ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : GALAXY NOTE 10.1 N8000 VS TAB 2 10.1 P5100

rouzbeh_ziafati
05-08-2013, 18:43
سلام
من می خوام یکی از این دو مدل رو بخرم اما چون اختلاف قیمتشون یکمی چشم گیره ، می خوام بدونم اگر که TAB 2 میتونه نیازهام رو برآورده کنه دیگه پول اضافه برای N8000 خرج نکنم

می خوام دوستانی که این دو گوشی رو دارند زحمت بکشند و جواب بدهند
آیا باطری دستگاه قابل تعویض است؟
اگر 5 تا 6 صفحه اینترنتی همزمان باز باشد ، یک فایل pdf هم در پس زمینه باز باشد دستگاه کند می شود؟ اگر جواب منفی است ، در صورت اجرای یک فایل صوتی با شرایط قبلی چطور؟

برای من کیفیت دوربین مهم نیست ،
دستگاه رو برای وب گردی ، چت ، موسیقی ، آموزش زبان ، pdf خوانی می خوام

با تشکر
لطفا فقط دوستانی که یکی از این دو دستگاه رو دارند جواب بدهند

delmajid
12-08-2013, 18:04
سلام
من می خوام یکی از این دو مدل رو بخرم اما چون اختلاف قیمتشون یکمی چشم گیره ، می خوام بدونم اگر که TAB 2 میتونه نیازهام رو برآورده کنه دیگه پول اضافه برای N8000 خرج نکنم

می خوام دوستانی که این دو گوشی رو دارند زحمت بکشند و جواب بدهند
آیا باطری دستگاه قابل تعویض است؟
اگر 5 تا 6 صفحه اینترنتی همزمان باز باشد ، یک فایل pdf هم در پس زمینه باز باشد دستگاه کند می شود؟ اگر جواب منفی است ، در صورت اجرای یک فایل صوتی با شرایط قبلی چطور؟

برای من کیفیت دوربین مهم نیست ،
دستگاه رو برای وب گردی ، چت ، موسیقی ، آموزش زبان ، pdf خوانی می خوام

با تشکر
لطفا فقط دوستانی که یکی از این دو دستگاه رو دارند جواب بدهند

دوست عزیز اگه تبلت رو برای آموزش زبان و همچنین مالتی تسکینگ میخوای نوت 10.1 رو بگیر که مثل ویندوز مالتی تسکینگ داره و شما میتونی همزمان دو تا برنامه رو تو یه صفحه اجرا کنی

Capital
12-08-2013, 19:08
دوست عزیز به نظر من برای جوابگویی کارهای شما همون 5100 خوب هست ولی اگه براتون اونطور که شما گفتین دوربین مهم نیست پس برین دنبال google nexus 7 ولی باز هم اگه میتونین صبر کنید که تا google nexus 7 2013 تا چند وقت دیگه وارد ایران شه چون واقعا از همه لحاظ عالی هستن.