ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بررسی ایرفونهای زیر 200 هزارتومان بازار ایران

t-jays
07-08-2013, 15:32
با توجه به افزایش درخواست دوستان برای خرید ایرفون در این رده ی قیمتی
و کم بودن بررسی های معتبر از ایرفونهای موجود در بازار ایران
در این تاپیک قصد بررسی تعدادی از ایرفونهای ارزان قیمت موجود در بازار ایران رو داریم.
با توجه به اینکه قیمت ها در ایران با نوسان همراه هستند. پس ممکنه قیمت ذکر شده در اینجا با قیمت بازار کمی متفاوت باشه که در صورتی که دوستان تذکر بدند اصلاح میشه.
لازم به ذکره که تمامی مطالب عنوان شده در این قسمت تجربیات شخصی خودم هستند و در استفاده از اونها باید به شدت مراقب باشید و نیازهاتون رو بشناسید.
هر بحثی در مورد این تاپیک میتونه در همین جا انجام بشه ولی لطفا برای مشاوره ی خرید ایرفون از تاپیک مربوطه استفاده کنید.

هر ایرفون رو در چند قسمت بررسی میکنیم:
در قسمت اول عکس ایرفون و یه عکس از بسته بندی اون برای دوستان گذاشته میشه و سپس مشخصات هدفون مثل حساسیت و مقاومت و .... عنوان میشه.

در قسمت دوم:

1.وسایل جانبی(0 - 5): وسایلی که همراه هر ایرفون در بسته بندی اون عرضه میشه. وسایلی مانند سری های فومی و یا سیلیکونی و کیف حمل و کابل و تبدیلات هدفون. بستگی به مقدار و کیفیت این قسمت به ایرفون از 0 تا 5 در این قسمت امتیاز داده میشه.

2.کیفیت ساخت(0 - 5):در این قسمت کیفیت ساخت هدفون اعم از کیفیت موارد به کار رفته در بدنه ی هدفون و کیفیت اتصالات هدفون و در نهایت کیفیت و قطر کابل در نظر گرفته میشه.

3.ایزولیشن(0 - 5):در این قسمت توانای هدفون در از بین بردن صدای محیط بیرون مورد امتحان قرار میگیره

4.میکروفونیک(0 - 5): در این قسمت بررسی میکنیم که در صورت تماس کابل با اعضای بدن و یا لباس چه مقدار صدای اون در داخل گوش شنیده خواهد شد.

5.راحتی(0 - 5):در این قسمت راحتی ایرفون وقتی داخل گوش قرار داره بررسی میشه.

6.صدا(0 - 10): مهمترین قسمت بررسی ما همین بحث صدا خواهد بود. در این قسمت کیفیت و کمیت صدای هر هدفون و جنس صدای هر هدفون مشخص میشه. اگر توی اصطلاحاتی که توی این ریویو استفاده میشه مشکلی داشتید میتونید به این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و پست بعدیش مراجعه کنید.

7.ارزش(0 - 10): این قسمت که با توجه به ویژگی های مثبت و منفی ایرفون و قیمت اون در بازار ایران تعیین میشه.

8.نکات مثبت و منفی: این قسمت تقریبا خلاصه ی کل بررسی خواهد بود. اگر یک مورد هم در قسمت نکات مثبت و هم در قسمت نکات منفی اورده میشه به این علته که ممکنه برای بعضی این ویژگی مثبت و برای بعضی دیگه این ویژگی منفی باشه.

روش تست به صورت بررسی صدای ایرفون در مکانهای مختلف و در هنگام راه رفتن و با ترکهای فلک و mp3 و در سبکهای مختلف انجام میشه تا بیشترین جامعیت ممکن رو داشته باشه. منابع بیشتر ipod touch 5th و در مواردی cowon i9 و در مواردی به همراهی fiio e11 خواهد بود. برای تست تخصصی صدا در حال نشسته و با حدود 10 ترک فلک ثابت ایرفون ها تست خواهند شد.
موفق باشید.

بررسی های دوستان دیگر در این تاپیک::n16:
sony xba1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
t-jays three ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

t-jays
07-08-2013, 15:32
1.apple earpod ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمت:125 هزار تومان(2013/11/5)($29)
متاسفانه اپل مشخصات این ایرفون رو ذکر نکرده ولی مقاومت اون حدود 42 اهم تخمین زده میشه.
لازم به ذکره که مدلی که من بررسی میکنم مدل ایرفون هستش که به همراه ایپاد تاچ نسل 5 عرضه میشه ولی مدل موجود در بازار با این قیمت هدست هست که به همراه ایفون 5 عرضه میشه.

وسایل جانبی(0/5): همراه این ایرفون هیچ وسیله ی جانبی عرضه نمیشه. البته مدل هدست یه کیف داره که البته چندان هم کاربردی نیست.
کیفیت ساخت(3.5/5): جنس پلاستیک به کار رفته در بدنه ی هدفون کیفیت خوبی داره. همچنین کابل بسیار قابل انعطاف و ضخیمی داره و بر طبق ادعای اپل در مقابل رطوبت و تعرق هم مقاومه که باعث میشه برای استفاده در هنگام ورزش مناسب باشه.
ایزولیشن(0.5/5): در این قسمت ایرپاد با توجه به طراحیش واقعا ضعیف عمل میکه. واقعا به سختی میشه ایرپاد رو برای محیطهای شلوغ مانند مترو و هواپیما توصیه کرد.
میکروفونیک(5/5): در این قسمت میشه گقت که کاملا شاهکاره. میکرفونیک به هیچ عنوان وجود نداره.
راحتی(5/5): اصلا دور از ذهن نیست که ایرپاد رو در داخل گوشتون قرار بدید و یادتون بره که اصلا توی گوشتونه. طراحی بسیار خوب این ایرفون توی این ضمینه باعث شده که راحتی بسیار خوبی داشته باشه.

صدا:(5.5/10):
این هدفون به راحتی یکی از قویترین بیس ها رو در اکثر ایرفونهای این قسمت داره. قسمت پایینی فرکانسها در ایرپاد کاملا قوی و بومی و اغراق شده هستند که باعث میشه توجه دوستان علاقه مند به بیس به این ایرفون جلب بشه. البته قبل از اینکه صدای این ایرفون رو بشنوید طراحی اون هم به شما نشون میده که با یه بیس قوی طرف هستید چون برای این ایرفون 3 روزنه برای مکش هوا تعبیه شده. کیفیت بیس این هدفون هم مقدار قابل قبولی داره. بیس این هدفون اونقدر مقدار زیادی داره که باعث شده کل صدای این ایرفون حالت کاملا تاریک به خودش بگیره. ممکنه در بعضی از اهنگها بیس حالت کنترل نشده ای پیدا بکنه ولی خوب با توجه به قیمت مقدار و جزئیات بیس کاملا خوبه. البته وقتی ایرفون روتوی گوشتون قرار میدید بهتره مقداری با دستتون به داخل گوشتون فشارش بدید تا هم بهتر فیت بشه و هم بیس خودش رو بتونه بهتر نشون بده.
در اوایل که از بیس قوی این ایرفون شنید بودم چیزی که من رو خیلی نگران می کرد تاثیر این بیس بر روی مید رنج بود. ولی احتیاجی به نگرانی نیست. این ایرفون مید رنج بسیار شیرینی و کاملا فورواردی داره که در کنار بیس خوبش باعث میشه که صدای خواننده بسیار جذاب و شیرین باشه.
با اینکه مید مقدار مناسبی دراه با افزایش ولوم اولین قسمتی که خراب میشه همین مید هستش و تقریبا حالت کنترل نشده ای به خودش میگیره.(چیزی که توی ایرفونهای توی این رده ی قیمت به شدت شاهدشون هستیم)
بزرگترین ضعف این ایرفون در قسمت فرکانسهای بالاست که مقدار کمی داره که باعث میشه در کنار بیس قوی صدای این ایرفون رو کاملا تاریک بکنه. کیفیت کم این فرکانسها هم باعث میشه که در قطعات جاز و کلاسیک کاملا ضعیف عمل کنه.
این ایرفون ساند استیج محدودی داره ولی با توجه به قیمتش میشه که گفت قابل قبوله. در حقیقت یه کم بی انصافیه اگر بخوایم از ایرفونهای زیر 100 دلار انتظار ساند استیج وسیعی داشته باشم.

ارزش(7/10):واقعا علاقه مند شدن به ایرپاد به علت ویژگی خوب زیادی که دراه خیلی اسونه. فکر میکنم کاملا فهمیده باشید که این ایرفون تمرکز زیادی رو بیس داره. بیس قوی اون در کنار میدرنج شیرینش باعث میشه برای کاربران عادی به شدت دلنشین باشه و ولی احتمالا افراد حرفه ای تر به سختی بتونند های ضعیف این ایرفون رو تحمل بکنند. صدای این ایرفون باعث میشه برای افرادی که به بیس علاقه مند هستند مورد مناسبی باشه. ولی این ایرفون اصلا به درد سبکهایی مثل جاز و کلاسیک نخواهد خورد.

نکات مثبت:کیفیت ساخت خوب . مقاوم در برابر رطوبت . میکروفونیک واقعا عالی . راحتی بسیار زیاد . بیس و میدرنج خوب
نکات منفی:بیس قوی. ایزولیشن بسیار ضعیف . کیفیت و کمیت پایین فرکانسهای بالا

نکته: با توجه که این ایرفون به همراه iphone 5 عرضه میشه احتمالا برای تعداد زیادی گوش دادن به اون خیلی اسون باشه بنابراین سعی میکنم اکثر ایرفونها رو به طور کوتاه با earpod مقایسه کنم تا کاربرد بررسی بیشتر بشه.

t-jays
07-08-2013, 15:33
2.giriffin Tunebuds ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
قیمت : حدود 40 الی 60 هزار تومان(2013/8/12)($30)
درایور داینامیک. پاسخ فرکانسی 20 تا 20khz . مقاومت 32 اهم. حساسیت 103 دسی بل
وسایل جانبی(3.5/5): در جعبه ی این هدفون علاوه بر 3 سایز سری سیلیکونی یک کیف حمل هدفون هم داریم. سری ها کیفیت خیلی خوبی دارند و کیف هم جنس خیلی خوبی داره فقط مشکلش اینه که چون جنسش پارچه ایه از ایرفون در مقابل فشارهای وارد اومده مراقبت نخواهد کرد.
کیفیت ساخت(2.5/5): خود ایرفون از جنس نسبتا خوبی ساخته شده هرچند که قسمت نازل که در داخل گوش قرار میگیره به نظر میاد از پلاستیک بی کیفیتی ساخته شده. در قسمت کابل هم کابل نازکی داره و خیلی مقاوم به نظر نمیاد. میشه گفت در این مورد این ایرفون فقط قابل قبول ظاهر شده.
ایزولیشن(4/5): در قسمت ایزولیشن میشه گفت که این ایرفون واقعا عالی عمل میکنه. جنس خوب سری های اون باعث میشه که ورودی گوش را کامل بپوشونه و صدای بیرون رو تا حدود زیادی از بین ببره.
میکروفونیک(3/5): میکروفونیک تا حدودی وجود داره ولی ازار دهنده نیست.
راحتی(4/5): این ایرفون بسیار راحته که این رو مدیون سریی های نرم سیلیکونی خودشه. البته قرار دادنش توی گوش و گرفتن بهترین صدا یه کم فوت و فن داره که بعد از مدتی استفاده به راحتی میتونید انجامش بدید.

صدا(4.5/10):
در قسمت فرکانسهای پایینی یا همون بیس میشه گفت این ایرفون بیس قوی داره که اکثر طرفدارهای بیس رو راضی خواهد کرد. در مقایسه با earpod میشه گفت که بیس این ایرفون حالت بومی تری داره و میزان خیلی بسته تری داره که باعث میشه من همون بیس earpod رو ترجیه بدم.
مید مقدار کم و عقب کشیده ای داره که در اهنگهایی که بیس زیادی دارند مید به راحتی پشت بیس گم میشه. جزئیات مید در ترک های اروم مقدار نسبتا قابل قبولی داره ولی با شلوغ تر شدن اهنگ به خاطر ماهیت بومی بیس مقدار زیادی از جزئیات بیس از دست خواهند رفت.
های مقدار نسبتا خوبی در ولومهای متوسط داره ولی با بالا رفتن ولوم های مقدار تقریبا غیر قابل تحملی پیدا خواهد کرد. این یکی از بزرگترین عیبهای این ایرفون به ظر میاد. البته تا حدودی با اکولایزر قابل حل خواهد بود ولی مشکل اینه که با بالا رفتن ولوم مقدار های به طور غیر طبیعی زیاد خواهد شد پس باید بستگی به ولومی که میخواین گوش کنید اکولایزر رو هم تنظیم کنید.
به طور کلی صدا سرد و به شدت بسته(not airy) به نظر میرسه. با اینکه ساند استیج از هدفونهای هم رده تا حدودی بزرگتره ولی به علت جنس صدا در کنار ایزولیشن قوی که باعث میشه تا حدودی صدا خسته کننده به نظر بیاد که در کنار های داغ و پر شور این ایرفون ممکنه چند وقت یک بار مجبور شید که ایرفون رو از گوشتون خارج کنید چون حس میکنید به یه استراحت احتیاج دارند. با توجه به پاسخ فرکانسی وی شکلی که این ایرفون داره بیشتر به درد سبکهایی مثل راک خواهد خورد هرچند که استفاد از اکولایزر به شدت توصیه میشه.

ارزش(7.5/10): شرکت گریفین یکی از شرکتهای معروف تولید لوازم جانبی اپل هستش. این شرکت ایرفونهای متفاوتی با قیمتهای بسیار مناسب هم تولید میکنه. قیمت خوب این ایرفون در کنار ویژگی های خوب دیگرش باعث میشه انتخاب خوبی برای دوستانی باشه که میخوان از دست ایرفون قدیمی یا ایرفونی که روی گوشی یا پلیرشون بوده خلاص بشن. و متوجه پیشرفتهای به وجود امده مخصوصا تو قسمت بیس خواهند بود. ولی احتمالا های شدید اون مقداری ازار دهنده خواهد بود. بهترین مکان برای پیدا کردن این ایرفون فروشگهای محصولات اپل خواهند بود.

نکات مثبت : لوازم جانبی خوب. ایزولشن عالی. راحتی. بیس قوی
نکات منفی : بیس قوی. های ازار دهنده. صدای بسته و تاریک

t-jays
07-08-2013, 15:34
3.t-jays one ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):(خروج از رده ی قیمتی تاپیک)
قیمت:
درایور داینامیک 10 میلیمتری. پاسخ فرکانسی 18hz تا 20khz. حساسیت 96db. مقاومت 16 اهم
وسایل جانبی(3.5/5):درون جعبه ی زیبای t-jays one پنج ست سری سیلیکونی به سایزهای مختلف موجوده و همچنین یک کابل افزایش طول 70 سانتی متری. سری ها کیفیت نسبتا خوبی دارند و سیم دو تکه هم باعث میشه هدفون افزایش عمر پیدا کنه. تنها چیزی که توی این قسمت کمبودش احساس میشه کیف حمل هستش که البته توسط مدلهای بالاتر t-jays عرضه میشه.
کیفیت ساخت(3.5/5):کیفیت ساخت خیلی خوبی داره. البته سیم مقداری نازک به نظر میاد ولی بسیار نرم و قابل انعطافه. اگر بخوام با earpod مقایسه کنم تو قسمت خود ایرفون t-jays one کیفیت ساخت بهتری داره ولی تو قسمت کابل اپل کیفیت بهتری داره.
ایزولیشن(3/5):تو قسمت ایزولیشن به خاطر طراحی خوبش خوب عمل میکنه و با توجه به فیت خوبی هم که داره برای استفاده ی بیرون و یا استفاده هنگام ورزش گزینه ی مناسبیه.
میکروفونیک(4/5): میشه گفت میکروفونیک تا حدودی وجود داره ولی اصلا ازار دهنده نیست. البته اگر کابل رو دور گوشتون بچرخونید دیگه عملا وجود نخواهد داشت.
راحتی(3.5/5): راحتی و فیت این ایرفون خیلی بستگی به سری مورد استفاده ی شما خواهد داشت. اگر از سری بزرگ استفاده کنید باعث میشه به دیواره ی داخلی گوش فشار وارد کنه و درد اور خواهد بود. و اگر از سری کوچک استفاده بشه فیت خوبی نخواهد داشت. jays که به این نکته واقف بوده 5 ست سری داخل جعبه ی این ایرفون قرار داده تا مشکلی براتون پیش نیاد.

