مشاهده نسخه کامل
: هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!
سلام یکی از دوستان من کنکور تجربی رو داده با سهمیه شاهد -
رتبه کل در سهمیه اش 99 هست و نمره زیر گروه یک 116 ، زیر گروه دو 108، زیر گروه سه 71 و....
ماکزیمم نمره کل زیر گروه ها هم 6459.
نمره کل نهایی در زیر گروه یک 6173 و در زیر گروه دو 6232 و در زیر گروه 3 6459 و....
می تونه رشته های زیر گروه یک یا دو رو قبول شه؟ یعنی می تونه تهران روزانه یا شبانه رشته های پزشکی یا پیرا پزشکی(اتاق عمل،پرستاری،بیهوشی و...) قبول شه؟
با تشکر
میشه لطفا یکی راهنمایی کنه؟
دوستم بنده خدا منتظره.سوالم انقدر نا واضحه؟
شانس ماس دیگه..........:n27:
ahmad0120
10-08-2013, 01:48
یعنی چی؟ چرا اینا حق مارو میخورند؟ باباشون رفته جنگ خودشون که نرفتند:n22:
(کلا این سیستم که بچه جانباز یا شهید سهمیه داره خیلی چرته ... یکی ممکنه باباش جانباز باشه اما خیلی هم وضع مالیشون خوبه و زندگی مرفهی دارند ... اون بچه پایین شهری بدبختی که باباش کارگر و بیسواده گناهش چیه ؟ اون نیاز به آموزش نداره ؟ اون توله ی سگه؟ (بچه های شما فقط بچه آدمند؟ بچه های ما توله سگند؟ دیالوگ شهاب حسینی:n02:) )
با عرض پوزش اگر توانایی تشخیص سوال رو ندارین مجبور نیستین پاسخی بی ربط بدین.
من کاری به این حرفا ندارم .شما تلاشتو کن بهترین دانشگاه قبول شو.در ضمن تا جایی که من میدونم ظرفیت هایی که به این جور افراد اختصاص میدن به میزانی کم و اضافه تر از ظرفیت هست و حقی از افراد دیگه گرفته نمیشه.
شما و همه ی کسانی که نظرات مشابه شما دارن سعی کنین مواظب باشین خودتون در مراحل مختلف زندگیتون حق کسی رو پایمال نکنین
storm_saeed
10-08-2013, 10:54
تو رشته هایی که 75 درصد تراز نفر اخری که تو دانشگاه مد نظرتون قبول شده شانس قبولی داره بهترین کار اینه برید پیش مشاوران بنیاد شهید
دوست عزیز آقای ahmad0120 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لطفا توزمینه ای که نمیدونید چی به چیه نظر ندید اولا 5 درصد مازاد بر سهمیه دانشگاه ها به سهمیه شاهدیا تعلق میگیره یعنی حقی از کسی ضایع نمیشه بعدشم ما این همه مشکلات و پارتی بازی داریم بعد شما ها فقط گیر دادید به سهمیه شاهدیا
شما فرض کنید یکی باباش جانباز اعصاب و روانه یعنی واقعا اصلا موقعیت درس خوندن نداره وضعشونم متوسط باشه اون بیچاره باید چیکار کنه؟؟؟
کسی که خوب درسشو بخونه به این جور سهمیه ها کاری نداره و نظر الکی نمیده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.