مشاهده نسخه کامل
: خرید هارد یک ترابایت اکسترنال با قیمت مناسب
miladddd
05-08-2013, 17:02
سلام
دنبال هارد اکسترنال 1 ترا هستم
نمیخوام خیلی هزینه کنم. حدود 250 تا 260...اگه ارزونترم میشه چیز خوب خرید پیشنهاد بدید ممنون میشم
میخوام حتما usb3 باشه و سرعت read , write مناسبی داشته باشه
کیفیتشم قابل قبول باشه و با یه ضربه کوچیک همه چیز خراب نشه!
خودم این چند تارو یافتم
ADATA Portable CH11 - 1TB
Seagate Backup Plus - 1TB
Silicon Power Portable Hard Drive Diamond D05 - 1TB
Silicon Power Portable Diamond D03 - 1TB
لطفا راهنمایی بفرمایید
ehsan102
05-08-2013, 17:09
تا میتونی اول segate بگیر
دوم western digital
USB 3 باشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
mehrdad x
05-08-2013, 17:28
تا میتونی اول segate بگیر
دوم western digital
USB 3 باشه
نظر شما اینه که segate بهتر western ه؟؟؟!!
miladddd
05-08-2013, 18:31
اگه میشه راهنمایی کنید دقیقا چی بگیرم؟
ehsan102
05-08-2013, 19:26
نظر شما اینه که segate بهتر western ه؟؟؟!!
دیگه نظر ها متفاوته
یادمون باشه که segate همون maxtor سابقه
و جزء برند اولیه توو ایران هستند
M A S 0 U D
05-08-2013, 19:36
وسترن بگیر میتونی رمز عبور هم بزاری ...
ata.royalfalcon
05-08-2013, 21:48
دیگه نظر ها متفاوته
یادمون باشه که segate همون maxtor سابقه
و جزء برند اولیه توو ایران هستند
البته دقیقتر این هست که مکستور توسط سیگیت خریداری شده (در سال 2006 به مبلغ 1.9 میلیارد دلار) نه اینکه سیگیت همان مکستور سابق هست . همچنین کمپانی سیگیت بخش تولید HDD سامسونگ را هم در سال 2011 خریداری کرده است .
ata.royalfalcon
05-08-2013, 22:03
سلام
دنبال هارد اکسترنال 1 ترا هستم
نمیخوام خیلی هزینه کنم. حدود 250 تا 260...اگه ارزونترم میشه چیز خوب خرید پیشنهاد بدید ممنون میشم
میخوام حتما usb3 باشه و سرعت read , write مناسبی داشته باشه
کیفیتشم قابل قبول باشه و با یه ضربه کوچیک همه چیز خراب نشه!
خودم این چند تارو یافتم
ADATA Portable CH11 - 1TB
Seagate Backup Plus - 1TB
Silicon Power Portable Hard Drive Diamond D05 - 1TB
Silicon Power Portable Diamond D03 - 1TB
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام .
از بین مدلهایی که لیست کردید من Seagate Backup Plus را پیشنهاد میکنم .
و با یه ضربه کوچیک همه چیز خراب نشه!
هیچکدام از مدلهایی که لیست کردید ضد ضربه نیستند ، حتی اگر هم ضد ضربه باشند با توجه به اینکه هارد دیسکها حساس و ظریف هستند باید با نهایت دقت نگهداری و مراقبت کرد . اگر هارد روشن و هد بر روی پلاتر در حال tracking باشه هرگونه ضربه میتونه باعث خرابی بشه . در نتیجه در زمانهایی که روشن هست ضربه وارد نکنید و حتی جابجا هم نکنید . در زمانهایی که به سیستم متصل نیست حتماً داخل کیف مناسب بذارید .
miladddd
06-08-2013, 03:02
سلام .
از بین مدلهایی که لیست کردید من Seagate Backup Plus را پیشنهاد میکنم .
هیچکدام از مدلهایی که لیست کردید ضد ضربه نیستند ، حتی اگر هم ضد ضربه باشند با توجه به اینکه هارد دیسکها حساس و ظریف هستند باید با نهایت دقت نگهداری و مراقبت کرد . اگر هارد روشن و هد بر روی پلاتر در حال tracking باشه هرگونه ضربه میتونه باعث خرابی بشه . در نتیجه در زمانهایی که روشن هست ضربه وارد نکنید و حتی جابجا هم نکنید . در زمانهایی که به سیستم متصل نیست حتماً داخل کیف مناسب بذارید .
به جز این مدل مدل دیگه ای هم مد نظرتون هست؟ یا همینو بگیرم؟
ata.royalfalcon
06-08-2013, 08:31
به جز این مدل مدل دیگه ای هم مد نظرتون هست؟ یا همینو بگیرم؟
در مدلهايي كه شما انتخاب كرديد سيگيت پيشنهاد ميشه . غير از اين مدل ميتونيد WD my passport را بخريد كه البته در ليست شما نيست . همچنين دقت كنيد كه هيچ كدام ضد ضربه نيستند .
miladddd
06-08-2013, 12:34
بین
WD 1TB MY PASSPORT USB3 و Seagate Backup Plus - 1TB کدوم بهتره؟اگه میشه مزایا هم بگین. قیمتاشون که تقریبا یکیه
ata.royalfalcon
06-08-2013, 13:33
بین
WD 1TB MY PASSPORT USB3 و Seagate Backup Plus - 1TB کدوم بهتره؟
اگه میشه مزایا هم بگین. قیمتاشون که تقریبا یکیه
1. مدل my passport از لحاظ read كمي پرسرعتتر و Backup plus از لحاظ write پرسرعتتر هست .
2. Backup plus قابليت usm دارد (قابليت استفاده از پورتهاي sata بطور مستقيم) .
3. مدل my passport قابليت hardware encrypt دارد و در نتيجه ميتونيد به سادگي هارد را lock كنيد . البته اين قابليت ميتونه باعث دردسر هم بشه . در صورت خرابي امكان تعمير و ريكاوري اطلاعات در اين مدلها سختتر و مشكلتر هست . ضمن اينكه از لحاظ نرم افزاري و مديريت هارد اين مدل كاملتر هست .
miladddd
13-08-2013, 15:11
seagate خریدم
این قسمت سر هارد که یه قطعه جداست قابل جدا کردنه؟!
سلام من هم سوال مشابهی دارم،گفتم تایپیک جدا نزنم که انجمن شلوغ نشه
من هم قصد خرید یه هارد 1ترابایت با همین حدود قیمت بگیرم،اکسترنال بودن هارد چندان برام مهم نیست،فقط ترجیح میدم هاردی که میگیرم قابل حمل باشه،ولی اگه تفاوت قیمت زیاد باشه از این قابلیت میگذرم
اگه بهترین هارد 1ترابایت اینترنال و اکسترنال رو در محدوده قیمت 270-300 تومن همراه با قیمتش رو معرفی کنید و بگید مدل اینترنال و اکسترنال هر کدومشون چه قدر اختلاف ییمت داره
میشه هارد اکسترنال رو به اینترنال تبدیل کرد که در مواقع عادی داخل سیستم وصلش کرد و وقتی که نیاز به حمل باشه به اکسترنال تبدیلش کرد؟
با تشکر
ata.royalfalcon
13-08-2013, 16:33
seagate خریدم
این قسمت سر هارد که یه قطعه جداست قابل جدا کردنه؟!
اگر مدلهای Backup up plus را خریده باشید قسمت انتهایی آن قابل جدا کردن هست .
ata.royalfalcon
13-08-2013, 19:16
سلام من هم سوال مشابهی دارم،گفتم تایپیک جدا نزنم که انجمن شلوغ نشه
من هم قصد خرید یه هارد 1ترابایت با همین حدود قیمت بگیرم،اکسترنال بودن هارد چندان برام مهم نیست،فقط ترجیح میدم هاردی که میگیرم قابل حمل باشه،ولی اگه تفاوت قیمت زیاد باشه از این قابلیت میگذرم
اگه بهترین هارد 1ترابایت اینترنال و اکسترنال رو در محدوده قیمت 270-300 تومن همراه با قیمتش رو معرفی کنید و بگید مدل اینترنال و اکسترنال هر کدومشون چه قدر اختلاف ییمت داره
میشه هارد اکسترنال رو به اینترنال تبدیل کرد که در مواقع عادی داخل سیستم وصلش کرد و وقتی که نیاز به حمل باشه به اکسترنال تبدیلش کرد؟
با تشکر
سلام .