صدا(7/10):
مانند اکثر هدفونهای این رده ی قیمتی با بیس تقویت شده مواجهیم. مقدار بیس مقداری از earpod کمتره ولی تفاوت اصلی توی جنس بیس هستش. در حال که earpod بیس بومی داره بیس jays کاملا حالت پانچی داره. به نظر میاد که اپل در قسمت بیس پایینتر میره و بیس حالت عمیقتری داره.
مید این هدفون حالت شیرین و کاملا گرمی داره و بیس هم خوشبختانه تاثیر منفی روی مید رنج نداره. مید حالت کنترل شده تری و جزئیات بهتری نسبت به earpod داره.
های حالت داغ و در بعضی موارد کنترل نشده ای داره که البته بستگی زیادی به اهنگ مورد نظر داره. با ایتکه های مقدار کمی نداره ولی اصلا باز نیست که در کنار بیس قوی این هدفون و ایزولیشن خوب اون کاملا حس بسته و تاریک بودن صدای هدفون رو بیشتر میکنه.
چیزی که جالبه اینه که این هدفون تقریبا بستگی زیادی به منبعی که باهاش درایو میشه خواهد داشت. ترکیب این هدفون با امپ e11 در حالت high gain صدا رو تا حدود زیادی پیشرفت میده.بیس پانچی این هدفون که در مواردی ممکنه ازار دهنده باشه با بیس slappy امپ ترکیب میشه و بیس نسبتا متعادلی رو به وجود میاره که به سلیقه ی من نزدیکتره. بر عکس اکثر داینامیک های این رده این هدفون به جز در مواردی(بیشتر ترکهای کلاسیک و جاز اون هم در قسمت) با افزایش صدا کیفیت خودش رو تا حدود زیادی حفظ میکنه و باید بگم که درایورهای اون واقعا قدرتمند هستند و باید مراقب قدرت شنوایی خودتون باشید.
ساند استیج نسبت به هدفونهای هم رده وسیعتر و بزرگتره ولی به علت حس بسته ی صدا که بیشتر مربوط به های این هدفون هستش
باعث میشه صدای ایرفون بسته به نظر بیاد.

ارزش(8/10): شرکت jays یک شرکت سوئدی تقریبا تازه تاسیس در عرصه ی تولید هدفون محسوب می شود. ایرفونهای این شرکت معمولا ارزان قیمت و صدای گرمی دارند تا عامه پسند باشند. t-jays one اولین ایرفون رده ی t-jays محسوب میشه. کیفیت ساخت خوب اون و ایزولیشن و فیت خوبی که داره باعث برای فعالیت های ورزشی هم تا حدودی مناسب باشه. در تهران این ایرفون رو به وفور دیدم و به راحتی میشه اون رو پیدا کرد. به نظر من بزرگترین ایراد این ایرفون صدای تاریک اون هست که البته در ایرفونهای توی این رده ی قیمتی باعث تعجب نیست.

نکات مثبت: ایزولیشن خوب. بیس پانچی و قوی. مید گرم و جذاب. قدرت بالای درایور
نکات منفی:نبود کیف حمل مخصوص. صدای تاریک و بسته. بیس قوی

t-jays
07-08-2013, 16:39
4.philips she9800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0-drp2):
قیمت: حدود 180 هزار تومان با گارانتی شکوفا کیش
درایور داینامیک. پاسخ فرکانسی 12هرتز تا 22 کیلوهرتز. مقاومت 16 اهم. حساسیت 106 دسی بل
وسایل جانبی(4/5): همراه این ایرفون 3 جفت سری سلیکونی به همراه یک کیف چرمی تقریبا سخت عرضه می شود. وسایل جانبی برای این رده ی قیمتی خیلی خوب هستند مخصوصا اینکه کیف حمل از کیفیت ساخت بالایی برخوردار است.
کیفیت ساخت(4/5):این ایرفون کیفیت ساخت بالای خودش رو مدیون فیش و اتصالات فلزی خودش هست. که کاملا مقاوم به نظر میاد.
فقط خود کابل متصل به ایرفونها کمی نازک به نظر میاد.
ایزولیشن(در حال بررسی)
میکروفونیک(2/5):تا حدود زیادی وجود داره و در بعضی موارد هم به شدت ازار دهنده میشه. ولی به صورت کلی قابل تحمله.
راحتی(2.5/5):خود ایرفونها سایز بزرگی دارند که باعث میشه برای برخی ازار دهنده باشه ضمن اینکه طراحی نسبتا بد سریها باعث میشه که بعد از مدتی گوش من به خارش بیفته که با تعویض سریها تا حدود زیادی رفع میشه البته.

صدا(6/10):
این ایرفون به لطف درایور بسیار بزرگی که داره توانایی تولید بیس بسیار قوی و بومی داره که برای دوستداران بیس خبر خوبی خواهد بود.
البته بیس مقدار کمتری نسبت به ایرپاد داره ولی حالت پانچی تری هم داره. در اخر به نظرم بیس این ایرفون اندکی خشکه که باعث میشه بیس ایرپاد رو بیشتر بپسندم.
مید حالت تقریبا فورواردی داره ولی مقدار اون متاسفانه بستگی به سطح صدایی خواهد داشت که با اون گوش میکنید.البته این قضیه تا حدودی برای ایرفونی با این قیمت عجیبه ولی با افزایش ولوم ترکیب صدای مید و های ایرفون رو به سمت جیغ کشیدن می بره.
در کل می تونم بگم مید فقط قابل قبوله. البته از نکات مثبت مید هم شیرینی اون هست که در ولومهای پایین واقعا به دل می شینه.
یکی از نکات مثبت این ایرفون اینه که بر خلاف اکثر ایرفونهای هم رده ی خودش صدا تا حدودی متعادله و اون صدای تارک ایرفونهایی چون
t-jays one رو نداره.
های مقدار و کیفیت نسبتا خوبی داره اما مانند اکثر ایرفونهای فیلیپس با افزایش ولوم صدا رو به اصطلاح تیز و غیر قابل تحمل میکنه.
غیر از مشکل افزایش ولوم ایرفون صدای تقریبا بازی داره. که با ترکیب با ساند استیج اون صدا رو کاملا باز میکنه.
شرکت فیلپس مدعی هست که این ایرفون رو جوری طراحی کرده که ساند اسیج بزرگی داشته باشه. ساند استیج این ایرفون به نسبت به قیمتش واقعا وسیعه و من تا به حال ایرفونی با این ساند استیج در این رده ی قیمتی ندیده ام. ساند استیج این ایرفون احتمالا میتونه با ایرفونهای بسیار گرانقیمتتر هم از این لهاذ رقابت کنه.

ارزش(6/10): ایرفونهای فیلیپس به وفور در بازار ایران پیدا می شوند. ولی متاسفانه اکثر ارزش خرید چندانی ندارند و فقط مدلهای معدودی از اونها هستند که ارش خرید بالایی دارند. مدل she9800 که یکی از گرانترین مدلهای فیلیپس موجود در بازار است. ویژگی های خوب و بد زیادی دارد. که باعث میشه خرید اون به رنج وسیعی از افراد توصیه نشه. البته اگر کسی بتونه ایرادهای اون با افزایش ولوم رو نادیده بگیره سبک صدای گرم اون همرا با های بازش در کنار ساند استیج بزرگش باعث میشه که گوش دادن با اون لذت بخش باشه. ولی برای اکثر افراد انتخابهای بهتری در این رده ی قیمتی می شه پیدا کرد.

نکات مثبت : وسایل جانبی خوب . کیفیت ساخت بالا . صدای باز . سانداستیج بسیار بزرگ
نکات منفی: میکروفونیک . راحتی متوسط . تغییر صدای کلی و تیز شدن صدا همراه با افزایش ولوم

t-jays
02-10-2013, 00:38
5.akg k309 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
قیمت حدود 50 هزار تومان
درایور داینامیک. طراحی نیمه باز. پاسخ فرکانسی 18 تا 20 کیلوهرتز. حساسیت 124 دسی بل
وسایل جانبی(0.5/5): همراه این ایرفون فقط یک جفت سری ابری برای راحت قرار گرفتن ایرفون در گوش استفاده شده.
کیفیت ساخت(2/5): کیفیت ساخت خود کابل به نظر بد نمیاد. البته کابل به نرمی و منعطفی earpod نیست. در قسمت اتصال کابل به ایرفون از جنس پلاستیک سخت خود بدنه ی ایرفون استفاده شده که این قضیه میتونه احتمال قطعی کابل رو در اینده افزایش بده.
ایزولیشن(0/5): بعید میدونم بشه ایرفونی با ایزولیشن ضعیفتر از ایرفون پیدا کرد. طراحی اون و همچنین نیمه باز بودنش باعث شده که این ایرفون ضعیفترین نمره رو در این قسمت بگیره.
میکروفونیک(5/5):با توجه به ساختار کلی ایربادها میشه گفت که این مشکل برای اونها اصلا وجود نداره.
راحتی(2/5):سری این ایرفون کاملا بزرگه البته من مشکلی باهاش ندارم ولی ممکنه برای کسانی که گوشهای کوچکی دارند کاملا ازار دهنده باشه. ضمن اینکه به نظر من ایرفونها از مقدار استاندارد سنگینترند که همین هم باعث میشه خیلی راحت نباشند.

صدا(3.5/10):
به خاطر تفاوت ماهیتی در صدای ایربادها با in ear ها باعث میشه که نوشتن این ریویو برام تا حدودی مشکل بشه. در مورد مقدار بیس اکثر ایربادها بیس خوبی ندارند ولی خوب این مدل به نظر من بیس ضعیفی داره در کل. بیس علاوه بر اینکه مقدار کمی داره حالت خشکی هم داره که به ذائقه ی من نمیخونه و سریع هم محو میشه که باعث میشه صدا پیکر بندی (body) خوبی نداشته باشه. ضمن اینکه هدفونهای من در ولومهای بالا و بیس قوی تقربا صدای خش خش ریزی تولید میکنه که من نمیتونم بگم فقط مربوط به مدل منه یا بقیه ی مدلها هم این مشکل رو دارند.
صدای مید ایرفون با صدای مید شیرین ایرپاد فاصله ی زیادی داره. البته این میتونه برای بعضی خبر خوبی باشه چون مید حالت طبیعی تری داره. ضمن اینکه چون بیس ضعیفی داره مید کاملا در رکز توجه قرار داره و میتونه خودش رو کاملا به شما نمایان کنه. البته باید بگم به عنوان یک ایرباد من میدهای بهتری شنیدم چون فکر میکنم هنر کلی یک ایرباد در مید اون هستش که در این قسمت مید کاملا سرد و خشکی داره که با ذائقه ی من خیلی سازگار نیست.
اگر در این فکر هستید که بخواین ایزولیشن ضعیف این ایرباد رو با ولوم بالا جبران کنید. بهتره از همین الان به فکر خرید مدل دیگری باشید.
چون این مدل با افزایش ولوم های تیزی پیدا میکنه که قابل تحمل نیست.(البته این مورد به عنوان یک مشکل در اکثر ایرفونهای این رده ی قیمتی دیده میشه). در کل به نظرم های اصلا جزئیات لازم رو نداره . هرچند که مقدار زیادی هم داره که تم کلی صدا رو حالت کاملا سردی بخشیده.
این ایرفون ساند استیج بزرگتری نسبت به ایرفونهای هم رده خودش داره. و در ولومهای متوسط به نشر من کنترل خوبی هم داره. که با توجه به تاکیدش روی های و مید میتونه گزینه ی مناسبی برای سبک کلاسیک از لهاذ جنس صدا باشه. یکی دیگه از سبکهایی که به نظر من این ایرفون میتونه در اون به خوبی عمل کنه سبک راک هستش. حذف شدن سرع نتها و بیس ضعیف و خشک اون باعث میشه که برای برخی از طرفداران راک و متال انتخاب مناسبی باشه.
برای مثال با اینکه ایرپاد صدای بهتری داره اگر بخوام یک اهنگ متال گوش کنم این ایرفون رو انتخاب خواهم کرد.

ارزش(6/10):
خوب این ایرفون جزو گرونترین ایربادهای داخل ایران به حساب میاد. ولی خوب متاسفانه ایربادها در کلی هیچوقت حرفی برای گفتن در مقابل in ear ها نداشتند. خوب همانطور که انتظار داشتم سبک صدا همونی بود که از برند akg انتظار داشتم.(( یک صدای سرد ))
البته نکات مثبت این ایرفون میتونیم از همخوانی اون با سبک کلاسیک و راک نام ببریم.
نکته ی مهم این قسمت اینه که با توجه به اینکه ایربادها به صورتهای متفاوت در گوشهای متفاوت قرار خواهند گرفت احتمال داره که بیس این ایرباد برای برخی مقداری قویتر باشه.

نکات مثبت: میکروفونیک . مید طبیعی . ساند استیج بزرگتر از نرمال . کنترل خوب
نکات منفی: وسایل جانبی. ایزولیشن. راحتی. بیس خشک و ضعیف. های در مواردی حالت هارشی دارد.

با تشکر از کاربر گرامی vallio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برای قرض دادن این هدفون.

t-jays
14-10-2013, 13:44
6.philips sho9550 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
قیمت: حدود 100 هزار تومان
درایور داینامیک. پاسخ فرکانسی 6 تا 23/500 کیلو هرتز. مقاومت 16 اهم. حساسیت 105 دسی بل
وسایل جانبی(1/5): در بسته بندی این ایرفون فقط 3 جفت سری سیلیکونی داریم. که البته دارای رنگ بندی خاص oneil هم هستند. البته تنها سری که به نظرم با طراحی همخوانی داره سری فیروزه ای رنگ هستش.
کیفیت ساخت(4/5): پوشش فلزی سوکت و همچنین جنس خوب کابل و اتصالات محکم اون باعث شده که نگرانی ها برای قطی کابل رو کاملا از بین ببره. در قسمت خود ایرفون به نظرم نسبت به کابل ضعیفتر عمل شده و کیفیت لازم رو نداره. ولی در کل طراحی کاملا مقاوم در مقابل کشیدگی و ضربه به نظر میرسه.
ایزولیشن(4/5): اگر از سریهای مناسب استفاده کنید این ایرفون ایزولیشن قدرتمندی داره که باعث میشه به راحتی بتونید از اون در محیط های شلوغ هم استفاده کنید.
میکروفونیک(0/5): واقعا باید بگم تا به حال ایرفونی تا این اندازه میکروفونیک ندیدم. کوچکترین صدای کشیده شدن سیم به لباس یا پوست بدن به وضوح توی ایرفون میاد و واقعا آزار دهندست. متاسفانه به نظر میاد فیلیپس اینقدر سرگرم طراحی کابلی بود که گره نخوره که کاملا از این مسئله در طراحی کابل غافل شده.
راحتی(3/5): ایرفون به خاطر وزن سبکی که داره تقریبا راحت در گوش قرارا میگیره. ولی نازل مقداری بزرگه که احتیاج هست سری خودتون رو مقداری کوچیک انتخاب کنید.

صدا(5/10):
به نظرم بر خلاف اکثر ایرفونهای این رده ی قیمتی بیس مقدار متعادلی داره و اصلا بومی نیست. پس همین جا بهتره کسانی که توی این رده ی قیمتی جذب این ایرفون شدن به دنبال ایرفونهایی مثل earpod باشند. بیس پانچ مناسبی داره ولی خوب به
پای t-jays نمیرسه و در مورد جزئیات بیس هم به نظرم برای اکثر کاربران راضی کننده خواهد بود.
مید این هدفون حالت کاملا عقب کشیده ای داره. به این صورت که اگر در earpod فکر میکنید که خواننده بغل دستتون نشسته در این ایرفون حس می کنید خواننده در فاصله ی دوری از شما قرار داره. به نظرم مید جزئیات لازم رو هم نداره و صدا خواننده تا حدودی مبهمه
بنابراین با ترکیبش با عقب کشیدگی به نظر میاد که خواننده در انتهای یک تونل قرارا داره و داره برای شما میخونه.
در فرکانسهای بالا متاسفانه مانند اکثر ایرفونهای فیلیپس با افزایش ولوم های تیز میشه. ولی در حالت عادی
های مقدار خوبی داره که صدای ایرفون رو شفاف و باز جلوه میده. همچنین به نظرم های جزئیات مناسبی هم داره که
در این رده ی قیمتی تا حدودی کمیابه.
ساند استیج کاملا معمولی برای این رده ی قیمتی و بسته و کوچیک به نظر میرسه. چیز دیگری که در این ایرفون نظرم رو جلب کرد سطح صدای پایین اون بود. با اینکه ایپاد خروجی قوی داره ولی باید ولوم رو تا نزدیک آآخر میبردم برای اینکه به سطح صدای مورد نظرم برسم. پس اگر عادت دارید که با ولوم بالا گوش کنید و دستگاهتون خروجی ضعیفی داره بهتره که به دنبال ایرفون دیگه ای باشید.

ارزش(6/10):
با اینکه این ایرفون نسبت به قیمتش صدای خوبی داره ولی ارزش کمی برای اون قرار دادم . و علتش میکروفونیک واقعا ازار دهنده ی اونه.
که واقعا در راه رفتن و مخصوصا گوش دادن با ولومهای کم به شدت ازار دهندست. مدلهای داخل کشور شرکت فیلیپس معمولا قیمتهای مناسبی دارند و همچنین در مواردی صدای خوبی هم ارائه میدن ولی مشکل اونها اینه که معمولا یک یا دوتا ایراد بزرگ دارند که باعث میشه
ارزش خرید اونها نسبت به بقیه پایین باشه. ایرفون sho9550 اگر مشکل میکروفونیک و مید عقب کشیدش رو نداشت به نظرم واقعا میتونست یک ایرفون همه جانبه در این رده ی قیمتی باشه.

نکات مثبت: کیفیت ساخت خیلی خوب. ایزولیشن خیلی خوب. بیس متعادل. های مناسب. صدای باز
نکات منفی:وسایل جانبی. میکروفونیک. مید عقب کشیده با جزئیات پایین

7.panasonic hje-350 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
قیمت:85 هزار تومان(2014/1/19)
درایور داینامیک، مقاومت 16 اهم، حساسیت 104 دسی بل، پاسخ فرکانسی 6hz تا 24khz
وسایل جانبی(1/5): در بسته بندی این هدفون فقط 3 سایز سری موجود هست، که حداقل وسایل جانبی همراه هر ایرفون محسوب میشه.
کیفیت ساخت(3/5):سیم مقداری به نظرم جنس خشکی داره و مقداری هم نازکه. در قسمت خود ایرفون کیفت ساخت نسبتا بالاست و بستها هم با کیفیت به نظر می رسند، و در قسمت سوکت کاملا تقویت شده هستند تا نگرانی ها را در رابطه با قطعی کابل به حداقل برسونه. کلا در این قسمت به غیر از کابل بقیه ی موارد رضایت بخش هستند.
ایزولیشن(3.5/5):در این قسمت با اینکه انتظار داشتم با ایزولیشن متوسطی رو به رو بشم بر خلاف انتظارم ایزولیشن رو کاملا مناسب دیدم. سری این ایرفون به صورت دو مرحله ی هستش و میتونید در هر دو حالت قرارش بدید که البته در حالتی که سری بیشتر در نازل فرو می رفت هم ایزولیشن بهتری داشت و هم بهتر داخل گوش می ایستاد.

میکروفونیک(3/5): میکروفونیک مقدار نسبتا زیادی داره ولی یکی از ویژگی های جالب این ایرفون این هستش که با استفاده از بستی که داره سیم از پشت گردن رد میشه که باعث میشه مقدار میکروفونیک مقدار کمتری به خودش بگیره.

راحتی(3/5): ایرفونها در اکثر موارد بسیار راحت هستند. ولی در مواردی که کشیدگی به سیم وارد میشه به علت طراحی این ایرفون این کشیدگی فشار خودش رو به دیواره ی گوش وارد می کنه که در مواردی درد اور خواهد بود. بهترین راهکار برای این مورد استفاده از بست پشت گردنی کابل هستش تا هدفون محکم در جای خودش قرار بگیره.

صدا(6/10):
این ایرفون همیشه جزو ایرفونهایی بوده که در ردهی قیمتی خودش به افراد مختلف توصیه میشده. علات این محبوبیت در سبک صدای این هدفون و قیمت مناسب اون نهفتست.
این هدفون دارای بیس قدرتمند و تقوت شده هستش که برای دوستانی که به دنبال بیس متعادل هستند به هیچ عنوان مناسب نخواهد بود.
بیس بیشتر تمایل به بومی بودن داره تا پانچی بودن ، البته این قضیه بیشتر حالت سلیقه ای داره. البته بومی بودن بیس باعث میشه که در این زمینه برای موسیقی هایی که سرعت بالایی دارند t-jays one ایرفونی بهتری باشه تا hje350. البته مقایسه ی این دو ایرفون با این تفاوت قیمتی اصلا عادلانه نیست. در مقایسه با giriffin بیس حالت کنترل شده تری داره و جزئیات بیس به طرز بهتری اجرا می شوند.
مید حالت نسبتا فورواردی داره البته نه در اون حدی که بخواد با earpod مقایسه بشه. به نظر من در این قسمت باید در همون جایی قرار داشته باشه که قرار داره و به ترتیبی tune شده تا رنج وسیعی از سلیقه ها را راضی نگه داره. ابته به نظرم کیفیت مید به خوبی بیس نیست که باعث میشه تا صدای خواننده حالت شفافی نداشته باشه و مقداری مبهم به نظر بیاد. و به طور کلی هدفون در این قسمت هدفون در بازپخش جزئیات متوسط عمل میکنه و بعضی از جزئیات رو پخش نمیکنه.
های مقدار مناسبی داره که باعث میشه از سایه ی بیس بر روی پاسخ فرکانسی کاسته بشه. های در عین اینکه مقدار خوبی داره کنترل خوبی هم داره که باعث میشه هیچگاه صدای هارشی تحویلتون نده.
ساند استیج اون در حدود ایرفونهای رده ی قیمتی خودش است. ولی ایمجین و تفکیک ساز نسبت به ایرفونهای هم رده ی خودش خیلی بهتره که باعث میشه با دقت بیشتری بتونید جای دقیق نوازنده ی مورد نظرتون رو بر روی صحنه پیدا کنید.

ارزش(9/10):
این ایرفون یکی از با ارزشترین ایرفونهای این تاپیک محسوب میشه. تنها افرادی که این ایرفون مناسب اونها نخواهد بود افرادی هستند که به دنبال بیس متعادل هستند و یا موسیقی انها سرعت بالایی دارد. این ایرفون برای سبکهایی مثل pop و rap بهترین بازده رو خواهد داشت هرچند که ممکنه شفافیت پایین فرکانسهای میانی و بالایی تا حدودی اذیت کننده باشه. این ایرفون همچنین قابلیت هایی مانند رد کردن کابل از پشت گردن را داراست که در مواردی بسیار سودمند خواهد بود، مخصوصا برای افرادی که ایرفون رو برای تمرینات ورزشی استفاده می کنند. نکته ی مهم این قسمت اینه که این ایرفون در هیچ یک از قسمت ها بهترین نیست ولی همینکه ضعف بزرگی نداره باعث میشه تا برای رنج وسیعی از مصرف کنندگان توصیه بشه.

نکات مثبت: کیفیت ساخت بالای ایرفون، کیفیت کلی صدا با توجه به قیمت مناسب
نکات منفی:بیس قوی ، راحتی متوسط، کیفیت متوسط فرکانسهای مید

با تشکر فراوان از کاربر گرامی kavehj4488 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای اینکه این هدفون رو مدتی در اختیار بنده قرار دادند.

desirehd
15-10-2013, 07:27
در مورد اون بلوتوث هدست نوکیا Bh-503. چطور ،خوبه اون واسه موسیقی رو گوشی اچ تی سی؟

دمتون گرم جواب بدین چون میخام تا اخر هفته بخرم...

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

t-jays
16-10-2013, 03:06
در مورد اون بلوتوث هدست نوکیا Bh-503. چطور ،خوبه اون واسه موسیقی رو گوشی اچ تی سی؟

دمتون گرم جواب بدین چون میخام تا اخر هفته بخرم...

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2
دوست عزیز این تاپیک مربوط به ایرفونها هستند. ضمن اینکه باید مدلهایی مطرح بشند که در این تاپیک ریویو شدند.
ولی در هر صورت:
من این هدست رو دارم خودم.
به نظرم اگر بحث کیفیت صدا باشه با قیمتش یک ایرفون بخرید قطعا صدای بهتری خواهید گرفت مخصوصا اینکه بیس ضعیفی داره
و کیفیت صدا هم در کل چندان جالب نیست خودم در حد مکالمه و گوش دادن صدای خال قبولش دارم.
ولی اگر موقعیتی دارید که حتما باید از هدست بلوتوث استفاده کنید به خاطر نیازتون
انتخاب خوبیه
چیزایی که بدست میارین:
1.مکالمه ی خوب و با کیفیت
2.کنترل راحت موسیقی
3.راحتی در حرکت به خاطر بی سیم بودن
4.عمر باطری خوب
چیزایی که نسبت به یک in ear هم قیمت از دست میدید:
1.ایزولیشن ضعیف
2.بیس ضعیف
3.کیفیت صدای در کل پایین نسبت به قیمت(به خاطر اینکه سیستم بلوتوث داره)
4.ممکنه برای استفاده ی طولانی مدت براتون راحت نباشه
موفق باشید.

lynxi
16-10-2013, 19:54
سلام دوست عزیز، ممنون برای معرفی مفصل این ایرفونها، یه راهنمایی میخواستم:
میخوام بگم از خارج کشور برام ایرفون بیارن، مدلی که خودم دارم Ep 635 کریتیو هست، 5 ساله که دارم (الان دیگه سیمش داره خراب میشه)، سبک موسیقی که گوش میدم سمفونیک گوتیک متال هست (البته اکثر سبکهای متال و راک رو گوشی میدم)، بیس تا حدودی برام مهم هست، سورس هم گوشی htc one x plus هست. زمان روزانه استفاده زیاد هست (میانگین 7 ساعت، یعنی راحتیش مهمه)، چی پیشنهاد میدی؟ خودم مدلهای Sennheiser مد نظرم هست مثله CX275s یا CX300II یا CX 780........از اون مدل t-JAYS که معرفی کردی هم خوشم اومد، ولی چون تازه کاره تو شکم. تو مقایسه با این مدلها که گفتم چجوریه؟ مدلهای 2 و 3ش چطور؟ خلاصه تو چی پیشنهاد میدی؟ سقف هزینه هم حدود 70 یوو. مرسی زیاد.

t-jays
16-10-2013, 23:57
^^^^
خود صدای 635 برات چطوره
یعنی دوست داری چه اتفاقاتی برای صداش بیفته؟؟
موفق باشید.

lynxi
17-10-2013, 19:26
ازش راضیم، ولی به آخر خطش رسیده، سیماش پوسیده شده:n02:، تفکیک صداش خوبه، مثلا تو یه آهنگ شلوغ قشنگ میشه یه ساز خاص مثلا گیتار باس رو دنبال کرد و توی لید و درام گم نمیشه!
بیس تقویت شده داره ولی دوسش دارم، تو گوش هم راحته، نویز کنسلینگ فیزیکی خوبی هم داره.
میخوام یه ایرفون جدید بگیرم، یه سطح از 635 بالاتر باشه (خیلی هم بالاتر نه، چون دیگه اونقدر هم نیاز نیست)
بطور خلاصه هدفم آپگرید تجربه موسیقی گوش دادنم با 635 هست توسط یه ایرفون بهتر.
یه سوال دیگه هم داشتم، تفاوت مدلهای JAYS تو چیه؟ مثلا سری t با a ؟
ممنون از توجهت.

t-jays
21-10-2013, 13:28
با توجه به اینکه میخوای با گوشی اندرویدی استفاده کنی به نظر من sony mh1c هدفون خیلی خوبی هست
چون صدای گرمی داره و صداش نزدیک ep635 هستش
و ارزش خرید خیلی بالای داره و همچنین میتونی ازش به عنوان هدست هم برای تلفنت استفاده کنی
لینک:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %26tag%3Dheadfiorg-pro-mct-li-t-m-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165 953%26creativeASIN%3DB007X5RTUY
موفق باشید.

lynxi
21-10-2013, 19:42
ممنونم عزیز، ریویوهاش رو خوندم، حق با توست، ارزش خرید بالایی داره، مرسی از کمکت. ببخشید که این تاپیک رو شلوغ کردم.
راستش یه سوال دارم که هم به تاپیک میخوره هم به اسمت:
امکانش هست ایرفونهای مخبلف JAYS رو یه بررسی بکنی، جدیدا خیلی داره معروف میشه، همین هفته پیش مدل a5 رو معرفی کرد. تو مشخصاتشون همش حرف از بسامد و فرکانس هست. یعنی من فرق سری t با a رو نفهمیدم. میخواستم ببینم اگه اطلاعاتی داری بگی ممنون میشم/

t-jays
23-10-2013, 21:54
نه این تاپیک برای راهنمایی هم هست.
خوب من فقط مدلهایی که خودم دارم رو می تونم ریویو کنم و از مدلهای jays فقط همین مدل رو موجو داشتم
سری a قیمت پایین تری داره و برای کاربرای عمومی تر استفاده میشه
سری t یه کم حرفه ای تره و برای کاربران علاقه مند به صدا تولید شده
توی بقیه ی برندها هم این مورد کاملا رواج داره
مثلا سنهایزر برای عموم سری cx رو تولید میکنه و برای کسانی که بودجه ی بالاتری دارند سری ie رو
در مورد بسامد و فرکانس به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.
موفق باشید.

soheildolatabadi
24-10-2013, 00:20
دوست عزیز، جناب t-jays ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ضمن تشکر از راهنمایی های مفید شما. با توجه به اینکه علمی بحث کردید، دوست دارم نظرتون رو بدونم
آیا ایرفون های تولید شده مثل سونی و فیلیپس و A4Tech و Creative و .... از نظر مشخصات الکتریکی مثل مقاومت و آمپراژ و ... با ایرفون های موبایل فرق ندارند؟ و با گوشی ها ساز گار هستند؟
منظورم اینه که آیا استفاده از این ها برای گوشی و Player فرقی نداره و اصولی هست؟
یا اینکه اصلا بحث سازگاری مطرح نمیشه؟

ممنون
سهیل :n16:

t-jays
24-10-2013, 01:37
^^^^
سلام دوست عزیز
تنها مشکلی که ممکنه پیش بیاد اینه که منبع توان لازم برای درایو کردن ایرفون رو نداشته باشه
البته این نگرانی میشه گفت برای هدفونهای داخل گوشی وجود نخواهد داشت.
پس بحث هماهنگی مخصوصا در رده ی قیمتهایی پایین مطرح نیست
ولی هماهنگی کیفیتی باید بین پلیر و هدفون برقرارا باشه
یعنی اگر مثلا 500 تومن بودجه دارم چقدر رو برای هدفون بزارم کنار و چقدر رو برای پلیر
اگر اطلاعات بیشتر ی میخواین میتونید به لینک توی امضای من مراجعه کنید.
موفق باشید.

lynxi
25-10-2013, 13:23
نه این تاپیک برای راهنمایی هم هست.
خوب من فقط مدلهایی که خودم دارم رو می تونم ریویو کنم و از مدلهای jays فقط همین مدل رو موجو داشتم
سری a قیمت پایین تری داره و برای کاربرای عمومی تر استفاده میشه
سری t یه کم حرفه ای تره و برای کاربران علاقه مند به صدا تولید شده
توی بقیه ی برندها هم این مورد کاملا رواج داره
مثلا سنهایزر برای عموم سری cx رو تولید میکنه و برای کسانی که بودجه ی بالاتری دارند سری ie رو
در مورد بسامد و فرکانس به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.
موفق باشید.

