مشاهده نسخه کامل
: بین 1500 تا 1900
سلام
2تا لپ تاپ با این اولویت ها لازم دارم :n05::
قیمت بین 1500 تا 1899
کیفیت
CPU
RAM
هارد دیسک
.
.
.
USB3
صفحه نمایش 14 باشه بهتره ولی بزرگتر طوری نیست
کارت گرافیک
وزن
و هر چی که شما پیشنهاد می دید.
یکی کارهای مهندسی و دیگری کارهای رشته انسانی
به نظرتون بین i3 و i5 تفاوت زیادی هست ؟ من که بین i7 و i5 تفاوت زیادی ندیدم
کلا برای 7-8 سالی می خوامش
ممنون از نظراتتون
masoud_5april
07-08-2013, 18:36
سلام
لپ تاپ با این اولویت ها لازم دارم :
CPU
RAM
کیفیت
هارد دیسک
.
.
.
USB3
صفحه نمایش 14 باشه بهتره ولی بزرگتر طوری نیست
کارت گرافیک
وزن
و هر چی که شما پیشنهاد می دید.
کلا برای 7-8 سالی می خوامش
ممنون از نظراتتون
دوست عزیز کاربردتون رو هم میگفتین بهتر بود،درضمن کیفیت واسه شما تو اولویت سوم هست ؟
بعد با توجه به بودجتون و اینکه CPU رو تو اولویت قرار دادین،نهایتش میتونین از core i5 مدلی بردارین و اینکه از برند های برتر بعید میدونم گزینه خوبی باشه،باز شما کاربردتون رو بگین.
کیفیت واسه شما تو اولویت سوم هست ؟
نه مهمتریناش CPU RAM کیفیت و هارد دیسکه
این چندتا می تونند جاهاشون با هم عوض بشه ...
با توجه به بودجتون و اینکه CPU رو تو اولویت قرار دادین،نهایتش میتونین از core i5 مدلی بردارین و اینکه از برند های برتر بعید میدونم گزینه خوبی باشه
بله درسته ، نمیشه هم CPU و برند رو با هم داشت
ولی از نظر من یه i5 با i3 تفاوت زیادی دارند
برند های برتر
بعضی وقتا بعضی از شرکت ها محصولاتی رو تولید می کنند که نزدیک به بهترین برند ها می رسه (البته بحث رو به برندها نکشونیم بهتره) منظورم از کیفیت ، ماندگاری هست نه Full HD و ...
مثلا بدنه آلمینیومی
Lenovo G580 چطوره
i5
4Gig RAM
HDD 500
masoud_5april
07-08-2013, 20:10
والا من خودم نسبت به لنوو نظر خاصی ندارم،اما دوستان داشتن،به اون صورت راضی نبودن،نمیگم بده یا خوب،اما یه سری مدلهاش خوبن مثل z500 که بودجتون نمیخوره اما این سری رو شک دارم،درضمن کلا لنوو توی وزن و کیفیت تصویر و مخصوصا دما اصلا خوب عمل نمیکنه ولی بجاش تو سخت افزار واقعا عالی هستش و من خودم مقایسه ها رو میدیدم با اینکه دو مدل از هر برند سخت افزار یکی داشتن اما به مراتب لنوو بهتر بوده.این یه مساله.
دوم اینکه سوالم اینه که شما کاربردت چیه ؟این خیلی مهمه.
در مورد G580 هم نسبت به قیمت و سخت افزارش واقعا خوبه،البته این مدلش جدیده اما review که ازش تو notebookcheck خونده بودم،امتیاز خوبی گرفته بود،باز پیشنهاد میکنم کلا هر لپ تاپی که نظرت روشه،بری تو نت تو سایت های فارسی سرچ کنی مخصوصا تو بخش مشکلات و بازارچه ببین اگه کسی داره میفروشه ازش بپرس،چون اینجوری خیلی بهتره و رو حرف این سایت ها که نقد میکنن نمیشه خیلی حساب کرد.
درضمن شما که میگی 7 8 سال میخوام واسم بمونه،اولا که لپ تاپ کلا یه وسیله اصطهلاکی هستش و هرچقدرم خوب نگهش داری فوقش 3 یا 4 سال واست بمونه،(سخت افزارش بماند)بعدم در مورد کیفیت خوب چون بودجت کمه یا باید سخت افزارت رو فدا کنی یا کیفیتت رو،چون واقعا نمیتونی جفتش رو با هم داشته باشی.
درضمن تو لپ تاپ اصلا به رم و هارد توجه نکن چون بعدا میشه ارتقاشون داد (معمولا)
لطفا مدل پیشنهاد کنید تا ببینم
به نظرتون بین i3 و i5 تفاوت زیادی هست ؟ من که بین i7 و i5 تفاوت زیادی ندیدم
masoud_5april
08-08-2013, 13:42
ببین اگه یکم بیشتر هزینه کنی میتونی X450 از ایسوس بگیری که جدید اومده سخت افزارش هم به مراتب خوبه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا HP 4540 که همون حدود 1900 هستش و البته باید وزن و طراحی کمی پایین ترش رو تحمل کنی ولی لپ تاپ خوبیه:
یا Acer v3 هم لپ تاپ خوبیه و یه سر و گردن از بقیه لپ تاپ های ایسر بالاتر هستش،سخت افزار خوبی هم داره
سوای این مدلهای من خودم به شخصه با اینکه به HP علاقه ای ندارم اما این مدل رو خیلی دوست داشتم بخرم،قیمتش هم واقعا مناسب هستش HP G6
X450 ----------------گرونه ، گرون
acer v3 -------------- الان دارم با اون تایپ میکنم ، کیقیت بدنه پلاستیکیش ، صفحه نمایشش که زاویه دید پایینی داره مشکلاتشه
masoud_5april
08-08-2013, 15:41
X450 ----------------گرونه ، گرون
acer v3 -------------- الان دارم با اون تایپ میکنم ، کیقیت بدنه پلاستیکیش ، صفحه نمایشش که زاویه دید پایینی داره مشکلاتشه
من که تو همون کامنت اول بهتون گفتم که نمیشه همه چی رو با هم داشت،شما بودجت کمی پایین هست ولی اگه خوب همون 200 تومن روش بزاری باز میتونی ایسوس بگیری،
درضمن شما خوب خودت اولویت هات رو به من سخت افزار گفتی ازینورم میگی ایسر کیفیت ساخت و صفحه نمایش پایینی داره،میشه یه زحمت بکشی اولویت هات رو به ترتیب لیست کنی،
چون ببین الانم با 2500 هم هر چی بخوای بگیری باز نمیتونی همه چیز رو با هم داشته باشی،مثلا من خودم کیفیت تصویر تو اولویت آخرمه و طراحی و وزن تو اولویت اولم.درضمن کاربردهاتم بگی بد نیست راحت تر میشه به نتیجه رسید.
من که تو همون کامنت اول بهتون گفتم که نمیشه همه چی رو با هم داشت،شما بودجت کمی پایین هست ولی اگه خوب همون 200 تومن روش بزاری باز میتونی ایسوس بگیری،
درضمن شما خوب خودت اولویت هات رو به من سخت افزار گفتی ازینورم میگی ایسر کیفیت ساخت و صفحه نمایش پایینی داره،میشه یه زحمت بکشی اولویت هات رو به ترتیب لیست کنی،
چون ببین الانم با 2500 هم هر چی بخوای بگیری باز نمیتونی همه چیز رو با هم داشته باشی،مثلا من خودم کیفیت تصویر تو اولویت آخرمه و طراحی و وزن تو اولویت اولم.درضمن کاربردهاتم بگی بد نیست راحت تر میشه به نتیجه رسید.
بالاخره به این رسیدم : اولویت ها رو تغییر دادم :
کیفیت
CPU
RAM
masoud_5april
09-08-2013, 17:50
بالاخره به این رسیدم : اولویت ها رو تغییر دادم :
کیفیت
CPU
RAM
واسه بار دهم کاربردهاتونم بگین،از لپ تاپ چه اتظاراتی دارین ؟
بالا نوشتم. نرم افزار مهندسی
Sent from my LT22i using Tapatalk 4
masoud_5april
09-08-2013, 21:01
بالا نوشتم. نرم افزار مهندسی
Sent from my LT22i using Tapatalk 4
پس اگه فقط کاربردتون نرم افزار مهندسی هستش و کمتر از فیلم و بازی استفاده میکنین،پس نیازی نیست سخت افزار خیلی قوی انتخاب کنین و این پول رو میتونین روی کیفیت تصویر و کیفیت کلی لپ تاپ خرج کنین،البته من نمیدونم رشتتون چیه ولی اگه کاری غیر از رندر کردن و کارهای سنگین گرافیکی بخواین نهایتش core i3 یا core i5 هم کافیه.
ولی با این بودجه من خودم باشم،با درنظر گرفتن شرایط شما سراغ برندهای فرعی نمیرم،البته نمیگم بده نه،اما به هرحال تا وقتی سونی و ایسوس و HP هست،شما بهتره سراغ بقیه برندها نرین،مگر تو موارد خاص و برخی سری ها مثل z500 یا سری گیمینگ MSI،این یه قضیه،
بحث دوم اینه که من فک میکنم HP 4540 لپ تاپ مناسبی باشه،با توجه به اینکه اندازه تصویر واستون مهمه،وگرنه من خودم که مهندس برق هستم به شخصه Asus s200 رو ترجیح میدم،درسته که 11.6 اینچ هستش اما کیفیت ساخت بالایی داره و همچنین رزلوشن HD هستش و اینکه تاچ هستش و تو هم رده های خودش واقعا سخت افزار خوبی داره و قیمتش هم مناسب هست.
البته لپ تاپ های HP معمولا کیفیت خوبی دارن (تو سری های قبلیش که اینطور بوده) و اصطهلاک کمتری دارن،با توجه به اینکه شما میخواین واستون تا چند سال کار کنه که من بعید میدونم بیشتر از 3 یا 4 سال بشه روش حساب کرد.
ازینورم Acer v3 هم هستش که میگن خوبه،اونم سخت افزارش مشابه همین HP هست،حالا من یه لیستی میکنم،ببین شما خودت نظرت رو چیه
1.HP 4540
2.Lenovo z500 (سی پی یو کمی ضعیفتر اما کیفیت خوب)
3.Asus s200e
4.HP G6
5.asus x450 هزینش یه مقدار بالاتره ولی لپ تاپ پر فروشیه
دیگه این 5 تا از تظرم خوبن،باز خودت میدونی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.