در مورد سوال آخر ، اگر میخواهید هارد را از باکس خارج کنید و مثل هارد اینترنال به مادربرد متصل کنید ، اینکار کاملاً امکانپذیر هست ولی دو نکته را باید در نظر بگیرید .
1. به هر حال گارانتی باطل میشه ، ضمن اینکه این باکسها بدنه ظریفی دارند و در صورت دقت نکردن احتمال شکستگی و خراب شدن باکس وجود دارد .
2. بعضی از مدلها مثل WD my passport بعلت usb on board بودن اینترفیس sata ندارند و در نتیجه نمیتونید مستقیماً به مادربرد متصل کنید .
ولی اگر میخواهید بدون باز کردن باکس هارد اکسترنال ، از طریق sata به مادربرد متصل کنید که هاردهای آداپتوری و یا پرتابل Seagate backup plus گزینه مناسبی هست . در کل پیشنهاد میکنم که اینکار را نکنید اگر واقعاً سیستم شما به هارد جدیدی نیاز داره بهتره که یک هارد اینترنال جداگانه برای سیستم بخرید .
با توجه به اینکه فرمودید هارد قابل حمل میخواهید ، توصیه میکنم هاردهای اکسترنال آنهم از انواع پرتابل بخرید . من Seagate backup plus portable drive را پیشنهاد میکنم . البته در مواقع حمل و نقل حتماً از کیف مناسبی استفاده کنید . قیمت این مدل 1TB در حدود 260 الی 270 هزار تومن هست . هارد اینترنال 3.5 اینچی پیشنهادی هم از برند سیگیت با مدل نامبر ST1000DM003 که قیمت آن در حدود 220 الی 230 هزار تومن هست .
havzhini
13-08-2013, 21:01
هارد
Seagate backup plus portable drive کیف هم توی جعبه همراهش هست یا باید جداگانه خریده بشه؟و اینکه برای اتصال به گوشی و تبلت ایا مشکلی نداره؟
miladddd
13-08-2013, 21:24
این هارد Backup up plus که من خریدم سرعتش به نظرم کمه
البته من هنوز با usb 3 تستش نکردم
ولی مثلا فایل تصویری با عداد کم که انتقال میدم به داخلش، سرعتش متوسط 20 هست
ولی اگه 20 گیگ فیلم و صوت انتقال بدم سرعتش میاد روی 10 تا 12
سورس نرم افزار که انتقال میدم، با تعداد بالا و حجم زیاد، سرعتش حدود 4 هست
چرا اینقدر کمه؟! طبیعیه؟
من هاردو فرمت نکردم اصلا، ولی خودش ntfs بود
ata.royalfalcon
13-08-2013, 21:35
هارد
Seagate backup plus portable drive کیف هم توی جعبه همراهش هست یا باید جداگانه خریده بشه؟و اینکه برای اتصال به گوشی و تبلت ایا مشکلی نداره؟
نه ، کیفی همراه این مدل از هارد نیست و باید جداگانه خریداری بشه .
با توجه به محدود بودن ذخیره باطری موبایلها و یا تبلتها و همچنین آسیب پذیری هاردهای اکسترنال نسبت به ضربه (در زمانهایی که روشن هست) من فکر میکنم بهتر باشه هاردهای اکسترنالی بخرید که wifi و باطری مستقل داشته باشند و این دیوایسها را بصورت بیسیم به هارد اکسترنال متصل کنید . شما میتونید بدون هیچ مشکلی موبایل و یا تبلتی که روشن هست را جابجا کنید ولی تکان دادن و جابجا کردن هارد روشن همراه با موبایل یا تبلت میتونه باعث آسیب دیدن آن بشه .
ata.royalfalcon
13-08-2013, 21:42
این هارد Backup up plus که من خریدم سرعتش به نظرم کمه
البته من هنوز با usb 3 تستش نکردم
ولی مثلا فایل تصویری با عداد کم که انتقال میدم به داخلش، سرعتش متوسط 20 هست
ولی اگه 20 گیگ فیلم و صوت انتقال بدم سرعتش میاد روی 10 تا 12
سورس نرم افزار که انتقال میدم، با تعداد بالا و حجم زیاد، سرعتش حدود 4 هست
چرا اینقدر کمه؟! طبیعیه؟
من هاردو فرمت نکردم اصلا، ولی خودش ntfs بود
بنظر من تا زمانیکه از اینترفیس usb2 استفاده میکنید این اعداد طبیعی هست . اگر سیستم شما usb3 نداره پیشنهاد میکنم که یک کارت usb3 بخرید .
خیلی ممنون،پس من همون اینترنال می گیرم یه کم میذارم روی 270 و یه 2ترابایت می گیرم،توی سایت رایانصبا که نگاه می کردم بعضی هاردهای اینترنالش بافر 32 داشتن بعضیا 64 یعنی چی؟
راستی این بورد های USB3 تا چه حد کارایی دارن؟ مادربورد من(گیگابایت P55A UD3P)خودش دو تا پورت داره ولی احساس می کنم تعداد بیشتری نیاز دارم.
مادربوردم پورت SATA 3 خارجی هم داره میشه هارد رو از خارج کیس بهش وصل کرد؟
بازهم ممنون
ata.royalfalcon
14-08-2013, 19:02
خیلی ممنون،پس من همون اینترنال می گیرم یه کم میذارم روی 270 و یه 2ترابایت می گیرم،توی سایت رایانصبا که نگاه می کردم بعضی هاردهای اینترنالش بافر 32 داشتن بعضیا 64 یعنی چی؟
راستی این بورد های USB3 تا چه حد کارایی دارن؟ مادربورد من(گیگابایت P55A UD3P)خودش دو تا پورت داره ولی احساس می کنم تعداد بیشتری نیاز دارم.
مادربوردم پورت SATA 3 خارجی هم داره میشه هارد رو از خارج کیس بهش وصل کرد؟
بازهم ممنون
1.مدلهای مختلفی موجود هست و در نتیجه مشخصات متفاوتی دارند . اگر سیگیت میخواهید بخرید حتماً مدل نامبر ST2000DM001 را بخرید .
2. به هر حال سرعت انتقال داده بیشتر از usb2 هست ولی به پای چیپست اصلی روی مادربرد نمیرسه و اگر میخواهید پورتهای بیشتری داشته باشید کاملاً ارزش دارد . البته راه دیگر این هست که usb3 hub بخرید . یک مسئله ای که قبل از خرید کارت usb3 باید دقت کنید این هست که فاصله بین پورتها به اندازه ای باشه که بتونید همزمان از تمام آنها استفاده کنید . چون دیده شده که فاصله این پورتها به حدی نزدیک هم هستند که عملاً امکان استفاده از تمام پورتها بصورت همزمان وجود ندارد .
3. پورت مورد نظر شما esata هست و اگر میخواهید هارد اینترنال را به آن متصل کنید نیاز به کابل sata to esata دارید .
miladddd
15-08-2013, 17:14
من نرم افزار داشبورد سیگیتو نصب کردم
وقتی به سیستم وصلش میکنم همینجوری الکی از همه چیز تو خودش بک آپ میگیره
چطوری میشه بهش فهموند که فقط از یه درایو یا یک فلودر بک آپ بگیره یا اصلا نگیره، بخیال بشه؟
ata.royalfalcon
15-08-2013, 18:25
من نرم افزار داشبورد سیگیتو نصب کردم
وقتی به سیستم وصلش میکنم همینجوری الکی از همه چیز تو خودش بک آپ میگیره
چطوری میشه بهش فهموند که فقط از یه درایو یا یک فلودر بک آپ بگیره یا اصلا نگیره، بخیال بشه؟
پس از اجرای داشبورد ، از قسمت protect روی علامت ضربدر کلیک کنید تا backup plan مورد نظر حذف شود . برای ساختن backup plan جدید روی آیکون new backup plan کلیک کنید و از قسمت all file دایرکتوری یا فایلهایی که میخواهید از آنها بکاپ گرفته بشه انتخاب کنید .
User Guide این نرم افزار را میتونید از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید .
shy_majid_ir
29-08-2013, 01:45
این مدل نامبر سیگیت بک اپ پلاس چی هست و فرقشون چیه ایا واس 1ترابایتی هم باید مدل نامبر خاصی رو خرید؟سیگیت بک اپ پلاس پرتابل همون سیگست بک اپ پلاس معروف هست؟:n02:
ata.royalfalcon
29-08-2013, 09:37
این مدل نامبر سیگیت بک اپ پلاس چی هست و فرقشون چیه ایا واس 1ترابایتی هم باید مدل نامبر خاصی رو خرید؟
مدل نامبر هاردهای اکسترنال Seagate Backup plus در Regionـهای مختلف فرق میکنه . مثلاً در رجیون Middle East/North Africa مدل نامبر STCA1000200 هست و یا در رجیون North America ،دSTCA1000100 هست . در کل برای هارد اکسترنال این مدل نامبرها خیلی مهم نیست .
سیگیت بک اپ پلاس پرتابل همون سیگست بک اپ پلاس معروف هست؟
بله ، ولی دقت کنید که سری Back up plus چند مدل داره . آداپتوری ، پرتابل ، وایرلس .
mohammad_reza0
29-08-2013, 09:45
مدل نامبر هاردهای اکسترنال Seagate Backup plus در Regionـهای مختلف فرق میکنه . مثلاً در رجیون Middle East/North Africa مدل نامبر STCA1000200 هست و یا در رجیون North America ،دSTCA1000100 هست . در کل برای هارد اکسترنال این مدل نامبرها خیلی مهم نیست .
بله ، ولی دقت کنید که سری Back up plus چند مدل داره . آداپتوری ، پرتابل ، وایرلس .
این مدل آداپتوری چطوری خوب هست یکی بخرم............
shy_majid_ir
29-08-2013, 11:53
بهترینش پرتابل هست دیگه؟قیمت تقریبا چقد؟میخام بین این و My pasport یکی بخرم بعد از خوندن این پست ها تصمیم گرفتم سیگیت بخرم
فقط سوال مونده این که سیگیت رو نمیشه به صورت خوابیده روی میز گداشت؟؟اگه خوابیده بزاریم رو میز مشکلی پیش نمیاد؟
shy_majid_ir
29-08-2013, 11:57
داری میخری بدون اداپتوری بخری بهتره البته این نظر من:n02:
ata.royalfalcon
29-08-2013, 16:52
اگر حجم بالا نیاز دارید و همچنین اگر جابجایی ندارید میتونید مدلهای آداپتوری را بخرید .
بهترینش پرتابل هست دیگه؟قیمت تقریبا چقد؟میخام بین این و My pasport یکی بخرم بعد از خوندن این پست ها تصمیم گرفتم سیگیت بخرم
فقط سوال مونده این که سیگیت رو نمیشه به صورت خوابیده روی میز گداشت؟؟اگه خوابیده بزاریم رو میز مشکلی پیش نمیاد؟
1. انتخاب از بین پرتابل یا آداپتوری به نیازهاتون بستگی داره . پرتابل بودن هارد اکسترنال دلیل بر بهترین بودن آن نیست .
2. اگر منظورتون مدلهای آداپتوری هست ، میتونید مثل مدلهای expansion بصورت خوابیده هم استفاده کنید ، اما توصیه میشه که طرفی که لیبل هارد اینترنال روی آن چسبانیده شده رو به بالا باشه . هماطوریکه میدونید pcb هارد در قسمت پشتی نصب میشه و در نتیجه پورتهای sata در عکس زیر به یک طرف لبه نزدیکتر هست . در عکس زیر قسمت پشتی را مشخص کردم و این طرف باید روی میز قرار بگیره و طرف دیگر رو به بالا باشه . ضمناً قرار دادن هارد اکسترنال بصورت خوابیده ممکنه تهویه به خوبی انجام نشه و در نتیجه حتماً باید دما را کنترل کنید و در صورت نیاز از فن استفاده کنید .
اگر هارد اکسترنال پرتابل منظور شماست که اساساً این هارد بصورت ایستاده طراحی نشده و مثل بعضی از مدلها DOCK جهت ایستاده نگه داشتن آن ندارد و در نتیجه باید بصورت خوابیده روی میز استفاده کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shy_majid_ir
01-09-2013, 23:01
داداش نظرت درمورد هارد توشیبا چیه امروز رفتم بازار مدل Toshiba canvio و basic داشت به نظرت از وسترن یا سیگیت تو سرعت بهتره؟قیمتش گفت 245
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.