PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل اسپیکر سیستمم؟!

A_2010
07-08-2013, 20:57
سلام
اسپیکر یا همون بلندگوی سیستمم هنگ کرده،وقتی روشن میکنم یه ضرب صدای وحشتناکی ازش میاد ک مجبور میشم همون لحظه خاموشش کنم! به نظر شما مشکلش چیه؟روی اسپیکر یه صفحه هستش(حالت visualization در windows media player هستش) ک وقتی آهنگی پخش میشد اونم میزان volume ,bass رو نشون میداد ک الان نشون نمیده انگار این صفحش سوخته.میشه دقیق بگین مشکل چیه؟
ممنون

EXTREME
07-08-2013, 22:51
سلام
اسپیکر یا همون بلندگوی سیستمم هنگ کرده،وقتی روشن میکنم یه ضرب صدای وحشتناکی ازش میاد ک مجبور میشم همون لحظه خاموشش کنم! به نظر شما مشکلش چیه؟روی اسپیکر یه صفحه هستش(حالت visualization در windows media player هستش) ک وقتی آهنگی پخش میشد اونم میزان volume ,bass رو نشون میداد ک الان نشون نمیده انگار این صفحش سوخته.میشه دقیق بگین مشکل چیه؟
ممنون

با یک اسپیکر دیگه سیستم رو چک کردین ؟

A_2010
09-08-2013, 20:37
با یک اسپیکر دیگه سیستم رو چک کردین ؟

نه چک نکردم،تمام کابلها رو ازش جدا کردم یعنی اصلا به سیستم وصل نیست،فقط کابل اصلیش به برقه که وقتی روشن میکنم همچین صدایی میده!

EXTREME
09-08-2013, 21:13
نه چک نکردم،تمام کابلها رو ازش جدا کردم یعنی اصلا به سیستم وصل نیست،فقط کابل اصلیش به برقه که وقتی روشن میکنم همچین صدایی میده!

صدایی که از اسپیکر میاد به چه صورت است ؟

A_2010
09-08-2013, 21:27
صدایی که از اسپیکر میاد به چه صورت است ؟

آخه چطوری بگم؟
حالت نویز مانند نیست، یه بلندگو داره که لرزشش زیاد شده با ضرب محکم و گفتم صداش طوریه که یه لحظم روشن نمیکنم وحشتناکه،برد روشم که روشن نمیشه انگار سوخته!

EXTREME
09-08-2013, 23:09
آخه چطوری بگم؟
حالت نویز مانند نیست، یه بلندگو داره که لرزشش زیاد شده با ضرب محکم و گفتم صداش طوریه که یه لحظم روشن نمیکنم وحشتناکه،برد روشم که روشن نمیشه انگار سوخته!

میتونید صدا شو ضبط کنید؟ بعد آپلود کنید ؟

A_2010
10-08-2013, 22:47
میتونید صدا شو ضبط کنید؟ بعد آپلود کنید ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با گوشیم ضبط کردم ولی صدای اصلیش شدتش بیشتره نمیدونم چرا ضعیف ضبط شد،صداش تو این مایه هاس دیگه :20:

EXTREME
11-08-2013, 08:32

با گوشیم ضبط کردم ولی صدای اصلیش شدتش بیشتره نمیدونم چرا ضعیف ضبط شد،صداش تو این مایه هاس دیگه :20:

این صدا وقتی آهنگ هم گوش میکنید هست ؟
ممکنه از برد اسپیکر باشه

A_2010
11-08-2013, 11:48
این صدا وقتی آهنگ هم گوش میکنید هست ؟
ممکنه از برد اسپیکر باشه

یه ضرب این صدا میاد،صدای آهنگ اصلاً نمیاد،پس مشکلش طوری نیس که خودم حلش کنم؟(مشکل نرم افزاری)

EXTREME
11-08-2013, 11:53
یه ضرب این صدا میاد،صدای آهنگ اصلاً نمیاد،پس مشکلش طوری نیس که خودم حلش کنم؟(مشکل نرم افزاری)

وقتی به برق فقط اسپیکر وصل است و اینطوری است میشه گفت مشکل نرم افزاری نیست

A_2010
11-08-2013, 12:01
وقتی به برق فقط اسپیکر وصل است و اینطوری است میشه گفت مشکل نرم افزاری نیست

ممنون از راهنمایی هاتون:»:»:»

aydin_moghaddam
01-09-2013, 13:53
اگه صدا شبیه به غرش باس هستش مشکل سخت افزاری بر روی برد اسپسکر دارین...اگه لحیم کاری بلدین دوتا خازن الکترولیت بزرک رو عوض کنین اگه درست نشد از آمپلی فایر هاش هست که اححتمالا عدد 2030 روش نوشته شده...:n13: