ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک، مشکل استفاده از دو gateway برای دو کاربر در ویندوز

starpars
08-08-2013, 18:58
.

سلام
من در حال حاضر دو لینک اینترنت دارم یکی adsl و یکی هم wimax یه مودم روتر وایرلس adsl هم دارم، روی کامپیوتر هم دو تا کارت شبکه یکی سیمی که از روتر بهش کابل زدم و یکی هم وایرلس که میتونه به روتر وصل بشه تا اینجا درست.

خب الان روتر رو روی Accec point تنظیم کردم و روی pc به کارت شبکه وایرلس گت وی adsl که 192.168.0.1 (آی پی مودم adsl) هست دادم و به کارت شبکه سیمی گت وی وایمکس که 192.168.0.10 هست رو دادم (آی پی مودم بیرونی وایمکس).

الان به راحتی میتونم هر کدوم از شبکه ها رو بخوام از توی ویندوز وصل کنم و ازش استفاده کنم اما کاری که میخوام بکنم اینه :
ویندوز 2 تا یوزر داره میخوام هر یوزر بتونه از هرکدوم از کارت شبکه ها که بخواد استفاده کنه مثلا من با لپ تاپ به یوزر 1 ریموت میشم و میخوام کارت وایرلس رو فعال کنم تا یوزر 1 بتونه با لینک adsl به اینترنت وصل شه و مثلا با یه لپ تاپ دیگه هم زمان به یوزر 2 ریموت شم و بتونم کارت شبکه سیمی رو فعال کنم تا یوزر 2 از لینک وایمکس استفاده کنه . اینجوری هر یوزر از یه لینک جداگونه واسه اینترنت استفاده میکنن و سرعت خود اون لینک رو دارن. امکانش هست؟ مشکلی که داره پیش میاد اینه که وقتی که مثلا توی یوزر 1 کارت وایرلس فعال میشه و یوزر 1 میره روی adsl ، یوزر 2 هم خود به خود کارت وایرلسش کانکت میشه و میره روی adsl میخوام اینجوری نباشه و هر یوزر تنها از یک کارت شبکه بتونه استفاده کنه میشه؟؟