ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید کارآمدترین و با کیفیت ترین تلویزیون بازار با سقف مبلغ 3 میلیون تومان

gila gila
08-08-2013, 19:05
با سلام خدمت همه ی دوستان
چند وقتی هست که دارم در مورد خرید یک تلویزیون (پلاسما یا ال ای دی)تحقیق میکنم اما تا الان به نتیجه نرسیدم
با توجه به اینکه سررشته ای در زمینه تلوییزیون ندارم هر چقدر بیشتر تحقیق میکنم بیشتر مردد میشم
از تمام دوستان که در این زمینه اطلاعات دارن تقاضای کمک دارم تا بهترین خرید ممکن رو داشته باشم
لظفا با توجه به بودجه نهایتاً 3 میلیون تومانی من بهترین خرید ممکن برای من چه تلویزیونی است؟
در ضمن برندش اصلاً برام مهم نیست
بلکه مهم کارآیی و کیفیت بالای .الاست
لظفاً کمکم کنید
با تشکر

eshraghi2010
08-08-2013, 21:38
با سلام خدمت همه ی دوستان
چند وقتی هست که دارم در مورد خرید یک تلویزیون (پلاسما یا ال ای دی)تحقیق میکنم اما تا الان به نتیجه نرسیدم
با توجه به اینکه سررشته ای در زمینه تلوییزیون ندارم هر چقدر بیشتر تحقیق میکنم بیشتر مردد میشم
از تمام دوستان که در این زمینه اطلاعات دارن تقاضای کمک دارم تا بهترین خرید ممکن رو داشته باشم
لظفا با توجه به بودجه نهایتاً 3 میلیون تومانی من بهترین خرید ممکن برای من چه تلویزیونی است؟
در ضمن برندش اصلاً برام مهم نیست
بلکه مهم کارآیی و کیفیت بالای .الاست
لظفاً کمکم کنید
با تشکر

چه سایزی مد نظرتون هست دوست عزیز ؟

gila gila
09-08-2013, 13:01
سلام
متشکر که یادآوری کردید
فراموش کرده بودم سایزش رو بگم
سایز مدنظرم 40اینچه که اگر سایزش بزرگتر هم شد مشکلی نداره
ممنون

hapalii
09-08-2013, 14:14
سلام

کامل ترین تی وی که میشه با این قیمت تهیه کرد 6980 ساموسنگ که 2.980 قیمت داره با کیفیت ترین می تونید E5 پاناسونیک بگرید که کیفیت ساخت بالاتر داره اما امکانات کمتر مثلا سه بعدی نیست اسمارت نیست و .... اما کیفیت ساخت خیلی خوبی داره .

راستی حواسم نبود سونی هم قیمت HX750 رو کم کرده و الان 3.200 شده کمی از سامسونگ امکاناتش کمتره اما این مدل هم تی وی خیلی خوبیه .