ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید اتو بخار

eeeeeeehsan
07-08-2013, 17:07
سلام

جسارتن (جسارتن طرز نوشتن صحیح فارسی) نیاز داشتم به کمکتون برای خرید اتو بخار، ممنون میشم کسی اطلاعی داره دریغ نکنه؛ من مادرم اتو بخارش دیگه عمرش و کرده، خیاطی هم زیاد می کنه، یه اتو بخار هم میخوام براش بگیرم درجه 1 باشه ولی بودجه آنچنانی هم ندارم، خودم بودجه رو گذاشتم رو 100 ولی بازم کمه، می تونم بازم اضافه کنم فقط اتوش کاری و قوی و خوب باشه، چون از مصرف خونگی واسه 4 نفر خیلی بیشتر استفاده میشه.

ممنون

ملا نصرالدین
08-08-2013, 12:13
اتو بخار مارک تفال خیلی خوبه.البته مدل های مختلفی داره که کاملا انتخابش بستگی به بودجه شما داره
همسایه ی ما هم یک خانم خیاط بود.ایشان هم اتوبخارش خراب شد رفت تفال خرید

MehranVB
09-08-2013, 20:17
تفال که دوستمون گفتن یه مدل سرامیکی داره که خیلی عالی هست و تقریباً میشه گفت از بهترین اتوهای بازاره. (البته یه ایراد داره که اگه ضربه بخوره میشکنه)
ولی قیمتشون متاسفانه خیلی بیشتر از این حرفاست و فکر میکنم الان حداقل 300 باشه.
من پیشنهاد میکنم Rowenta بگیرید که یه مارک فرانسوی و از خانواده Tefal هست و تخصص این شرکت هم تولید اتو هست. اگه توی اینترنت سرچ کنید میبینید Reviewهای اون همه مثبت بوده.

من برای مادرم سه سال پیش خریدم و استفاده زیادی هم داره و از اون موقع هیچ مشکلی نداشته و مادرم هم کاملاً ازش راضی بوده.
از مزایاش:
1- کف اتو استیل درجه 1 و ضدخش هست و با چگالی وزنی که داره راحت با یک بار اتو کشیدن لباس رو صاف میکنه.
2- ایمنی بالایی داره و اگه بیشتر از 20 ثانیه روی لباس قرار بگیره و یادتون بره برش دارید، اتوماتیک خاموش میشه.
3- جنس سیمش نسوز هست و اگه به کف داغ اتو برخورد کنه نمیسوزه.
4- میتونید به صورت عمودی هم اتو کنید (مثلاً برای پرده)
5- خیلی محکمه و با این که چند بار از میز اتو افتاد اما یک خش هم برنداشت.
6- با انواع لباس ها سازگاره (البته باید درجش رو تنظیم کنید)، نسبت به یه اتوی ناسیونال اصل ژاپن که داشتیم و همیشه به لباسای پلاستیکی میچسبید و یا لباسای نخی رو خیلی شل میکرد.

tantak
19-07-2014, 12:02
به نظرم از مدل های جدید اتو یا برس بخار استفاده کنید که فوق العاده کار باهاش آسونه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MOHAMMAD_ASEMOONI
20-07-2014, 23:44
به نظرم از مدل های جدید اتو یا برس بخار استفاده کنید که فوق العاده کار باهاش آسونه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام . با این نوع میشه روی شلوار و آستین پیرهن خط اتو انداخت ؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
21-07-2014, 00:01
سلام
یه اتو بخار هم میخوام براش بگیرم درجه 1 باشه ولی بودجه آنچنانی هم ندارم، خودم بودجه رو گذاشتم رو 100 ولی بازم کمه، می تونم بازم اضافه کنم فقط اتوش کاری و قوی و خوب باشه، چون از مصرف خونگی واسه 4 نفر خیلی بیشتر استفاده میشه.

ممنون
سلام
اصلاً مجبور نیستین اتو بخار بخرین که دنگ و فنگش زیاده و احتمال خراب شدنش هم بیشتر از اتوی معمولی هست
میتونین یک اتوی معمولی ( بدونِ بخار ) بخرین و یک آبپاش درجه یک شبیهِ آبپاش آرایشگرها هم براش بخرین و با آب مقطر یا آب فیلتر یا آب جوشیده و سرد شده در اون استفاده کنین .
کمی آب میپاشین روی لباش به صورت قطراتِ بسیار ریز و سپس اتو کنین
نتیجه بسیار عالی میشه .
مشکل رسوب گرفتن اتو رو هم نداره
با 100 تومن میشه یک اتوی مارک خوب مثل پاناسونیک خرید
مثل این

بنده حدود 12 ساله یکی از اینها دارم . آخ هم نگفته . به جای بخار هم یک آبپاش درجه یک ژاپنی خریده ام که اون رو هم با اتو خریدم
لباس رو پهن کنین
کمی آب بپاشید روش به صورت قطرات بسیار بسیار ریز
اتو کنین و لذت ببرید
کلی پول صرفه جوئی کنین
از مشکلات اتو بخار هم راحت میشید
و مجبور نیستین محلول شوینده ی رسوب بخرین

tantak
21-07-2014, 18:14
سلام . با این نوع میشه روی شلوار و آستین پیرهن خط اتو انداخت ؟

فکر کنم بشه:n01:

brad pitt
25-07-2014, 14:24
تفال
فیلیپس

soyo24
11-04-2016, 13:21
سلام
آقا من دیگه خسته شدم. چقد لباس بخرم اتو خرابشون کنه. تا الان هرچی اتو خریدم از لباس یه لایه برداشته و به صورت رسوب به خودش چسبونده و لباسو خراب کرده یا برق انداخته رو لباس که میدرخشه دیگه خسته شدم
میخوام بین 350 تا 400 تومن هزینه کنم و یه اتوی خوب بخرم. لطفا راهنماییم کنید.

srx190d
11-04-2016, 13:25
فقط پرس بخار

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

MOHAMMAD_ASEMOONI
11-04-2016, 14:24
تکراری . لطفاً حذف شود .......