مشاهده نسخه کامل
: درخواست مشاوره جهت خربد ماردبرد اینتل از برند ایسوس یا گیگا با بودجه 300 هزار تومن
درخواست مشاوره جهت خرید ماردبرد اینتل از برند ایسوس یا گیگا
1سازگاری با سوکت 1155
2:داشتن اسلات pci e 3x
3:داشتن usb3
4:داشتن 6 پورت ساتا
5:داشتن حداقل دو اسلات pci
TREASURES
05-08-2013, 14:18
سلام
با بودجه ی شما بهترین گزینه به نظرم:
GA-P61A-D3
Ali*Reza
05-08-2013, 16:31
اگر تعصب خاصی روی برند ندارین ، با این بودجه از برندهای دیگه مثل ازراک هم انتخابهای خوبی میتونین داشته باشین.
سلام
با بودجه ی شما بهترین گزینه به نظرم:
GA-P61A-D3
اگر تعصب خاصی روی برند ندارین ، با این بودجه از برندهای دیگه مثل ازراک هم انتخابهای خوبی میتونین داشته باشین.
نظر خودم این مدل از ایسوسه به نظرتون چطوره از مادربردی که الان دارم ( p61-usb3 -b3 ) بهتره ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ali*Reza
06-08-2013, 01:36
مادربوردهاى مد نظرتون از چيپ ضعيف H61 هستند ، همونطور که گفتم از برند ازراک هم نيتونين از چيپ بهترى مثل B75 انتخاب داشته باشين.
مادربوردهاى مد نظرتون از چيپ ضعيف H61 هستند ، همونطور که گفتم از برند ازراک هم نيتونين از چيپ بهترى مثل B75 انتخاب داشته باشين.
خوب میشه یک مدل از مین برد های ازراک با این چیپ و بودجه من معرفی کنید؟
Ali*Reza
06-08-2013, 01:57
ASrock B75M-GL
با قيمت تقريبى 240
ASrock B75M-GL
با قيمت تقريبى 240
منظور شما همین مدل هست چون من فردا میخوام برم برای خرید بعد اینکه از مادربرد قبلیم بهتر هست یا نه و اینکه با گرافیک EVGA 570 GTX و رم 8 گیگ مشکلی نخواهد داشت و از همه مهم تر گارانتی چه شرکتی هست؟
Ali*Reza
06-08-2013, 02:58
بله همين هست و تا حدودى بهتر از مدلهاى مدنظرتون و مادربورد فعلى هست.
براى نصب گرافيک و رم هم مشکلى نيست.
گارانتى هم يا سايبر و يا شاب هست.
TREASURES
06-08-2013, 14:16
صحبت علیرضا خان تایید میشه چیپ b75 تو برند های دیگه قیمتاشون بالاست و 500 600 تومن میشینه
ولی چون شما تو پست اول گفتید از برند های معروف من هم از گیگا یه مدل گفتم
اون برد از آزراک که دوستمون گفت هم عالیه....
بله همين هست و تا حدودى بهتر از مدلهاى مدنظرتون و مادربورد فعلى هست.
براى نصب گرافيک و رم هم مشکلى نيست.
گارانتى هم يا سايبر و يا شاب هست.
صحبت علیرضا خان تایید میشه چیپ b75 تو برند های دیگه قیمتاشون بالاست و 500 600 تومن میشینه
ولی چون شما تو پست اول گفتید از برند های معروف من هم از گیگا یه مدل گفتم
اون برد از آزراک که دوستمون گفت هم عالیه....
ASrock B75M-GL
با قيمت تقريبى 240
من این مد ازراک را که آقا علی رضا گفت خریدم و لی موقع جا زدن در اسلات پایین که pci e 2x هست انتهای کارت گرافیک به سوکت ها ی ساتا گیر میکنه و جا نمیخوده بر روی اسلات بالا ( pci-e 3x) هم که جا میزنم تا یک اسلات pci را پوشانده و تا چفت اسلات pci دوم میاد به طوری که وقتی کارت دی وی بی را بر روی اسلات سوار میکنم میچسبه به زیر گرافیک و مانع رسیدم هوا به گرافیک میشه
از این رو چون فقط قطعات را روی مین سوار کردم و به برق نزدم فردا میخوام برم برای تعویض به یکی از برند های گیگا بایت که حتما هم میخوام اندازه مین 30.5cm x 21.5cm باشه
درضمن چون مادر برد قبلیم از چیپ p61 هست و مشکل سیگنال دارم با کارت دی وی بی نمخوام دوباره از این چیپ بخرم
Ali*Reza
06-08-2013, 23:45
من این مد ازراک را که آقا علی رضا گفت خریدم و لی موقع جا زدن در اسلات پایین که pci e 2x هست انتهای کارت گرافیک به سوکت ها ی ساتا گیر میکنه و جا نمیخوده بر روی اسلات بالا ( pci-e 3x) هم که جا میزنم تا یک اسلات pci را پوشانده و تا چفت اسلات pci دوم میاد به طوری که وقتی کارت دی وی بی را بر روی اسلات سوار میکنم میچسبه به زیر گرافیک و مانع رسیدم هوا به گرافیک میشه
از این رو چون فقط قطعات را روی مین سوار کردم و به برق نزدم فردا میخوام برم برای تعویض به یکی از برند های گیگا بایت که حتما هم میخوام اندازه مین 30.5cm x 21.5cm باشه
درضمن چون مادر برد قبلیم از چیپ p61 هست و مشکل سیگنال دارم با کارت دی وی بی نمخوام دوباره از این چیپ بخرم
گرافيکتون چيه؟
درسته چون اين مدل و اکثر مدلهاى اين چيپ و در اين رنج قيمت مدل ميکرو هستند ، خيلى براى کاربرهايى که از شکافهاى متعدد PCIe و PCI استفاده ميکنند پيشنهاد نميشه.
گرافيکتون چيه؟
درسته چون اين مدل و اکثر مدلهاى اين چيپ و در اين رنج قيمت مدل ميکرو هستند ، خيلى براى کاربرهايى که از شکافهاى متعدد PCIe و PCI استفاده ميکنند پيشنهاد نميشه.
گرافیک من evga 570 gtx هست و کارت دی وی بی هم 8920 pci
GA-P61a d3 اين مدل كه گفته شد چطور هست براي كار من
Hessam 2
07-08-2013, 09:28
بهترین مدل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هست.
قبل از خرید، مشخصات این مادربرد رو ببینید که مد نظرتون هست یا خیر.
بهترین مدل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هست.
قبل از خرید، مشخصات این مادربرد رو ببینید که مد نظرتون هست یا خیر.
اين مدل ميكرو هست من چون به اسلات پي سي اي نياز دارم اين مدل براي من كارايي ندارد
Hessam 2
07-08-2013, 11:12
اين مدل ميكرو هست من چون به اسلات پي سي اي نياز دارم اين مدل براي من كارايي ندارد
پس راهی جز 50 هزار تومان افزایش بودجه ندارید! (خرید H77 ازراک)
این هم هست: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که یو اس بی 3 نداره!
پس راهی جز 50 هزار تومان افزایش بودجه ندارید! (خرید H77 ازراک)
این هم هست: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که یو اس بی 3 نداره!
یکی از سرایط من این بود که usb 3 حتما داشته باشه الان این مدل که در پست دوم پیشنهاد شد را میخوام بگیرم مشکلی که نداره
GA-P61A-D3 ؟
Ali*Reza
07-08-2013, 18:18
مادربورد انتخابیتون از چیپ ضعیف H61 هست. همونطور که دوستمون گفتن به نظر من با کمی افزایش بودجه ASUS P8B75-V با قیمت تقریبی 310 انتخاب خوب و بهتریه.
مادربورد انتخابیتون از چیپ ضعیف H61 هست. همونطور که دوستمون گفتن به نظر من با کمی افزایش بودجه ASUS P8B75-V با قیمت تقریبی 310 انتخاب خوب و بهتریه.
این مدل که چیپ p61 داره شما چطوری میگید H61
(ga p61a d3
درضمن این مدل
ASUS P8B75-V میکرو هست و به به مار من نمیاد
ramin_pilot
07-08-2013, 19:27
سلا خسته نباشید
ببخشید من یه مین برد گیابایت مدل H55m-s2 داشتم ک هفته ی پیش سوخت بردم نمایندگی بعد از یه هفته گفت درست نمیشه بیا بگیر
حالا میخواستم ی میب برد دیگ بخرم تا سفق همین 300 تومن شما دوستان چی پیشنهاد میکنید ؟
سی پی یو هم اینتل کول3 هست ، سالمه ، آیا باسه مین جدید سی پی یو هم باید عوض بشه ؟
پاورم هم گیرین 585 هست
مرسی
Ali*Reza
07-08-2013, 20:28
سلا خسته نباشید
ببخشید من یه مین برد گیابایت مدل H55m-s2 داشتم ک هفته ی پیش سوخت بردم نمایندگی بعد از یه هفته گفت درست نمیشه بیا بگیر
حالا میخواستم ی میب برد دیگ بخرم تا سفق همین 300 تومن شما دوستان چی پیشنهاد میکنید ؟
سی پی یو هم اینتل کول3 هست ، سالمه ، آیا باسه مین جدید سی پی یو هم باید عوض بشه ؟
پاورم هم گیرین 585 هست
مرسی
لطفا تاپیک جدا بزنین.
Ali*Reza
07-08-2013, 20:38
این مدل که چیپ p61 داره شما چطوری میگید H61
(ga p61a d3
درضمن این مدل
ASUS P8B75-V میکرو هست و به به مار من نمیاد
کمپانی گیگا بعضی مدلهای چیپ H61 رو با مدل P61 روی محصولاتش عرضه میکنه و لزوما هر نماد یا حروفی که در اسم یک مدل نوشته میشن نشان دهنده نوع چیپست بکار رفته در اون محصول نیستند.
مدل مد نظرتون از گیگا هم از چیپ ضعیف H61 هست !!! :
مدل پیشنهادی از برند ایسوس هم ( ASUS P8B75-V ) مدل میکرو نیست و مدل استاندارد ATX هست :
تفاوت این دو مادربورد که در بالا لینکهاشون رو هم دادم کاملا واضح و مشخصه و به نظر من مادربورد ایسوس ارزش بیشتر هزینه کردن رو داره. بهتر بود قبل از اینکه پست میدادین به لینک و مشخصات مادربوردها دقت میکردین!!
با سلامی دوباره
من مادر برد ASUS P8B75-V را خریدم اموژش استفاده از امکانات این مادر برد را از کجا باید بگیرم؟
Ali*Reza
09-08-2013, 00:55
منظورتون از امکانات این مادربورد رو متوجه نشدم! به هرحال لینک مشخصات این مادربورد در پستهای بالاتر داده شده و میتونین در اونجا مشخصاتش رو ببینین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.