مشاهده نسخه کامل
: تغییر کلاک رم
سلام
دوستان من پارسال رم 1600 گرفتم الان که که چک می کنم توی cpu z فرکانس رو زده 534 یعنی در واقع 1066 ولی رم من 1600 بودن!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری کلاکشو توی bios درست کنم
saeed_136915
05-08-2013, 00:40
سلام
مادربرد؟؟ CPU ؟؟
سلام
مادربرد؟؟ CPU ؟؟
p6t se mainbord
cpu corei7 920
کمک
این انجمن چش شده؟ قبلا خیلی فعالتر بود !!
کمک
این انجمن چش شده؟ قبلا خیلی فعالتر بود !!
کنترلر حافظه این سی پی یو 1066 است به همین خاطر روی این کلاک تنظیم شده شما باید برید تو بایوس از طریق xmp یا ضریب رم فرکانس رم رو درست کنید
کنترلر حافظه این سی پی یو 1066 است به همین خاطر روی این کلاک تنظیم شده شما باید برید تو بایوس از طریق xmp یا ضریب رم فرکانس رم رو درست کنید
ممنون
داداش 2 تا فرکانس داره که میشه تغییرش داد یکی dram هست یکی دیگه هم است که توی توضیحات بایوس نوشته باید حتما 2 برابر dram باشه
بعد اینکه زیادش کنم سی پی یو اور میشه ؟!
ممنون
داداش 2 تا فرکانس داره که میشه تغییرش داد یکی dram هست یکی دیگه هم است که توی توضیحات بایوس نوشته باید حتما 2 برابر dram باشه
بعد اینکه زیادش کنم سی پی یو اور میشه ؟!
اونی که باید دو برابر فرکانس رم باشه uclock است اونو تغییر ندید
وقتی شما با استفاده از ضریب رم فرکانس رم رو زیاد کنید به فرکانس سی پی یو مربوط نیست ولی با xmp ممکنه یکم فرکانس سی پی یو زیاد بشه
اونی که باید دو برابر فرکانس رم باشه uclock است اونو تغییر ندید
وقتی شما با استفاده از ضریب رم فرکانس رم رو زیاد کنید به فرکانس سی پی یو مربوط نیست ولی با xmp ممکنه یکم فرکانس سی پی یو زیاد بشه
کارت درسته عزیز
سوال اخر هم اینکه چطوری بفهمم زمان تاخیر رمها چند هست...می خوام یک 2 گیگ دیگه به این 4 گیگ اضافه کنم
کارت درسته عزیز
سوال اخر هم اینکه چطوری بفهمم زمان تاخیر رمها چند هست...می خوام یک 2 گیگ دیگه به این 4 گیگ اضافه کنم
اگه به صورت سینگل بزارین مشکلی نداره ولی اگه بخواین دوال بزارید نیاز به تنظیم فرکانس و تایمینگ و ولتاژ است
تایمینگ فعلی رم ها رو میتونید با نرم افزار cpu-z از تب memory بفهمید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.