ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رونالدو، ریبری و مسی 3 نامزد نهایی دریافت جایزه بهترین بازیکن سال اروپا

M E S S I
06-08-2013, 21:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طرفداری- یوفا 3 نامزد نهایی دریافت جایزه بهترین بازیکن سال 2013 اروپا را اعلام کرد؛ این جایزه به بازیکنی تعلق می گیرد که در طول فصل 13- 2012 بهترین عملکرد را داشته باشد.

3 نامزد نهایی، لئو مسی، فرانک ریبری و کریستیانو رونالدو هستند. آندرس اینیستا که این جایزه را فصل گذشته از آن خود کرده بود، امسال شانس تکرار آن را نخواهد داشت.

3 نامزد نهایی توسط هیئتی از روزنامه نگاران انتخاب شده اند و رأی نهایی خود را در 29 آگوست و در مراسم قرعه کشی فصل جدید لیگ قهرمانان در موناکو صادر خواهند کرد.

کریستیانو فصل گذشته با 12 گل آقای گل چمپیونزلیگ شد، مسی هم با 46 گل زده در لیگ اسپانیا آقای گل شد، در حالی که ریبری نقشی اساسی در هدایت بایرن مونیخ به سمت قهرمانی چمپیونزلیگ ایفا کرد.

نفراتی که لیست 10 بازیکن برتر سابل را تکمیل می کنند، عبارتند از: روبرت لواندوفسکی، آرین روبن، توماس مولر، گرث بیل، باستین شواین اشتایگر، زلاتان ایبراهیموویچ و رابین ون پرسی.

سال گذشته، اینیستا، کریستیانو و مسی فینالیست ها بودند. آندرا پیرلو چهارم شد و به دنبال او ژاوی، کاسیاس، دروگبا، چک، فالکائو و اوزیل قرار گرفتند.

4. (Robert Lewandowski (POL) – Borussia Dortmund (80 points
5. (Arjen Robben (NED) – FC Bayern München (55
6. (Thomas Müller (GER) – FC Bayern München (51
7. (Gareth Bale (WAL) – Tottenham Hotspur FC (48
8. (Bastian Schweinsteiger (GER) – FC Bayern München (34
9. (Zlatan Ibrahimović (SWE) – Paris Saint-Germain FC (27
10. (Robin van Persie (NED) – Manchester United FC (24

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] er+shortlist

D3vil_A
06-08-2013, 22:22
به نظرم رونالدو و مسی واقعا تو این لیست اضافه هستند.:n09:
به جای رونالدو قطعا باید روبن قرار میگرفت و بجای مسی هم یک بازیکن از دورتموند...حالا رویس یا لواندوسکی یا گوندوگان

MoJtaBa.R
06-08-2013, 22:25
به نظرم رونالدو و مسی واقعا تو این لیست اضافه هستند.:n09:
به جای رونالدو قطعا باید روبن قرار میگرفت و بجای مسی هم یک بازیکن از دورتموند...حالا رویس یا لواندوسکی یا گوندوگان

این جایزه به بازیکنی تعلق می گیرد که در طول فصل 13- 2012 بهترین عملکرد را داشته باشد.

موضوع برای طول فصله نه چنتا بازی چمپیونز لیگ ! حداقل برای مسی مصدومیتی که داشت و فشارهای رکوردهایی که پشت هم زد باعث شد اواخر لیگ نباشه !

D3vil_A
06-08-2013, 22:29
موضوع برای طول فصله نه چنتا بازی چمپیونز لیگ ! حداقل برای مسی مصدومیتی که داشت و فشارهای رکوردهایی که پشت هم زد باعث شد اواخر لیگ نباشه !
خوب سه گانه کردن هم فکر میکنید در طول فصل اتفاق نمیفته؟ و با دو سه تا بازی اتفاق میفته؟
مسی رکورد هایی که زد صرفا جنبه شخصی داشت نه جنبه تیمی + فکر نمیکنم کسی منکر عملکرد بالای تیم هایی مثل دورتموند ( در مرحله گروهی CL و لیگ و ....) باشه. اینکه میگید طول فصل باید منجر به یک نتیجه ای بشه که متاسفانه هیچ کدوم نسبت به سایر رقبا نتیجه و کیفیت لازم رو ندارن.مصدومیت هم که عرض کردید عضوی از فوتبال است.اگر هم میخواید به قهرمانی بارسلونا در لالیگا اشاره کنید باید بگم فکر نمیکنم در مقابل نتایج منفی که گرفتن زیاد به چشم بیاد.

Alireza.M67
06-08-2013, 23:30
خیـــــــــــــــــــــــ ـــــلی نا عادلانست !!!
آخه رونالدو و مسی این وسط چی می خوان ؟
از دورتمند بازیکن نیست !!!
بایرن همه رو چپ و راست کرد، فقط یه بازیکن !!!؟
بنده از فوتبال آلمان بدم میاد ولی دیگه منطق رو نمیشه زیر پا گذاشت، این سه تا باید از دو تیم آلمانی باشن ...

4umbaz
06-08-2013, 23:50
دوباره شروع شد حرفای تکراری که مسی و رونالدو حقشون نبودهو نبش قبر کردن فصل قبل که چیکار کردن...
من به هیچی کار ندارم ولی این دو اعجوبه هستن!! و بنظرم چون خبرنگاران انتخاب میکنن بنظرم ریبری رو انتخاب میکنن!

MoJtaBa.R
06-08-2013, 23:55
خوب سه گانه کردن هم فکر میکنید در طول فصل اتفاق نمیفته؟ و با دو سه تا بازی اتفاق میفته؟
مسی رکورد هایی که زد صرفا جنبه شخصی داشت نه جنبه تیمی + فکر نمیکنم کسی منکر عملکرد بالای تیم هایی مثل دورتموند ( در مرحله گروهی CL و لیگ و ....) باشه. اینکه میگید طول فصل باید منجر به یک نتیجه ای بشه که متاسفانه هیچ کدوم نسبت به سایر رقبا نتیجه و کیفیت لازم رو ندارن.مصدومیت هم که عرض کردید عضوی از فوتبال است.اگر هم میخواید به قهرمانی بارسلونا در لالیگا اشاره کنید باید بگم فکر نمیکنم در مقابل نتایج منفی که گرفتن زیاد به چشم بیاد.

حرف شما متین : ولی عملکرد بازیکن مطرحه نه تیم ! شاید هم یه روز فرا برسه توپ طلا بسازن واسه تیم موفق فصل ! الان موضوعیت فردیه انگار ! ربطی به بارسا و قهرمانیش نداره : کریس و مسی فصل قبل رو پررنگ تر عمل کردند

اون عرض کردید هم ... عادت شده با تمسخر حرف زدن اینجا

D3vil_A
07-08-2013, 00:05
حرف شما متین : ولی عملکرد بازیکن مطرحه نه تیم ! شاید هم یه روز فرا برسه توپ طلا بسازن واسه تیم موفق فصل ! الان موضوعیت فردیه انگار ! ربطی به بارسا و قهرمانیش نداره : کریس و مسی فصل قبل رو پررنگ تر عمل کردند

اون عرض کردید هم ... عادت شده با تمسخر حرف زدن اینجا
خوب نمایش و عملکرد خوب یک بازیکن زمانی با ارزشه که منجر به نتیجه تیمی بشه ! وگرنه اگر تا صبح رکورد بشکونه مطمئنا در آینده یکی اونرو خواهد شکوند ولی هیچ وقت افتخارات یک تیم رو نمیشه از اون جدا کرد.
به قول خودتون مسی نصف فصل رو هم مصدوم بود و با اما و اگر بازی میکرد ، یک نکته دیگر روی هم که باید در نظر بگیریم اینه که مسی و رونالدو ثابت شده هستند ، باید دید کدوم بازیکن ها فراتر از انتظار و توانایی های خودشون ظاهر شدن و بیشترین تاثیر گذاری رو داشتن ، فکر میکنم اینطوری بهتر باشه.

بردیا
07-08-2013, 11:06
جایزه یوفا رو چون خبرنگارای حرفه ای فقط توش حق رای دارن به نظرم به ریبری میرسه
ولی توپ طلای یوفا رو به خاطر اینکه بازیکنان و مربیان کوچکترین تیم های دنیا هم حق رای دارن و ماشالله همشون هم ذوب در مسی هستن میرسه به اون احتمالا

+ali
07-08-2013, 11:46
مسی با این همه گل زده در یک فصل با 8 گل زده در لیگ قهرمانان با توجه به مصدومیتش در چند بازی آخر
با توجه به اینکه یک تنه بارسا رو میچرخونه و در غیابش بارسا کارش مشکل میشه
با توجه به اینکه تیمش رو 100 امتیازی کرد بهترینه
به نظر من مسی چند کلاس بالاتر از بقیه بازیکنا هستش
اگه جایزه فردیه که هر کسی میدونه و میتونه بفهمه که مسی و رونالدو از هر نظر بالاتر از امثال ریبری و روبن و یا لواندوفسکی هستن
اگر هم جایزه تیمی هستش بگین تکلیفمون روشن بشه

فکر کنم ابتدای فصل پیش رو هم مد نظر باشه که در اون صورت بعید میدونم دیگه کسی بتونه از پس مسی بربیاد

Reza31001
07-08-2013, 13:11
مسی با این همه گل زده در یک فصل با 8 گل زده در لیگ قهرمانان با توجه به مصدومیتش در چند بازی آخر
با توجه به اینکه یک تنه بارسا رو میچرخونه و در غیابش بارسا کارش مشکل میشه
با توجه به اینکه تیمش رو 100 امتیازی کرد بهترینه
به نظر من مسی چند کلاس بالاتر از بقیه بازیکنا هستش
اگه جایزه فردیه که هر کسی میدونه و میتونه بفهمه که مسی و رونالدو از هر نظر بالاتر از امثال ریبری و روبن و یا لواندوفسکی هستن
اگر هم جایزه تیمی هستش بگین تکلیفمون روشن بشه

فکر کنم ابتدای فصل پیش رو هم مد نظر باشه که در اون صورت بعید میدونم دیگه کسی بتونه از پس مسی بربیاد
جالبه همیشه مصدومیت یه نقطه ضعف محسوب میشه برای این جوایز، ولی وقتی مسی مطرح باشه میشه نقطه قوت!
کاری به فردی و تیمی بودن جایزه ندارم ولی اگه قرار باشه طبق قسمت بولد شده فکر کنیم که دیگه چه نیازی به رای گیری هست؟

بعدشم تا بوده تیکی تاکا بارسا مطرح و بازی تیمی اونا ورد زبونا بوده حالا بارسا اومده رو پاشنه مسی میچرخه؟:n13:
اتفاقا بیشتر میگن (گرچه شخصا قبول ندارم) این بارسا هست که مسی رو بالا برده ولی موقع جایزه دادن که میشه برعکسش رو میشنویم!

