال فلش کارد و ماوس و کیبرد و ... به گوشی هست، که معمولا با یک کابل تبدیل کوچیک انجام میشه . .

حالا چیزی که من خوندم گویا پورت usb نکسوس 2013 یه مقدار باریکتر هست و انگار سوکت توش خوب جا نمیگیره و کابل ساخته شده مخصوص خودش رو می خواد !

می خوام تست کنید ببینید با این:

کابل به راحتی حافظه خارجی رو ساپورت می کنه؟!

ممنون،‌ شاد باشی:40:
آهان... من اینو اتفاقا همین امروز روی تبلتم nexus 7 2013 امتحان کردم... اول فکر کردم وصل نمیشه ولی... وصل شد!:n01:

Legend
24-09-2013, 10:11
آهان... من اینو اتفاقا همین امروز روی تبلتم nexus 7 2013 امتحان کردم... اول فکر کردم وصل نمیشه ولی... وصل شد!:n01:

کامل جا میره؟ اگه تبلت رو جا به جا کنی قطع و وصل نمیشه؟! آخه میگن عمق سوکت ماده تبلت کمه و یه مقدار از سوکت نر بیرون میمونه . .

ممنون.

mo_sa
24-09-2013, 18:40
کامل جا میره؟ اگه تبلت رو جا به جا کنی قطع و وصل نمیشه؟! آخه میگن عمق سوکت ماده تبلت کمه و یه مقدار از سوکت نر بیرون میمونه . .

ممنون.
قشنگ جا می گیره. یعنی یه تِق هم صدا می ده.

AlborzZagros
25-09-2013, 14:53
نقل از پرژن تولز

مدل 32 گیگابایت 4G LTE به قیمت 1299 رینگت در فروشگاه های Hotspot در بازارهای Bangsar و Low Yat Plaza در حال فروش است.
(با قیمت امروز رینگت: 1 میلیون و 260 هزار تومان)
(مدل 16 گیگابایت Wifi با قیمت 970 هزار تومان)

لینک زیر را ببینید:

hrhasani
28-09-2013, 10:01
سلام،
اینا که تو ایران نیست!‌ قیمت شما چرا به تومنه!

نقل از پرژن تولز

jakl_dad
28-09-2013, 12:20
بچه ها کی میاد تو ایران به نظرتون ؟؟مدل سیمکارت خورش
من این تبلتو میخوام :n27:

hrhasani
28-09-2013, 12:56
دوستان، با توجه به اینکه ماژول استفاده از اینترنت (حتی با قابلت مکالمه و ارسال SMS) به صورت مودم GSM با پشتیبانی از اندروید در بازار موجود می‌باشد (حدود ۱۰۰۰۰۰ تومان) باید بدونید که اگه واقعا بیشتر مواقع با wirless به اینترنت وصل می‌شید و گه گاهی قراره با GSM‌ وصل بشید تقریبا اصلا به صرفه نیست که مدل‌ LTE رو خریداری کنید. و بهتره مدل عادی رو بخرید و گه گاه رو با مودم USB سر کنید.

البته باز خود دانید.!!!

بچه ها کی میاد تو ایران به نظرتون ؟؟مدل سیمکارت خورش
من این تبلتو میخوام :n27:

planetmercury
28-09-2013, 19:13
آقا mo_sa مبارکتون باشه منم به شدت دنبالشم یکی بگیرم
فقط یک سوالی
از آل دیجیتال خرید کردید درسته؟
برچسب شبنم داره ایا؟

jakl_dad
28-09-2013, 20:45
دوستان، با توجه به اینکه ماژول استفاده از اینترنت (حتی با قابلت مکالمه و ارسال SMS) به صورت مودم GSM با پشتیبانی از اندروید در بازار موجود می‌باشد (حدود ۱۰۰۰۰۰ تومان) باید بدونید که اگه واقعا بیشتر مواقع با wirless به اینترنت وصل می‌شید و گه گاهی قراره با GSM‌ وصل بشید تقریبا اصلا به صرفه نیست که مدل‌ LTE رو خریداری کنید. و بهتره مدل عادی رو بخرید و گه گاه رو با مودم USB سر کنید.

البته باز خود دانید.!!!
مرسی از پیشنهادتون اما بنده احساس میکنم نیاز به مدل سیمکارت خورش دارم چون استفاده زیاد دارم ازش.
اما اینطور که بوش میاد فعلا نمیاد تو ایران :n29:

mo_sa
28-09-2013, 23:13
فقط یک سوالی
برچسب شبنم داره ایا؟
خیلی ممنون!
بله از آل دیجیتال خریدم.
برچسب شبنم هم داشت، خیالتون راحت!:n01:

delmajid
29-09-2013, 11:09
فقط یک سوالی
برچسب شبنم داره ایا؟

سلام میخواستم بدونم جریان این برچسب شبنم چیه؟

mo_sa
29-09-2013, 17:35
سلام میخواستم بدونم جریان این برچسب شبنم چیه؟
سلام.
کُلّی بخوام بهتون بگم باید بگم که مثلا یعنی تضمین می کنه که این جنس قاچاقی نیست.

rouzbeh_ziafati
30-09-2013, 09:23
سلام
من يه سوال داشتم
مي خوام تبلت بخرم
برام مهمه كه به اينترنت دسترسي داشته باشم خونه كه واي فاي هست
اما در حال سفر آيا مي شه با اين تبلت كه سيم كارت نمي خوره هم بجز واي فاي به نت وصل شد؟

Xo0oX
30-09-2013, 12:46
سلام
من يه سوال داشتم
مي خوام تبلت بخرم
اما در حال سفر آيا مي شه با اين تبلت كه سيم كارت نمي خوره هم بجز واي فاي به نت وصل شد؟
نه
راهی وجود نداره .
باید تبلت های سیمکارت خور باشه .

jakl_dad
30-09-2013, 18:02
راه وجود داره عزیز اما مثلا یه کابل باید همیشه همرات باشه به علاوه یه مودم اینترنت که با اندروید سازگار باشه اما تبلت سیم کارت خور خیلی بهتره چه کاریه به خودت سختی بدی؟؟

mo_sa
30-09-2013, 20:44
سلام
من يه سوال داشتم
مي خوام تبلت بخرم
اگه در حین سفر ممکنه که برق هم وجود داشته باشه، اگه وایمکس همراهتون باشه می تونین باهاش با وای فای به اینترنت وصل بشین.

solidworm
01-10-2013, 10:59
در مقایسه با مدل 2012 آیا تغییر محسوسی در کیفیت صدا، اجرای برنامه ها،گرافیک بازی ها،سرعت و باتری داره؟ البته در مورد باتری فکر کنم مدل 2012 بیشتر شارژ نگه می داره.

mo_sa
01-10-2013, 19:20
در مقایسه با مدل 2012 آیا تغییر محسوسی در کیفیت صدا، اجرای برنامه ها،گرافیک بازی ها،سرعت و باتری داره؟ البته در مورد باتری فکر کنم مدل 2012 بیشتر شارژ نگه می داره.
کیفیت صداش که واقعا قوی تره! چون دوتا اسپیکر داره که هم استریوئه و هم بلند تره.
درباره ی اجرای برنامه ها هم که من مشکلی باهاش احساس نکردم و خیلی خوب برنامه هارو باز می کنه.
گرافیک بازی های HD هم که خیلی خوب کیفیت عالی ای رو تحویل می دن.
سرعتش هم که واقعا عالیه!
باتریش هم که من که یکی از فامیلامون نسخه ی 2012 شو داره دیدم که مال من که نسخه ی 2013 شه، با اینکه توی سایتهای دیگه نوشته بودن باتریش از نسخه ی قبلی حدود یه ساعت کمتر دوام میاره ولی مال من هم زودتر از اون شارژ شد با این که دیرتر به شارژ وصل کردم و هم دیرتر شارژش تموم شد!

jakl_dad
01-10-2013, 19:40
عزیزان اگه کسی جایی سراغ داره نسخه سیمکارت خورش به فروش میرسه لطفا معرفی کنه من مدتیه منتظرم تا بیاد :n13::n13:

mo_sa
02-10-2013, 18:35
عزیزان اگه کسی جایی سراغ داره نسخه سیمکارت خورش به فروش میرسه لطفا معرفی کنه من مدتیه منتظرم تا بیاد :n13::n13:
آل دیجیتال که نوشته هنوز به بازار عرضه نشده.

jakl_dad
03-10-2013, 13:52
اره متاسفانه هنوز باید منتظر بمونیم برای این تبلت . که بیش از دو هفته هست وارد بازار جهانی شده و لی ما هنوز دسترسی به نسخه 32گیگ و سیمکات خور نداریم تازه همون 16 گیگ هم به سختی تو بازار پیدا میشه :n03::n03:این در حالیه که گوگل تحریم ا رو برای ایران برداشته و به لطف سیاست جدید همه خوشبین تر از قبل شدن...اما دریغا.....

mo_sa
03-10-2013, 21:27
اره متاسفانه هنوز باید منتظر بمونیم برای این تبلت . که بیش از دو هفته هست وارد بازار جهانی شده و لی ما هنوز دسترسی به نسخه 32گیگ و سیمکات خور نداریم تازه همون 16 گیگ هم به سختی تو بازار پیدا میشه :n03::n03:این در حالیه که گوگل تحریم ا رو برای ایران برداشته و به لطف سیاست جدید همه خوشبین تر از قبل شدن...اما دریغا.....
ولی من نمی دونم چجوریه که اپل تا یه آیفون می زنه، هفته ی بعدش تو ایرانه!!!(؟)!!!:n04:
البته شاید بگید اپل توی ایران طرفدار داره،...
خب مگه چیزای دیگه طرفدار ندارن؟:n01:

jakl_dad
03-10-2013, 23:29
ولی من نمی دونم چجوریه که اپل تا یه آیفون می زنه، هفته ی بعدش تو ایرانه!!!(؟)!!!:n04:
البته شاید بگید اپل توی ایران طرفدار داره،...
خب مگه چیزای دیگه طرفدار ندارن؟:n01:
بحث اپل فرق میکنه عزیز اپل قبل از این که بخواد محصولشو بیرون بده برای ککل منطقه های مختلف اماده میکنه اما این کالا به صورت منطقه منطقه داره بیرون میده گوگل مثلا اول امریگا بعد از مدتی کانادابعد از مدتی اروپا استرالیا کره جنوبی ژاپن خاور میانه ظارهرا هنوز گوگل نداده بیرون که البته حرفی نمیمونه در موردش معمولا بقیهمحصولات به غیر از سامسونگ همینطوره :n03:

planetmercury
05-10-2013, 22:13
راستی گفتید تحریم
گوگل استور که هنوز بسته هست چرااا؟

Hemai
06-10-2013, 18:08
دوستان تا حالا هر جا رفتم میگن قابلیت مکالمه نداره .ولی من تو یه سایت خارجی رفتم نوشته بود قابلیت مکلمه با سیم کارتو داره (ظاهرا یه برنامه داره که با اون میشه مکالمه کرد )
چقدر این امر واقعیت داره ؟ :n19::n02:
راستی تو ایران قیمت این چند میشه ؟

Hemai
06-10-2013, 18:34

امکان اتصال هارد اکسترنال داره ؟

mo_sa
07-10-2013, 17:54
امکان اتصال هارد اکسترنال داره ؟
تا حالا امتحان نکردم. اینو از آل دیجیتال خریدم.

mo_sa
07-10-2013, 17:55
راستی گفتید تحریم
گوگل استور که هنوز بسته هست چرااا؟
نمی دونم:n13: هرچی می خوای دانلود کنی ارور 403 می ده!

medl
07-10-2013, 21:49
نسخه ی 16 گیگ کجا فروخته میشه ؟
یه فروشگاه توی تهران معرفی کنید لطفا

Falcon9901
09-10-2013, 01:52
من 16 گیگ وای فای با 18 ماه گارانتی اروند و 1 سال بیمه پارسیان 10 روز پیش از بازار موبایل گرفتم 1200000 ، 32 هم داشت 1350000
شدید راضیم ازش ، واسه اینترنت همراهم از Tethering گوشیم استفاده میکنم.

medl
09-10-2013, 12:14
من 16 گیگ وای فای با 18 ماه گارانتی اروند و 1 سال بیمه پارسیان 10 روز پیش از بازار موبایل گرفتم 1200000 ، 32 هم داشت 1350000
شدید راضیم ازش ، واسه اینترنت همراهم از Tethering گوشیم استفاده میکنم.

بدون گارانتی 999 تومن فروخته میشه ! 200 تومن به خاطر گارانتی میگیرن ؟ تبلا 229 دلاری !

hamed1282
10-10-2013, 10:14
سلان از چهار مدل کدوم یکی پیشنهاد مبی کنیین واسه وبگردی می خواهم سیم کارت داشته باشه قابلیت مکالمش مهم نیست دوربین حتما داشته باشه
asus Google Nexus 7 3G - 32GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Asus Google Nexus 7 - 32GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Asus Google Nexus 7 2 4G - 32GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Asus Google Nexus 7 2 - 32GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mo_sa
10-10-2013, 17:13
سلان از چهار مدل کدوم یکی پیشنهاد مبی کنیین واسه وبگردی می خواهم سیم کارت داشته باشه قابلیت مکالمش مهم نیست دوربین حتما داشته باشه
asus Google Nexus 7 3G - 32GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Asus Google Nexus 7 - 32GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Asus Google Nexus 7 2 4G - 32GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Asus Google Nexus 7 2 - 32GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام.
دوست من، Asus Google Nexus 7 32GB و Asus Google Nexus 7 2 32GB که سیمکارت نمی خورن.
فقط اون 4G و 3G سیمکارت می خورن. اگه فقط واسه وبگردی می خوای، جفت شون خوبن؛ ولی کیفیت صفحه ی nexus 7 2 بیشتره. برای همین به راحتی می تونی صفحه های وب رو بدون زوم کردن بخونی.
سؤال دیگه ای هم اگه داشتی، اگه بلد بودم؛ در خدمتم:n02:

mo_sa
18-10-2013, 22:00
سلام دوستان!:n01:
من یه ایده دارم. (البته خیلی احتمالش زیاده که شما به ذهنتون رسیده باشه و ازش خوشتون نیاد ولی منم میگم که گفته باشم خلاصه اگه می دونستید و من گفتم، شرمنده ام.):

می تونید تبلت Nexus 7 Wi_-Fi (که سیمکارت نمی خوره) رو تهیه کنید و برای اینکه بخواید با سیمکارت به اینترنت وصل شید اینکار رو بکنید:

- با استفاده از گوشی تون Hot Spot بشید.
- با Wi-Fi تبلت به گوشی تون وصل بشید و به اینترنت وصل بشید!

