PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مکانیک یا برق(قدرات) یا صنایع و عمران؟؟؟؟؟؟

محمدرضا 73
05-08-2013, 13:07
سلام، من رتبه ام 4017 منطقه 2 هست
برام اوضاع کار و درآمد تو الویته. مکانیک انتخاب اولمه به غیر مکانیک چه رشته ای بهتره؟ برق (قدرت) یا صنایع یا عمران وضعیت شغلی شون چطوری؟
خودمم مازندرانی هستم
مکانیک بابل قبول میشم؟

hermione
05-08-2013, 15:55
سلام، من رتبه ام 4017 منطقه 2 هست
برام اوضاع کار و درآمد تو الویته. مکانیک انتخاب اولمه به غیر مکانیک چه رشته ای بهتره؟ برق (قدرت) یا صنایع یا عمران وضعیت شغلی شون چطوری؟
خودمم مازندرانی هستم
مکانیک بابل قبول میشم؟

هر چی که علاقه داری برو چون هر رشته ای موفق باشی ایده های جدید به ذهنت میرسه و ایده یعنی کار .

این 3-4 تا رشته که گفتی کلا با هم فرق دارن زمین تا آسمون . چارت درس هاشونو ببین بعد انتخاب کن

Alireza SM
05-08-2013, 18:51
اگه درآمد واست مهمتره كه خب برق قدرت رو بايد انتخاب كني

محمدرضا 73
05-08-2013, 23:57
اخه یکی میگفت واسه کار نرو برق!!! گیج شدم قدرت واسه کار خوبه یا نه؟

r.mousavi
04-10-2013, 14:00
دوست عزیز برق قدرت برای کار عالیه

paranoid_android
04-10-2013, 14:39
ببینید، یه نصیحت دوستانه و برادرانه ار من رو داشته باشید.. اگه پایه ریاضی قوی دارید و میخواید واقعا درس بخونید برید طرف رشته برق.. برق رشته فوق العاده قدرتمند و مشکلی هست.. کسایی که پایه ریاضی ضعیفی دارن و انگیزه کافی برای درس خوندن ندارن معمولا در این رشته موفق نمیشن..
گرایش قدرت نسبت به گرایش های دیگه این رشته مقبولیت بیشتری در بازار کار داره.. رشته برق بعنوان یک رشته مادر مهندسی هست و اگر واقعا پایه علمی قوی داشته باشید خیلی کارهای بزرگی میتونید بعد از فارغ التحصیل شدن انجام بدید..
بنده البته رشته تحصیلیم مهندسی نرم افزار هستش ولی یکی از اساتید خوبم فارغ التحصیل رشته برق قدرت هستن.. ایشون از یکی از پیمانکاران موفق رشته برق در صنایع ساختمان، پتروشیمی و نفت هستن که شرکت موفقی هم در این زمینه دارن.. با اینکه خیلی هم جوان هستن اما میدونم که پولشون از پارو بالا میره..

rafaelmehraban
05-10-2013, 10:25
آقای محمدرضا شما همون مکانیک رو برو که علاقه داری اگر وارد رشته ای بشی که علاقه نداری وسط کار ول می کنی.
اولویت ها از نظر درآمد:
1)برق قدرت
2)صنایع
3)مکانیک
عمران هم که خیلی دست زیاده و با توجه به سختی و درامد خیلی کم به نسبت بقیه رشته ها الان ارزش خوندن نداره.(مهندس عمران می شناسم با سابقه 3 ساله که الان همین امسال دانشجوی ارشد هم شد و تازه حقوقش از ماهی 350 تومن به 500 تومن رسیده تازه آدم کار بلد و واردیه هم طراحی و هم نظارت انجام می ده پس به نظر من به نسبت بقیه دوستانم که مثلا دانشجوی نرم افزاره و درامدش تازه که دانشجو هست ماهی 1.5 به صورت رسمی هست و حدود 500 تومن هم از کار در بعضی از سایت ها بدست میاره و یا یکی دیگه از دوستان که صنایع آزاد می خونه و مشغوله و ماهی 800 به عنوان حقوق دانشجویی می دن عمران اصلا صرف نداره.)

امیدوارم که دیر راهنماییت نکرده باشم.
بازم سوالی داری بپرس

paranoid_android
05-10-2013, 10:46
آقای محمدرضا شما همون مکانیک رو برو که علاقه داری اگر وارد رشته ای بشی که علاقه نداری وسط کار ول می کنی.
اولویت ها از نظر درآمد:
1)برق قدرت
2)صنایع
3)مکانیک
عمران هم که خیلی دست زیاده و با توجه به سختی و درامد خیلی کم به نسبت بقیه رشته ها الان ارزش خوندن نداره.(مهندس عمران می شناسم با سابقه 3 ساله که الان همین امسال دانشجوی ارشد هم شد و تازه حقوقش از ماهی 350 تومن به 500 تومن رسیده تازه آدم کار بلد و واردیه هم طراحی و هم نظارت انجام می ده پس به نظر من به نسبت بقیه دوستانم که مثلا دانشجوی نرم افزاره و درامدش تازه که دانشجو هست ماهی 1.5 به صورت رسمی هست و حدود 500 تومن هم از کار در بعضی از سایت ها بدست میاره و یا یکی دیگه از دوستان که صنایع آزاد می خونه و مشغوله و ماهی 800 به عنوان حقوق دانشجویی می دن عمران اصلا صرف نداره.)

امیدوارم که دیر راهنماییت نکرده باشم.
بازم سوالی داری بپرس

البته درسته که خروجی های رشته عمران زیاده اما فعلا به دلیل اوضاع نامناسب بازار رشته ساختمان مناسب ترین کسب و کار و مطمئن ترین جایگاه رو برای کسب درآمد داره و هنوز هم عده زیادی در این زمینه سرمایه گذاری میکنن.. برادر خود بنده از سال سوم کارشناسیش درگیر یک پروژه عمرانی مسکونی 120 واحدی بود که ماهی با توجه به اینکه نیمه وقت سر کار میرفت 800 میگرفت و از همونجا ترقی کرد و الان که دانشجوی فوق لیسانس هستش چند برابر پدرم پول درمیاره..
عمران رشته ایه که اگر بتونید همزمان با تحصیل کار عملی انجام بدید، هر چند اگر درآمد خوبی هم نداشته باشید خیلی میتونه مفید باشه.. اگر تسلط کافی به نرم افزارهای تخصصی و روز این رشته مثل ETABS، SAP یا اتوکد هم داشته باشید و پایه محساباتتون قوی باشی و البته روابط عمومی و اجتماعی خوبی داشته باشید میتونید خیلی در این رشته موفق باشید..
در کل من بعد از دو رشته برق و کامپیوتر (نرم افزار)، رشته عمران رو پیشنهاد میکنم و به نظر من از بقیه رشته های مهندسی مثل صنایع و مکانیک بازار کار بهتر و پویاتری داره.

rafaelmehraban
05-10-2013, 15:04
البته درسته که خروجی های رشته عمران زیاده اما فعلا به دلیل اوضاع نامناسب بازار رشته ساختمان مناسب ترین کسب و کار و مطمئن ترین جایگاه رو برای کسب درآمد داره و هنوز هم عده زیادی در این زمینه سرمایه گذاری میکنن.. برادر خود بنده از سال سوم کارشناسیش درگیر یک پروژه عمرانی مسکونی 120 واحدی بود که ماهی با توجه به اینکه نیمه وقت سر کار میرفت 800 میگرفت و از همونجا ترقی کرد و الان که دانشجوی فوق لیسانس هستش چند برابر پدرم پول درمیاره..
عمران رشته ایه که اگر بتونید همزمان با تحصیل کار عملی انجام بدید، هر چند اگر درآمد خوبی هم نداشته باشید خیلی میتونه مفید باشه.. اگر تسلط کافی به نرم افزارهای تخصصی و روز این رشته مثل ETABS، SAP یا اتوکد هم داشته باشید و پایه محساباتتون قوی باشی و البته روابط عمومی و اجتماعی خوبی داشته باشید میتونید خیلی در این رشته موفق باشید..
در کل من بعد از دو رشته برق و کامپیوتر (نرم افزار)، رشته عمران رو پیشنهاد میکنم و به نظر من از بقیه رشته های مهندسی مثل صنایع و مکانیک بازار کار بهتر و پویاتری داره.

