PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید لپ تاپ

alimail3248
06-08-2013, 09:53
سلام دوستان بنده قصد خرید یک لپ تاپ را دارم اما متاسفانه اطلاعات سخت افزاری کمی دارم به همین جهت میخواستم از دوستانی که اطلاعات کافی دارند راهنمایی بگیرم:

1- اگر دو پردازنده را که از نظر cash و سرعت یکسان هستند را در نظر بگیریم برای مرور محتویات هارد ویا اجرای تکی نرم افزارها (عدم استفاده همزمان از چند نرم افزار ) در این حالت dual core سرعت و عملکرد بهتری خواهد داشت یا مثلا core i5 ؟

2-وقتی در مرورگر یگ پنجره جدید باز میکنیم مدت زمانی که طول میکشد تا پنجره جدید باز شود به چه عاملی بستگی دارد ؟ سرعت پردازنده یا cash یا رم ؟ چون در سیستم های مدل پایین کمی کند عمل میکند.

3- به نظر شما الان لپ تاپ را بخرم یا صبر کنم تا قیمتها پایین تر بیاد ؟ چون میترسم به امید پایین امدن قیمت ها صبر کنم انوقت به جای اینکه پایین بیان بالاتر هم برن ؟ نظر شماها چیست ؟

ممنون

3aman021
06-08-2013, 14:22
1.بله 100% ci5 عملکرد بهتری داره چون معماری ساختش فرق میکنه و خیلی بهتره! 2.اینکه چه مدت طول میکشه بستگی به عملکرد و سرعت پردازنده داره هر چقدر پردازنده قوی تر باشه سرعت بیشتره !! 3.ببین دلار طی ماه های آینده قراره به مرز 2تومن نزدیک شه اما به امید افت قیمت صبر نکن به امید مدل های جدید تر صبر کن , چند هفته دیگه وارد ایران میشن البته الانم به تعداد معدود وارد شدن اما خب گرونه باید نمایندگی وارد کنه .موفق باشید!:3: