ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارد های وسترن سری AV - GP

hitler1945
07-08-2013, 12:11
سلام دوستان میخواستم ببینم هارد های سری AV - GP وسترن چطور هارد هایی هستند ؟
عکسش رو نتونستم اپلود کنم . اگه اطلاعاتی دارید بگید
در ضمن بگم من این هارد رو نو خریدم ولی وقتی با HDD Rgenerator اسکنش کردم کلی بدسکتور ازش گرفت . طوری که تا 10 درصد حدود 500 تا بدسکتور پیدا کرد

ata.royalfalcon
07-08-2013, 19:12
سلام دوستان میخواستم ببینم هارد های سری AV - GP وسترن چطور هارد هایی هستند ؟
عکسش رو نتونستم اپلود کنم . اگه اطلاعاتی دارید بگید
در ضمن بگم من این هارد رو نو خریدم ولی وقتی با HDD Rgenerator اسکنش کردم کلی بدسکتور ازش گرفت . طوری که تا 10 درصد حدود 500 تا بدسکتور پیدا کرد

سلام .

اگر مطمئن هستید که هارد مشکل داره و همچنین اگر گارانتی داره ، قبل از هر کاری حتماً بفرستید گارانتی . این هاردها با توجه به ویژگیها و قابلیتهایی که دارند بیشتر مناسب برای PVR و DVR و set top boxes و DVD recorders و surveillance video recorders هست .

hitler1945
07-08-2013, 20:02
ببینید هارد صدا یا تق تق نداره . وقتی با نرم افزار HD Tune Pro خواستم بنچمارک بگیرم ارور میده و میگه test abroted
و گرنه مشخصات هارد رو سالم میزنه . چون هارد رو نو خریدم ممکنه این بد سکتورها از پارتیشن بندی باشه ؟
کلا امکانش هست هارد نو بد سکتور داشته باشه؟

ata.royalfalcon
07-08-2013, 21:42
ببینید هارد صدا یا تق تق نداره . وقتی با نرم افزار HD Tune Pro خواستم بنچمارک بگیرم ارور میده و میگه test abroted و گرنه مشخصات هارد رو سالم میزنه . چون هارد رو نو خریدم ممکنه این بد سکتورها از پارتیشن بندی باشه ؟ کلا امکانش هست هارد نو بد سکتور داشته باشه؟ قسمت Health برنامه HD Tune را بررسی کردید ؟ وضعیت Status ها چطور هست ؟

hitler1945
07-08-2013, 21:50
بله بررسی کردم اینم عکسش
وضعیتش چطوره؟ میشه بهش امیدوار بود؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
07-08-2013, 23:01
بله بررسی کردم اینم عکسش
وضعیتش چطوره؟ میشه بهش امیدوار بود؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در هر حال اگر گارانتی داره توصیه میکنم اول بفرستید گارانتی تا وقت شما گرفته نشه . در صورتیکه گارانتی نداره و یا اگر گارانتی قبول نکرد پیشنهاد میشه با استفاده از برنامه HDD regenerator یک bootable CD/DVD بسازید و با انتخاب گزینه scan and repair هارد را اسکن کنید . همچنین میتونید با استفاده از برنامه Data Lifeguard Diagnostic for DOS (تحت داس) با انتخاب گزینه EXTENDED TEST هارد را اسکن کنید شاید تعمیر شود .

hitler1945
07-08-2013, 23:11
اگه با برنامه HDD regenerator کل هارد رو اسکن و بدسکتورها رو ریکاور کنم دیگه هارد بدسکتور نمیگیره؟
منظورم اینه مشکلش کامل مرتفع میشه ؟ چون گارانتی هم به احتمال زیاد فقط هارد رو فرمت LLF میکنه منم جایی ندارم اطلاعات هاردم رو خالی کنم

ata.royalfalcon
08-08-2013, 09:13
اگه با برنامه HDD regenerator کل هارد رو اسکن و بدسکتورها رو ریکاور کنم دیگه هارد بدسکتور نمیگیره؟
منظورم اینه مشکلش کامل مرتفع میشه ؟ چون گارانتی هم به احتمال زیاد فقط هارد رو فرمت LLF میکنه منم جایی ندارم اطلاعات هاردم رو خالی کنم

هیچ تضمینی نیست که مشکل بطور کامل مرتفع بشه .

hitler1945
08-08-2013, 15:12
هارد رو اسکن کردم متاسفانه پر از بدسکتوره . میخام یه هارد دیگه بگیرم برای سیستمم . چه هاردی پیشنهاد میکنید ؟
استفاده های من معمولا اینترنت و گیم و ارشیو فیلم و اهنگ هست .

ata.royalfalcon
08-08-2013, 15:27
هارد رو اسکن کردم متاسفانه پر از بدسکتوره . میخام یه هارد دیگه بگیرم برای سیستمم . چه هاردی پیشنهاد میکنید ؟
استفاده های من معمولا اینترنت و گیم و ارشیو فیلم و اهنگ هست .