+ali
07-08-2013, 13:27
بعدشم تا بوده تیکی تاکا بارسا مطرح و بازی تیمی اونا ورد زبونا بوده حالا بارسا اومده رو پاشنه مسی میچرخه؟:n13:
اتفاقا بیشتر میگن (گرچه شخصا قبول ندارم) این بارسا هست که مسی رو بالا برده ولی موقع جایزه دادن که میشه برعکسش رو میشنویم!
من اهل تعصبی حرف زدن نیستم هر چیزی که توی واقعیت میبینم میگم
فصل گذشته هم کاملا مشخص دیدیم که بارسا در غیاب مسی چقدر افت میکنه

از نظر منم فعلا نیازی به رای گیری نیست چون از نظر فردی مسی و رونالدو با اختلاف یکی دو سال نوری بالاتر از بقیه هستن
بایرن و دورتموند فصل پیش خیلی خوب بودن اینم جزو واقعیتهایی هست که با چشم دیدیم و نمیشه انکارش کرد اما این دو تیم بیشتر بر اساس کارهای تیمی موفق شدن
به نظر من اصلا نمیشه یکی از بازیکنای این دو تیم رو در حد یک فوق ستاره پذیرفت که حدود 60 درصد کار تیمش رو به دوش میکشه در حالی که مسی و رونالدو بالای 70 درصد تیمشون رو کمک میکنن

MMM52
07-08-2013, 13:43
بعنوان ی بارسایی معتقدم حق مسی امسال نیست که بهترین بازیکن بشه گرچه خیلی خوشحال میشم بشه..

ریبری کاملا مستحقه بدلیل بردن 3 گانه و زحماتی که کشیده البته روبن رو شایسته تر میدونستم...

nw_nk
07-08-2013, 13:56
یادم نبود، این جایزه رو خبرنگارای پرت* میدن که درست یا غلط فقط جام براشون مهمه. البته جز روزنامه نگار مارکا که اگه حق رای داشته باشه به رونالدو رای میده، حتی اسپانیایی قهرمان و بهترین بازیکن یورو داشته باشیم

جالبه ریبری بهترین بازیکن بایرن و آلمان هم نشده

Footballer of the Year in Germany 2013
Bastian Schweinsteiger
Bayern Munich

* دو سال پیش اونایی که چشم دیدن مسی رو نداشتن میگفتن و اعتقاد داشتن این دسته باید از توپ طلا حذف بشن فوتبالی ها بمونن

Ezel
07-08-2013, 13:57
سلام /

من فکر میکنم بردن سه گانه تاثیری نداشته باشه در نتیجه ی نهایی ؛ کما اینکه اسنایدر هم با اینتر 3 گانه برده بود و حتی به فینال جام جهانی هم رسیده بود و اگر استاد روبن ترک عادت کرده بود !!! چه بسا قهرمان جهان هم میشد :دی

به هرحال من فکر میکنم باز هم مسی برنده ی این توپ طلا خواهد بود ، و البته به نظرم شایسته ی کسبش هم هست .

به نظرم این شیوه ی فعلی توپ طلا بهتر باشه ، چون بیشتر عملکرد فردی بازیکنها موثره نه عملکرد تیمی اونها .

M E S S I
07-08-2013, 15:23
Lionel Messi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Franck Ribéry ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Cristiano Ronaldo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

+++++++++++++

farshidmm
07-08-2013, 16:13
ریبری
از اون دو بازیکن بیشتر افتخار کسب کرده در فصل اخیر و بهترین بازیکن تیمش هم بوده

City 17
07-08-2013, 16:14
بهتر بود رتبه های 4اُم تا 10اُم هم در پست اول قرار می گرفت:

4. (Robert Lewandowski (POL) – Borussia Dortmund (80 points
5. (Arjen Robben (NED) – FC Bayern München (55
6. (Thomas Müller (GER) – FC Bayern München (51
7. (Gareth Bale (WAL) – Tottenham Hotspur FC (48
8. (Bastian Schweinsteiger (GER) – FC Bayern München (34
9. (Zlatan Ibrahimović (SWE) – Paris Saint-Germain FC (27
10. (Robin van Persie (NED) – Manchester United FC (24

گرچه این جایزه از سمت یوفا هست، جا داره یادی کنیم از تیم فصل(11 نفر) انتخابی فیفا در سال گذشته تا ببینیم به طور کلی توی جوایز انفرادی معمولا چه انتظاری باید داشته باشیم:n06:

مسی و رونالدو در چند سال اخیر آمار گلزنی فوق العاده ای داشتند و رکوردهایی رو جا به جا کردند، اما وقتی از این هایپ ستاره ها بیرون بیایم در سالی که گذشت یک چیز رو می بینیم، تیمی که یک سه گانه تاریخی رو کسب کرد، رکورد امتیازات تاریخ لیگ، بهترین خط دفاع و بهترین خط حمله رو جا به جا کرد، در بازی های لیگ قهرمانان یک استاندارد جدید رو ارائه کرد، دابل کردن تیم های مقابل در دورهای حذفی یک چهارم و نیمه نهایی (موردی که در حافظه فوتبالیم سراغ ندارم) و حتی بدون دریافت یک گل!

حالا ممکنه عده ای معتقد باشند سهم هر بازیکن در این موفقیت تیمی پایین بوده، اما در حقیقت و در عمل درست عکس اونه؛ نگاه کردن به صرف گل های به ثمر رسیده نگاه سطحی هست، جایزه بهترین گلزن سال نیست، میزان موفقیت هر بازیکن در پست خودش تعریف میشه، تعداد زیادی از بازیکنان این تیم (ریبری، شواین اشتایگر، مولر، روبن، لام، نوئر، دانته...) فوق العاده ظاهر شدند و شایسته کسب عناوین انفرادی هستند، به نظر من از نظر ثبات در عملکرد در طول فصل و به خصوص از نظر عملکرد در بازی های بزرگ و سرنوشت ساز، گزینه های دیگه یعنی مسی و رونالدو در این فصل کاملا در زیر سایه عملکرد این بازیکنان(و چهره هایی از دورتموند) قرار گرفتند و بر خلاف فصول اخیر هیچ کدوم شایسته کسب این عنوان نیستند.

مواردی مثل مصدومیت حتی اگه تنها دلیل باشند(که در اینجا نیستند) خود به خود مانع و دلیلی کاملا فوتبالی برای سپری نکردن "بهترین" فصل در مقایسه با سایرین به شمار میان.

با همه این صحبت ها و فارغ از اینکه کدوم بازیکن صاحب این جوایز انفرادی میشه، همون صحبت همیشگی مطرح هست که این جوایز بیشتر جنبه عوام پسندانه و غیر فنی دارند و در قیاس با ذات فوتبال یعنی تیم و عناوین تیمی که فنی به دست میان ارزش چندانی ندارند.

nw_nk
07-08-2013, 18:30
آمار رقابت های یوفا

Lionel Messi

60727

Franck Ribéry

60728

Cristiano Ronaldo

60729

Reza31001
07-08-2013, 20:36
حالا فارغ از بحث های جام و ... که پارسال هم داشت تاپیک رو به خاک خون میکشید:n02: 10 نفری که اومدن جزو بهترین ها حقیقتا شایسته بودن و حالا اینکه کدوم فرد بهترین بهترینها میشه شاید کمی سلیقه ای باشه بین رای دهندگان

این حرف دوستمون که مسی و رونالدو حقیقتا تو لول خاصی بازی میکنند که بقیه به پاشون نمیرسند درسته اما به نظر من گاهی پیش میاد که در طول یک فصل یه بازیکن اونقدر میدرخشه که بتونه بیاد با این دو رقابت شونه به شونه ای داشته باشه
در ضمن هیچ وقت نباید فراموش کنیم که تو چشم بودن این دو و آمار گلزنی بالا خودش باعث میشه تفاوت خاصی برای این دو تا به وجود بیاد
به عنوان مثل پیرلو 2011-2012 و یا گرت بیل 2012-2013 حقیقتا کم نظیر بودن ولی اینکه در پستی مشابه رونالدو و مسی نیستن و در نتیجه اون آمار خارق العاده گلزنی ازشون بیرون نمیاد یکم کم لطفی میشه در حق اونها

من بیشتر دنبال اینم که اون تیم رویایی رو باز میخوان چه طور انتخاب کنن
بایرن+دورتموند +رونالدو و مسی :n09:

پ ن: نمیدونم بحث پیشرفت در نظر گرفته میشه یا نه
رونالدو و مسی مثل همیشه عالی بودن مثل همیشه
ولی بایرنیها و دورتموندیها اتفاق جدیدی رو رقم زدن (حداقل طی چند سال اخیر)

+ali
08-08-2013, 00:54
حالا ممکنه عده ای معتقد باشند سهم هر بازیکن در این موفقیت تیمی پایین بوده، اما در حقیقت و در عمل درست عکس اونه؛ نگاه کردن به صرف گل های به ثمر رسیده نگاه سطحی هست، جایزه بهترین گلزن سال نیست، میزان موفقیت هر بازیکن در پست خودش تعریف میشه، تعداد زیادی از بازیکنان این تیم (ریبری، شواین اشتایگر، مولر، روبن، لام، نوئر، دانته...) فوق العاده ظاهر شدند و شایسته کسب عناوین انفرادی هستند، به نظر من از نظر ثبات در عملکرد در طول فصل و به خصوص از نظر عملکرد در بازی های بزرگ و سرنوشت ساز، گزینه های دیگه یعنی مسی و رونالدو در این فصل کاملا در زیر سایه عملکرد این بازیکنان(و چهره هایی از دورتموند) قرار گرفتند و بر خلاف فصول اخیر هیچ کدوم شایسته کسب این عنوان نیستند.
شما لطفا یکی از این بازیکنا رو که خیلی بیشتر از سایر بازیکنا توی قهرمانیهای بایرن تاثیر داشته رو بگو
کدومشون تونسته توی تیمی که خیلی خوب بازی کرده و همه جامها رو درو کرده خودش رو به شکل کاملا مشخصی از سایر بازیکنا جدا کرده باشه
اینجوری که شما میگی فکر کنم معنیش اینه که هر 11 بازیکن بایرن رو باید اول کنن

یه مثال بزنم یونان قهرمان جام ملتها شد حالا یه اتفاقی میفتاد همین تیم قهرمان جام جهانی هم میشد شما اصلا میتونستی تصورش رو بکنی که یه بازیکن از یونان توپ طلا رو ببره
هر چند با اینکه قهرمان اروپا شد یه بازیکنشم اون سال توی 20 بازیکن اول اروپا هم نبود
همه چیزو که نمیشه بر اساس جام تعریف کرد

بردیا
08-08-2013, 11:34
یادم نبود، این جایزه رو خبرنگارای پرت* میدن که درست یا غلط فقط جام براشون مهمه. البته جز روزنامه نگار مارکا که اگه حق رای داشته باشه به رونالدو رای میده، حتی اسپانیایی قهرمان و بهترین بازیکن یورو داشته باشیم

جالبه ریبری بهترین بازیکن بایرن و آلمان هم نشده

Footballer of the Year in Germany 2013
Bastian Schweinsteiger
Bayern Munich

* دو سال پیش اونایی که چشم دیدن مسی رو نداشتن میگفتن و اعتقاد داشتن این دسته باید از توپ طلا حذف بشن فوتبالی ها بمونن

شما که انقدر به گذاشتن آمار و ارقام علاقه داری و هی آمار میزاری که مسی 5برابر ریبری گل زده یا اقدام به گل زدنش 10 برابر ریبری بوده و بیشتر بازی کرده پس سزاوار جایزه یوفا هستش،ولی پارسال که اینیستا با آماری تا حدی ضعیف تر برنده جایزه یوفا شد هیچ حرفی یادم نمیاد در مخالفت باهاش زده باشی و ناراحت شده باشی.
صرفا برای شما مث اینکه بازیکن بارسا اول بشه ملاکه نه؟حالا هرکی میخواد باشه

پارسال اینیستا با 42 بازی،5 گل و 11 پاس گل،87 ضربه به دروازه،30 بازی برده،10 بازی مساوی و 2 باخت به عنوان بهترین بازیکن سال یوفا انتخاب شد به خاطر دستاوردایی که تو طول فصل بهش رسیده بود((تازه با بارسا نه لالیگا رو بردن نه چمپیونزلیگ رو))،بالاتر از مسی و رونالدویی که امارای فردیشون مثل همین امسال فراتر از بقیه بودش ولی خب طرفدارای بارسا خوشحال و راضی،بارسایی باشه هرکی میخواد باشه
نه؟

سلام /

من فکر میکنم بردن سه گانه تاثیری نداشته باشه در نتیجه ی نهایی ؛ کما اینکه اسنایدر هم با اینتر 3 گانه برده بود و حتی به فینال جام جهانی هم رسیده بود و اگر استاد روبن ترک عادت کرده بود !!! چه بسا قهرمان جهان هم میشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به هرحال من فکر میکنم باز هم مسی برنده ی این توپ طلا خواهد بود ، و البته به نظرم شایسته ی کسبش هم هست .

به نظرم این شیوه ی فعلی توپ طلا بهتر باشه ، چون بیشتر عملکرد فردی بازیکنها موثره نه عملکرد تیمی اونها .

اون موقع اصلا جایزه یوفا در کار نبوده که اسنایدر بخواد کاندیداش بشه و ببره
جایزه یوفا به این شکل از فصل 2010-2011 راه افتاده.

اونی که شما میگی بتوپ طلای فیفا بود هرچند توی همون توپ طلای جنجالی که اسنایدر توی 3 نفر short list هم قرار نگرفت،بر اساس رای خبرنگارها نفر اول بودش ولی خب افراد ذوب در مسی و بارسا که حق رای دارن زیاد هستن به خصوص تو کشورای غیر صاحب فوتبال

نادر1368
08-08-2013, 20:17
مسي چرا!؟البته من هر سه بازيكن رو دوست دارم!منتهي حق فرانكِ، بهتره احساسات خودرا كنترل كنيم:n02:

City 17
08-08-2013, 23:28
شما لطفا یکی از این بازیکنا رو که خیلی بیشتر از سایر بازیکنا توی قهرمانیهای بایرن تاثیر داشته رو بگو
کدومشون تونسته توی تیمی که خیلی خوب بازی کرده و همه جامها رو درو کرده خودش رو به شکل کاملا مشخصی از سایر بازیکنا جدا کرده باشه
اینجوری که شما میگی فکر کنم معنیش اینه که هر 11 بازیکن بایرن رو باید اول کنن

یه مثال بزنم یونان قهرمان جام ملتها شد حالا یه اتفاقی میفتاد همین تیم قهرمان جام جهانی هم میشد شما اصلا میتونستی تصورش رو بکنی که یه بازیکن از یونان توپ طلا رو ببره
هر چند با اینکه قهرمان اروپا شد یه بازیکنشم اون سال توی 20 بازیکن اول اروپا هم نبود

این دقیقا بر می گرده به غیر فنی بودن انتخاب نفر برتر، یعنی بر خلاف انتخاب تیم برتر، برای انتخاب نفرات معیارهای مشخصی وجود نداره، یک سال ترجمه میشه به بهترین گلزن، یک سال نمیشه، یک سال عملکرد توی بازی های بزرگ اهمیت داره(اینیستا در یورو)، یک سال نداره(اسنایدر)...

اگه بخوایم کاملا فنی نگاه کنیم، بهترین معیار چیه؟ فوتبال در گلزنی خلاصه میشه؟ دفاع اهمیت کمتری داره؟ آیا با قالب فعلی امکان انتخاب شدن دروازبانان، مدافعین، هافبک های وسط (به طور خلاصه بازیکنانی که به طور مستقیم در دسته بازیکنان تهاجمی جا نمی گیرن) وجود داره؟

آیا کسی می تونه اثبات کنه که تاثیری که برای مثال شواینی در موفقیت بایرن داشته که ترکیبی از دفاع، حمله و بالانس تیمی بوده کمتر از تاثیر مسی که صرفا کانون حملات بارساست بوده؟
یووه و بارسا به عنوان دو تا از قوی ترین هافبک های اروپا مقهور قدرت هافبک های بایرن و در راس اونها شواینی شدند و نتونستن بازی همیشگیشون رو به اجرا بگذارند، کسی می تونه اثبات کنه که اهمیت این کار کمتر از صرف گلزنی هست؟

شما معتقدی که مسی در فصل گذشته تقریبا معادل با 70% بارسلونا بود(خیلی از دوستان هم با جملات شبیه به این موافق هستند) و میزان وابستگی بارسا به مسی بیشتر از وابستگی مثلا بایرن به شواینی هست و از اون بهترین بودن مسی رو نتیجه گیری می کنی، اما چرا با این دید نگاه نکنیم که نتیجه این وابستگی بیش از حد به مسی، عدم توفیق در سه جبهه بوده(CL، حذفی و سوپرکاپ)، یعنی در بازی هایی که مسی ناموفق بوده (مهار شده، افت داشته یا آمادگی کامل نداشته) تیم هم ناموفق بوده یعنی به همون میزان که مسی مسئول موفقیت بارسا در یک جبهه بوده به همون نسبت هم مسئول ناکامی بارسا در سه جبهه دیگه هست و این خودش دلیلی هست برای سپری نکردن بهترین فصل (بر خلاف عملکرد مسی در سال 2011 یا بر خلاف عملکرد شواینی در سالی که گذشت)

البته در مثل مناقشه نیست اما با مقایسه نتیجه مجموع 0-4 و 0-7 مقتدرانه بایرن مقابل یوونتوس و بارسا با نتایج 0-1 متوالی یونان(در عین خوش اقبالی این تیم) فکر می کنم شرایط تناظر از اساس فراهم نیست.
نکته ای که باید مد نظر داشته باشین اینه که میشه یک تورنومنت با مدت محدود یا چند بازی رو رو "بدون حضور ستاره/ها" و با تاکتیک های بسته، دوندگی بی امان و کمی "اقبال" با موفقیت سپری کرد، اما با اون تیم چه از نظر بدنی و چه نظر تاکتیکی "بدون حضور ستاره/ها" نمیشه در طول یک سال به طور دائم، در چندین جبهه و با نتایج سنگین به پیروزی رسید:n06:

m.prodigy
09-08-2013, 00:04
شما معتقدی که مسی در فصل گذشته تقریبا معادل با 70% بارسلونا بود(خیلی از دوستان هم با جملات شبیه به این موافق هستند) و میزان وابستگی بارسا به مسی بیشتر از وابستگی مثلا بایرن به شواینی هست و از اون بهترین بودن مسی رو نتیجه گیری می کنی، اما چرا با این دید نگاه نکنیم که نتیجه این وابستگی بیش از حد به مسی، عدم توفیق در سه جبهه بوده(CL، حذفی و سوپرکاپ)، یعنی در بازی هایی که مسی ناموفق بوده (مهار شده، افت داشته یا آمادگی کامل نداشته) تیم هم ناموفق بوده یعنی به همون میزان که مسی مسئول موفقیت بارسا در یک جبهه بوده به همون نسبت هم مسئول ناکامی بارسا در سه جبهه دیگه هست

من به عنوان یه بارسای میگم حرف شما منطقی است.

اما باید قبول کنیم که از لحاظ تئوری چنین نظریه ای قابل قبوله ولی در عمل(در این شرایط منظورمه) خیر.
بارسا در لحظاتی ضرر کرد که مسی کلا نبود!!( نه اینکه مهار شده باشه)..مقوله مصدومیت و غیبت با مهار شدن بازیکن بسیار فرق میکنه.
کسی که بیش از 50 % گل های تیمش رو به ثمر میرسونه یعنی اینکه مسول بودن تیم در این موفقیته هر چند کوچک باشه.(بردن تیم های لیگ و رسیدن با 100 امتیاز یا حتی رسیدن به نیمه نهایی!!) و من معتقدم اگر به خاطر مسی نبود به همین هم نمیرسیدیم!!

سهم مسی رو با دیگر مهاجم های بارسا هم مقایسه کنید بد نیست.
یعنی یا همون اول با میلان یا بعدش با PSG حذف میشدیم.و دیدیم که وقتی در بازی با پاریسن ژرمن در نیمه دوم به بازی اومد چه تاثیر داشت و باعث صعود شد.و دیدیم که زمانی که با مصدومیت دست و پنجه نرم میکرد در بازی ها گل میزد(رکورد گل در تمام بازی های لیگ).و حتی دیدیم که چندین بازی در اواخر نیمه دوم به بازی اومد و با گل زنی باعث برد تیم شد!!دیدیم که وقتی با بایرن مسی در زمین فقط قدم میزد و حتی نگاه به گردش توپ هم نمیکردچه تاثیری در روحیه و تاکتیک تیم داشت.و بازی دوم هم که نبود.
البته نمیگم که اگه تو اوج بود نمی باختیم

و معتقدم که مهجامی که به اندازه هافبک های تیم پاس گل داده رو نباید مسول شکست ها دونست(همون 70% که شما عرض کردید)

nw_nk
09-08-2013, 11:28
این دقیقا بر می گرده به غیر فنی بودن انتخاب نفر برتر، یعنی بر خلاف انتخاب تیم برتر، برای انتخاب نفرات معیارهای مشخصی وجود نداره، یک سال ترجمه میشه به بهترین گلزن، یک سال نمیشه، یک سال عملکرد توی بازی های بزرگ اهمیت داره(اینیستا در یورو)، یک سال نداره(اسنایدر)...

معراج جان جوایزی که گفتی فرق داره

2010 خبرنگارا به اسنایدر رای دادن (یک سوم توپ طلا)

بهترین بازیکن چمپیونز لیگ: میلیتو
بهترین بازیکن سال یوفا: میلیتو
بهترین بازیکن سری آ: میلیتو

2012 هم به اینیستا (بهترین بازیکن اروپا)
که
یورو
کوپا دل ری
سوپر کاپ اسپانیا
سوپر کاپ اروپا
جام جهانی باشگاه ها
رو برد
و
بهترین بازیکن یورو
بهترین بازیکن چمپیونز لیگ
بهترین هافبک تهاجمی لالیگا
بهترین بازیساز IFFHS
شد

سلیقشون هر چی هست همونه

اگه ریبری کمتر رای بیاره صرفا بخاطر تیمی بودن بایرن و نقش کمتر ستاره هاشه
به هر حال نمیشه همه چی رو با هم داشت، وقتی هواداران بایرن به تیم بودن و متکی نبودن می نازیدن باید فکر اینو می کردن یعنی شانس جوایز فردی بخصوص برای یک نفر کمتره

در مورد متکی بودن به مسی میشه ضعف (یا قوت) بارسا، چه ربطی به مسی داره؟ خداییش اینو نشنیده بودم
بزنن تو سر مارادونا که چرا ناپولی متکی به تو بوده و باختهاش تقصیر توئه که مهار شدی یا نبودی، جای دیدن جنبه مثبتش و موفقیتاش

به نظر من عملکرد فردی هیچ کس به مسی نمی رسه ولی خوب سابقه نشون میده معیار این جایزه برخلاف چیزی که در تعریفش هم گفته شده میتونه فردی نباشه

pcforlife
09-08-2013, 18:35
بهترین بازیکن چمپیونز لیگ: میلیتو
بهترین بازیکن سال یوفا: میلیتو
بهترین بازیکن سری آ: میلیتو
و البته سینا جان چقدر هم در توپ طلا میلیتو رو تحویل گرفتن!! ایضا همین اسنایدر بهترین هافبک اروپا در اون سال بود و یادمه اگه اشتباه نکنم بهترین های هر خط اون سال متعلق به اینتر بود، جریانات جام جهانی هم به کنار. زحمت اسنایدر و سه گانه اینتر هم too/
در کل به نظر من تیمی قهرمان معتبرترین تورنومنت اروپایی یا جام جهانی، بشه، چندین ستاره برای اون تیم تو خطوط مختلف زحمت بکشن و سنگینی فشار تیم به دوش اونا باشه، بعد دو نفر تحت هر شرایطی، علاوه بر اینکه کرسی اختصاصی خودشون رو داشته باشند (به واسطه عملکردشون در چند فصل اخیر [نه همون فصل]) بیان و جوایز رو هم از آن خودشون کنن، خیلی مسخرس. این موضوع رو با دید شخصی نمیگم، که اگه با دید سلیقه ای باشه، مسی و رونالدو رو از ریبری بیشتر دوست دارم؛
این صحبت تفکیک جوایز فردی از جوایز تیمی زمانی معنی داره که ستاره های هر تیم از تمامی ابعاد فنی بیان با هم مقایسه بشن، آیا این انجام میشه؟ مضاف بر این فوتبال به ذات ورزش تیمی هست، فرد زیرمجموعه ای از تیم هست... با توجه به این مطلب از 2009 به قبل نگاه کنیم، بازیکنانی که بهترین بازیکن سال جهان شده اند، یک Hero واقعی برای تیمشون بودن که با تیمشون به عنوان قهرمانی رسیدند.. اما الان جوری شد، به دلیل حضور مسی و رونالدو در لالیگا، لالیگا به نوعی شد معیار!! و اونو قرار میدن در کنار تورنومنتی مثل لیگ قهرمانان یا جام جهانی||
.
.
چون صحبت در انتخاب بهترین بازیکن سال اروپاست، و با انتخاب اینیستا در فصل قبل، من فکر میکنم ریبری به عنوانی که حقش هست برسه... ولی بالای 90 درصد مطمئنم بهترین بازیکنان سال جهان میرسه به یکی از همون دو نفره مگر اینکه اتفاق خلق الساعه ای بیفته./

nw_nk
09-08-2013, 19:29
حسین جان یک سوال خیلی مختصر
اگه شواینشتایگر جای ریبری در سه نفر همراه مسی و رونالدو بود بازم به نظرت حق ریبری بود به این عنوان برسه؟
می خوام بدونم واقعا فردی حقشه یا چون جزئی از بایرن هست باید بهش برسه

در مورد توپ طلا فراموش نکنید پای رقابت های خارج از یوفا هم به وسط میاد که مسی در آرژانتین فوق العاده بوده

pcforlife
09-08-2013, 22:21
می خوام بدونم واقعا فردی حقشه یا چون جزئی از بایرن هست باید بهش برسه

سینا جان
اگه با جواب من به این سوال، میخوای به این جمله برسی، از نظر من جایزه شخصی، رابطه مستقیمی داره با عملکرد تیم اون بازیکن. تو پست قبلیم هم بهش اشاره کردم... من منکر قابلیت های فردی رونالدو و مسی نیستم... ولی قابلیت های فردی تا زمانی که تیم رو به هدفش نرسونه، واقعا چه سودی داره؟ بالاخره باید فرقی بین ریبری ای که دستش به سه جام خورده با رونالدو ای که فصلی بدون جام رو گذرونده باشه یا نه؟.
.
به صورت ساده و مختصر در جواب به سوالت، من ریبری رو انتخاب میکنم، هر چند با حضور شواینشتایگر انتخاب به مراتب سخت میشد و قضیه یه نمونه سلیقه ای میشه، همونطور که همیشه انتخاب بین رونالدو و مسی سخت بوده./

nw_nk
10-08-2013, 03:10
اینجا دو مسئله است
1- هدف رو قهرمانی گرفتی و بس
2- بقیه تیم چی
بازیکن حتی بهتر از همه کار کرده باشه ولی بخاطر ضعف تیم و هم بازی های ناآماده نتیجه نگرفته باشه مستحق هیچی نیست؟
اونم دقیقا جوایز فردی نه بهترین بازیکن تیم قهرمان

مثالی رو که سروش در مقایسه زیدان و اینیستا زد اینجا میارم
در یک دیدار، بازیکنی هت تریک کرده و بهتر از سایرین بوده اما تیمش باخته
حقش نیست بهترین بازیکن زمین انتخاب بشه؟!

من منکر قابلیت های فردی رونالدو و مسی نیستم... ولی قابلیت های فردی تا زمانی که تیم رو به هدفش نرسونه، واقعا چه سودی داره؟ بالاخره باید فرقی بین ریبری ای که دستش به سه جام خورده با رونالدو ای که فصلی بدون جام رو گذرونده باشه یا نه؟.

از تو بعیده
می دونی گرت بیل بهترین بازیکن انگلیس و پریمیر لیگ شده
اونم با تاتنهامی که پنجم شده و حتی سهمیه لیگ قهرمانان (میتونه هدف باشه) نگرفته
به این میگن عملکرد فردی و جایزه ای که بهش داده میشه
همینطور فن پرسی که سال قبلش با آرسنال سوم و بهترین بازیکن شد

Gareth Bale
FWA Footballer of the Year 2012-13
PFA Players' Player of the Year 2012-13

برای دونستن ارزش بازیکن مسی رو از بارسلونای 2012-2013 کم کن ببین چی میمونه و چه اختلافی ایجاد میشه
همینطور هر بازیکن رقیبی از تیم خودش
اون میشه سهم بازیکن
باقیش دیگه کار تیمه و هم تیمی ها

حساب یورو و جام جهانی جداست که دو سه بازی خوب میتونه یکی رو حتی بازیکن سال اروپا کنه

kasra_khan2003
10-08-2013, 06:49
نظر سنجی رسمی سایت یوفا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، جالبه که ریبری اصلا از توئیتر رای نیاورده!

+

اینم اضافه کنم که تعداد رای ربطی به این نداره که رونالدو تعداد بیشتری Fan داره تو FB، هرکس که عضو فیسبـوک یا توئیتـر باشه، میتونه رای بده، مستقل از اینکه Page کی رو Like کرده.

pcforlife
10-08-2013, 10:26
اینجا دو مسئله است
1- هدف رو قهرمانی گرفتی و بس
2- بقیه تیم چی
بازیکن حتی بهتر از همه کار کرده باشه ولی بخاطر ضعف تیم و هم بازی های ناآماده نتیجه نگرفته باشه مستحق هیچی نیست؟
اونم دقیقا جوایز فردی نه بهترین بازیکن تیم قهرمان

مثالی رو که سروش در مقایسه زیدان و اینیستا زد اینجا میارم
در یک دیدار، بازیکنی هت تریک کرده و بهتر از سایرین بوده اما تیمش باخته
حقش نیست بهترین بازیکن زمین انتخاب بشه؟!

از تو بعیده
می دونی گرت بیل بهترین بازیکن انگلیس و پریمیر لیگ شده
اونم با تاتنهامی که پنجم شده و حتی سهمیه لیگ قهرمانان (میتونه هدف باشه) نگرفته
به این میگن عملکرد فردی و جایزه ای که بهش داده میشه
همینطور فن پرسی که سال قبلش با آرسنال سوم و بهترین بازیکن شد

Gareth Bale
FWA Footballer of the Year 2012-13
PFA Players' Player of the Year 2012-13

برای دونستن ارزش بازیکن مسی رو از بارسلونای 2012-2013 کم کن ببین چی میمونه و چه اختلافی ایجاد میشه
همینطور هر بازیکن رقیبی از تیم خودش
اون میشه سهم بازیکن
باقیش دیگه کار تیمه و هم تیمی ها

حساب یورو و جام جهانی جداست که دو سه بازی خوب میتونه یکی رو حتی بازیکن سال اروپا کنه
آیا واقعا وقتی لیونل انتخاب میشد، میشد با قطعیت گفت که مسی از دو نفر دیگه که پایینترش بودن از جنبه فردی که صحبتش رو میکنی بهتر بوده؟
جواب منو بخوای من میگم نه... چون فوتبال مطلق نیست... هنوز که هنوزه نمیشه گفت بهترین بازیکن تاریخ کیه! چون بحث سلیقه خیلی دخیله... پس من فکر میکنم تا زمانی که بحث عملکرد تیمی و عملکرد فردی رو از هم سوا کنیم، همین میشه که : (از معراج نقل قول میگیرم)

یک سال ترجمه میشه به بهترین گلزن، یک سال نمیشه، یک سال عملکرد توی بازی های بزرگ اهمیت داره(اینیستا در یورو)، یک سال نداره(اسنایدر)...
.
به نظر من مثال بهترین بازیکن زمین یا pfa (که لوکال هست) رو نمیشه بسط داد به جایزه سال اروپا یا جهان... چون از لحاظ ارزش خیلی از هم فاصله دارند: اگر بیل 1 توپ طلا بگیره ارزشش n تا جایزه pfa رو تحت الشعاع قرار میده. ولی حتی اگه این فرض تو رو قبول کنم من یه سوالی (چند تا!) ازت دارم:
اگر معیار انتخاب: "بازیکن رو از تیم کم کن ببین چی میمونه" باشه:
همون گرت بیلی که مثال زدی رو از تاتنهام کم کن، به نظرت تاتنهام به لیگ اروپا می رفت؟ به نظرت تاتنهام کجای جدول بود؟
حالا مسی رو از بارسا کم کن، به نظرت بارسا قهرمان لالیگا نمیشد؟
حالا رونالدو رو از رئال کم کن، به نظرت رئال تو دو جبهه نائب قهرمان نمیشد؟
به نظرت ستاره های رئال و بارسا میتونن از پس غیبت رونالدو و مسی بر بیان یا بازیکنان تاتنهام از غیبت بیل...
پس با استدلالت باید گرت بیل رو به عنوان بازیکن سال جهان و اروپا انتخاب کرد؟

nw_nk
10-08-2013, 10:52
تو نظرسنجی یوفا مسی اول بود
ظاهرا رونالدو با بازتاب رئال چلسی حسابی شارژ شد
نوبت ریبری هم بخاطر بازی اول بوندسلیگا می رسه

همون گرت بیلی که مثال زدی رو از تاتنهام کم کن، به نظرت تاتنهام به لیگ اروپا می رفت؟ به نظرت تاتنهام کجای جدول بود؟
حالا مسی رو از بارسا کم کن، به نظرت بارسا قهرمان لالیگا نمیشد؟
حالا رونالدو رو از رئال کم کن، به نظرت رئال تو دو جبهه نائب قهرمان نمیشد؟
به نظرت ستاره های رئال و بارسا میتونن از پس غیبت رونالدو و مسی بر بیان یا بازیکنان تاتنهام از غیبت بیل...
پس با استدلالت باید گرت بیل رو به عنوان بازیکن سال جهان و اروپا انتخاب کرد؟

دقیقا
بخاطر همینه بهترین بازیکن از یونایتد قهرمان که با اقتدار هم قهرمان شده و فن پرسی آقای گل رو هم داره نیست
تفاوتی که بیل ایجاد کرده بیشتر بوده

البته فانتزیه ولی واقعا مسی رو از بارسا کم کنی قهرمان نمیشد
حتی با اینکه در نهایت با 15 امتیاز اختلاف (بیشترین در تاریخ لالیگا) قهرمان شد
حساب کردن فقط گل های مسی 20 و خورده ای (رونالدو نفر دوم) امتیاز برای بارسلونا آورده
رسیدن به نیمه نهایی اروپا هم که دیدی بارسا جلوی پاریسن ژرمن حذف شده بوده تا مسی مصدوم اومد و قدم زد
یا قبلش زدن دو گل زود هنگام با شوت پشت محوطه به میلان تا تیم بازگشتی داشته باشه که به نظر غیر ممکن می رسید

خیر
با وجود تاثیر زیاد بیل من کاری که مسی برای بارسا در فصل کرده رو بیشتر از کار بیل برای تاتنهام می دونم (لیست ده نفر هم میگه 6 نفر از جمله مسی بهتر از گرت بیل بودن که هیچ کدوم هم در پریمیر لیگ نیستن)
بله
اگه خلافش بود حق بیل بود به یه جایی برسه

پی نوشت: در مورد نقل قول معراج هر دو سال اهمیت همون بوده
خبرنگارا مثل 2012 اینیستا 2010 به اسنایدر رای دادن
فوتبالی ها هم هر دو سال به مسی
منتهی 2010 تنها سالی بود که جایزه ای برای بازیکن منتخب خبرنگارا نداشتیم و اسنایدر چیزی نبرد

City 17
10-08-2013, 11:48
معراج جان جوایزی که گفتی فرق داره

2010 خبرنگارا به اسنایدر رای دادن (یک سوم توپ طلا)

...

سینا جان من از ابتدای صحبت ها گفتم صحبتم به طور کلی عناوین فردی هست و اینکه بر خلاف انتخاب بهترین تیم، معیار دقیقی نداره و فنی نیست،
اصلا صحبتم رو به جایزه یوفا یا فیفا محدود نکردم، می تونی پست ها رو مرور کنی...

اگه ریبری کمتر رای بیاره صرفا بخاطر تیمی بودن بایرن و نقش کمتر ستاره هاشه
به هر حال نمیشه همه چی رو با هم داشت، وقتی هواداران بایرن به تیم بودن و متکی نبودن می نازیدن باید فکر اینو می کردن یعنی شانس جوایز فردی بخصوص برای یک نفر کمتره

در مورد متکی بودن به مسی میشه ضعف (یا قوت) بارسا، چه ربطی به مسی داره؟ خداییش اینو نشنیده بودم
بزنن تو سر مارادونا که چرا ناپولی متکی به تو بوده و باختهاش تقصیر توئه که مهار شدی یا نبودی، جای دیدن جنبه مثبتش و موفقیتاش

به نظر من عملکرد فردی هیچ کس به مسی نمی رسه ولی خوب سابقه نشون میده معیار این جایزه برخلاف چیزی که در تعریفش هم گفته شده میتونه فردی نباشه

اگه ریبری رای بیاره/نیاره(یا شواینی که به لیست سه نفره نرسید البته) به نظر من این هیچ ارزشی به/از عملکرد فوق العاده که اونها اضافه/کم نمی کنه،
البته من از این که ریبری جایزه رو ببره استقبال می کنم ولی اهمیت این جوایز "عوام پسندانه" و "غیر فنی" در مقابل با عناوین تیمی که بخش زیادی از افتخار اون به همین بازیکنان بر می گرده فوق العاده ناچیزه.

وابستگی بارسا به مسی (که دیگه همه بهش اذعان دارند) به خودی خود به هیچ وجه نقطه منفی یا مثبت نیست.
مسئله به این شکله که سطح عملکرد عالی مسی در بازی های لیگ و حریفان خوب اما نه عالی در CL (مثل میلان و تا حدی پی اس جی) خود به خود وابستگی و نیازی رو در بارسا ایجاد کرد(شاید باعث شد بعضی از نقاط ضعف در تیم و بازی تیمی به اون اندازه که باید دیده نشده باشن) که سطح عملکرد ضعیف تر در بازی های مهم (ال کلاسیکوهای حذفی، بازی های بایرن و حتی ال کلاسیکوهای لیگ، 6 بازی بسیار بزرگ، تعداد کمی نیست) و بر آورده نکردن اون سطح انتظارات یکی از دلائل زمینه ساز حذف بارسا در سه جبهه سوپرکاپ، حذفی و CL (جبهه های غیر لیگ) بود.
(این صحبت با این که مسی مسئول است و لاغیرخیلی خیلی تفاوت داره:n02:)

اما بر خلاف مسی در فصل گذشته بازیکنانی مثل ریبری یا شواینی در بازی های بسیار بزرگ و سرنوشت ساز فصل سطح عملکرد عالی داشتند و اون مسئله "افت نسبی" رو در اون مقطع مهم تجربه نکردند.

nw_nk
10-08-2013, 12:21
اما بر خلاف مسی در فصل گذشته بازیکنانی مثل ریبری یا شواینی در بازی های بسیار بزرگ و سرنوشت ساز فصل سطح عملکرد عالی داشتند و اون مسئله "افت نسبی" رو در اون مقطع مهم تجربه نکردند.

زوده برای حماسه یک یا دو تنه قهرمان کردن ساختن :n02:
تیم بایرن عملکرد عالی داشت

Bayern Munich 4 - 0 Barcelona

60749

Juventus 0 - 2 Bayern Munich

60751

Bayern Munich 2 - 0 Juventus

60750

Borussia Dortmund 1 - 2 Bayern Munich

60752

مثال خیلی فانتزی بدون در نظر گرفتن پست ها و جنبه تاکتیکی
ریبری رو جای مسی بزار تو بارسای 2012-2013
به نظرت بارسا به همین می رسید؟

City 17
10-08-2013, 13:35
زوده برای حماسه یک یا دو تنه قهرمان کردن ساختن :n02:
...

من نمی دونم کدوم قسمت صحبت از یک یا دو تنه قهرمان کردن بود، درست بر عکس، یعنی عده زیادی از هواداران تیم مقابل اصرار به یک تنه قهرمان کردن و حماسه سازی دارند، در حالی که حماسه خلق نشده:n02:
صحبت این بود که چهره هایی مثل شواینی یا ریبری در بازی های سرنوشت ساز عملکرد بهتری داشتند.

در مورد آمار Whoscored چند نکته قابل تامله:
این امتیازدهی البته معیارهایی رو برای خودش داره، اما نمیشه به طور مطلق بهش اتکا کرد و بازیکنانی که پست ها و وظایف مختلفی رو در زمین داشتند رو به طور مطلق از 1 تا 5 رتبه بندی کرد، اگر امکان تبدیل کردن عملکرد هر بازیکن به یک امتیاز وجود داشت که خیلی از مشکلات فوتبال مثل استعدادیابی، مقایسه هر دو بازیکن در هر پست و ... به طور مطلق حل میشد! در حالی که می دونیم فاکتورهای زیادی هست که لزوما نمیشه اونها رو لحاظ کرد.
کنجکاوم بدونم مسی در اون بازی ها یا ال کلاسیکو های جام حذفی(و حتی لیگ) از نظر عملکرد در رتبه چندم بوده تا بعد مقایسه ای داشته باشیم با اتفاقی که در عمل در زمین رخ داده:n06:
در عین حال با همین معیار بعضی از بازی ها مثل بازی برگشت با بارسا از قلم انداخته شده که ریبری بهترین بازیکن میدان بوده و شواینی نفر سوم یا بازی رفت با یوونتوس که بازی شواینی نفر سوم هست.
(حضور شواینی در بین نفرات برتر در اکثر بازی ها هم در نوع خودش قابل توجه هست)

مثال خیلی فانتزی بدون در نظر گرفتن پست ها و جنبه تاکتیکی
ریبری رو جای مسی بزار تو بارسای 2012-2013
به نظرت بارسا به همین می رسید؟
والا این از اون صحبت هاست، ریبری و مسی اصلا هم پست نیستند که بخوایم یکی رو با یکی دیگه جایگزین کنیم و مقایسه کنیم، مثلا آیا اگر مسی به جای رونالدو در رئال بازی می کرد آیا می تونست در حد رونالدو ظاهر بشه؟ سوالات فانتزی قراره ما رو به کجا برسونن:n02:
هر بازیکن به واسطه پست و وظایفی که در تیم داره و بسته به سبک اون تیم، نقشش اهمیت پیدا می کنه و مقایسه بین بازیکنانی که پست و ویژگی های متفاوتی دارند کاملا غیر فنیه.
اگه سوال این باشه که روی کاغذ و فارغ از پست و وظایف کدوم یکی استعداد و پتانسیل بیشتری داره می تونیم مسی رو انتخاب کنیم، اما سوال اینه که در فصلی که گذشت عملکرد کدوم بازیکن روی موفقیت تیمش تاثیر گذارتر بود، به خصوص توی بازی های سرنوشت ساز و "تعریف کننده" فصل، من فکر می کنم از بین سه نفر انتخابی، ریبری انتخاب شایسته تری باشه. (هر چند که باز بحث شواینی مطرحه...)

nw_nk
10-08-2013, 15:56
من نمی دونم کدوم قسمت صحبت از یک یا دو تنه قهرمان کردن بود، درست بر عکس، یعنی عده زیادی از هواداران تیم مقابل اصرار به یک تنه قهرمان کردن و حماسه سازی دارند، در حالی که حماسه خلق نشده:n02:
صحبت این بود که چهره هایی مثل شواینی یا ریبری در بازی های سرنوشت ساز عملکرد بهتری داشتند.

حماسه خلق شده و داره میشه
منتهی خوشبینانه از نظر هواداران ؟ برای مسی عادی به نظر می رسه و حساب نمیشه

73 و 60 گل باشگاهی در فصل
91 گل در سال

کنجکاوم بدونم مسی در اون بازی ها یا ال کلاسیکو های جام حذفی(و حتی لیگ) از نظر عملکرد در رتبه چندم بوده تا بعد مقایسه ای داشته باشیم با اتفاقی که در عمل در زمین رخ داده:n06:
در عین حال با همین معیار بعضی از بازی ها مثل بازی برگشت با بارسا از قلم انداخته شده که ریبری بهترین بازیکن میدان بوده و شواینی نفر سوم یا بازی رفت با یوونتوس که بازی شواینی نفر سوم هست.
(حضور شواینی در بین نفرات برتر در اکثر بازی ها هم در نوع خودش قابل توجه هست)

منفی بافی نمی کنیم
تو برد های بایرن عملکرد ریبری رو نوشتم
نمیگن زیدان تو فینال فرانسه رو بازوند که، میگن زیدان فرانسه رو به فینال رسوند

مسی تو برد های بارسا به سختی نفر دوم سوم میشه، مگه ستاره ای مثل اینیستا رو فرم عجیبش باشه
حساب کن مسی 5 همبازی داشت که اونقدر آماده بودن تو یک چهارم نهایی با پاریسن ژرمن، نیمه نهایی با بایرن، فینال با دورتموند ازش بهتر کار می کردن و بالاتر قرار می گرفتن
شرایطی که ریبری طبق امتیاز ها ازش برخوردار بوده

بازی برگشت با بارسا با توجه به 4 گل عقب بودن بارسای شلخته و نبودن مسی به نظر من از 4 بازی که قرار دادم پایین تر قرار میگیره
که اونم حساب کنیم برای ادعای نقش کلیدی در برد های بزرگ 1 بازی از 5 بازی خیلی کمه

اسپانیا و آلمان هم همینه
مسی مشخصا بهترین بازیکن در قهرمانی لالیگا
ریبری بهترین بازیکن بایرن در قهرمانی بوندسلیگا و جام حذفی هم نشده

City 17
10-08-2013, 21:32
منفی بافی نمی کنیم
تو برد های بایرن عملکرد ریبری رو نوشتم

مسی تو برد های بارسا به سختی نفر دوم سوم میشه، مگه ستاره ای مثل اینیستا رو فرم عجیبش باشه
حساب کن مسی 5 همبازی داشت که اونقدر آماده بودن تو یک چهارم نهایی با پاریسن ژرمن، نیمه نهایی با بایرن، فینال با دورتموند ازش بهتر کار می کردن و بالاتر قرار می گرفتن
شرایطی که ریبری طبق امتیاز ها ازش برخوردار بوده

سینا جان چون امتیاز دهی و رتبه بندی های Whoscored رو قبول داری، نظرت رو به آمار مسی در چند بازی جلب می کنم:

طبق Whoscored مسی در بازی رفت مقابل میلان نفر 15 اُم و در بازی برگشت مقابل میلان نفر اول هست.
مسی در بازی رفت مقابل پی اس جی نفر 5 اُم و در بازی برگشت مقابل پی اس جی نفر 21 اُم هست!
مسی در بازی رفت مقابل بایرن نفر 17 اُم هست! (در بازی برگشت به میدان نیومد)
مسی در بازی جام حذفی مقابل رئال در دور رفت نفر 2 اُم و در بازی برگشت نفر 20 اُم هست!

تذکر: رتبه های بالا صرفا در بین بازیکنان حاضر در هر بازی (+22 نفر) هست و رتبه هایی مثل 17، 20، 21 تقریبا "بدترین" بازیکنان زمین در میدان هستند. (طبق Whoscored)

حماسه خلق شده و داره میشه
منتهی خوشبینانه از نظر هواداران ؟ برای مسی عادی به نظر می رسه و حساب نمیشه

73 و 60 گل باشگاهی در فصل
91 گل در سال

آمار بالای گلزنی مسئله دیگه ای هست، شاید تعریفمون از حماسه فرق می کنه:n02:
منظورم موفقیت تیمی و مثمر ثمر بودن و نتیجه بخش بودن عملکرد بازیکن در سطح اروپا بود.

اسپانیا و آلمان هم همینه
مسی مشخصا بهترین بازیکن در قهرمانی لالیگا
ریبری بهترین بازیکن بایرن در قهرمانی بوندسلیگا و جام حذفی هم نشده

اگر بخوایم طبق این معیار (به اعتقاد من نادرست) پیش بریم کلا معادلات به هم می ریزه و رونالدو جایگزین میشه، مسی در لالیگا، جام حذفی و CL به ترتیب رتبه های اول، ششم و چهارم رو داره و رونالدو رتبه های دوم، دوم و اول.

این اصرار به درستی نحوه امتیازدهی Whoscored و رتبه بندی اون و وارد نکردن اهمیت بازی ها در در نظر گرفتن سطح عملکرد بازیکنان، من رو یاد بحث های تاپیک فوتبال اسپانیا میندازه که تعداد جام ها بدون توجه به اهمیتشون جمع زده میشد و به یک CL یا لیگ معادل با مثلا یک تک بازی سوپرکاپ اروپا یا سوپرکاپ داخلی اهمیت داده میشد در حالی که در همه جای دنیا برای مقایسه افتخارات دو تیم در داخل با تعداد قهرمانی های لیگ و در سطح قاره ای با تعداد CL (یا معادل اون) مقایسه ها انجام میشه.

از این بحث های جزئی بیایم بیرون، من فکر می کنم دیگه طرفین نقطه نظرهاشون رو گفته باشند و همون بحث ها در قالب دیگه ای در حال تکرار هست.

nw_nk
11-08-2013, 00:03
معراج جان عجیبه حتی نوشته منو Bold کردی ولی نخوندی
"تو برد های بارسا"
شکست ها رو لیست کردی! جایی که بارسا کم آورده
موضوع سهم ریبری در برد های بزرگ بایرنه که برات ملاکه (نظر من ثباته)

+

مسی با وجود همون امتیازا بهترین بازیکن فصل شده و بهترین میانگین امتیاز رو داره

Lionel Messi

MoM
25 بازی از 37 بازی
Rating
8.57

Cristiano Ronaldo

MoM
15 بازی از 42 بازی
Rating
8.11

Franck Ribéry

MoM
13 بازی از 36 بازی
Rating
8.06

جام حذفی حساب نشده
بازی فصل جدید بایرن که ریبری 9.67 گرفته و MoM شده هم حساب شده

مسی در لالیگا، جام حذفی و CL به ترتیب رتبه های اول، ششم و چهارم رو داره و رونالدو رتبه های دوم، دوم و اول.

متوجه نشدم :n02:

City 17
11-08-2013, 14:59
معراج جان عجیبه حتی نوشته منو Bold کردی ولی نخوندی
"تو برد های بارسا"
شکست ها رو لیست کردی! جایی که بارسا کم آورده

قسمت های بولد شده رو برای تاکید روی این مسئله گذاشتم که از طرفی به این مسئله اذعان داری که در بردهای بارسا (حتی اونهایی که مسی گلزنی کرده و عملکردش بیشتر از بقیه به چشم اومده) لزوما بهترین رتبه ها رو کسب نکرده. اما از طرف دیگه با همون دلیل عملکرد خیلی خوب ریبری در بعضی ار بازی ها نقد میشه.

در ادامه اومدم رتبه های مسی رو در بازی های مهم مختلفی گذاشتم، چه جایی که بارسا برده مثل میلان، چه جایی که مساوی کرده مثل پی اس جی یا چه باخت ها (اگر قرار بود شکست ها رو بگذارم این تعداد رو نمی گذاشتم) هدفم این بود که قرار نگرفتن ریبری در بین 5 نفر اول در چند بازی رو به عالی نبودن ریبری در اون بازی ها تعبیر کردن درست نیست، امتیازدهی Whoscored می تونه یه دید نسبی از عملکرد رو به ما بده اما مبنا قرار دادن اون به عنوان یه معیار برای مقایسه ریز به ریز عملکرد بازیکن ها در پست های مختلف اون هم در طول یک فصل خطای بسیار بالایی داره و نمی تونه ملاک باشه.

متوجه نشدم
:n02:
اون قسمت آخر رتبه های Whoscored مسی و رونالدو در سه رقابت مشترکشون در لیگ، حذفی و CL بود. (مسی رتبه های اول، ششم و چهارم - رونالدو رتبه های دوم، دوم و اول)

موضوع سهم ریبری در برد های بزرگ بایرنه که برات ملاکه (نظر من ثباته)
مسی با وجود همون امتیازا بهترین بازیکن فصل شده و بهترین میانگین امتیاز رو داره
...
جام حذفی حساب نشده

این محل اختلافمون توی بحث ها هست، ملاک من ترکیبی از هر دو هست، از نظر ثبات هر سه گزینه انتخابی در سطح بالایی بودند (با مقداری بالا و پایین) اما در بازی های بزرگ غیر لیگ که سرنوشت تیم ها و جام ها رو در یک فصل رقم می زنند(به خصوص در مراحل حذفی CL چرا که بالاخره صحبت از جایزه بهترین بازیکن اروپا هست) اختلاف سطح عملکرد ریبری با مسی کاملا قابل توجه هست، حتی با امتیازدهی و رتبه بندی Whoscored که روی اون تاکید داری مسی در 8 بازی بسیار مهم(6 بازی مراحل حذفی CL و دو بازی جام حذفی) از بین +22 نفر حاضر در زمین در چهار بازی رتبه های 15 ، 17 ، 20 و 21 رو کسب کرده، در یک بازی اصلا به زمین نیومده و این آمار "افت محسوس" مسی رو در این بازی ها نشون میده.

به نظر من بازی های CL به خصوص در دور حذفی اهمیت چند برابری دارند و بخش بسیار مهمی از یک فصل رو تشکیل میدند (مثل یک "میانگین وزنی")، در حالی که نظر خودت اگه اشتباه نکنم بیشتر به "میانگین" بدون اعمال ضریب شبیه هست.

در هر صورت فکر می کنم نقطه نظرها گفته شد و ماحصل صحبت ها همون هست که برای انتخاب بهترین بازیکن بر خلاف انتخاب بهترین تیم، "معیار" مشخصی وجود نداره و تا وقتی که این معیار به درستی تعریف نشه (که حداقل در آینده نزدیک این اتفاق نمی افته) همیشه و فارغ از اینکه چه کسی جوایز رو کسب می کنه انتقادهای زیادی به اون وارد هست و این مشکل از گذشته وجود داشته (شکل پررنگ تر و جنجالی تر این مسئله رو در سال 2000 بین فیگو و زیدان داشتیم) و در آینده هم وجود خواهد داشت.

nw_nk
28-08-2013, 20:11
پنجشنبه هیجان انگیز اروپا: از انتخاب بازیکن سال فیفا تا قرعه کشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا

قرعه کشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا ساعت 17.45 روز 5شنبه به وقت اروپای مرکزی انجام خواهد شد

سایت گل- پنجشنبه قرعه کشی رقابتهای گروهی لیگ قهرمانان اروپا برگزار خواهد شد و البته بهترین بازیکن سال یوفا نیز معرفی خواهد شد.

29 آگوست سال 2013 شهر موناکو میزبان بزرگترین چهره های ورزشی فوتبال اروپاست: در مراسمی نام بهترین بازیکن سال یوفا از میان فرانک ریبری، لیونل مسی و کریستیانو رونالدو معرفی می شود.این سه چهره مطرح ورزشی فردا در سالن شهر موناکو حضور خواهند یافت و برنده، جایزه اش را دریافت خواهد نمود.

به علاوه با مسجل شدن تیم های راه یافته به مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا که سه شنبه و چهارشنبه در بازیهای پلی آف جواز حضور درمرحله گروهی را می یابند، قرعه کشی مرحله گروهی این رقابتها انجام می شود. قرعه کشی این رقابتها ساعت 17.45 روز 5شنبه به وقت اروپای مرکزی انجام خواهد شد

22 تیم به صورت اتوماتیک به این مرحله راه یافته اند و 10 تیم هم از بازیهای پلی آف به این مرحله می رسند. 32 تیم در مرحله قرعه کشی در 8 گروه 4 تیمی را تقسیم خواهند شد.

تیم های حاضر در پات 1 به عنوان تیم های سرگروه گروه های هشت گانه شناخته خواهند شد و تیم های پات دو، تیم دوم هر گروه می شوند. بعد از اتمام مراسم قرعه کشی، کامپیوتر ترتیب بازیهای خانگی و خارج از خانه را مشخص می کند.

برای مشخص شدن روزهای برگزاری بازیهای گروهی، جدای از بحث کشور محل برگزاری بازیها، قرار بر این است که گروه های A تا D با رنگ قرمز و گروه های E تا H با رنگ آبی باشند.

تیم های سرگروه گروه های هشت گانه بدین ترتیب هستند:

بایرن مونیخ، بارسلونا، چلسی، رئال مادرید، منچستر یونایتد، آرسنال، پورتو و بنفیکا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2013/08/28/4219079/%D9%BE%D9%86%D8%AC%D8%B4%D9%86%D8%A8%D9%87-%D9%87%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%81%DB%8C%D9%81%D8%A7-%D8%AA%D8%A7%D9%82%D8%B1%D8%B9%D9%87

D3vil_A
29-08-2013, 14:29
مرجع خبری رئال مادرید : كريستيانو رونالدو فردا براي حضور در مراسم بهترين بازيكن سال يوفا به موناكو نخواهد رفت . وي در كنار مسي و ريبري يكي از گزينه هاي بردن اين جايزه است .
در ابتدا قرار بود ستاره رئال حاضر باشد اما در نهايت او ترجيح داد كه در بازي دوستانه در لاكرونيا حاضر باشد . كريستيانو سال گذشته هم به موناكو رفت كه در عين شايستگي جايزه را نبرد و اينيستا برنده شد . او در آن زمان 60 گل زده بود و با توجه به بردن لاليگاي ركوردها مسلما لياقتش بيش از اينيستايي بود كه با باشگاهش يك جام حذفي كسب كرده بود .
مسي امروز به مونته كارلو رفته است . بازيكن بارسلونا ه همراه نمايندگان بارسلونا راهي فرانسه شده است كه راسل و هيئت مديره بارسا او را همراهي مي كنند . به نظر مي رسد كه البته امسال ريبري با توجه به سه گانه اش شانس بيشتري براي بردن اين جايزه داشته باشد .

Greedy
29-08-2013, 16:46
اگر قرار باشه به بهترین بازیکن از لحاظ فردی جایزه بدن اون کسی نیست جز سلطان بلامنازع فوتبال جهان : کینگ لئو مسی
ولی خوب افتخارات تیمی هم در نظر بگیرن ریبری میشه

M A S 0 U D
29-08-2013, 16:57
بیاید منطقی فکر کنیم به نظر شما ریبری بهتره یا بهترین بازیکن کل عالم هستی از ازل تا ابد ( تمام منظومه ها و کهکشان ها و سیارت شناخته شده و نشده) سلطان لیونل مسی ؟؟؟؟؟؟؟
نتیجه نظرسنجی هم این و میگه ... :n02::n16:

nw_nk
29-08-2013, 16:58
الی هوینس: ریبری بهتر از رونالدو است

سال گذشته آندره اینیستا، هافبک باتجربه بارسا، بالاتر از مسی و رونالدو، برنده این جایزه شد اما این فصل نتوانست به جمع سه نامزد نهایی راه پیدا کند.

سایت گل- الی هوینس، رئیس باشگاه بایرن مونیخ، مطمئن است که فرانک ریبری شایسته کسب جایزه بهترین بازیکن اروپاست و او را بهتر از بازیکنی مانند کریس رونالدو می داند.

سال گذشته آندره اینیستا، هافبک باتجربه بارسا، بالاتر از مسی و رونالدو، برنده این جایزه شد اما این فصل نتوانست به جمع سه نامزد نهایی راه پیدا کند.

هوینس تردیدی ندارد که از بین نامزدهای نهایی امسال، کدام یک شایستگی بیشتری برای کسب جایزه دارد.

او به بیلد گفت:" من حتی یک دلیل هم ندارم که این جایزه را به ریبری ندهم. او تنها برنده شایسته این جایزه است.

مسی و بارسا در چمپیونز لیگ مقابل بایرن به راحتی شکست خوردند.

به نظر من، رونالدو حتی یک رقیب برای فرانک نیست. فکر می کنم فرانک به وضوح بازیکن بهتری است.

اگر فرانک برنده این جایزه نشود، این یک تصمیمی سیاسی خواهد بود."

برنده جایزه بهترین بازیکن اروپا، امشب در طول قرعه کشی مرحله گروهی چمپیونز لیگ انجام خواهد شد.

Ribery better than Ronaldo, claims Hoeness

پی نوشت: با تصحیح ترجمه

arash-king
29-08-2013, 19:11
به نظرم امسال باید حق ریبری باشه تا جایزه بگیره ! من از 3 تا بازیکن متنفرم ولی عملکرد ریبری توی فصل گذشته فوق العاده بوده

بازی هایی که از بایرن دیدیم این حرف را ثابت میکنه !

لئو مسی با اینکه بازیکن خوبیه ولی خیلیا دیگه دارن گنده اش میکنن و میگن بهترین بازیکن تاریخ ! :n04:

فکر نکنم اصلا بشه این حرف را ثابت کرد ..... هرکسی تو دوران خودش بهترین بوده ....

Golbarg01
29-08-2013, 19:16
بهترین بازیکن سال هم امروز انتخاب میشه یا فردا؟

Greedy
29-08-2013, 20:20
مسی و ریبری اومدن رو سن :دی

Greedy
29-08-2013, 20:27
ریبری بهترین بازیکن سال اروپا

nw_nk
29-08-2013, 20:27
ریبری برد
مسی هم خوشحال
تبریک به هوادارن بایرن مونیخ

Dark Shine
29-08-2013, 20:28
خب بلاخـره پس از سال هـا حق به حق دار رسید .
نـه مسی و نه رونالدو ، هیچکدوم مستحق دریافتِ این جایزه نبودن .

rz21
29-08-2013, 20:29
خب بلاخـره پس از سال هـا حق به حق دار رسید .
نـه مسی و نه رونالدو ، هیچکدوم مستحق دریافتِ این جایزه نبودن .

دقیقا...به هواداران بایرن تبریک میگم..:n16:

Greedy
29-08-2013, 20:30
مسی هم حضور داشت و به افتخار ریبری دست زد و قیافشم کج و کوله نکرد
زنده باد جهان پهلوان مسی :n19:

ایشالله پنجمین توپ طلای پی در پی هم نصیب مسی خواهد شد

manchester fan
29-08-2013, 20:37
خب خدا شکر اینجا مربیا و بازیکنا و سیستم فوق العاده حرفه ای توپ طلا فیفا نبود تا استاد مسی یه بار دیگه مرد سال اروپا بشه
ریبری به حقش رسید ولی واقعا جای شوانی و لواندوفسکی تو این 3 نفر خالی بود

M A S 0 U D
29-08-2013, 20:38
تبریک به هواداران بایرن ... هرچند مسی چیز دیگست

Masoud-Susa
29-08-2013, 20:38
تبریک میگم به هوادارای بایرن ؛ به نظر من هم امسال حق ریبری بود.:n16:

MoJtaBa.R
29-08-2013, 20:39
تبریک به بایرنیها و خود ریبری:دی نوبتی هم نوبت دیگران بود : چه کسی بهتر از ریبری ! نوش جونش

Dark Shine
29-08-2013, 20:39
این کریس بیچاره‌ رو چرا دعوت می‌کنن اصلا؟؟؟:n02:

هیمنقدر که نشون داد تـیم براش از اینطور مسائل مهم تـره و به موناکو نرفت و تیم ـش رو توی یک دیدارِ دوستانه همراهی کرد کافیه ! :‌دی

Greedy
29-08-2013, 20:42
هیمنقدر که نشون داد تـیم براش از اینطور مسائل مهم تـره و به موناکو نرفت و تیم ـش رو توی یک دیدارِ دوستانه همراهی کرد کافیه ! :‌دی

:n09: اره دلیلش این بود :دی
مورینیو هم لابد پارسال تیمش رو همراهی میکرد نرفت مراسم ولی رونالدو که تو همون تیم بود رفت :دی
گفت خسته شدم دیگه هی میرم دست میزنم واسه بقیه دست خالی برمیگردم دیگه گفت نرم بهتره

clau
29-08-2013, 20:52
تبریک به بایرنی ها بابت انتخاب ریبری به عنوان بهترین بازیکن سال اروپا
به چیزی که استحقاقش داشت رسید

M E S S I
29-08-2013, 20:54
نتایج آرا بهترین بازکن سال اروپا؛

ریبری 36 رای

شاه لئو 13 رای

رونالدو فقط 3 رای!

تبریک به هوادارن بایرن و فرانسه...:»

vivabarca
29-08-2013, 20:56

اونوقت چرا تیم مداری کریس و مورینیو نزدیک این جور مراسم ها عود میکنه ؟:n02:

MOHAMMAD2010
29-08-2013, 20:59
تبریک به هوادارن بایرن و فرانسه
چه عجب یه نفر به طرفداران فرانسه هم تبرک گفت همه که جوری میگن انگار ریبری از اول تو بایرن بوده !

M A S 0 U D
29-08-2013, 21:00
تبریک به تمامی مسلمانان فوتبالدوست جهان ... :n02:

nw_nk
29-08-2013, 21:01
مسی دوم و رونالدو سوم شد

1 France Franck Ribéry Germany Bayern Munich
2 Argentina Lionel Messi Barcelona
3 Portugal Cristiano Ronaldo Real Madrid
4 Netherlands Arjen Robben Bayern Munich
5 Poland Robert Lewandowski Borussia Dortmund
6 Germany Thomas Müller Bayern Munich
7 Germany Bastian Schweinsteiger Germany Bayern Munich
8 Wales Gareth Bale England Tottenham
9 Sweden Zlatan Ibrahimovic Paris SG
10 Netherlands Robin Van Persie Manchester United

City 17
29-08-2013, 21:05
برنده شدن ریبری رو تبریک میگم،
هر چند که اینجور جوایز نمادین هیچ وقت نمی تونه دید درست و دقیقی از عملکرد واقعی بازیکنان توی زمین فوتبال بده و در عمل چیزی از/به ارزش های اونها کم/اضافه نمی کنه.

vahidgame
29-08-2013, 21:44
تبریک میگم به بایرنی ها
ولی فکر کنم باز سناریوی پارسال پا بر جاست :دی
بعیده ریبری Ballon d'Or رو هم ببره

hojjatinho
29-08-2013, 21:56
تبریم می گم به ریبری و دوستداران بازی فوق العاده این بازیکن ... این جایزه در واقع متعلق به فرانک و دیگر بازیکنان بایرن و یارانش در تیم ملی فرانسه هم هست ... ریبری اول و رونالدو سوم شد ! باقی صحبت ها هم باشد در جایی که رنگ حسادت عزیزان ذوب !! کمتر دیده شود ... می رویم در خانه می حرفیم :+پ ن : رای های رونالدو کاملا نامنصفانه و احساسی بود فقط 3 رای ؟! ...

M A S 0 U D
29-08-2013, 22:02
ما منتظر پنجمیش هستیم :n09:

SA3EDLORD
29-08-2013, 22:10
رونالدو فقط سه رای...... :n29:
مسی 13 رای :n08:
حق داشت این جایزه براش مهم نباشه :n09:

M A S 0 U D
29-08-2013, 22:28
رونالدو فقط سه رای...... :n29:
مسی 13 رای :n08:
حق داشت این جایزه براش مهم نباشه :n09:

اصولا هیچ جایزه ای برای رونالدو مهم نیست چون خودشم میدونه هیچ وقت رای نمیاره ... و چون براش هم مهم نیست این جایزه های فردی سعی میکنه تو مراسم های دیگه شرکت کنه ...

Greedy
29-08-2013, 22:45
بدون شرح

h-blade
29-08-2013, 22:45
شما دوستداران مسی مگه نمیگید مسی آخرت فوتباله پس چرا سعی دارید رونالدو تخریب کنید........:n01:

یه مثل قدیمی میگه هر کی زورش به حریفش نمیرسه سعی میکنه اونو تخریب کنه......:n10:

Greedy
29-08-2013, 22:50
شما دوستداران مسی مگه نمیگید مسی آخرت فوتباله پس چرا سعی دارید رونالدو تخریب کنید........:n01:

.

تخریب ؟! الان با حرف ها ما کسی تخریب میشه ؟ :n09: دور همی داریم میخندیم
اخه یکی حرف جالبی زد که رونالدو براش مهم نبوده رفته ما هم گفتیم گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف
مگر نه این صحبت گفته نمیشد اصلا کاری به بازیکن های متفرقه که جایزه ای نصیبشون نمیشه نداریم که به والله :n02:

+ali
29-08-2013, 22:55
تبریک به طرفدارای ریبری
اما ریبری برای این جایزه بیش از فوتبال خودش مدیون فوتبال خوب و هماهنگ بایرن هست که خودش هم جزئی از اونه
ریبری از نظر فردی هیچگاه برتر از رونالدو و مسی نیست اما خب نظر رای دهنده ها ریبری بوده و ما هم احترام میذاریم
ایشالا در زندگی فوتبالی و خصوصیش هم در آینده موفق باشه:n16:

Eblis 2011
29-08-2013, 23:17
ببینین 3 خبر نگار به رونالدو رای دادن که یکی شون خبرنگار روزنامه و سایت مارکا بوده که خب همه میدونید که سایت مارکا سایت وابسته به باشگاه رئال مادریده و همیشه از این تیم حمایت میکند.

رای دومش اصلا یک خبر نگار پرتغالی بوده از زورنامه یا سایت Abola.

رای سومش را فقط یک خبر نگار بی طرف داده از گرجستان.

اینم مدرک؛ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

powerslave
29-08-2013, 23:24
من کاری به نتیجه ندارم. مبارک ریبری باشه. براش زحمت کشید.
ولی بعضی از دوستان میان یه سری جمله هایی مینویسن که جای تعجب داره! شاه لئو فلان رونالدو فقط 3 رای! خوب این اگه تمسخر نیست پس چیه؟ آقا تو اون بازیکن رو دوست داری، خوب دوست داشته باش! کسی که تو لیگ اروپا 12 گل میزنه و به اون موثری هم بازی میکنه نباید اینطوری مورد تمسخر قرار بگیره. کار به جای میرسه که وقتی از جملۀ کسی نقل قول میگیرین متوجه لحن تعنه آمیزش هم نمیشین! و جوری جواب دادین که انگار اون حرف جدی بوده!!
به هر حال ما هنوز منتظریم تا ببینیم ملاک رای ها چیه؟؟؟!! تعداد جامه؟ بازی موثره؟؟ موفقیت تیمیه؟؟ شکستن رکورد هاست؟؟ یا اینکه از فلانی خوشم نمیاده!
خوب وقتی طرف میبینه با این همه بار فنی ملت سلیقه ای رای میدن مشخصه که اوقاتش تلخ میشه. درست مثل قضیه اون مربی وطنی که میگفت از فلانی خوشم نمیاد برای همین به مربی که بیشتر سال تیم نداشت رای داد!! نمیدونم اگه وضع همینطور بود ملت مثلاً احتمالاً با اریک کانتونا با اون بار فنیش و اون اخلاق افتضاحش اینطوری رفتار میکردن، احتمالاً اینجا به ریش کانتونا هم میخندیدین دیگه!!
باز هم به ریبری و طرفدارای بایرن تبریک میگم. پارسال سال با شکوهی براشون بود.

Atghia
29-08-2013, 23:26
دوستان
جایزه مگه نباید به اروپایی ها تعلق بگیره؟پس چرا کاندیدها از امریکای جنوبی هم بودن؟(مسی ارژانتینی)یعنی فقط محل بازی ملاک هست؟فرضا یک ایرانی چندسال اروپا توپ بزنه(در حالت تخیلی قضیه) بعد خیلی عالی باشه بازیکن سال اروپا میتونه بشه؟:n04:

نظر من در مورد ریبری اینه که دیدن مسی خیلی جایزه گرفته اینور اونور ،گفتن یک تنوعی بشه جایزه رو دادن ریبری:n09:

nw_nk
29-08-2013, 23:36
جایزه مگه نباید به اروپایی ها تعلق بگیره؟پس چرا کاندیدها از امریکای جنوبی هم بودن؟(مسی ارژانتینی)یعنی فقط محل بازی ملاک هست؟فرضا یک ایرانی چندسال اروپا توپ بزنه(در حالت تخیلی قضیه) بعد خیلی عالی باشه بازیکن سال اروپا میتونه بشه؟:n04:

همچین قانونی نداریم

ملاک بازی برای یک تیم اروپایی هست

UEFA Best Player in Europe Award

The UEFA Best Player in Europe Award is an association football award given to the footballer playing for a football club in Europe

توپ طلای مجله فرنس فوتبال زمانی اینطوری بود که اونم 16 سال پیش برداشته شد

Greedy
29-08-2013, 23:49
تبریک مسی به ریبری در صفحه فیس بوکش

Congratulation to Franck for his best european player award!

تبریک به فرانک برای جایزه بهترین بازیکن اروپا

Greedy
29-08-2013, 23:52

B3HZ@D
29-08-2013, 23:58
باید دید درخشش ریبری در رقابت های بوندس لیگا و لیگ قهرمانان تا چه حد بر روی انتخاب بهترین بازیکن اروپا و جهان تاثیر میذاره !

eman619rv
30-08-2013, 03:59
یه امروز نبودیم کلی اتفاق افتاد:دی

راستش نظر من همون نظریه که سال پیش توی تاپیک بهترین بازیکن فیفا دادم ، الان که خوندمش دیدم واقعا دیدگاهم هنوز همونه!

از بس توضیح و تحلیل کردیم و کردن این حوایز رو دیگه مختصر میگم و مفید:

1.قضاوت کردن یکسال حرفه ای یه بازیکن فوتبال بدون در نظر گرفتن شرایط تیمش ، عملکردش نسبت به پست و وظایفش و نه مقایسه یه هافبک بال ، یه مرکز ثقل تیم و یه مهاجم ! کاملا ناعادلانه و اشتباه هست!

2.به نظرم فقط باید به جنبه fun این موضوع رو دید چون نتایج حاصل از تحلیل و بررسی متخصصین و کارشناسان نیس بلکه رای گیریی هست که هر فرد با ملاک های شخصی خودش این رای رو داده .

3.اگه منم مثه یکی از اون روزنامه نگار ها بودم و بر طبق سیستم اونا میخواستم رای بدم ، بهترین عملکردی که من فصل گذشته از یه بازیکن در اروپا دیدم، گرث بیل بود.

4.ریبری رو این فصل شخصا بهترین بازیکن بایرن مونیخ ندیدم.

5. تبریک به همه طرفدار های بایرن و فرانسه( من جمله خودم:دی) بابت انتخاب ریبری به عنوان بازیکن سال اروپا

M A S 0 U D
30-08-2013, 12:24
خشم پلاتینی ازغیبت رونالدو در مراسم دیشب موناکو

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سایت گل – طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس میشل پلاتینی رئیس سازمان یوفا از غیبت کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید و یکی از سه نامزد دریافت جایزه بهترین سال یوفا در مراسم روز پنجشنبه موناکو به شدت عصبانی شده است.
او علنا این ناراحتی را برزبان نیاورده ولی یکی از نزدیک ترین دستیاران پلاتینی در گفتگو با خبرنگاران گفت:« روز پنجشنبه همه پرده ها کنار رفت و همه ما به پلاتینی توصیه کردیم که برای کنترل خشمش تا عدد 10 بشمارد ولی مطمئن باشید که ابرای مدت زمانی طولانی نخواهد توانست تا زبان به دهان بگیرد.»
بنا براین گزارش پلاتینی دراین رابطه با فلورنتینو پرس رئیس باشگاه مادریدی صحبت کرده بود و تا آخرین لحظه تلاش می کرد تا با کمک پرس رونالدو را برای حضور در این مراسم متقاعد کند ولی ساعت 9 صبح روز پنجشنبه بود که فلورنتینو اعلام کرد که تلاشها فایده ای ندارد و کریس دراین مراسم حضور نخواهد یافت. بعد از پاسخ منفی رونالدو برای شرکت در مراسم روز 5شنبه موناکو، پرس با پلاتینی تماس گرفت و پدرو لوپس، یکی از مدیران باشگاه ماردیدی را به موناکو فرستاد تا حضورا این خبر را به پلاتینی اعلام کند و امیلیانو بوتراگنیو هم برای حضور دراین مراسم به موناکو سفر کرد.
فلورنتینو پرس علاوه بر تلاش برای راضی کردن رونالدو تا ساعت 2 نیمه شب چهارشنبه با ژرژ مندس مدیربرنامه های کریستیانو رونالدو صحبت می کرد تا او را متوجه نیاز حضور کریس در این مراسم نماید ولی رونالدو که از انتخاب اینیستا به عنوان برنده جایزه یوفا در سال گذشته به شدت ناراحت شده بود، پای تصمیمش برای عدم حضور دراین مراسم ایستاد. یکی از منابع باشگاه مادریدی که خواست نامش فاش نشود در این باره گفت:« در سالهای اخیر پلاتینی رفتار چندان دوستانه ای با کریس رونالدو نداشته.»
زمانی که رونالدو به رئال مادرید پیوست، پلاتینی درباره این انتقال گفت:« اگر رونالدو 92 میلیون یورو می ارزد، من در سن 23 سالگی، 93 میلیون یورو می ارزیدم. » بعد از آن هم در سمینار لکسپرسو دراین باره گفت:« واقعیتش را بخواهید من گران تر از رونالدو نبودم، چون من به قراردادهایم متعهد می ماندم.» و بعد از آن هم که رونالدو گفته بود که دلیلی سوت های انتقادی هواداران تیم های مختلف برای او، پولداری، خوشتیپی و جذابیتش است، پلاتینی در واکنش به این صحبت ها گفت:« فدرر هم خوش تیپ، خوب و میلیارد است ولی کسی برای او سوت نمی زند.»
دیشب جایزه برترین بازیکن سال یوفا به فرانک ریبری رسید. ستاره فرانسوی بایرن مونیخ 36 رای کسب کرد و مسی 13 رای را به خود اختصاص داد و رونالدو تنها 3رای آورد.
لیونل مسی در مراسم روز پنجشنبه شهر موناکو حضور یافت و بعد از اهدای این جایزه به فرانک ریبری، آندونی سوبی سارتا، مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا در این باره گفت:« ریبری بعد از فصلی مثال زدنی که بابایرن پشت سرگذاشته بود، مدعی اصلی فتح این جایزه بود ولی آنچه من از دیدن آن خوشم آمد این بود که مسی با وجودی که به این جایزه نرسید، با لبخندی برلب روی سن دیده می شد. من خوشحالم که بازیکنان تیم ما چه وقتی که برنده جایزه هستند و چه وقتی که جایزه را نمی برند در مراسم حضور می یابند.»

M E S S I
31-08-2013, 12:01