بسییییییار تشکر

Xenon360
27-10-2013, 12:15
سلام دوست عزیزم... یدونه earphone توپ واسه ی موزیک چی پیشنهاد میکنین؟

میخوام ک بیس کنترل شده ای داشته باشه ... یعنی با بالا بردن ولوم بیس ک زیاد میشه نزنه صداهای دیگه رو گم کنه یا خراب کنه... یا نویز توی صداها ایجاد شه...

بودجم هم بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ ... نهایت ۳۰۰ ...در صورتی ک واقعا ارزشش رو داشته باشه و واقعا تفاوت محسوس باشه تو رینج ۳۰۰ مدل هزینه میکنم... حالا اگه مدل خوب کمتر از بودجم هم وجود داشت که چه بهتر ...

ولی واقعا ی چیز خوب میخوام ک بیشر فرکانسها رو پخش کنه و صداها بسیار شفاف و کنترل شده باشن...طوری ک نویز نیفته داخلشون ... چون تو سبک ترنس معمولا از فرکانسهای بالا زیاد استفاده میشه ...

سورسم هم گوشیم هست... با این مشخصات ... که امیدوارم بتونه کمکت کنه واسه معرفی :

این مشخصات خروجی صدای هدفونش هست ...

HTC One S (headphones attached)____ +0.13, -0.04 _______ -90.7 _____ 90.6 ______0.011 ______0.065 _____ -74.0

عزیزان عدد ها ازچپ به راست به ترتیب ...

اولی : Frequency response هست +0.13, -0.04

دومی : Noise level هست 90.7-

سومی : Dynamic range هست

چهارمی : THD هست

پنجمی : IMD + Noise هست

ششمی هم : Stereo crosstalk

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

t-jays
28-10-2013, 17:38
^^^^^^^^^^^^
سلام دوست عزیز
ضمن عرض پوزش از اینکه دیر جواب می دم.
لطف کنید بگین که به نظرتون صدای هدفون قبلیتون چجوری بوده؟
یعنی سعی کنید صداش رو برای من توصیف کنید.(مدلش هم بگین)
موفق باشید.

Xenon360
28-10-2013, 18:23
نه داداش ... خواهش میکنم .. این چه حرفیه ... بسیار ممنون از اینکه پاسخگو بودی ...

والا من ایرفون حرفه ای نداشتم ... اما از ایرفون Galaxy Note 1 یا 2 (فرقی ندارن ) استفاده میکنم ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نسبتا از صداش راضیم اما فک میکنم باید بهتر از این باشه هدفونم ... چون فکر میکنم کیفیت قبل رو نداره انگاری دیگه...
داداشم اما تا حالا 2 تا صدا رو شنیدم از هدفونها ... دوستم Creative ep630i داره به گوشیم که وصل کردم ... صداش باز تر از ایرفون خودم هست (اینو دوست دارم) ... و بسیار بلند تر ... اما تو ولوم های بالا کم میاورد و خش خش میکرد ... روی گوشی خودم بیسش کم هست ... و بیس لاین توی موزیک رو کم جلوه میده ... یعنی کم تر از ایرفون خودم اما صدای واضح تر و تفکیک صدای 15 درصد بهتر ...

اما چیزی ایرفون بعدیم Klipch S4 هست که دوسال پیش روی آیپاد تاچ صداشو شنیدم ... اصلا خوشم نیومد ... صدای بلندی داشت ... اما به اندازه ای که صدای بیس و Bass line (مخصوصا بیس لاین) رو میشنیدم صداهای دیگه رو نمیشنیدم ... اصلا گم بود صداهای دیگه ... انگار از اون ته ها میومد ...

یدونه سنهایزر هم که مدلش دقیقا یادم نیست رو پارسال تست کردم ... اون موقع که دلار هنوز به 2000 تومن نرسیده بود قیمتش 100.000 بود ... صداش دقیقا مثل همین ایرفون سامسونگم بود ... البته سورسم تبلت Galaxy tab 7.7 بودش ...

دوست دارم بیس بیشتر از ep630i باشه و کمتر از Klipch S4 ... و اینکه صداهای دیگه رو واضح پخش کنه ... طوری که صداها گم نشن توی آهنگ وقتی که لایه های صدا تعدادشون بالا میره . چون من Trance گوش میدم و توی این سبک از لایه های زیاد صدا استفاده میشه ... میخوام این لایه ها واضح شنیده بشن و تو ولوم بالا گم نشن این لایه ها ... و اینکه بیس زیاد نزنه این لایه ها ... و صداها رو گم کنه توی آهنگ ...

ببخشید سرتون رو در آوردم ... معذرت می خوام ...

t-jays
28-10-2013, 21:40
^^^^^^^^
بسیار هم خوب
فقط برای جواب نهایی یکی از ترکهایی که مد نظرت هست رو برام اپلود کن یا لینک دانلود بده
موفق باشید.

Xenon360
28-10-2013, 21:43
حتما ... اجازه بدید رو چشم ...

Xenon360
28-10-2013, 22:31
داداشم اینا هستن ... اینارو عجله ای آپ کردم ... چنتا دیگه هم هستن ... همشون ترکهای خوبین ...لایه های زیادی دارن به نسبت ...

اونا هم گذاشتم برا آپ .... شرمنده خلاصه ... امیدوارم بتونه کمکت کنه ... بسیییاااررر ممنونم از لطفت ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Alex_M.O.R.P.H._Remix_Intr o_Mix).mp3.htm

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Ahmed_Romel_Remix).mp3.htm

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Tenishia’s_Burnout_Mix). mp3.htm

همینا بودن دیگه ... تشکر t-jays جان ...

t-jays
03-11-2013, 13:25
^^^^^^^^^^^
3تا از ترکهایی که دادید رو با t-jays one تست کردم
کاملا با این سبک همخوانی داره(حداقل در این رده ی قیمتی)
یک نکته ی خوبی که این ایرفون داره بیسش بر خلاف اکثر ایرفونهای این رده پانچی هستش
که باعث میشه برای سبک شما که سرعت زیادی داره بهتر عمل کنه
اگر دیدید مدلهای بالاتر هم مثل t-jays 2 در رده ی قیمتیتون هستند میتونید تهیه کنید.
موفق باشید.

Xenon360
03-11-2013, 16:18
^^^^^^^^^^^
3تا از ترکهایی که دادید رو با t-jays one تست کردم
کاملا با این سبک همخوانی داره(حداقل در این رده ی قیمتی)
یک نکته ی خوبی که این ایرفون داره بیسش بر خلاف اکثر ایرفونهای این رده پانچی هستش
که باعث میشه برای سبک شما که سرعت زیادی داره بهتر عمل کنه
اگر دیدید مدلهای بالاتر هم مثل t-jays 2 در رده ی قیمتیتون هستند میتونید تهیه کنید.
موفق باشید.
ممنون واقعا لطف کردی ...
فقط چنتا سوال

بعضی از دوستان برند AKG رو پیشنهاد دادن ... در کل این برند رو چطور می بینید برا این سبک؟

یعنی اگر مسئله ی قیمت نباشه t-jays 2 رو گیرم بهتر از تی جیز 1 هست؟

و اینکه توی ررسی تی جیز 1 نوشتی که صدای بسته و تاریک ... میخوام بدونم صداش بسته و تاریک تر از Creative ep630i هست؟

بعد بیی پانچی یعنی چی ؟ چطوریه؟

و اینکه به راحتی ارجینالش گیر میاد؟ مدل فیک هم هست توی بازار؟

سوال آخرم هم اینه که فروشگاه اینترنتی معتبری هست که ارجینال این ایرفون ها رو بفروشه؟ با تشکرات فراوان ...

t-jays
03-11-2013, 20:33
ممنون واقعا لطف کردی ...
فقط چنتا سوال

بعضی از دوستان برند AKG رو پیشنهاد دادن ... در کل این برند رو چطور می بینید برا این سبک؟

یعنی اگر مسئله ی قیمت نباشه t-jays 2 رو گیرم بهتر از تی جیز 1 هست؟

و اینکه توی ررسی تی جیز 1 نوشتی که صدای بسته و تاریک ... میخوام بدونم صداش بسته و تاریک تر از Creative ep630i هست؟

بعد بیی پانچی یعنی چی ؟ چطوریه؟

و اینکه به راحتی ارجینالش گیر میاد؟ مدل فیک هم هست توی بازار؟

سوال آخرم هم اینه که فروشگاه اینترنتی معتبری هست که ارجینال این ایرفون ها رو بفروشه؟ با تشکرات فراوان ...
خوب برند akg فقط یه مدل داخل گوشی در ردهی شما من می شناسم که اونم k375 هست
که اونم فعلا بررسی ازش در نیومده و نمیشه نظر قطعی رو داد. ولی جنس صدای akg کلا حالت نسبتا سردی داره
بله مدلهای بالاترش کیفیت بهتری دارند ضمن اینکه اختلاف قیمتشون هم اندکه
نه صداش مقداری از ep630 بازتره ضمن اینکه بیس کریتیو بومیه و این بیش پانچیه
بحث طولانی هست تفاوت این دو ولی به صور کوتاه
بیس یومی صدایی شبیه به wooooooom تولید خواهد کرده
,ولی بیس پانچی صدایی شبیه bam
برای مثال وقتی به طبلهلی بزرگ ضربه ی محکمی رو وارد می کنید موج تولید شده به سرعت میرا نمیشه و تا مدتی رزونانس داره
ولی وقتی به طبلهای کوچکتر ضربه می زنید صدای ایجاد شده در مدت کوتاهتری از بین میره.
این تفاوت باعث میشه که بعضا ما فکر کنیم که بیس بومی مقدار پایینتری از فرکانس رو پخش میکنه ولی معمولا بیس بومی داره مقداری از فرکانسها رو با هم تولید می کنه (ضمن اینکه توضیح علمی اینکه این مجموعه از فرکانسها خودشون چه فرکانسی رو تولید می کنند هم کار سختیه)
ولی اگر بخوایم بگیم بیس بومی بهتره یا پانچی بستگی به سلیقه ی شخصی و سبک موسیقی داره
برای سبکهای که سریع هستند مثل الکترونیک و متال و غیره.... بیس پانچی بهتره چون زود محو میشه و اجازه می ده که بیس با اهنگ همراه بشه و خودش رو به اون برسونه
ولی برا سبکهای اروم مثل پاپ و رپ و کلاسیک و ... بیس بومی هم باشه مشکلی نداره چون سرعت اهنگ پایینه
ضمن اینکه بیس بومی تا حدودی باعث میشه که حرکت درایور کنترل نشده باشه و فرکنسهایی مانند مید رو هم تحت تاثیر قرار خواهد دارد
من فروشگاهی رو نمیشناسم متاسفانه ولی پاساژ پایتخت زیاد دیدم
ضمن اینکه فکر نمی کنم اصلا تقلبی داشته باشه چون اصلش هم خیلی شناخته شده نیست و فروش نداره
موفق باشید.

Xenon360
03-11-2013, 23:59
آقا خیلییی ممنون و بسیار بسیار ممنونم بابت توضیحات مکمل... بسیار استفاده بردم و اطلاعات کاربردی ای بود
بازم ممنون...
من شیراز هستم ... انشاالله بگردم ببینم توی شیراز میتونم پیدا کنم یا نه ...
اگر دیدم تفاوت قیمت زیادی نیست بین مدل شماره ی ۱ و ۲ خوب همون ۲ رو میگیرم ک میگید بهتره ...
و اینکه میگید صداش از ep630i باز تره ک واقعا خوبه ...
داداش خیلی لطف کردی ازین ک وقتت رو در اختیار من گذاشتی...
بسیار ممنون و مچکرم...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

shamid1369
08-11-2013, 13:17
سلام دوستان
من یک هدفون می خوام که نویز ایزولیتینگ بالایی داشته باشه و در عین حال سری های نرم و راحتی داشته باشه
میخواستم ببینم از موارد زیر کسی تجربه ای داره (کیفیت صدا هم قطعا مهمه)
SHE6000,SHE8000,SHE9000 و SHS8100
تمام گزینه هام فعلا فیلیپسه البته از این مدل های t-jays هم خیلی خوشم اومد ولی من تو بازار ندیدم ضمنا من مشهدم اگر شماره ای از مغازه ای که داره دوستان بدن ممنون میشم
توی رنج 100 تومن موشی هم یکی دو مدل داره و پاناسونیک هم بد کار نکرده اگر دوستان تجربه ای دارن ممنون میشم در اختیار بذارن

bijandarbari
08-11-2013, 13:36
سلام

من she6000 دارم.
قابلیت نویز کنسلینگ رو اصلا نداره.برا پیاده روی خوبه. چون صدای ماشینا رو مشنوی.
پشت ایرفون سه تا سوراخ داره که صدای ایرفون به صورت واضح از اون سوراخا بیرون میره.
ولی در عوض این سوراخا باعث شدن بیسش خیلی قوی باشه. طوری که اگه سوراخا رو با دست بگیرین بیسش به 1/3 میرسه.
فرکانس پایین رو خیلی عالی جواب میده و بیسش یکم ویبره داره.فرکانس بالا رو تقریبا خوب و نرمه..فرکانس میانی متوسط هستش.
تفکیک خوبی داره.
نرم هستش و گوش رو اذیت نمیکنه.( بر عکس چیزی که خیلی ها تو امازون میگفتن )
در کل اگه به بیس سنگین علاقه داری سراغ این ایر فون یا ایرفون هایی که روشون سوراخ داره برو. معمولا ایر فون های نویز کنسلینگ بیس خوبی ندارن.

این ایرفون رو با ایرفون فابریک نوکیا n73me مقایسه کردم و حدود 10 درصد ازش بهتر بود.مخصصا فرکانس های بالا رو خیلی بهتر از اون اجرا میکرد.

shamid1369
09-11-2013, 07:03
بسیار ممنونم
طبق تحقیقاتی که کردم و خوندن بیش از صد صفحه ریویو انگلیسی به این نتیجه رسیدم سری XBA سونی برای من مناسب ترینه (در واقع باید یکم بیشتر هزینه کنم!)
مزایا: حذف نویز بسیار خوبی داره و توانایی پخش در مید فوق العاده است (سری XB__EX هم جز گزینه هام هست الان با این تفاوت که بیس قوی تری دارن ولی در مید ضعیف ترن و ظاهرشونم خیلی برام من جذاب نیست)
معایب: عیب خاصی ندیدم و همه هم تعریف و تمجید می کردن!
گزینه ها به همراه قیمت حدودی (ایران رهجو با سه سال گارانتی):
1) XBA-10 (قیمت150)
2) MDR-XB60EX (قیمت136)
3) XBA-1 (قیمت133)
4) MDR-XB30EX (قیمت98)
لطفا باز دوستان راهنمایی بفرمایند
ضمنا هیچ کدوم از اینا مشهد پیدا نمیشه (اینجا فقط MDR-EX100LP و 110LP رو دارن!!!)
ایران رهجو هم گویا سایتش دچار مشکل شده پس اگر دوستان جایی رو میشناسن که داشته باشه لطفا شمارش رو بهم بدن
ممنونم از همه :)

t-jays
09-11-2013, 11:31
^^^^^^^^^^
به سلامتی
ex100lp رو فکر کنم تا یک ماه دیگه بتونین در همین تاپیک بررسی کاملش رو بخونید(برنامه ریزی بلند مدت)
ولی صداش تا حدودی تمایل به هارشی شدن داره
که ممکنه در برخب موارد اذیت کنه
مدلهای xba-1 با قیمت خیلی خوبی موجود شدند و کیفیت خوبی هم دارند
و از بین انتخابهاتون هم مورد مناسبتریه
موفق باشید.