میتونید Seagate از سری Barracuda 7200.14 را بخرید . مثلاً برای یکترابایت مدل نامبر آن ST1000DM003 هست .

hitler1945
08-08-2013, 17:19
مدلی که معرفی کردید ساتا 3 هستش در صورتی که مادربورد من ساتا 2 ساپورت میکند .
دلیل خاصی داره برند سیگیت رو پیشنهاد کردید؟
لطفا هم مدل 500 و هم یه 1 ترا رو پیشنهاد بدید

ata.royalfalcon
08-08-2013, 17:35
مدلی که معرفی کردید ساتا 3 هستش در صورتی که مادربورد من ساتا 2 ساپورت میکند .
دلیل خاصی داره برند سیگیت رو پیشنهاد کردید؟
لطفا هم مدل 500 و هم یه 1 ترا رو پیشنهاد بدید

مشکلی نیست . هاردی که SATAIII باشه قابل نصب روی مادربرد SATAII خواهد بود .
برای یکترابایتی همانطوریکه قبلاً هم گفتم میتونید ST1000DM003 را بخرید . برای 500GB هم ST500DM002 پیشنهاد میشه . اگر در بازار نتونستید 500GB پیشنهادی را پیدا کنید میتونید از سری قدیمیتر 7200.12 که مدل نامبر آن ST3500413AS هست انتخاب کنید اما توصیه میکنم همان یکترابایت پیشنهادی را بخرید که سرعت و پرفورمنس بهتری دارد . سعی کنید با گارانتی معتبری خریداری کنید .

hitler1945
08-08-2013, 22:27
متاسفانه فروشگاهی که هارد رو ازش خریدم فقط حاضره این هارد رو با هارد توشیبا معاوضه کنه یا اینکه هارد رو به عنوان هارد دسته دوم برداره . چون من نمی تونم صبر کنم تا هارد از گارانتی برگرده و دیگه هم خاضر نیستم از برند وسترن هارد بخرم . هارد های توشیبا رو با گارانتی یه ساله هماهنگ و بیمه یه ساله ایران به همون قیمت بهم میده . حالا هارد های توشیبا کیفیت خوبی دارن؟ اونجور که من دیدم rpm 7200 و buffer 64 بودن

ata.royalfalcon
08-08-2013, 22:52
متاسفانه فروشگاهی که هارد رو ازش خریدم فقط حاضره این هارد رو با هارد توشیبا معاوضه کنه یا اینکه هارد رو به عنوان هارد دسته دوم برداره . چون من نمی تونم صبر کنم تا هارد از گارانتی برگرده و دیگه هم خاضر نیستم از برند وسترن هارد بخرم . هارد های توشیبا رو با گارانتی یه ساله هماهنگ و بیمه یه ساله ایران به همون قیمت بهم میده . حالا هارد های توشیبا کیفیت خوبی دارن؟ اونجور که من دیدم rpm 7200 و buffer 64 بودن

بعضی اوقات یک نفر در موقعیتی قرار میگیره که مجبوره شرایط تحمیلی طرف مقابل را قبول کنه ، توشیبا هم از برندهای معتبری هست و فکر نمیکنم مشکلی از بابت کیفیت داشته باشند . مشکلی که برای هارد وسترن شما اتفاق افتاد را نمیشه به تمام مدلهای وسترن تعمیم داد و تولیدات وسترن را به پایین بودن کیفیت متهم کرد . خرابی هارد دیسکها علتهای مختلفی میتونه داشته باشه ، کارکردن طولانی مدت در شرایط نامساعد مثل گرمای زیاد ، نوسانات ولتاژی ، پاور نامرغوب ، ضربه و خیلی موارد دیگر میتونه باعث خرابی هارد بشه .