به همین راحتی! امروز داشتم توی تنظیمات تبلتم یه چرخی می زدم که این رو دیدم!

یعنی Hot Spot به این صورته که اونی که Hot Spot شده، میشه مثل یه روتر وای فای که بقیه بهش وصل میشن و اگه اونی که Hot Spot شده، قابلیت اتصال به اینترنت رو داشته باشه، اونایی هم که بهش وصل شدن، می تونن به اینترنت وصل بشن!

مسیرشم توی اندروید 4.3 (که امتحان کردم) اینطوریه:

-ابتدا باید وارد Settings بشید

- بعدش زیرِ گزینه ی Data Usage ، گزینه ی More... رو انتخاب کنید.

- بعدش روی گزینه ی Tethering & portable Hot Spot تپ بزنید.

- بعدش Portable Wi-Fi hot Spot رو تیک بزنید.

- بعدش توی گزینه ی پایینش (Set-up Wi-Fi hot spot ) می تونین SSID و password هات اسپاتتون رو انتخاب کنید که بقیه با چه عنوان و رمزی به شما متصل بشن.

---
اگه شما این کار رو روی یه Device ی که سیمکارت می خوره انجام بدید، می تونید با استفاده از وای فایِ تبلتتون به راحتی به اینترنت وصل شید.

امیدوارم تکراری نبوده باشه.:n01:

MESI08
19-10-2013, 09:10
سلام دوستان ببخشید من یه سوالی داشتم نیدونم جاش اینجاست یا نه؟

میخوام یه تبلت بگیرم (بوک ریدر نه ها) که باهاش کتاب بخونم در واقع درس بخونم خواستم بپرسم که کدوم برای اینکار مناسب تر هستند نکسوس 7 یا گلکسی تب یا آیپد ؟ ممنون میشم کمک کنید

mo_sa
19-10-2013, 18:31
سلام دوستان ببخشید من یه سوالی داشتم نیدونم جاش اینجاست یا نه؟

میخوام یه تبلت بگیرم (بوک ریدر نه ها) که باهاش کتاب بخونم در واقع درس بخونم خواستم بپرسم که کدوم برای اینکار مناسب تر هستند نکسوس 7 یا گلکسی تب یا آیپد ؟ ممنون میشم کمک کنید
آیپد و نکسوس 7 چیزای خوبی هستن. باید به وضعیت اقتصادی تون نگاه کنین.

hamed1282
19-10-2013, 20:20
با سلام از این نکسوس 4جی خبری نشد به بازار ایران نیومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mo_sa
19-10-2013, 20:32
با سلام از این نکسوس 4جی خبری نشد به بازار ایران نیومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگن که وارد ایران نشده. نمی دونم چرا این قدر طول می کشه...:n13:
Nexus 10 که خیلی وقته اومده هم هنوز وارد ایران نشده!

fereydoon61
26-10-2013, 20:36
با سلام
من دنبال یه nexus 7 2 32g wifi هستم که با گارنتی فروخته بشه :n05:. کسی جایی رو سراغ داره که داشته باشه . ممنون میشم راهنمایی کنید :n17:
با تشکر

mo_sa
28-10-2013, 17:49
با سلام
من دنبال یه nexus 7 2 32g wifi هستم که با گارنتی فروخته بشه :n05:. کسی جایی رو سراغ داره که داشته باشه . ممنون میشم راهنمایی کنید :n17:
با تشکر
سلام. میگن هنوز به بازار منطقه عرضه نشده.

hamed1282
30-10-2013, 13:45
سلام. میگن هنوز به بازار منطقه عرضه نشده.
دوست عزيز ميشه از سايتهاي خارجي اينترنتي خريد كرد ممنون ميشم راهنماييي كنيد

hamed1282
30-10-2013, 20:59
سلام لینک خرید nexus 7 4G 32 Gig نسخه سیم کارت خور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](واسه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]واسه) سایت ققنوس که خرید اینترنتی خارج از کشور انجام میده گذاشتم گفتمشون برام براورد قیمت کنن واسم ای جوابو داده:(تولینک بالایی قیمت 349 دلار)
جواب سایت ققنوس

عوارض خروج از امریکا شاید بخوره بهش که زمان خرید نقدا از ما دریافت میشه و ما هم به شما رسید میدیم که چقدر شده و از شما دریافت میشه
ولی هزینه بدون عوارضی که گفتیم میشه 1485850 تومان که شامل دو مسیر پستی امریکا تا ققنوس و ققنوس تا ایران+ کارمزد خرید+ خرید کالا

با تشکر از شما

ضمن تشکر مجدد از تماس شما با گروه تجاری ققنوس,لطفا همین تیکت را تا به نتیجه رسیدن درخواست خود ادامه دهید
خوشحال خواهیم شد انتقادات وپیشنهادات خود را جهت بهبود وضعیت پاسخ دهی؛برای ما ارسال فرمایید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Take care and have a good day!
Tel No Iran.: 0411.6587765
Tel No Iran.: 09369508465
Tel No Austria.: +43.6602893017
Tel No Hungary.: +36.203786316
----------------------------------------------
Ticket ID: #355722
Subject: خرید تبلت نکسوس 7

به نظر شما با این قیمت و این شرایطی که داده می ارزه البته با توجه به اینکه هنوز این تبلت وارد بازار ایران نشده

Reza_994
30-10-2013, 22:10
نه نمیارزه آیپد مینی دو بیاد همچین قیمت هایی میشه

mo_sa
31-10-2013, 10:45
نه نمیارزه آیپد مینی دو بیاد همچین قیمت هایی میشه
ولی من فکر می کنم iPad mini 2 گرون تر این حرفا بشه. چون سی پی یوش A7ـه و واقعا پردازنده ی قدرتمندیه. فکر نکنم این قدر پایین باشه(البته نسبت به محصولات اپل)

hamed1282
03-11-2013, 11:13
با سلام یکی از دوستام تبلت nexus 7 4g 32gigسیم کارت خور اورده 1450 میده به نظرتون می ارزه بخرم یا صبرکنم دیجی کالا بیاره ؟

mo_sa
03-11-2013, 13:59
با سلام یکی از دوستام تبلت nexus 7 4g 32gigسیم کارت خور اورده 1450 میده به نظرتون می ارزه بخرم یا صبرکنم دیجی کالا بیاره ؟
32GB وای فایش که سیمکارت نمی خوره 1350ـه. به نظر من اگه این قیمت میده و شما هم دستتون بازه بخریدش.

Pedram_mrn
08-11-2013, 15:57
اصلا ارزش نداره 16 گیگشو آلدیجیتال تا یه هفته پیش داشت 990 میداد

Donhorzione
11-11-2013, 04:31
سلام

دوستان کسی آدرس فروشگاهی رو داره که این تبلت رو بفروشه ؟

ممنون میشم اگه پیغام خصوصی بشه برام یا اینجا مطرح کنید

ممنون

hamed1282
11-11-2013, 20:59
سلام

دوستان کسی آدرس فروشگاهی رو داره که این تبلت رو بفروشه ؟

ممنون میشم اگه پیغام خصوصی بشه برام یا اینجا مطرح کنید

ممنون

با سلام دیجی کالا امروز nexus 7 2 4Gاورده قیمتش هم 1399
سیم کارت میخوره قابلیت مکالمه نداره

milad_gta
11-11-2013, 21:29
چرا قیمت ها بالاتر از حد نرماله!؟

Amin_0913
16-11-2013, 19:11
سلام
آقا تا حالا کسی خریده اینو؟
دیجی کالا آورده با سیم

Hemai
18-11-2013, 20:42
چرا قیمت ها بالاتر از حد نرماله!؟
ما هم تو همین موضوع هنگیدیم
اخه یه محصول 230 دلاری چطور میاد میشه 1400 ؟؟

Iloveu-ALL
19-11-2013, 00:15
چون محصول آمریکاست اینقدره. نکسوس 7 اول زمان خودش، هم همین دور و بر بود (قیمت دقیقش رو نمی دونم) ولی تو ایران هیچوقت زیر 1 میلیون نشد.

Iloveu-ALL
19-11-2013, 13:50
یکی از سایت ها مدل 16 گیگابایتی رو داره 1,020,000 میده.

Pedram_mrn
23-11-2013, 19:12
آره ولی قبلا 990 میداد...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

mo_sa
25-11-2013, 20:06
چون محصول آمریکاست اینقدره. نکسوس 7 اول زمان خودش، هم همین دور و بر بود (قیمت دقیقش رو نمی دونم) ولی تو ایران هیچوقت زیر 1 میلیون نشد.
نکسوس هفت نسخه ی سال 2012 رو فامیلامون همون اول که اومد تو ایران (قبل از گرونی دلار) خرید 600 تومن و بعدش گرون شد و یهو شد 1100! (البته اون موقع اون 8 گیگشو خرید. هنوز 16 گیگش نیومده بود ایران)

Iloveu-ALL
25-11-2013, 20:12
نکسوس هفت نسخه ی سال 2012 رو فامیلامون همون اول که اومد تو ایران (قبل از گرونی دلار) خرید 600 تومن و بعدش گرون شد و یهو شد 1100! (البته اون موقع اون 8 گیگشو خرید. هنوز 16 گیگش نیومده بود ایران)

اون 600 تومن برای نسخه 16 گیگیه
و اون 1100 هم قیمت 16 گیگی(شاید هم 32) بعد گرونیه :دی ولی همش بخاطر گرونی دلار نبود. چون محصول آمریکاست گرون تر بود.

الان هم قیمت 32 گیگیه (غیر سلولار) نکسوس 1 ، 700 تومانه.

milad_gta
30-11-2013, 02:01
مگه چقدر با نکسوس 1 فاصله قیمت داره که اون 700 هست این دو برابر ... واقعا دست وارد کننده ها درد نکنه، این عزیزان دیدن این محصول یکی از بهترین گزینه های تو بازار هست نشستن دور هم قیمت گذاری مجدد کردن، آخه حیفه محصول به این خوبی رو با قیمت حقیقی بدن تو بازار...

زحمت تولید رو یک شرکت دیگه کشیده اینا میخوان ازش نهایت سو استفاده رو کنند، یعنی نوش جان واقعا.

delmajid
30-11-2013, 16:55
ما که نتونستیم خودمون رو نگهداریم یکیش رو از دیجی کالا خریدیم
همین امروز دستم رسید
میدونم قیمت خیلی بالایی خریدم ولی چیکار کنم کرم نذاشت

tonio_m2000
01-12-2013, 09:40
دوستانی که این تبلت رو خریدن برای خرید کیف چکار کردن؟ از کجا خریدید؟ چند؟

aj
05-12-2013, 13:17
سلام به همه. من پست های قدیمی رو نخوندم. زیاد هم اینجا نمیام که با شما در تماس باشم. فقط جهت اطلاع بگم هفته پیش پنجشنبه مدل 32 GB سیمکارت خورش رو از علاالدین خریدم 1.370. الان از توکیو قیمت گرفتم همین مدل طی خرید دوستانه به تهران برسه 1.100 تموم میشه و مدل وای فای 810 تومن. حالا خودتون برید حساب کتاب کنید ببینید براتون قیمت های اینجا مناسب هست یا نه.!!

delmajid
10-12-2013, 17:17
سلام من هم مدل 32 گیگ سیمکارت خور رو گرفتم ولی یه مشکل دارم اونم اینه که
نمیتونم از روی خود تبلت سیمکارتم رو شارژ کنم و از نرم افزار های مختلف هم ( شارژ ایرانسل) که استفاده میکنم موقع اتصال ارور دیال میدن
نمیتونن اتصال برقرار کنن
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

milad_gta
10-12-2013, 20:33
سلام من هم مدل 32 گیگ سیمکارت خور رو گرفتم ولی یه مشکل دارم اونم اینه که
نمیتونم از روی خود تبلت سیمکارتم رو شارژ کنم و از نرم افزار های مختلف هم ( شارژ ایرانسل) که استفاده میکنم موقع اتصال ارور دیال میدن
نمیتونن اتصال برقرار کنن
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از طریق سایت ایرانسل شارژ کن ... !

superaryan
23-12-2013, 16:07
با سلام
من نسخه اول این تبلت (Asus Google Nexus7) رو خریدم ولی مشکلی که داشت قطع شدن قابلیت استفاده از اینترنت چه از طریق وایرلس و چه از طریق جی پی آر اس به محض قرار دادن سیمکارت درو تبلت بود که اونطوری که من شنیدم بخاطر تحریم ها بود. میخواستم از دوستانی که مدل جدید رو استفاده کردم بپرسم آیا ایم مشکل در نسخه جدید هم پیش میاد یا نه؟

payam80teh
06-01-2014, 11:20
سلام به هیج وجه این مشکل وای فای با وارد کردن سیم کارت وجود نداره.
نگران نباش.
من یک هفته ای میشه که این تبلت رو دارم و مشکلی باهاش ندارم.

ali nemesis
07-01-2014, 21:52
اره تو ورژن جدید اندروید مشکل حل شده یعنی از ۴.۴ به بعد :sly:

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

payam80teh
07-01-2014, 22:02
سلام من یه مشکل جدید دارم که اولا نمیشه اسمشو مشکل گذاشت ثانیا بعید می دونم کسی بتونه کمک کنه چون خیلی تو اینترنت گشتم و ....
مساله اینه که برنامه ی google now من که باهاش خیلی حال می کردم پاک شده و نمیتونم فعالش کنم.
فکر می کنم بخاطر محدودیت ایران باشه،
اگر کسی بتونه راهنمایی بکنه ممنون میشم.

goldenmasoud
18-01-2014, 15:11
سلام.
اگه خدا بخواد احتمالا یه چند روز دیگه nexus7 2 رو بخرم ولی یه چیزی خیلی رو اعصابمه و اون هم مشکل مولتی تاچ و کلا تاچ nexus هست.
خیلی فیلم و کلیپ از عملکرد نادرست این تبلت حتی با اندروید 4.4 دیدم!
دوستانی که این تبلت رو دارن چنین مشکلی رو باهاش ندارن؟؟

hamed1297
18-01-2014, 15:19
سلام من یه مشکل جدید دارم که اولا نمیشه اسمشو مشکل گذاشت ثانیا بعید می دونم کسی بتونه کمک کنه چون خیلی تو اینترنت گشتم و ....
مساله اینه که برنامه ی google now من که باهاش خیلی حال می کردم پاک شده و نمیتونم فعالش کنم.
فکر می کنم بخاطر محدودیت ایران باشه،
اگر کسی بتونه راهنمایی بکنه ممنون میشم.

من نسخه اولش رو دارم و از بعد از آپدیت به ۴.۴ دیگه google now از کار افتاده. تا الان هم گوگل کاری واسش نکرده. خیلی ها دیدم این مشکل رو داشتن. پیغامی که میده اینه که شما استفاده تجاری کردی! تجارتم کجا بوده!

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

Iloveu-ALL
18-01-2014, 18:25
من نسخه اولش رو دارم و از بعد از آپدیت به ۴.۴ دیگه google now از کار افتاده. تا الان هم گوگل کاری واسش نکرده. خیلی ها دیدم این مشکل رو داشتن. پیغامی که میده اینه که شما استفاده تجاری کردی! تجارتم کجا بوده!

این مشکل فقط برا ایرانی هاست؟
اگه میتونی به گوگل پیام بده و بگو چند نفر دیگه هم این مشکلو دارن

payam80teh
18-01-2014, 18:34
منم همین مشکلو دارم البته مربوط میشه به تحریم ایران اصلا خود گوگل تو قسمت location که لازمه ی گوگل نا هست به وضوح میگه که تو کشور شما location history ساپورت نمیشه.
بعید میدونم به این راحتیا با یکی دو تا نوشته حل بشه.
فقط ای کاش از اولش کار نمی کرد که ازش خوشم بیاد.
آخه دو سه روز اول کار می کرد.
البته فقط یک راه برای راه انداختنش وجود داره که اونم لازمه اش روت شدن تبلته.
و تو سایت ها سرچ کنی پیدا میشه.

hamed1297
18-01-2014, 19:51

من توی فیدبک اطلاع دادم. فقط هم منحصر به ایران نیست. توی فروم خود گوگل هم افراد زیادی این مشکل رو دارن. با ریختن سرچ ۲.۶ درست میشه که دنگ و فنگ زیادی داره. منتظر هستم سیانوژن ۱۱ استیبل بشه برم روی سیانوژن.

goldenmasoud
18-01-2014, 22:34
سلام.
اگه خدا بخواد احتمالا یه چند روز دیگه nexus7 2 رو بخرم ولی یه چیزی خیلی رو اعصابمه و اون هم مشکل مولتی تاچ و کلا تاچ nexus هست.
خیلی فیلم و کلیپ از عملکرد نادرست این تبلت حتی با اندروید 4.4 دیدم!
دوستانی که این تبلت رو دارن چنین مشکلی رو باهاش ندارن؟؟

از دوستان کسی نظری نداره؟

hamed1297
18-01-2014, 22:48
از دوستان کسی نظری نداره؟

چه مشکلی داره؟ اون نسخه های اولیه مشکل داشت اونم نرم افزاری. با آپدیت حل شد فکر کنم

tanha935
01-02-2014, 14:46
با سلام ارجینال این تبلت ساخت کجاست و ایران پیدا میشه؟

shiraz_2010
01-02-2014, 22:03
سلام دوستان
من این تبلت رو کادو گرفتم سیم کارت رو هم می ذارم داخل دستگاه....زبان دستگاه رو هم انتخاب می کنم اما حتما ازم می خواد وای فای رو هم انتخاب کنم در صورتی که سیم کارت رو شناخته!!
بدون انتخاب وای فای بالا نمیاد و وارد نمیشه!!

چی کار کنم!!؟

federrer
02-02-2014, 13:23
یکی از سایت ها مدل 16 گیگابایتی رو داره 1,020,000 میده.

کدوم سایت ؟؟؟ آدرسش رو بی زحمت بده .

Iloveu-ALL
02-02-2014, 13:38
کدوم سایت ؟؟؟ آدرسش رو بی زحمت بده .

آل دیجیتال بود

Iloveu-ALL
02-02-2014, 13:44
البته الان مدل 32 گیگابایتی غیر سیم کارت خورش رو میده 980 !
Nexus 7 (2012) cellular هم 950

federrer
02-02-2014, 19:19
البته الان مدل 32 گیگابایتی غیر سیم کارت خورش رو میده 980 !
Nexus 7 (2012) cellular هم 950

حیف که سیمکارت خور نیست. جایی که وای فای نباشه ، اینترنت نداره.
دی جی کالا ، سیم کارت خورش رو گذاشته 1.279.000

shiraz_2010
03-02-2014, 00:07
دوستان من مدل 32 گیگ 4 جی رو دارم.....دو روز بیشتر نیست دارمش.کادو گیرم اومده....فقط کارتونش باز شده....قیمت خیلی خوبی می فروشم...پیام بدین!!شیرازی ها تو اولویت هستند!!

Iloveu-ALL
03-02-2014, 00:33
حیف که سیمکارت خور نیست. جایی که وای فای نباشه ، اینترنت نداره.
دی جی کالا ، سیم کارت خورش رو گذاشته 1.279.000

بله این کاستی تبلت های wifi ـه!
اگه Nexus 7 2 4G گرونه، و تبلت سیم کارت خور برای gprs میخوای میتونی از گزینه های ارزون تر بهره ببری.

Iloveu-ALL
03-02-2014, 00:45
دوستان من مدل 32 گیگ 4 جی رو دارم.....دو روز بیشتر نیست دارمش.کادو گیرم اومده....فقط کارتونش باز شده....قیمت خیلی خوبی می فروشم...پیام بدین!!شیرازی ها تو اولویت هستند!!

سلام دوست عزیز انجمن بازارچه رو امتحان کن:

Ali_softcenter
06-02-2014, 23:58
دوستان من میخوام تبلت بگیرم...انتظاراتم اینه : آیا نکسوس 7 بگیرم؟؟ نکسوس سیم کارتش میشه مسیج فرستاد؟ ایرانسل میخوره؟؟؟ یا رایتل فقط؟ چطوریاس؟؟ باتریش خوبه؟؟؟ میگن باتریش جالب نیست....

آندرویدش وقتی میخریم چنده روش؟؟؟ راحت به 4.4 آپیدت میشه؟؟؟ یا سخته؟

تایپ فارسی راحته توش؟

انتظارات من :

باتری خوب
حتما پردازنده 4 هسته ای
حتما حداقل رم 2 گیگ
آندرویدش زیر 4.2 نباشه
برند معتبر باشه....متفرقه نباشه...برای من هوواوی هم متفرقه س!
زیر 16 گیگ نباشه
بین 7 تا 10 باشه ال سی دیش
صفحه نمایشش فوق العاده باشه! ترجیحا ips
کیفیت ساخت خوب باشه..
نوت نمیخوام
قلم نمیخوام
اگر سیم بخوره خیلی بهتره! در حد مسیج فقط نه مکالمه!

بودجه : تا 1500

shiraz_2010
14-02-2014, 02:18
دوستان لطفا راهنمایی کنید

تبلت من سیمکارت ایرانسل که میندازم روش به هیچ عنوان نمی تونه از اینترنت استفاده کنه!!در صورتی که علامت E بالای صفحه مشخص هست و همین سیمکارت روی گوشیم راحت اینترنتش قابل استفاده هست!!

mostafa1400
05-03-2014, 22:41
من دو هفته ای گرفتمش. دو سه تا مطلب خدمت دوستان بگم:
1-مهمترین عیبش از دید من اینکه برای این صفحه های خازنی، قلم مناسبی حداقل من نیافتم که بشه درست نوشت. یعنی اونجوری که برای گالکسی میگن، بشینی جزوه بنویسی.
2-حواستون باشه کیف و محافظش کم یابه. کیف اصلش رنگهای خوبی نداره. مدل یوسامز بهتره.
3-سیم کارتخور بودن به معنای قابلیت مکالمه نیست.

راستی یک پرسش: من اومدم روتش کنم، زد و کل عکسمو پاک کرد در حالیکه پشتیبان نگرفته بودم، چیکار کنم؟ چجوری میشه بازیابی کرد؟

mo_sa
06-03-2014, 14:40
دوستان من میخوام تبلت بگیرم...انتظاراتم اینه : آیا نکسوس 7 بگیرم؟؟ نکسوس سیم کارتش میشه مسیج فرستاد؟ ایرانسل میخوره؟؟؟ یا رایتل فقط؟ چطوریاس؟؟ باتریش خوبه؟؟؟ میگن باتریش جالب نیست....

آندرویدش وقتی میخریم چنده روش؟؟؟ راحت به 4.4 آپیدت میشه؟؟؟ یا سخته؟

تایپ فارسی راحته توش؟

انتظارات من :

باتری خوب
حتما پردازنده 4 هسته ای
حتما حداقل رم 2 گیگ
آندرویدش زیر 4.2 نباشه
برند معتبر باشه....متفرقه نباشه...برای من هوواوی هم متفرقه س!
زیر 16 گیگ نباشه
بین 7 تا 10 باشه ال سی دیش
صفحه نمایشش فوق العاده باشه! ترجیحا ips
کیفیت ساخت خوب باشه..
نوت نمیخوام
قلم نمیخوام
اگر سیم بخوره خیلی بهتره! در حد مسیج فقط نه مکالمه!

بودجه : تا 1500

سلام من که دارمش البته مدل سیمکارت خورشو ندارم ولی نکسوس ۷ سال ۲۰۱۳ همه ی چیزایی رو‌ که شما می خواین داره.
باتری شم اتفاقا خیلی راضی ام ازش! خیلی خوب جواب می ده. ولی چون مدل سیمکارت خورشو ندارم، اطلاع از اس ام اس و ایرانسل و ... ندارم.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

vroom
25-06-2014, 04:10
سلام دوستان :n01:
امروز برای من آپدیت 4.4.4 را دانلود کرد ولی هنوز نصبش نکردم
کسی از دوستان این آپدیت رو نصب کرده؟
نظری ؟ پیشنهادی؟
مرسی:)

payam80teh
12-09-2014, 22:04
سلام دوستان :n01:
امروز برای من آپدیت 4.4.4 را دانلود کرد ولی هنوز نصبش نکردم
کسی از دوستان این آپدیت رو نصب کرده؟
نظری ؟ پیشنهادی؟
مرسی:)
منتظر چی هستی نصب کن به ما هم تغییراتش رو بگو!
برای من که هنوز نیومده متاسفانه،
مدل سیم کارت خور ۳۲ دارم