PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه برای ویرایش فایلهای ویدیو و ساخت dvd

havzhini
06-08-2013, 11:00
سلام

من میخوام از یه سری فیلم مراسمی که دارم یه dvd بسازم که توی دستگاه پخش خانگی راحت اجرا بشه
حالا یه نرمافراز میخوام که اینکارو باهاش انجام بدم
زیاد کار حرفه ای نمیخوام انجام بدم فقط اینکه تیکه های جداگانه رو بچسبونم به هم و یه منو قشنگ بسازم و بعد رایت کنم روی dvd واسه اجرای پلیر

برنامه Corel DVD MovieFactory 7 گرفتم ولی اولا زیاد امکانات خاصی نداشت مثل چسبودن فایلها و تقسیم بندی ویدیوها یا شاید من نتونستم پیدا کنم همچین چیزایی رو
و هم اینکه روی ویندوز8 همش هنگ میکنه و خوب کار نمیکنه

حالا دوستان متخصص چه برنامه هایی رو پیشنهاد میکنن که من اینکارا رو بتونم باهاش انجام بدم که هم امکانات و افکتهای خوبی داشته باشه و هم کار باهاش راحت و سریع باشه؟

abbasa
06-08-2013, 11:31
دوست عزيز نميشه كه شما هم خدا رو بخاي هم خرما رو هم افكتهاي قشنگ داشته باشه هم راحت باشه پيشنهاد من براي اينجور كار اديوسه كه شما بعد از ويرايش در تايم لاين از منوي فايل گزينه بورن تو ديسك رو بزنيد و به نتيجه مطلوب برسيد موفق باشيد:n12:

havzhini
06-08-2013, 11:57
دوست عزيز نميشه كه شما هم خدا رو بخاي هم خرما رو هم افكتهاي قشنگ داشته باشه هم راحت باشه پيشنهاد من براي اينجور كار اديوسه كه شما بعد از ويرايش در تايم لاين از منوي فايل گزينه بورن تو ديسك رو بزنيد و به نتيجه مطلوب برسيد موفق باشيد:n12:
ممنون دوست عزیز
ولی منظورم اینه کار حرفه ای نمیخوام انجام انجام بدم
فقط ویدیوها رو بهم بچسبوم و دسته بندی کنم و با داشتن یه منو رایت کنم روی dvd

ادیوس کار باهاش راحت هست؟یعنی منو پیچیده ای نداشته باشه که فقط یه هفته باید وقت گذاشت از منوها سر در اورد
بعد حجمش هم خیلی زیاده بخوام دانلود کنم

Xilisoft Video to DVD Converter چطور هست؟چیزایی که من میخوام تو توضیحاتش گفته و حجمش هم خیلی کمه

samiei_m_j
10-08-2013, 10:29
سلام
من بهت نسخه هاي جديد nero experess رو پيشنهاد مي كنم
قابليت منو سازي و تيكه كردن فايل ها رو داره
در حين رايت هم خيلي از فرمت هارو مي تونه تبديل كنه به فرمت دي وي دي

موفق باشي

rahnemoun
17-08-2013, 14:52
بهترین برنامه برای اینکار، برنامه ConvertXtoDvd هست. هم فارسی رو پشتیبانی می‌کنه (برای ساخت منو) و هم منوهای پیشفرض خوبی داره و هم می‌تونی قطعات مختلف رو براحتی بهم بچسبونی بدون اینکه در فیلم نهایی مشخص باشه و کلی امکانات خوب دیگه...
در نهایت هم یک سری فایل پخش روی DVD رو بهتون میده که هم می‌تونی مستقیماً از طریق خود برنامه اونو روی DVD بریزی و هم می‌تونی فایل‌های نهایی رو با استفاده از Nero روی DVD رایت کنی که من روش دوم بهتون پیشنهاد می‌کنم. بخاطر اینکه بعد از اتمام کار، فیلم نهایی رو ببینی و اگه مشکلی نداشت، اونو رایت کنی.

اگه برای کار با این برنامه مشکلی بود، می‌تونی روی من حساب کنی.

رامین :n16: