ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپ تاپ با مشخصات معلوم

hamid abt
06-08-2013, 18:09
سلام به همه ی دوستان ...

لپ تاپی می خوام با رنج قیمت حدود ۲۷۰۰.۰۰۰ تا ۲۸۰۰.۰۰۰ با مشخصات زیر :
سی پی یو : core i 7 آی وی بریج .
رم : ۸ گیگ
هارد : اگه ssd باشه بهتر(با ظرفیت حدود ۲۵۶ گیگ) ولی اگه نبود ۱ ترابایت HDD
گرافیک : با مارک ها زیاد آشنا نیستم ولی AMD سری هفت یا ۸ باشه …
صفحه نمایش : کیفیت بالایی داشته باشه … اگه تو این رنج قیمت فول اچ دی پیدا می شه که خیلی خوبه … حتما حتما زاویه دید بالایی داشته باشه و چشم رو موقع کار کردن اذیت نکنه …
کی بورد : نور زمینه داشته باشه .
باتری : اصلا اطلاعاتی ندارم فقط حداقل ۳ یا ۴ ساعت رو نگه داره و غیر طبیعی داغ نکنه .
وای فای و LAN وHDMI و USB 3.0 هم داشته باشه …
-----------------------------------------------------------------

اگه توی این رنج قیمت امکانات بالا پیدا نمی شه …
سی پی یو : core i 5 همون آی وی بریج
رم : ۶ گیگ
ظرفیت هارد هم کم کنید تا ۵۰۰
ولی بقیه ی امکانات رو حتما داشته باشه …
لطفا راهنمایی بفرمایید …
با تشکر .

hamid abt
06-08-2013, 19:19
نظر خودم Hp pavilion g6 2314 se هستش ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همه ی موارد سخت افزاری رو داره ولی خوب هارد SSD رو نداره ... فول اچ دی هم نیست ...در مورد کیفیت تصویرش هم اصلا اطلاعاتی ندارم ...

دوستان خواهشا راهنمایی کنند . نظرشون راجع به این موردی که گفتم یا اگه مورد دیگه ای مد نظرشون هست به جز Z500 که می گن باتریش زود داغ می کنه ... ممنون .

Capital
06-08-2013, 20:40
سلام به همه ی دوستان ...

لپ تاپی می خوام با رنج قیمت حدود ۲۷۰۰.۰۰۰ تا ۲۸۰۰.۰۰۰ با مشخصات زیر :
سی پی یو : core i 7 آی وی بریج .
رم : ۸ گیگ
هارد : اگه ssd باشه بهتر(با ظرفیت حدود ۲۵۶ گیگ) ولی اگه نبود ۱ ترابایت HDD
گرافیک : با مارک ها زیاد آشنا نیستم ولی AMD سری هفت یا ۸ باشه …
صفحه نمایش : کیفیت بالایی داشته باشه … اگه تو این رنج قیمت فول اچ دی پیدا می شه که خیلی خوبه … حتما حتما زاویه دید بالایی داشته باشه و چشم رو موقع کار کردن اذیت نکنه …
کی بورد : نور زمینه داشته باشه .
باتری : اصلا اطلاعاتی ندارم فقط حداقل ۳ یا ۴ ساعت رو نگه داره و غیر طبیعی داغ نکنه .
وای فای و LAN وHDMI و USB 3.0 هم داشته باشه …
-----------------------------------------------------------------

اگه توی این رنج قیمت امکانات بالا پیدا نمی شه …
سی پی یو : core i 5 همون آی وی بریج
رم : ۶ گیگ
ظرفیت هارد هم کم کنید تا ۵۰۰
ولی بقیه ی امکانات رو حتما داشته باشه …
لطفا راهنمایی بفرمایید …
با تشکر .
دوست عزیز در همین ابتدا بگم که قیمت هاردهای ssd خیلی بالاست و به همین دلیل هم هست که قیمت لپ تاپ های سونی و اپل انقد بالاست چون از هاردهای جامد ssd استفاده میکنند.اما در مورد انتخاب لپ تاپ باید بگم که تو این رنج قیمت لپ تاپ Lenovo Z500 عالیه ولی دو مورد داره که شما اولا گفتین تو زوایا کیفیت صفحش خوب باشه اما اینم بگم که کیفیت صفحش نسبتا خوبه ولی تو زوایا ضعیف میباشد اما از لحاظ های دیگر واقعا عالیه.ولی کلا تو این رنج قیمت لپ تاپ هایی که ارزش خرید رو دارن رو بهتون میگم.acer v3 571g , asus k46cb, Lenovo z500 , msi cx61 و Hp pavilion g6 2314 اما در کل اگر پول بیشتری دارین حتما به سمت asus n46vz برین چون واقعا عالیه چون هم گرافیک عالی داره که 650m هست و هم پردازنده 3610qm که واقعا خوبه.اما اگر اگر پول بیشتری نمیخواین بدین از اون لپ تاپ های بالا یکیو انتخاب کنین.که به نظر من بهترین انتخاب از اون گزینه هایی که نام بردم اول Lenovo z500 و دوم k46cb بعد hp بعد msi بعد acer ولی در اخر میگم که به گرافیک های انویدیا اعتماد کنید.

hamid abt
06-08-2013, 21:41
ممنونم

پس شد :

1) lenovo z500

2) asus k46cb

3) همون مدلی که خودم گفتم

4) msi cx61

5) acer v3 571g

----------------------------------

Z500 که ظاهرا باتریش داغ می کنه و شما گفتید زاویه دید خوبی نداره پس کلا بی خیال .
سری k از لپ تاپ های asus هم ظاهرا قدرت پردازشی بالایی ندارند ... درسته ؟

این مدلهای ایسوس و msi و Acer که فرمودید کدوم کانفیگ منظورتون هستش ؟ کانفیگ های مختلفی با این مدل دارن .

hamid abt
06-08-2013, 21:42
و یک سوال دیگه این که با این رنج قیمت کلا از فکر هارد SSD بیام بیرون درسته ؟

Capital
06-08-2013, 23:40
ممنونم

پس شد :

1) lenovo z500

2) asus k46cb

3) همون مدلی که خودم گفتم

4) msi cx61

5) acer v3 571g

----------------------------------

Z500 که ظاهرا باتریش داغ می کنه و شما گفتید زاویه دید خوبی نداره پس کلا بی خیال .
سری k از لپ تاپ های asus هم ظاهرا قدرت پردازشی بالایی ندارند ... درسته ؟

این مدلهای ایسوس و msi و Acer که فرمودید کدوم کانفیگ منظورتون هستش ؟ کانفیگ های مختلفی با این مدل دارن .

و یک سوال دیگه این که با این رنج قیمت کلا از فکر هارد SSD بیام بیرون درسته ؟

دوست عزیز در ابتدا بگم که کلا از فکرش بیا بیرون مگه اینکه میتونی قدرت گرافیک و سی پی یو رو فدای SSD کنی چون هارد های SSD واقعا گرون اند که با یه سرچ تو اینترنت قیمت رو میفهمی اما اینم بگم که با هارد های SSD سرعت خیلی خیلی بالا میره و همچنین اینکه من خودم با لنوو کار میکنم و ازش راضیم.همچنین اینکه MSICX61 با گرافیک 645 و CPU 3630QM و ایسر V3 571G هم میباشد.دوست عزیز من در کل یه چیزی به شما میتونم بگم اونم اینکه تمام این لپ تاپ هایی که من نام بردم تقریبا سرعت و قدرتشون خیلی به هم شبیه هست مگه اینکه این لپ تاپ رو برای کار خاصی بخواین مثلا بعضی ها برای بازی می خوان بعضی ها برای کار کردن با برنامه های گرافیکی مثل مایا و تری دی مکس و .....شما باید ببینین که نیازتون چیه شاید نیاز شما فقط کارهای خانگی هست که اگه اینطور باشه حتی لپ تاپ های ضعیف تر هم پاسخگو شما خواهند بود.اما اگر برای بازی میخواین به نظر من باید بالای ۳۳۰۰ میلیون خرج کنی.پس در کل نیازتون رو بسنجین بعد انتخاب کنید و اگه باز هم مشکل داشتین میتونین یه پست بزارین که با چه نرم افزارهایی کار میکنین تا من بیشتر راهنمایی تون کنم.

hamid abt
06-08-2013, 23:53
بله خوب به همین دلیله که دنبال SSD هستم ... حالا اگر سی پی سو و رم رو بیارم پایین می شه یه لپ تاپ گیر بیارم با هارد SSD؟

بازی که آن چنان حرفه ای نه ولی مثلا pes و فیفا و اینا رو دیگه بتونه راحت جواب بده ... کلا گرافیک هر چه بالاتر بهتر.

کیفیت تصویرش هم بیشتر واسه این می خوام که موقع کار کردن باهاش چشم اذیت نشه ... حالا فول اچ دی هم نشد مهم نیست.

از لحاظ نرم افزار هم نرم افزارهای معمول + نرم افزارهای ادیت فیلم و ... مثلا corel video stdio و ...

NOR-1
07-08-2013, 06:29
یه نگاه به سری f23 vaio بنداز
یا envy 1201 به نظر من این مدل با کیفیت ترین و جدید ترین لپ تاپ بین 2 تا 3 تومانه

hamid abt
07-08-2013, 17:12
یه نگاه به سری f23 vaio بنداز
یا envy 1201 به نظر من این مدل با کیفیت ترین و جدید ترین لپ تاپ بین 2 تا 3 تومانه

اون مدلی که نظر خودمه (pavilion g6 2314) از envy 1201 که بالاتره ... هم رمش هم سی پی یو و هم هارد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این f23 سونی که گفتید کدوم مدل منظورتونه ؟