Alishmas
09-11-2013, 13:24
بسیار ممنونم
طبق تحقیقاتی که کردم و خوندن بیش از صد صفحه ریویو انگلیسی به این نتیجه رسیدم سری XBA سونی برای من مناسب ترینه (در واقع باید یکم بیشتر هزینه کنم!)
مزایا: حذف نویز بسیار خوبی داره و توانایی پخش در مید فوق العاده است (سری XB__EX هم جز گزینه هام هست الان با این تفاوت که بیس قوی تری دارن ولی در مید ضعیف ترن و ظاهرشونم خیلی برام من جذاب نیست)
معایب: عیب خاصی ندیدم و همه هم تعریف و تمجید می کردن!
گزینه ها به همراه قیمت حدودی (ایران رهجو با سه سال گارانتی):
1) XBA-10 (قیمت150)
2) MDR-XB60EX (قیمت136)
3) XBA-1 (قیمت133)
4) MDR-XB30EX (قیمت98)
لطفا باز دوستان راهنمایی بفرمایند
ضمنا هیچ کدوم از اینا مشهد پیدا نمیشه (اینجا فقط MDR-EX100LP و 110LP رو دارن!!!)
ایران رهجو هم گویا سایتش دچار مشکل شده پس اگر دوستان جایی رو میشناسن که داشته باشه لطفا شمارش رو بهم بدن
ممنونم از همه :)

MDR-EX100LP کجای مشهد میفروشن ؟ با چه قیمتی ؟

^^^^^^^^^^
به سلامتی
ex100lp رو فکر کنم تا یک ماه دیگه بتونین در همین تاپیک بررسی کاملش رو بخونید(برنامه ریزی بلند مدت)
موفق باشید.

MDR-EX100LP رو شما تست کردبن ؟ نسبت به قیمتش چطوریه ؟

shamid1369
09-11-2013, 14:46

امشب دارم برای خرید به چندتا مرکز سونی میرم
یکیشون از دوستامه اگر از سری XBA پیدا نکنم حتما سفارش میدم برام بیارن برایEX100 هم بازم می پرسم (رگا داخل مجتمع تک قبلا داشت احتمالا هنوزم داره قبلا مدلهای بالای 500 تومن رو هم میاورد ولی سری قبل رفتم چیز زیادی نداشت امشب میرم پیشش بهتون اطلاع میدم)

shamid1369
09-11-2013, 14:51
^^^^^^^^^^
به سلامتی
موفق باشید.
بسیار ممنونم از راهنمایی هاتون :)
کلا تصمیم گرفتم بیشتر هزینه کنم که بعدا پشیمون نشم
یکی از سری XBA میگیرم حالا هر کدومش پیدا بشه عالیه (نمودارهای ریویو ها که حرف نداره همه هم تعریف می کنن فکر نکنم با 150 تو ایران بهتر ازین گیرم بیاد)
پیدا هم نشد سفارش میدم دیگه ;)

shamid1369
09-11-2013, 15:07
ضمنا t-jays عزیز اگر در اصفهان هم شما این مدل ها رو دیدید بازم لطف بفرمایید به من اطلاع بدید
دوستان تهرانی هم اگر در رابطه با مراکز اصلی خرید راهنمایی کنن کمک بزرگی میکنن
سپاس (عذر میخوام گویا اکانتم کم استفاده شده هنوز دکمه تشکر برام فعال نشده)

t-jays
09-11-2013, 23:36

بررسی دقیقش رو هنوز انجام ندادم
ولی ارزش بالایی داره
ولی باید با دقت انتخاب بشه
چون برای هر سبک موسیقی مناسب نیست و در ولومهای های بالا صداش تیز میشه

ضمنا t-jays عزیز اگر در اصفهان هم شما این مدل ها رو دیدید بازم لطف بفرمایید به من اطلاع بدید
دوستان تهرانی هم اگر در رابطه با مراکز اصلی خرید راهنمایی کنن کمک بزرگی میکنن
سپاس (عذر میخوام گویا اکانتم کم استفاده شده هنوز دکمه تشکر برام فعال نشده)
یکی از دوستان چند وقت پیش از فروشگاهی خرید کردند ولی نمیدونم فروش اینترنتی هم داشته باشند.
در هر صورت یه لینک براتون پیام خصوصی خواهم کرد.
موفق باشید.

shamid1369
10-11-2013, 00:36
Alishmas ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) امروز چند جا سر زدم مشهد MDR-EX100LP زیاده هم سعدی نمایندگی جمشیدی (67 میده) داره هم مجتمع تک! چند رنگ زیبا هم ازش موجود بود که اگر میخواستم هدفون زیر 100 بگیرم حتما همونجا میخریدم :)

جالب اینجا بود XBA-S65 هم تو بازار زیاد بود که ضد آبه و از XBA-1 و 10 گرونتره ولی با قیمت همونا به فروش می رسید حیف که با مدل معمولی راحتترم! :)
ممنونم t-jay عزیز
بله اون سایت درست هست و قبلا براشون پیام داده بودم و موجود هم داشت فقط مشکلش اینه که یک 20-30 تومنی گرونتر میده و بدتر ازون رامسره که یک هفته ای باید برای پست صبر کنم! :)
بازم اگر پیدا نکنم در نهایت از همون سفارش میدم (فعلا دوستم از نمایندگی مشهد قراره موجودی بگیره تهران هست یا نه تا فردا صبر می کنم)

shamid1369
10-11-2013, 12:39
دوستان یک عدد XBA-10 خریداری شد (به قیمت 150 با XBA-1 فرق زیادی نداره فقط کیفیت ساخت بویژه در سیم ها بیشتر شده و باس اندکی افزایش پیدا کرده)
مشهد هم هدفون های حرفه ای زیاد پیدا میشه باید گشت یک مقدار :)

shamid1369
10-11-2013, 12:40
سعی می کنم طی هفته آینده یک بررسی کامل رو براتون آماده کنم

Alishmas
10-11-2013, 23:24
بررسی دقیقش رو هنوز انجام ندادم
ولی ارزش بالایی داره
ولی باید با دقت انتخاب بشه
چون برای هر سبک موسیقی مناسب نیست و در ولومهای های بالا صداش تیز میشه

براس سبک هایی مثل الکترونیک و هاوس راک مناسبه یعنی‌؟

دوستان یک عدد XBA-10 خریداری شد (به قیمت 150 با XBA-1 فرق زیادی نداره فقط کیفیت ساخت بویژه در سیم ها بیشتر شده و باس اندکی افزایش پیدا کرده)
مشهد هم هدفون های حرفه ای زیاد پیدا میشه باید گشت یک مقدار :)

مبارک باشه :n16:
از کجا گرفتی دقیقا ؟
کلا هدفون حرفه ای تک بیشتر گیر میاد یا سعدی‌؟

منتظر بررسیـشم هستم رفیق :n12:

shamid1369
15-11-2013, 11:22
مبارک باشه :n16:
از کجا گرفتی دقیقا ؟
کلا هدفون حرفه ای تک بیشتر گیر میاد یا سعدی‌؟

منتظر بررسیـشم هستم رفیق :n12:
ممنونم دوست عزیز
تک برید نمایندگی سونی رگا قیمتاش دقیقا مثل سایت ایران رهجو و بعضا کمترم هست! :)
تا اینجا که از کیفیت صداش در مقایسه با بیتس تور خیلی راضی ام ولی قراره چند روز دیگه پسر خالم بیاد و با پاور بیتس مقایسه کنیم (البته از اونجایی که قبلا صدای پاور رو شنیدم از الان میگم قطعا بیس این پایینتر خواهد بود قبل از خرید هم اینو میدونستم ولی من کلا بیس بالا دوست ندارم و خب قیمت پاور هم 4 برابر اینه)
فعلا کلی میتونم بگم در فرکانس های بالا و مید بهترینه با این قیمت ولی در بیس هستن مدل هایی از پاناسونیک و فیلیپس (فیلیپس رو خودم دارم و ارزونتر هم هست) که بیس قویتری دارن
نویز ایزولیتینگ این هدفون با ایرباد های فومیش فوق العاده است تو خیابون اتوبوس پشت سرم گاز میداد متوجه نشدم بوق زد تازه دیدمش!

نکته مهم اینکه منو مجبور کرد تمام آهنگ های قدیمیم رو دوباره دانلود کنم که البته بعضی هاش پیدا نشد (وسط آهنگ های قدیمی گاهی صدای خش یا سوت و صداهای مبهم میاد که با بیتس ها نمیومد)
علتش رو در سایت های خارجی جویا شدم میگن این یک مزیته و نشون دهنده دقت بالاست آلبوم های اوریجینال بگیری حل میشه! ولی ما ایرانیا که کلا تو کار کپی هستیم چیکار کنیم؟ با تنظیمات پلیر های آندرویدی میشه نویزهای آهنگ رو کاهش داد؟

Amir_66
28-11-2013, 20:23
درود
چندین روز هست که سایت ها نقد و بررسی هایی همچون Head-fi رو بالا و پایین می کنم تا یک In-Ear مناسب پیدا کنم.
برندهای Klipsch ، Sennheiser و Monster رو از همه بیشتر پسندیدم ولی متاسفانه در ایران قیمت های بسیار بالایی حتی برای مدل های 30 دلاری اونها پیدا میشه.

پس از مدتی به برند Jays رسیدم و از اون طریق همین تاپیک رو پیدا کردم. از اساتید محترم می خواستم بپرسم آیا a-Jays One+Plus رو پیشنهاد میدید؟
همچنین اگر قیمت و نمایندگی فروش این مدل رو در ایران می دونید، ممنون میشم بفرمایید. (ساکن تهرانم)

Earphone قبلی بنده هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده. سبک Progressive Rock و Prog Metal گوش میدم. در کنارش گه گاهی هم ممکنه Electronic گوش بدم.

t-jays
30-11-2013, 13:50
اگر ممکنه اول بودجتون رو مشخص کنید دوست عزیز
نکته ی دیگه اینکه من تنها همین مدل jays که بررسی کردم رو صداش رو شنیدم
ضمننا اینکه چه صدایی از هدفونتون مد نظرتونه نسبت به همین هدفونی که داشتید؟
موفق باشید.

Ali_softcenter
30-11-2013, 14:26
سلام دوستان

من رد تاپیک راهنمایی خرید هدفون پرسیدم از این دو مدل کدوم مناسب تر هست

Sennheiser CX 175 In-Ear

و

JBL J22 in-ear

یکی از دوستان Sony XBA-10 رو پیشنهاد دادن برای زیر 150 تومن.

میخوام نظر شما رو هم بدونم....من فکر میکردم که سونی زیاد جالب نیست نسبت به سنهایزر و JBL من فکر میکردم اون ها در صدا قوی تر هستن...

میشه کمی راهنمایی کنید؟

سبک هایی که بیشتر گوش میدم...پست راک و آلت راک و ....کمی پاپ و دنس!

Amir_66
30-11-2013, 20:49
اگر ممکنه اول بودجتون رو مشخص کنید دوست عزیز
نکته ی دیگه اینکه من تنها همین مدل jays که بررسی کردم رو صداش رو شنیدم
ضمننا اینکه چه صدایی از هدفونتون مد نظرتونه نسبت به همین هدفونی که داشتید؟
موفق باشید.
ممنون عزیز بابت پاسخ. یادم رفته بودجه رو بگم. تا زیر 200 تومان می خواستم.
امروز بعد از دو هفته تحقیق بالاخره مدل Sennheiser CX 300-II Precision از نامداران خریدم. به جرات میگم بهترین خریدی در باب Earphone ها کردم بوده. واقعاً برای سبک مورد علاقه ی من عالی هست. حتی ممکنه کمی از دوستان به Bass این مشکل داشته باشن ولی خیلی راحت میگم Bassـش هم راضی کننده ـست.

سلام دوستان

Sennheiser CX 175 In-Ear

و

JBL J22 in-ear

میخوام نظر شما رو هم بدونم....من فکر میکردم که سونی زیاد جالب نیست نسبت به سنهایزر و JBL من فکر میکردم اون ها در صدا قوی تر هستن...

میشه کمی راهنمایی کنید؟

دوست عزیز همینطور که بالاتر گفتم. اگر Post / Prog Rock گوش میدید و بیشتر با سبک Ambient سر و کار دارید، Sennheiser CX 300-II Precision رو بخرید. به هیچ وجه پشیمون نمی شید. همین امشب قیمت مشکیش از نامداران 196 بود.

t-jays
01-12-2013, 01:21
سلام دوستان

Sennheiser CX 175 In-Ear

و

JBL J22 in-ear

میشه کمی راهنمایی کنید؟

این مدل صدای خیلی خوبی نسبت به قیمتش داره
ولی ممکنه برای بعضی بیس ضعیفی داشته باشه که بیشتر به سلیقه ی خود فرد بر می گرده
سونی هدفونهای بسیار خوبی داره و یکی از بزرگترین نامها در صنعت هدفون هستش
ضمن اینکه کیفیت صدای یک هدفون گم نام هم ممکنه حسابی خوبی باشه
سلیقه ی شما رو هدفون قبلیتون یا هدفونی که صداش رو شنیدید مشخص می کنه
هدفون قبلیتون چی بوده و صداش براتون چجوری بوده؟
موفق باشید.

Ali_softcenter
01-12-2013, 13:45
دوست عزیز همینطور که بالاتر گفتم. اگر Post / Prog Rock گوش میدید و بیشتر با سبک Ambient سر و کار دارید، Sennheiser CX 300-II Precision رو بخرید. به هیچ وجه پشیمون نمی شید. همین امشب قیمت مشکیش از نامداران 196 بود.

عزیز ممنون ولی 196 تومن دیگه خیلی گرونه..اینقدر نمیخوام هزینه کنم! نهایت 140

این مدل صدای خیلی خوبی نسبت به قیمتش داره
ولی ممکنه برای بعضی بیس ضعیفی داشته باشه که بیشتر به سلیقه ی خود فرد بر می گرده
سونی هدفونهای بسیار خوبی داره و یکی از بزرگترین نامها در صنعت هدفون هستش
ضمن اینکه کیفیت صدای یک هدفون گم نام هم ممکنه حسابی خوبی باشه
سلیقه ی شما رو هدفون قبلیتون یا هدفونی که صداش رو شنیدید مشخص می کنه
هدفون قبلیتون چی بوده و صداش براتون چجوری بوده؟
موفق باشید.

بیس رو با تنظیمات خود پلیر به نظرم میشه جبران کرد....با اکولایزر و ...

من بیشتر برام این مهم هست که صدای باس خود هدفون بیش از حد بر صدای موسیقی چیره نشه چون در آهنگ های راک و پاپ خوب نمیشه

من ایرفون خاصی نداشتم....هدفون خود سانسا کلیپ پلاس زیاد عالی نیست و چون ایرفون هم نیست و داخل گوش نمیره دقیقا...اطراف گوشم درد میگیره راحت نیستم...میخوام حتما ایرفون باشه...

من هدفون سایز بزرگ پایونیر M390 دارم که راضی هستم منتهی خب هدفون های بزرگ قابل حمل نیستن و یه ایرفون خوب برای سانسا کلیپ میخوام

میخوام بین این سه ایرفون انتخاب خوبی داشته باشم چون به راحتی هم نمیشه از کنار اسم JBL و سنهایزر گذشت...امتیاز های خوبی هم دارن.

t-jays
03-12-2013, 01:17
عزیز ممنون ولی 196 تومن دیگه خیلی گرونه..اینقدر نمیخوام هزینه کنم! نهایت 140

بیس رو با تنظیمات خود پلیر به نظرم میشه جبران کرد....با اکولایزر و ...

من بیشتر برام این مهم هست که صدای باس خود هدفون بیش از حد بر صدای موسیقی چیره نشه چون در آهنگ های راک و پاپ خوب نمیشه

من ایرفون خاصی نداشتم....هدفون خود سانسا کلیپ پلاس زیاد عالی نیست و چون ایرفون هم نیست و داخل گوش نمیره دقیقا...اطراف گوشم درد میگیره راحت نیستم...میخوام حتما ایرفون باشه...

من هدفون سایز بزرگ پایونیر M390 دارم که راضی هستم منتهی خب هدفون های بزرگ قابل حمل نیستن و یه ایرفون خوب برای سانسا کلیپ میخوام

میخوام بین این سه ایرفون انتخاب خوبی داشته باشم چون به راحتی هم نمیشه از کنار اسم JBL و سنهایزر گذشت...امتیاز های خوبی هم دارن.
معمولا اختلافات کوچیک رو با اکولایزر میشه حل کرد
تفاوت زیاد با اکولایزر قابل رفع نیست و سیگنال صدا رو هم دچار مشکل میکنه
هدفون m390 بیس قوی داره
اگر بیس این هدفون به نظرتون به اندازست بیس مدل سونی به نظرتون کم خواهد بود که تا حدودی با اکولایزر قابل حل خواهد بود.
مدلها jbl هنوز خیلی مطرح نیستند متاسفانه و بررسی ازشون به راحتی پیدا نمیشه
من بهترین مدلی که خودم باهاش تجربه داشتم و میدونم به سبک صدایی مد نظرتون میخوره میتونم همین cx300 رو بهتون معرفی کنم
و کریتیو ep830 هم ایرفون خوبی هست و در رنج قیمتیتون قرار داره
موفق باشید.

Ali_softcenter
03-12-2013, 09:43
معمولا اختلافات کوچیک رو با اکولایزر میشه حل کرد
تفاوت زیاد با اکولایزر قابل رفع نیست و سیگنال صدا رو هم دچار مشکل میکنه
هدفون m390 بیس قوی داره
اگر بیس این هدفون به نظرتون به اندازست بیس مدل سونی به نظرتون کم خواهد بود که تا حدودی با اکولایزر قابل حل خواهد بود.
مدلها jbl هنوز خیلی مطرح نیستند متاسفانه و بررسی ازشون به راحتی پیدا نمیشه
من بهترین مدلی که خودم باهاش تجربه داشتم و میدونم به سبک صدایی مد نظرتون میخوره میتونم همین cx300 رو بهتون معرفی کنم
و کریتیو ep830 هم ایرفون خوبی هست و در رنج قیمتیتون قرار داره
موفق باشید.

نظری راجع به اون سنهایزر ندارید؟

اگه بیس زیاد برام مهم نباشه همون سونی بهتر از سنهایزر مورد نظر و اون کریتیو هست؟

من میخوام بهترین رو انتخاب کنم..آیا واقعا میشه از بین سونی و سنهایزر و کریتیوی که گفتید مقایسه ای انجام داد ؟

190 تومن واقعا نمیخوام هزینه کنم وگرنه x300 میگرفتم

t-jays
03-12-2013, 11:28
نظری راجع به اون سنهایزر ندارید؟

اگه بیس زیاد برام مهم نباشه همون سونی بهتر از سنهایزر مورد نظر و اون کریتیو هست؟

من میخوام بهترین رو انتخاب کنم..آیا واقعا میشه از بین سونی و سنهایزر و کریتیوی که گفتید مقایسه ای انجام داد ؟

190 تومن واقعا نمیخوام هزینه کنم وگرنه x300 میگرفتم
اگر مقدار بیس براتون مهم نباشه از لهاذ تکنیکی سونی به راحتی با ایرفونهایی تا دو برابر قیمتش رقابت میکنه
مخصوصا در قسمت مید سونی خیلی خوب خودشو نشون میده
سنهایزر و کریتیو بیس قوی تری دارند ولی در بقیه ی بازه ی فرکنسی از سونی عقب هستند.
در کل این مدل سونی به مقدار کمی موجود شده و انتخاب بسیار خوبی هست
یعنی اگر مقدار بیس کمش نسبت به بقیه ی ایرفونهای این رده برای ما کم اهمیت باشه بهترین انتخاب در بین تمام ایرفونهای این رده همین ایرفون خواهد بود
موفق باشید.

h.khafan
15-12-2013, 23:15
Ali_softcenter عزیز..کاملا نکاتی ک تی جیز عزیز گفتن درسته در مورد xba-1 (ک گویا xba-10 اپدیت همین مدل هست) . فقط من تجربه ی شخصیم رو اضافه کنم ...صدا خیلی خیلی پر جزییات پخش میشه توسط این ایرفون ..بیس صدا بعد از مدتی استفاده کاملا راضی کنندس (بازم شخص به شخص فرق میکنه) اما صدای هدفون خیلی مواقع برای من تیز بود(نمیدونم چی میکن بهش ..هارشی؟؟) و منفی ترین نکته دراز بودن سری ایرفون هست که قراره توی گوش جا بگیره... من هر 2 یا 3 دقیقه یکبار با دست توی گوشم سفتش میکردم ..مخصوصا موقع قدم زدن... همش حس افتادن داره..... البته من گوشام یک مقداری کوچیکه (بقیه اینطور میگن!)! ممکنه توی گوش بقیه افراد خوب وایسه...

به نظرم خوش گوش بودن هدفون هم خیلی مهمه که تو این زمینه من به xba-10 نمره خوبی نمیدم... cx300 از اونجایی که شباهت زیادی به ep600 داره مطمعنا توی خوش گوش بودن رو دست نداره (با کمی اغراق البته)

نهایتا xba-1 ما گم شد :|

موفق باشید.

tigersaman
18-12-2013, 23:51
shs 8100 فیلیپس داشتم بیسش کم بود ولی عاشقش بودم تا گم شد :| بعد she6000 خریدم که بیسش زیاد بود صدا یه حالت محو شدن داشت برام توی موزیکای تند ( که زیاد گوش می دم ) کلا صدای " زیر رو مشکل داشت " که خب اونم امشب دزدین ازم :| پیشنهاد بدین لطفا تا 100- 120 ... نظر خودم روی SHE 9000 فیلیپسه
Gothic metal و symphonic metall هم زیاد گوش می دم و البته در برخی موارد هم Heavy و Alt.

Ali_softcenter
02-01-2014, 12:17
Ali_softcenter عزیز..کاملا نکاتی ک تی جیز عزیز گفتن درسته در مورد xba-1 (ک گویا xba-10 اپدیت همین مدل هست) . فقط من تجربه ی شخصیم رو اضافه کنم ...صدا خیلی خیلی پر جزییات پخش میشه توسط این ایرفون ..بیس صدا بعد از مدتی استفاده کاملا راضی کنندس (بازم شخص به شخص فرق میکنه) اما صدای هدفون خیلی مواقع برای من تیز بود(نمیدونم چی میکن بهش ..هارشی؟؟) و منفی ترین نکته دراز بودن سری ایرفون هست که قراره توی گوش جا بگیره... من هر 2 یا 3 دقیقه یکبار با دست توی گوشم سفتش میکردم ..مخصوصا موقع قدم زدن... همش حس افتادن داره..... البته من گوشام یک مقداری کوچیکه (بقیه اینطور میگن!)! ممکنه توی گوش بقیه افراد خوب وایسه...

به نظرم خوش گوش بودن هدفون هم خیلی مهمه که تو این زمینه من به xba-10 نمره خوبی نمیدم... cx300 از اونجایی که شباهت زیادی به ep600 داره مطمعنا توی خوش گوش بودن رو دست نداره (با کمی اغراق البته)

نهایتا xba-1 ما گم شد :|

موفق باشید.

ممنون عزیز...

خب اینجوری بد شد! چون منم گوشام کوچیکه و بزرگ نیست! و ممکنه برای منم دردسر بشه...

چه کنیم الان؟ :n27:

tonypb
13-01-2014, 12:15
دوستان کسی میدونه xba 10 تو اصفهان از کجا میتونم بگیرم؟
ممنون

chemist10
14-01-2014, 16:58
سلام دوستان.من یه هدفون میخوام که صداش کیفیت خوبی داشته باشه.زیر 100 تومن.ممنون میشم کسی کمکم کنه

t-jays
19-01-2014, 03:19
7.panasonic hje-350 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
قیمت:85 هزار تومان(2014/1/19)
درایور داینامیک، مقاومت 16 اهم، حساسیت 104 دسی بل، پاسخ فرکانسی 6hz تا 24khz
وسایل جانبی(1/5): در بسته بندی این هدفون فقط 3 سایز سری موجود هست، که حداقل وسایل جانبی همراه هر ایرفون محسوب میشه.
کیفیت ساخت(3/5):سیم مقداری به نظرم جنس خشکی داره و مقداری هم نازکه. در قسمت خود ایرفون کیفت ساخت نسبتا بالاست و بستها هم با کیفیت به نظر می رسند، و در قسمت سوکت کاملا تقویت شده هستند تا نگرانی ها را در رابطه با قطعی کابل به حداقل برسونه.
کلا در این قسمت به غیر از کابل بقیه ی موارد رضایت بخش هستند.
ایزولیشن(3.5/5): در این قسمت با اینکه انتظار داشتم با ایزولیشن متوسطی رو به رو بشم بر خلاف انتظارم ایزولیشن رو کاملا مناسب دیدم. سری این ایرفون به صورت دو مرحله ی هستش و میتونید در هر دو حالت قرارش بدید که البته در حالتی که سری بیشتر در نازل فرو می رفت هم ایزولیشن بهتری داشت و هم بهتر داخل گوش می ایستاد.
میکروفونیک(3/5): میکروفونیک مقدار نسبتا زیادی داره ولی یکی از ویژگی های جالب این ایرفون این هستش که با استفاده از بستی که داره سیم از پشت گردن رد میشه که باعث میشه مقدار میکروفونیک مقدار کمتری به خودش بگیره.

راحتی(3/5): ایرفونها در اکثر موارد بسیار راحت هستند. ولی در مواردی که کشیدگی به سیم وارد میشه به علت طراحی این ایرفون این کشیدگی فشار خودش رو به دیواره ی گوش وارد می کنه که در مواردی درد اور خواهد بود. بهترین راهکار برای این مورد استفاده از بست پشت گردنی کابل هستش تا هدفون محکم در جای خودش قرار بگیره.

صدا(6/10):
این ایرفون همیشه جزو ایرفونهایی بوده که در ردهی قیمتی خودش به افراد مختلف توصیه میشده. علات این محبوبیت در سبک صدای این هدفون و قیمت مناسب اون نهفتست.
این هدفون دارای بیس قدرتمند و تقوت شده هستش که برای دوستانی که به دنبال بیس متعادل هستند به هیچ عنوان مناسب نخواهد بود.
بیس بیشتر تمایل به بومی بودن داره تا پانچی بودن ، البته این قضیه بیشتر حالت سلیقه ای داره. البته بومی بودن بیس باعث میشه که در این زمینه برای موسیقی هایی که سرعت بالایی دارند t-jays one ایرفونی بهتری باشه تا hje350. البته مقایسه ی این دو ایرفون با این تفاوت قیمتی اصلا عادلانه نیست. در مقایسه با giriffin بیس حالت کنترل شده تری داره و جزئیات بیس به طرز بهتری اجرا می شوند.
مید حالت نسبتا فورواردی داره البته نه در اون حدی که بخواد با earpod مقایسه بشه. به نظر من در این قسمت باید در همون جایی قرار داشته باشه که قرار داره و به ترتیبی tune شده تا رنج وسیعی از سلیقه ها را راضی نگه داره. ابته به نظرم کیفیت مید به خوبی بیس نیست که باعث میشه تا صدای خواننده حالت شفافی نداشته باشه و مقداری مبهم به نظر بیاد. و به طور کلی هدفون در این قسمت هدفون در بازپخش جزئیات متوسط عمل میکنه و بعضی از جزئیات رو پخش نمیکنه.
های مقدار مناسبی داره که باعث میشه از سایه ی بیس بر روی پاسخ فرکانسی کاسته بشه. های در عین اینکه مقدار خوبی داره کنترل خوبی هم داره که باعث میشه هیچگاه صدای هارشی تحویلتون نده.
ساند استیج اون در حدود ایرفونهای رده ی قیمتی خودش است. ولی ایمجین و تفکیک ساز نسبت به ایرفونهای هم رده ی خودش خیلی بهتره که باعث میشه با دقت بیشتری بتونید جای دقیق نوازنده ی مورد نظرتون رو بر روی صحنه پیدا کنید.

ارزش(9/10):
این ایرفون یکی از با ارزشترین ایرفونهای این تاپیک محسوب میشه. تنها افرادی که این ایرفون مناسب اونها نخواهد بود افرادی هستند که به دنبال بیس متعادل هستند و یا موسیقی انها سرعت بالایی دارد. این ایرفون برای سبکهایی مثل pop و rap بهترین بازده رو خواهد داشت هرچند که ممکنه شفافیت پایین فرکانسهای میانی و بالایی تا حدودی اذیت کننده باشه. این ایرفون همچنین قابلیت هایی مانند رد کردن کابل از پشت گردن را داراست که در مواردی بسیار سودمند خواهد بود، مخصوصا برای افرادی که ایرفون رو برای تمرینات ورزشی استفاده می کنند. نکته ی مهم این قسمت اینه که این ایرفون در هیچ یک از قسمت ها بهترین نیست ولی همینکه ضعف بزرگی نداره باعث میشه تا برای رنج وسیعی از مصرف کنندگان توصیه بشه.

نکات مثبت: کیفیت ساخت بالای ایرفون، کیفیت کلی صدا با توجه به قیمت مناسب
نکات منفی:بیس قوی ، راحتی متوسط، کیفیت متوسط فرکانسهای مید

با تشکر فراوان از کاربر گرامی kavehj4488 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای اینکه این هدفون رو مدتی در اختیار بنده قرار دادند.

sansa
19-01-2014, 13:42
سلام
جناب t-jays لطف میکنید ایرفون creative ep-630 رو هم مورد بررسی قرار بدین ؟! ممنون

t-jays
19-01-2014, 14:52
سلام
جناب t-jays لطف میکنید ایرفون creative ep-630 رو هم مورد بررسی قرار بدین ؟! ممنون
سلام
متاسفانه این ایرفون رو خودم ندارم
ولی در صورت موجود شدن حتما بررسی خواهم کرد.
موفق باشید.

Xenon360
22-01-2014, 18:38
سلام

خوب بالاخره منم بعد از فراز و نشیب هایی که باهاش مواجه شدم ... موفق به خرید یک فروند :n02: ایرفون t-JAYS Three شدم ... به قیمت ۳۴۵ هزار تومن

از کاربر محترم t-jays عزیز که منو تمام کمال راهنمایی کردن و وقت گذاشتن مچکرم ... در حق من لطف زیاد داشتن ... تشکر ویژه از ایشون دارم ...:n16:

خوب اینم از جعبه ...

من در حدی نیستم که بخوام ریویوی خاصی انجام بدم ... اما خوب در حد درک و فهمم نظراتم رو میگم ...

راجع به ایرفون بگم که بسیار خوشکل ... هم از لحاظ طراحی و هم از لحاظ راحتی ...
کاملا درون گوش جا میگیره و برای استفاده ی طولانی مدت مشکلی بوجود نمیاره ... اما بعد از یک ساعت کم کم غضروفای گوش شروع ب درد اومدن میکنن .‍..

راجع به صدا بگم همونطور که t-jays عزیز قبلا گفتن که بیس از نوع پانچی هست ... کاملا تفاوت با ایرفون قبلیم رو میشه حس کرد ... به نظر بیسش کمتر میاد ... اما من شاید چون گوشم عادت کرده به بیس بووومی برا همینه که به نظرم بیسش کمه ...به نظرم این مشخصه بیشتر سلیقه ای باشه ...

راجع به تفکیک بگم که واقعا صداها رو خوب تفکیک میکنه ... و قشنگ معلومه که لایه های صدا ها رو مجزا پخش میکنه ... انگار یکی صداها رو جدا کرده و هم زمان داره پخش میکنه و هیچ کدوم برا صداهای دیگه مزاحمت ایجاد نمیکنهو تداخلی صورت نمیگیره ... مید به نظرم خوبه ... اما های یذره تو فرکانس های بالا اذیت میکنه ... یذره البته ...

یک نکته که میخوام بگم اینه که وقتی به لپتاب وصل میکنم صداش خیلی فرق داره تا سورس خودم که گوشیم باشه HTC One S ... وقتی به لپتاب وصلش میکنم صداش بم میشه و کیفیت افت میکنه ... اصلا قابل مقایسه با سورسم نیست ... اما ایرفون قبلیم هیچ فرفی نمیکرد بین سورسم و لپتاب ... حتی ۱۰ درصد هم با ایرفون قبلیم میشه گفت بهتر بود ... دلیلشو واقعا نمیدونم ...:n13:

کیف بسیار شیک و خوشکلی داره ... اما کوچیکه به نظر من ... و اگه قرار باشه خود ایرفون با سیم افزایش طولش درون کیف قرار بگیره ... جا نمیشه ... خود ایرفون بدون کابل افزایش طول هم ب زور میره تو و فشار زیادی به کابل خود ایرفون میاد که منو نگران میکنه که نکنه چند مدت دیگه اتصالی یا قطعیو وصلی ب وجود بیاد ....:n29:

در کل از ایرفون راضیم ... اما قیمتش زیاده لا مصب ... و به نظر شخصیم قیمتش نسبت به صدای ایرفون بالاتره ... حدود ۲۵۰ هزار تومن میرزه به نظرم ...نسبت به قیمت Creative ep630i میگم ... اما خوب من صدای اکثر ایرفونا رو نشنیدم و نمیتونم درست مقایسه کنم که ببینم فلان ایرفون نسبت به قیمتش میرزه یا نه ...

اما مهم اینه که ازش لذت می برم ...
بازم ممنون از t-jays عزیییز ...:n12:

t-jays
23-01-2014, 20:19
^^^^^^^^^^^
سلام
بسیار خوشحالم که راضی هستید:n16:
در مورد فشار به گوشتون اگر از یک سایز کوچکتر سری استفاده کنید مشکلتون حل میشه
در مورد تفاوت صدای لپ تاپ و موبایل هم t-jays جزو ایرفونهاییه که صداش بستگی زیادی به سورس مورد استفاده ی شما داره
موفق باشید.

farhad_vbs
24-01-2014, 17:06
دوستان تو رنج قیمت 150 نظرتون راجع به Sennheiser CX 175 چیه،چنتا review خوندم در موردش،به نظر خودم که بد نیومد،بیشتر سبک کلاسیک و پاپ گوش میدم،خودم نوازنده هستم تفکیک صدا برام خیلی مهمه،بیشتر با گوشی Htc One میخوام استفادش کنم،اگه تو این رنج قیمت پیشنهاد دیگه ای دارین خوشحال میشم بدونم.

osmaan
25-01-2014, 21:08
سلام یه هدفون ارزون میخوام حدود 100 تومن یا حتی کمتر سورس هم cowon D2 هست
روی سبک خاصی نیستم ولی تا جای ممکنه میخوام بیس متعادلی داشته باشه و تفکیک صدای خوبی داشته باشه حتی شد عالی

ممنون

sansa
26-01-2014, 11:08
منتظر ادامه و معرفی هدفون های جدیدم .

به نظرتون از هدفون های معرفی شده در صفحه قبل تا 80 تومن بهترینش کدومه با بیس قوی و کیفیت بالا

Xenon360
27-01-2014, 21:05

به نظرتون از هدفون های معرفی شده در صفحه قبل تا 80 تومن بهترینش کدومه با بیس قوی و کیفیت بالا

Creative ep630i بگیر ...پشیمون نمیشی ب هیچ وجه...

osmaan
28-01-2014, 10:13
سلام یه هدفون ارزون میخوام حدود 100 تومن یا حتی کمتر سورس هم cowon D2 هست
روی سبک خاصی نیستم ولی تا جای ممکنه میخوام بیس متعادلی داشته باشه و تفکیک صدای خوبی داشته باشه حتی شد عالی

ممنون
کسی نیست کمک کنه؟

rave-87
28-01-2014, 10:23
کسی نیست کمک کنه؟
بیس متعادل، میشه مونوپرایس. ولی توی گوش قرار گرفتنش ممکنه یکم اذیت کنه.
گزینۀ دیگه فیلیپس 3590 هستش که صدای تقریباً U شکل داره.
بعدش هم کریتیو 630 که بیس زیاد و تریبل کاملاً نرم داره

SAMCRO
28-01-2014, 10:30
سلام !

دوستان من یه Jays داشتم خراب شد ... صداشو خیلی دوست داشتم ... کلا هدفون خوبی بودش ... الان یه JBL دارم اینم صداش خوبه و بلندتر و بیس بیشتری هم داره ...
میخواستم یه هدفون بگیرم برای دوویدن .. نمی خوام این هم به همون سرنوشت دچار شه ۲۰۰ تومن دیگه خراب شه ...
یه هدفون می خوام زیر ۱۰۰ ۱۲۰ تومن .. از اونجایی که همه سبکی گوش می کنم .. تفکیک صدا برام مهمه .... بیس هم مقداری باشه :دي

ممنون ...

meisam317
28-01-2014, 13:36
Creative ep630i بگیر ...پشیمون نمیشی ب هیچ وجه...

یه سئوالی از همه دوستان داشتم Creative ep630 بهتره یا Sony XB30EX ؟

Alishmas
31-01-2014, 10:42
دوستان تا حدود 100 تومن چیو پیشنهاد میدید ؟ سبک موسیقی هم که گوش میدم هوی متال و راک هست

t-jays
31-01-2014, 13:06

سلام
حقیقتش در حال حاظر به علت مشغله های شخصی به ندرت می رسم که به سایت سر بزنم
برای همین مقداری کند شدم:n02:
با این حال به زودی کار بر روی بررسی sony mh1 رو شروع میکنم که دوست عزیز rave-87 زحمت کشیدن در اختیار بنده قرار دادن.
در مورد بهترین ،خوب بستگی زیادی به سلیقه ی فردی داره و علت نوشتن ریوی هم همین سلیقه ی شخصی هستش
وگرنه یه عدد برای هر ایرفون انتخاب میکردیم و بهش میدادیم
در هر صورت به نظر من با ارزشترین ایرفون در این رده ی قیمتی hje-350 از پاناسونیک هستش

سلام !

دوستان من یه Jays داشتم خراب شد ... صداشو خیلی دوست داشتم ... کلا هدفون خوبی بودش ... الان یه JBL دارم اینم صداش خوبه و بلندتر و بیس بیشتری هم داره ...
میخواستم یه هدفون بگیرم برای دوویدن .. نمی خوام این هم به همون سرنوشت دچار شه ۲۰۰ تومن دیگه خراب شه ...
یه هدفون می خوام زیر ۱۰۰ ۱۲۰ تومن .. از اونجایی که همه سبکی گوش می کنم .. تفکیک صدا برام مهمه .... بیس هم مقداری باشه :دي

ممنون ...
خوب بالاخره بهترین ایرفونها هم خراب میشن در هر صورت t-jays one برای من بیشتر از یک سال کار کرد که بعد از اون هم تعمیرش کردم و به زندگی بازگشت
برای دویدن هم تنها ایرفون مورد بررسی قرار گرفته که در برابر رطوبت مقاومت داره همون earpod هستش
البته میتونید از ایرفونهای معمولی هم استفاده کنید اما عمر مفید اونها کاهش میابه
از ایرفونهای مخصوص ورزش فیلیپس یه چند مدل در این بازه ی قیمتی داره ولی متاسفانه هیچ تجربه ای باهاشون ندارم

دوستان تا حدود 100 تومن چیو پیشنهاد میدید ؟ سبک موسیقی هم که گوش میدم هوی متال و راک هست
توی این بازه ی قیمتی ایرفونها شباهت های زیادی با هم دارند
شما همون بررسی hje-350 رو بخونید. اگر خوشتون اومد همون رو تهیه کنید
موفق باشید.

+ f.a.r.i
31-01-2014, 22:48
جناب t-jays اگر وقت داشتید لطف کنید ایرفون ep-630 رو هم تو برنامتون جهت بررسی قرار بدین . این ایرفون خیلی خیلی معروفه و کیفیت باورنکردنی داره نسبت به قیمت . :n16:

Xenon360
31-01-2014, 23:11
جناب t-jays اگر وقت داشتید لطف کنید ایرفون ep-630 رو هم تو برنامتون جهت بررسی قرار بدین . این ایرفون خیلی خیلی معروفه و کیفیت باورنکردنی داره نسبت به قیمت . :n16:

با اجازه ی تی جیز جان ...

ایشون گفتن من این ایرفون رو در دسترس ندارم... اگه امکانش فراهم بشه براشون در اولین فرصت دریغ نخواهند کرد...

nix
01-02-2014, 00:59
ممنون از استارتر تاپیک و همراهان .

ی ایرفون نیاز دارم که تفکیک صدای خوبی داشته باشه . اغلب موسیقی سبک instrumental (new age) گوش میدم صدای ساز ها را دنبال می کنم , وضوح صدا برام مهمه ( همه صدا ها رو میخوام ) , چندان روی باس حساس نیستم که حتما باس قوی داشته باشه , حدود قیمت 100 تومن .
اینطور که دوستان فرمودند ep630 و ep830 و اکثر مدل های creative بیشتر روی باس مانور میدن , آیا وضوح صدای خوبی هم دارند ؟

یکی از دوستان به سری سونی اشاره کردند , چه پیشنهادی برای من دارید که بتونم تو ایران پیدا کنم , حتی خرید اینترنتی .

برای گوشی HTC desire vc می خوامش .

ممنون میشم راهنمایی کنید

+ f.a.r.i
01-02-2014, 14:22

ی ایرفون نیاز دارم که تفکیک صدای خوبی داشته باشه . اغلب موسیقی سبک instrumental (new age) گوش میدم صدای ساز ها را دنبال می کنم , وضوح صدا برام مهمه ( همه صدا ها رو میخوام ) , چندان روی باس حساس نیستم که حتما باس قوی داشته باشه , حدود قیمت 100 تومن .
اینطور که دوستان فرمودند ep630 و ep830 و اکثر مدل های creative بیشتر روی باس مانور میدن , آیا وضوح صدای خوبی هم دارند ؟

یکی از دوستان به سری سونی اشاره کردند , چه پیشنهادی برای من دارید که بتونم تو ایران پیدا کنم , حتی خرید اینترنتی .

ممنون میشم راهنمایی کنید

یه چیزی بگم ...سونی تو رده های بالا هیچ رقیبی نداره و حتی بیتس هم نمیتونه رقابت کنه باهاش

اما تو رده قیمتی پایین اصلا ایرفون های خوبی نداره ...... اگر تفکیک صدا میخواید که دیگه نباید ایرفون بخرید . اگر از هندزفری همراه محصولات گالاکسی استفاده میکنید و از کیفیت ان راضی هستید بدونید که ایرفون EP-630 دقیقا مثل اونه اما با این تفاوت که :

1- بیس عمیق و قدرتمندی داره
2- وضوح صداش خیلی بالاتره
3- کیفیت باورنکردنی داره

به نظر من فقط یکم میدش ضعیفه ...یعنی صدای خواننده زیاد واضح نیست .

rave-87
01-02-2014, 15:48

ممنون میشم راهنمایی کنید
درسته كه خيلي ها مي گن بيس محوره، ولي شما از كجا مطمئنيد كه مناسب شما نيست. هدفوني كه براي من بيسش زياده، ممكنه براي شما مناسب باشه يا بالعكس،
شما يا بايد تجربه شنيداري اين مدل ها، يا مدل هاي ديگه ايي رو كه بنده هم گوش داده باشم، داشته باشيد تا بتونيم از نظرات همديگه در مورد زياد يا كم بودن بيس يا ... استفاده كنيم. خيلي ها رو ديدم كه بيس ٦٣٠ رو متعادل و خيلي مدل هاي ديگه رو داراي بيس كم مي دونن.
گزينه هاي ديگه، فيليپس ٣٥٩٠ هست كه تريبل بيشتري از كريتيو داره و مقداري بيسش كمتره، مونوپرايس با قيمت ٧٠ تومن، كه صداي كاملا متعادلي داره، سوني mh1c كه حدود ١١٠ تومنه و بيس در حد ٦٣٠ ( البته مقداري كمتر احتمالا، چونكه در كنار هم تست نكردم) ولي با كيفيت صداي بسيار بيشتر داره

osmaan
01-02-2014, 21:26
این مونوپرایس که میگید چیه؟

rave-87
01-02-2014, 23:09

یک بابایی چند وقت پیش توی فروم همسایه آورده بود. امیدوارم هنوز داشته باشه

Xenon360
02-02-2014, 23:34
سلام...

ی سؤال داشتم از t-jays عزیز...

میگم که من وقتی مابل افزایش طول رو متصل میکنم ب ایرفونم... (t-JAYS Three ) ... احساس میکنم صدا ی افت ۵ الی ۱۰ درصدی داره...

ب نظرتون امکان پذیره همچی چیزی یا اینکه من وسواس دارم و توهم میزنم...

البته بگم که مابل افزاریش طول روی تختم بود و من با زانو محکم رفتم روش و نزدیک ب چند دور کابل دور خودش گره خورد... بعد ک تست کردم همچین حسی بهم دست میده ک افت ناچیزی وجود داره وقتی از کابل افزایش طول استفاده میکنم

اگه ممکنه ی توضیح کلی میخوام راجع ب جنس کابل تی جیز three ... از چه جنسی هست؟ و دوامش چقدر میتونه باشه؟

مچکرم...

artin4u
08-02-2014, 00:08
سلام ممنون میشم تا 60 تومن بهتین گزینه رو بگید که باسش هم قوی باشه

Alishmas
09-02-2014, 21:43
دوستان زیر 200 تومان کدوم مدل سونی بهتره ؟ چون گوشیم سونی z1 هست اگر ایرفون سونی بگیرم بهتر نیست ؟

Imhp73
10-02-2014, 17:13
سلام
من میخام یه earphone بگیرم زیر 150 به نظرتون چه مدلی خوبه چون گوشیم اندرویده میخام روش خوب جواب بده ترجیحا ولوم کنترل دار باشه البته کیفیتش خیلی مهم تره خودم sennheiser cx175 مد نظرمه به نظرتون خوبه؟؟؟

Alishmas
14-02-2014, 11:23
دوستان سایتی رو میشناسید که بشه هدفون هایی رو که اینجا معرفی میشه رو ازش خریداری کرد ؟

ziba12
15-02-2014, 16:49
دوستان سایتی رو میشناسید که بشه هدفون هایی رو که اینجا معرفی میشه رو ازش خریداری کرد ؟

chare.ir
alldigitall.ir

Memonex
16-02-2014, 07:47
آقا من موزیک های با تمپوی بالا فقط سبک های Psytrance و Goa Trance گوش میدم و دیگر هیچ واقعا نمیدونم چه ایرفونی بگیرم که به نسبت قیمتش بهترین باشه البته عرض میکنم خدمتتون من اصلا از بیس اغراق شده خوشم نمیاد میخوام همون چیزی باشه که هست و اهنگساز دقیقا ساخته و در عوض تفکیک صدا، فلت بودن و جزییات خیلی برام مهم هست. ضمنا اهنگسازی هم میکنم و اگه بتونه تو میکس و مستر صداها یکم بهم کمک کنه خیلی عالی میشه هزینه هم زیاد نمیتونم بکنم تا همون 200 هم واسم زیاده

الانم با هدفون گالاکسی اس تری دارم گوش میدم اولش بیسشو زیاد حس کردم ولی مدتیه واسم عادی شده چون تا حالا ایرفون دیگه ای نداشتم نمیدونم بیسو زیاد نشون میده یا نه، جزییاتش هم بد نیست ولی دنبال بهتر از اینم

اینم یه نمونه از اهنگایی که گوش میدم

حالا اساتید عزیز لطف کنن بگن چه چیزی برای من مناسبه

ممنون

Emad HD
16-02-2014, 12:04
امروز هدفون Sony xba-10 رو خریدم تا الان فقط میتونم بگم تریبل وحشتناک :دی

Alishmas
16-02-2014, 15:39
xba-10 رو توی مشهد کسی نمیدونه از کجا میتونم بگیرم ؟

چند و از کجا گرفتی ؟

Emad HD
16-02-2014, 16:42
xba-10 رو توی مشهد کسی نمیدونه از کجا میتونم بگیرم ؟

چند و از کجا گرفتی ؟

از یک فروشگاه توی گرگان 170 تومن
قصد فروش دارم :n02:

Alishmas
17-02-2014, 00:21
چرا ؟ راضی نیستی ؟

Emad HD
17-02-2014, 00:22
چرا ؟ راضی نیستی ؟
پشیمون شدم نمیفروشم :n02:

Memonex
17-02-2014, 01:20
آقا من موزیک های با تمپوی بالا فقط سبک های Psytrance و Goa Trance گوش میدم و دیگر هیچ واقعا نمیدونم چه ایرفونی بگیرم که به نسبت قیمتش بهترین باشه البته عرض میکنم خدمتتون من اصلا از بیس اغراق شده خوشم نمیاد میخوام همون چیزی باشه که هست و اهنگساز دقیقا ساخته و در عوض تفکیک صدا، فلت بودن و جزییات خیلی برام مهم هست. ضمنا اهنگسازی هم میکنم و اگه بتونه تو میکس و مستر صداها یکم بهم کمک کنه خیلی عالی میشه هزینه هم زیاد نمیتونم بکنم تا همون 200 هم واسم زیاده

الانم با هدفون گالاکسی اس تری دارم گوش میدم اولش بیسشو زیاد حس کردم ولی مدتیه واسم عادی شده چون تا حالا ایرفون دیگه ای نداشتم نمیدونم بیسو زیاد نشون میده یا نه، جزییاتش هم بد نیست ولی دنبال بهتر از اینم

ممنون

کسی نیست جواب سوال ما رو بده؟ لطفا تو تاپیک اسپم نکنید!!

t-jays
18-02-2014, 01:54

ممنونخوب حقیقتش با این شرایط یه کم توصیه به شما مشکله
اگر بتونید ایرفونهای t-jays رو بگیرید ایرفونهای خوبی هستند
در مورد اهنگ سازی هم معمولا ایرفون بسیار کم کاربر هستند
ولی برای اهنگسازی از هدفونهایی با صدای فلت معمولا استفاده می شوند که من تنها مدلی که دیدم توی ایران صدای فلت داشت akgk370 بود که اون هم الان دیگه موجود نیست
و یک مدل دیگه از akg هم الان توی بازار دیدم ولی اطلاعی از صداش ندارم
در هر صورت من هدفون s3 رو موجود دارم گوش میکنم و بهت میگم که ایا اصلا ارزش داره که update بکنی یا نه

با گذشت زمان براتون خیلی بهتر خواهد شد.
موفق باشید.

Memonex
18-02-2014, 03:33
خوب حقیقتش با این شرایط یه کم توصیه به شما مشکله
اگر بتونید ایرفونهای t-jays رو بگیرید ایرفونهای خوبی هستند
در مورد اهنگ سازی هم معمولا ایرفون بسیار کم کاربر هستند
ولی برای اهنگسازی از هدفونهایی با صدای فلت معمولا استفاده می شوند که من تنها مدلی که دیدم توی ایران صدای فلت داشت akgk370 بود که اون هم الان دیگه موجود نیست
و یک مدل دیگه از akg هم الان توی بازار دیدم ولی اطلاعی از صداش ندارم
در هر صورت من هدفون s3 رو موجود دارم گوش میکنم و بهت میگم که ایا اصلا ارزش داره که update بکنی یا نه

با گذشت زمان براتون خیلی بهتر خواهد شد.
موفق باشید.

دست شما درد نکنه من واقعا به نظرات کارشناسی شما ایمان دارم، چون akgk370 موجود نیست اگه بعدا ایرفون خوبی پیدا کردید حالا بالاتر از 200 تومن چیزی که به نسبت قیمتش بیارزه با بیس متعادل و جزییات بالا (نسبتا فلت نه کامل) بهم بگید شاید بعدا که پول بیشتری دستم اومد بتونم بگیرم. شما که استادید طبق فرمایش خودتون اون اهنگی که گذاشتم انشالله هر موقع وقت شد با S3 گوش کنید که صداش ارزیابی بشه چون این خیلی به من کمک میکنه که بدونم صداقت فلت بودن و صدای این ایرفون نسبت به مدل های تو بازار مثلا همین T-Jays در چه حدی هست.

البته من برای اهنگسازی یه هدفون مانیتورینگ خوب مثل AKG K702 یا DT880 Pro حتما نیاز دارم ولی میخوام علاوه بر اون یه ایرفون خوبم در کنارش باشه چون اصلا نمیتونم هیچ هدفونی رو بیشتر از 15 دقیقه تحمل کنم. از طرفی مشکل سر و صدا هم دارم به همین خاطر فعلا نمیتونم اسپیکر مانیتورینگ بگیزم.

ممنون

Alishmas
19-02-2014, 10:44
دوستان هدفون philips حدود 150 تومان چی پیشنهاد میدید ؟

بین xba-10 و Sennheiser CX 300-II Precision کدوم بهتره ؟

Alishmas
22-02-2014, 11:27
دوستان کسی تجربه Sennheiser CX 300-II Precision رو داشته ؟ میخوام ببینم چه ویزگی های داره و آیا نسبت به قیمتش ارزش داره ؟
در مقایسه با sony xba-10 چطوره ؟

htondkar
04-03-2014, 19:52
سلام . من یه ایرفون تا 200 تومن میخوام. سبک راک و متال گوش میدم و شفافیت و تفکیک صدا مهم ترین ملاکمه. بیس خیلی مهم نیست. قبلا creative EP630 داشتم بنظرم بیسش یکم زیاده. ممنون میشم راهنمایی کنید

NNNNimAAAA
28-03-2014, 16:53
سلام،
من قصد خرید ایرفون JBL J22 رو دارم. هدفون قبلیم SHE7000 فیلیپس بود . راستش همین هدفونم هم کیفیتش به نظرم خوبه . صدایی شفاف و تریبل خوبی هم داره ، تو پخش جزئیات هم خوب عمل میکنه ولی میخوام یه هدفون بهتر بگیرم , و نمیخوام بعدا ببینم هدفونی که خریدم زیاد با این فیلیپسی که دارم تفاوت نداره ! موزیک هم سبک راک و متال گوش میدم. مشکل فیلیپس این بود که بخاطر تریبل زیادش تو سبک بلک متال واقعا اذیت میکرد، خیلی تیزه ! JBL J22 چطوره؟
مرسی

meisam317
01-06-2014, 09:43
یه سئوالی از همه دوستان داشتم Creative ep630 بهتره یا Sony XB30EX ؟

یه سوالی از همه دوستان داشتم Creative ep630 بهتره یا
Sony XBA10 DR
SONY -XB60EX
Sony MDR-XB30EX Sony

؟ :n02: هدفون حدود 100 چي خوبه ؟ بيشتر تفكيك فركانس واسم مهمه:n12:

matin rz
22-06-2014, 22:51
سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا به نظرتون این واسه ورزش کردن خوبه؟؟
کجا میشه پیداش کرد قیمش چقدره؟؟
چیز ارزون تری هم سراغ دارید که مناسب ورزش باشه؟

meysam300
06-08-2014, 13:40
سلام،
من قصد خرید ایرفون JBL J22 رو دارم. هدفون قبلیم SHE7000 فیلیپس بود . راستش همین هدفونم هم کیفیتش به نظرم خوبه . صدایی شفاف و تریبل خوبی هم داره ، تو پخش جزئیات هم خوب عمل میکنه ولی میخوام یه هدفون بهتر بگیرم , و نمیخوام بعدا ببینم هدفونی که خریدم زیاد با این فیلیپسی که دارم تفاوت نداره ! موزیک هم سبک راک و متال گوش میدم. مشکل فیلیپس این بود که بخاطر تریبل زیادش تو سبک بلک متال واقعا اذیت میکرد، خیلی تیزه ! JBL J22 چطوره؟
مرسی
سلام دوست عزیز
من هم تو همین تاپیک در مورد JBL J22 سوال پرسیدم - ولی کسی راهنمایی نکرد
ولی دل رو زدم به دریا خریدمش با قیمت 175
جعبه و ظاهر خوبی داره
اولش که ایرفون رو باز کردم از جعبه یکم جا خوردم- فک میکردم شبیه عکسایی که ازش دیده بودم نیس- اخه فک میکردم میکروفون داره
نگو اونی که میکروفون داره J 22i بودش

ولی کم کم خوشم اومد ازش:n02:
تفکیک صدای خوبی داره- یعنی وقتی صدا رو زیاد میکنی جزییات محو نمیشه و صدا بهم نمیخوره
چند روز اول بیس معمولی داشت- ولی الان بیس ش جون دار شده- خیلی میزونه- اگه بیس هد هستی میتونی با اکولایزر بیس رو تنظیم کنی
سورسی که باهاش اهنگ گوش میدم motorola moto g هستش
سیم خیلی نرم قابل انعطافی داره که اصلا گره نمیخوره- من رنگ سفیدش رو گرفتم - خیلی شیکه
صدای خواننده توی اهنگ خیلی شفاف هستش و پس زیمنه ساکتی داره- خش خش نداره- صداهای فرکانس بالا تریبل رو هم عالی پخش میکنه
توی گوش هم راحت هستش مثلا بزاری تو گوشت بگیری بخوابی احساس درد نمیکنه گوشت بعد یه مدت- حداقل گوش من که اینجوریه
سه تا سری با اندازه های مختلف داره
کیفیت سوکتش هم خوبه- روکش طلا
در کل میتونم بگم از خریدش پشیمون نیستم- و فراتر از انتظاراتم ظاهر شد:n28:

Mostafa_audiophile
08-12-2015, 07:59
ريويو ها را داشتم ميخوندم عجب امتياز هاي عجيب و غريبي!
جوكر بنده خدا اينا رو ببينه خندش ميگيره....
Se 535 امتيازاش از ي فيليپس اينجا كمتره:n03:

Mostafa_audiophile
08-12-2015, 08:06
در هر صورت بهترين هدفون تو اون رنج قيمت موجود در بازار اين ها هستن
Mmx 41 ie
Dtx 72 ie

rave-87
08-12-2015, 11:38
ريويو ها را داشتم ميخوندم عجب امتياز هاي عجيب و غريبي!
جوكر بنده خدا اينا رو ببينه خندش ميگيره....
Se 535 امتيازاش از ي فيليپس اينجا كمتره:n03:
شما مثل اینکه درک خاصی از منطق نمره دهی ندارید. نمره دادن یک معیار مطلق نداره که. هرکسی یک استانداردی در ذهنش در نظر می گیره، و بعد در مقایسه با اون استاندارد به هدفونی نمره می ده. جوکر سال ها 1964ears رو معیار قرار داده بود، به اون 10 داده بود و بقیه رو نسبت به اون می سنجید.

در نهایت، فیلیپس اینجا نمره صداش از 535 بیشتره؟

Mostafa_audiophile
08-12-2015, 16:03
جوکرم فکر کنم ایرباد اپل مبنا قرار داده بود وبقیه رو با اون میسنجید
کلا این امتیاز دهی زمانی سقف هزینه مطرح میشه از اعتبار ساقطه
الان تو لیست جوکر دیده میشه ی هدفون مثلا 500 $ امتیازی بهتر و بالاتر از مدل 700 یا 800 $ داره
بازم فکر میکنم تا رنج 200 هزار تومن mmx 41 و dtx 72استانداردترین صدا رو دارن و اصلا قابل مقایسه با هدفون های فیلیپس نیستند

rave-87
08-12-2015, 18:56
جوکرم فکر کنم ایرباد اپل مبنا قرار داده بود وبقیه رو با اون میسنجید
کلا این امتیاز دهی زمانی سقف هزینه مطرح میشه از اعتبار ساقطه
الان تو لیست جوکر دیده میشه ی هدفون مثلا 500 $ امتیازی بهتر و بالاتر از مدل 700 یا 800 $ داره
بازم فکر میکنم تا رنج 200 هزار تومن mmx 41 و dtx 72استانداردترین صدا رو دارن و اصلا قابل مقایسه با هدفون های فیلیپس نیستند
ایرپاد اپل؟
هرکی یک معیار رو برای خودش قرار می ده و نسبت به اون می سنجه. جوکر از اول قصدش این بود که نمره هاش از 10 باشه، برای همین بهترین هدفونی که شنیده بود رو برابر 10 قرار داد.
الأن لیست جوکر رو دیدم، یادم اومد برای جوکر اون هدفون Unique Melody Miracle بود. بعد که هدفونهای بهتری دستش اومد، نمره این Unique Melody Miracle رو تبدیل به 9.8 کرد و اونیکی ها رو بالاتر قرار داد. الأن JH Audio JH13 Pro Freqphase نمرش 10 هست.
این یعنی اینکه نمره صدا، چیز مطلقی نیست. اینم توضیح خود جوکر در مورد نمره هاش:

the sound rating is an evaluation of the relative merits of the audio performance, scaled to the best earphone I have heard.

ایشون هم وقتی در این تاپیک ریویو نوشتن، و نمره دادن، نمره ها رو براساس چیزایی دادن که بهش گوش دادن، و نه چیزهایی که بهش گوش ندادن.

Mostafa_audiophile
09-12-2015, 13:53
حرف شما كاملا درسته دوسته عزيز
من با ليست و رنك هدفونا كاري ندارم
صحبتم اين بود ... البته صحبت جوكر... چون ايرباد اپل تقريبا در دسترس همه هست امتياز يا همون ارزش ايربادو ١.٥ در نظر گرفته و هدفون هاي ديگه رو نسبت بسته
حالا اگه تونستم لينكش ميزارم
تو ليست اصلي هدفون نبود پيداش ميكنم حتما....
راجب jh13 خيلي نظرات خوبي هست
حتي خود تايل هم تحسينش كرده
مشكل اينجاست كه نميشه اير فون كاستوم تهيه كرد اينجا هرچند داريم تلاش ميكنيم اين امكان فراهم كنيم اگه پزشك و بقيه مشكلات حل كنيم
Es5 وستون هم ميگن خوراك راكه....
تا حالا تميزترين ايرفوني كه شنيدم ٥٣٥ بوده واقعا ميد رنجش طلاست!
حتي بهتر از ٨٤٦!

88masuod
03-11-2016, 13:35
فعلا که se535 من سه ساله حبس شده داخل جعبه ش ، زنده باد piston3

ehsanrock
12-11-2016, 02:56
حرف شما كاملا درسته دوسته عزيز
من با ليست و رنك هدفونا كاري ندارم
صحبتم اين بود ... البته صحبت جوكر... چون ايرباد اپل تقريبا در دسترس همه هست امتياز يا همون ارزش ايربادو ١.٥ در نظر گرفته و هدفون هاي ديگه رو نسبت بسته
حالا اگه تونستم لينكش ميزارم
تو ليست اصلي هدفون نبود پيداش ميكنم حتما....
راجب jh13 خيلي نظرات خوبي هست
حتي خود تايل هم تحسينش كرده
مشكل اينجاست كه نميشه اير فون كاستوم تهيه كرد اينجا هرچند داريم تلاش ميكنيم اين امكان فراهم كنيم اگه پزشك و بقيه مشكلات حل كنيم
Es5 وستون هم ميگن خوراك راكه....
تا حالا تميزترين ايرفوني كه شنيدم ٥٣٥ بوده واقعا ميد رنجش طلاست!
حتي بهتر از ٨٤٦!

پست قدیمی هست ولی لازم دونستم جواب بدم
وستون که همین الان هم فقط یه جا تو ایران رسمی داره میفروشه و مدل های کاستوم مثل ES60 هم واسه سفارش هست
اگر منظور از تایل سایت innerfidelity هست که دسته بندی هایی که بررسی میکنن خیلی محدوده مثلا همین وستون ها اصلا سری های ES یا W یا UM Pro بررسی نکردن که رنک بدن با اینکه به نظرم از مدل های تو لیست وال اف فیم هم بهتره
شور در مید رنج اغراق زیادی داره من تقریبا همه مدل های شور داشتم ولی در مید و کلیت صدا و کیفیت صدا و محصول نهایی وستون خیلی برتر میدونم