خیلی ممنونم بابت توضیحات مفیدتون.

این دوست من که عمران خونده هم دقیقا مثل برادر شما از سال سوم کارشناسی سر کار رفت(ترم 7 ام بود) و مطمئن هستم که etabs و اتوکد رو خیلی خوب باهاشون کار می کرد چون یه چیز نزدیک 1 تومن 4 یا 5 سال پیش پول کلاس داد ولی خب شرایط حقوقش اینجوریه.یعنی دقیقا حرف منم همینه یه رشته شانسی یکی می ره و خیلی موفقه و یکی هم چندان موفق نیست.ولی مثلا رشته ای مثل برق یا صنایع به نظر من استاندارد کاریش خیلی بالاتره و تفاوت دستمزد انقدر بالا نیست.
می تونید بهم بگید الان که برادرتون یه مهندس جا افتاده شدن درامدشون ماهی چقدره؟(البته اگر دوست نداشتید می تونید پ خ بزارید.)چون دوست من خیلی نا امید هست و مایل که سریعتر این 2 سال ارشدش هم بگذره و بتونه بعد سربازی پزشکی یا IT بخونه.

باز هم تشکر

paranoid_android
05-10-2013, 19:41
خیلی ممنونم بابت توضیحات مفیدتون.

این دوست من که عمران خونده هم دقیقا مثل برادر شما از سال سوم کارشناسی سر کار رفت(ترم 7 ام بود) و مطمئن هستم که etabs و اتوکد رو خیلی خوب باهاشون کار می کرد چون یه چیز نزدیک 1 تومن 4 یا 5 سال پیش پول کلاس داد ولی خب شرایط حقوقش اینجوریه.یعنی دقیقا حرف منم همینه یه رشته شانسی یکی می ره و خیلی موفقه و یکی هم چندان موفق نیست.ولی مثلا رشته ای مثل برق یا صنایع به نظر من استاندارد کاریش خیلی بالاتره و تفاوت دستمزد انقدر بالا نیست.
می تونید بهم بگید الان که برادرتون یه مهندس جا افتاده شدن درامدشون ماهی چقدره؟(البته اگر دوست نداشتید می تونید پ خ بزارید.)چون دوست من خیلی نا امید هست و مایل که سریعتر این 2 سال ارشدش هم بگذره و بتونه بعد سربازی پزشکی یا IT بخونه.

باز هم تشکر

این رو هم باید در نظر بگیرید که با فارغ التحصیل رشته عمران راحت تر از رشته هایی مثل مکانیک یا صنایع میتونه تو بازار فعالیت داشته باشه، اما در مورد رشته هایی مثل مکانیک یا صنایع یا باید سرمایه کلانی برای راه اندازی یک واحد صنعتی-تولیدی داشته باشید یا اینکه تا ابد در یک کارخونه، شرکت یا صنایع مربوط بعنوان نیروی استخدامی یا پیمانی کار کنید و حقوق ثابتی رو دریافت کنید.

والا تا جایی که بنده اطلاع دارم زیر 4-5 میلیون درآمد نداره و در عرض 1 سال 3 تا ماشین 30-40 میلیونی عوض کرده..