ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمايي براي خريد يو پي اس Ups

mohsen62k
13-08-2006, 20:55
سلام

جايي كه من هستم نوسانات برق زياد و عجيب هست خيلي اوقات برق براي مدت 1 ثانيه فقط ميره و دوباره وصل ميشه (از عجايب روزگار) :puke:
براي محافظت از كامپيوتر ميخواهم يك يو پي اس بخرم از طرف ديگه براي من مهم هست كه حتما حتما حتما در شرايطي كه نياز مبرم دارم به كامپيوتر و اينترنت حتما كامپيوترم روشن باشه و ميخواهم كه يو پي اس حداقل اگر برق رفت 30 دقيقه كامپيوتر رو روشن نگه داره

سيستم من پنتيوم و سي پي يو فولكش 3 گيگ اينتل مونيتور ال سي دي سامسونگ 17 اينچ

و ميخواهم يو پي اس اين قابليت رو داشته باشه كه بدون نياز به وجود برق شهر در شرايطي خودش كامپيوتر رو روشن كنه و براي مدت محدودي مثلا 10 دقيقه كار كنه كامپيوتر (البته منظور من به صورت اتوماتيك هست كه برنامه ريزي بشه سر يك ساعت كامپيوتر رو روشن كنه حتي اگه برق شهر قطع بود)

تا 200 هزار تومان هم حاضرم براي يو پي اس خرج كنم لطفا اگر كسي ميتونه به من پيشنهادي بده براي خريد

لطفا راهنمايي كنيد :)

mohsen62k
16-08-2006, 05:44
كسي نيست به اين سوال جواب بده؟

Devil Lord
16-08-2006, 14:03
POWERWALKER VI600
قیمت 45 تومن تا 20 دقیقه با یه مانیتور 15 اینچ CRT روشن نگه میداره ولی ماله شما چون LCD هست تا 25 دقیقه هم کار میکنه
با گارانتی آواژنگ که خیلی مطمئنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا میتونی از پرسو الکترونیک بگیری مدل :
UPS Smart King SMK 2000VA یا 3000VA که سیستم رو در 3000 تا 45 دقیقه روشن نگاه میداره اما قیمتش رو نمیدونم ولی اینکه درسته ایرانیه ولی تکنولوژیش مربوط به شرکت POWERCOM و تحت استاندارد های اروپا و آمریکاست

mohsen62k
16-08-2006, 14:25
POWERWALKER VI600
قیمت 45 تومن تا 20 دقیقه با یه مانیتور 15 اینچ CRT روشن نگه میداره ولی ماله شما چون LCD هست تا 25 دقیقه هم کار میکنه
با گارانتی آواژنگ که خیلی مطمئنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا میتونی از پرسو الکترونیک بگیری مدل :
UPS Smart King SMK 2000VA یا 3000VA که سیستم رو در 3000 تا 45 دقیقه روشن نگاه میداره اما قیمتش رو نمیدونم ولی اینکه درسته ایرانیه ولی تکنولوژیش مربوط به شرکت POWERCOM و تحت استاندارد های اروپا و آمریکاست

ممنون