ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تا دو تومن چی بگیرم؟ vivo book؟

sfim
06-08-2013, 20:07
سلام دوستان من کلی درگیر بودم واسه خرید یه تبلت

کلی سر اندورید و ios کلنجار رفتم تا یهو فهمیدم حالا که دارم تا دوتومن هزینه میکنم چرا لپتاب نگیرم

انتظاراتم :
چون تصمیم گرفتم جایگزین تبلت کنم (میدونم لپتاپ و تبلت ربطی به هم ندارن)
میخام زیر 14 اینچ باشه
سبکی و زیبایی هم واسم مهمه و حمل ونقل راحت
گرافیکم لازم ندارم نهایت کاری که کنم یه فیلم فول اچدی ببینم که اینل 4000 جوابگو هست پردازنده و رم مهمتره واسم

حالا نظر خودم رو Asus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) vivo book s400ca هست خیلی از سری vivobook خوشم اومده:n01:

لطفا تا 2 یا 2100 یا 2200 پیشنهاد بدن

ممنون

mohsen_33
06-08-2013, 22:10
همه این چیزهایی که میگی تبلت برات انجام میده

sfim
06-08-2013, 23:04
همه این چیزهایی که میگی تبلت برات انجام میده

نه اشتباه منظورمو متوجه شدید
منظور من از اینکه گفتم دیدن فیلم فول اچ دی یعنی سنگین ترین کاری از کارت گرافیکش میخام بکشم بود

ولی اجرای برنامه های ویندوز کار با ویندوز که دارم
کلا من یه چیزی میخام با پردازنده و رم قوی برای اجرای برنامه های ویندوز

عمده کار من طراحی وب یعنی کار با wamp server و فتوشاپ و... تو تبلت میتونم این کارارو بکنم؟

اما میخام حمل و نقل و سبکی و زیبایی هم داشته باشه

خودم به asus vivo book s400ca رسیدم

وزن 1.8 کیلوگرم

پردازنده: Intel 3317U Core i5 1.7GHz UpTo 2.6 GHz - Cache 3 MB - BUS 1600 MHz

4 GB رم

500 GB 5400RPM + 24GB SSD Cache

Intel HD Graphics - MB UpTo 1024 MB

14" - Bright LED

امکانات: فاقد درایو نوری - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 8

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rahnemoun
08-08-2013, 10:35
پیشنهاد می‌کنم یه سر به سایت لپ‌تاپ‌های Fujitsu هم بزن.
این لپ‌تاپ‌ها همه ساخت آلمان هستند و کیفیت اونها بسیار بالا و قیمت‌هاشون هم نسبت به برندهای دیگه خیلی عالیه.
توی سایت Behin.net نمایندگی رسمی فوجیتسو در ایران، می‌تونی اطلاعات کامل در مورد لپ‌تاپ مورد نظرت رو ببینی ضمن اینکه قیمت‌های توی سایت همه‌شون بروز هستند.
با توجه به انتظارات‌تون، پیشنهاد من به شما، لپ‌تاپ 14 اینچ LH 532/i5 فوجیتسو هست که کلیه امکانات لپ‌تاپ Asus رو داره باضافه: کارت گرافیک GeForce GT620 2GB، درایو نوری (DVD-RW)، صفحه نمایش مات (Anti-Glare)، صفحه کلید ضد آب (تا 50 سی‌سی)، 3تا پورت USB3 باضافه 1 پورت USB2 و... قیمت: 1.925.000 تومان

البته این مدل لپ‌تاپ با CPU i7 و Ram 6Gbهم هست که فکر کنم حدود 2.300.000 باشه. (بقیه مشخصات و امکاناتش مثل همون i5 هست)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'%20Presentation/Lifebook%20LH532-Behin%20Golden%20Guarantee1.png

لینک مربوط به اطلاعات و امکانات این لپ‌تاپ: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رامین - ساری :n16: