PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برگرداندن ویندوز لپ تاپ اچ پی به حالت اولیه

yuttrim
07-08-2013, 22:04
با سلام خدمت اساتید راستش چند وقتی میشه که کارایی و سرعت سیستمم خیلی پایین اومده میخوام سرعتش مثه روز اولش بشه!
توی نت زیاد دنبال مقاله اموزشی گشتم اما جواب سوالامو پیدا نکردم امیدوارم دوستان راهنمایی کنن
ویندوزی که روی سیستمم نصب هس 7 و اورجینال من میخوام از نرم افزاری که روی ویندوزم نصب هست یعنی HP Recovery Manager استفاده کنم اما نمیدونم کدوم یکی از گزینه هاش بهتره وقتی لپ تاپ رو خریدم بهم 5 تا dvd دادن که backup هستش چطور باید از اونا واسه برگرداندن سیستم استفاده کنم در ضمن یک گزینه هس توی اون نرم افزار که سیستم رو به حالت کارخونه برمیگردونه اما غیرفعاله!
اگه از اطلاعاتی که الان توی سیستمم دارم backup بگیرم و وقتی به حالت اول برگشت اطلاعات رو Restore کنم احتمال اینکه سیستم کند بشه هس؟ یعنی ویروس ها با Backup و Restore شدن منتقل میشن؟
پیشپیش متشکرم از راهنماییتون:n01:

n_yaghmaei
20-08-2013, 12:39
اول از همه بهت پیشنهاد می کنم که از خود لپ تاپ برای ریکاوری استفاده کن اگه نشد از سی دی
نکته - بعد از ریکاوری همه اطلاعات کامپیوتر پاک می شه پس حتما ازشون بک آپ داشته باش
1- برای ریکاوری از طریق ویندوز بعد از ورود به نرم افزار گزینه Recover my laptop (یا Recover my windows ) رو بزن چند تا اخطار می ده تایید کن کامپیوتر ریستارت می شه و شروع به ریکاوری می کنه
2- ریکاوری از طریق بوت سیستم : قبل از شروع عملیات بوت کلید ESC را چند بار بزن یک صفحه باز می شه کلید F11 رو بزن و دوباره وارد صفحه نرم افزار در محیط بوت میشی گزینه ریکاوری رو بزن و ادامه بده
3- ریکاوری از طریق سی دی : وقتی کلید ESC رو مثل حالت قبل زدی یکی از گزینه ها نوع بوت رو مشخص می کنه شما سی دی رو بزار و بوت از طریق سی دی رو بزن دو باره به صفحه نرم افزار میری و همون عملیات رو مجدد انجام بده