مشاهده نسخه کامل
: خمیر سیلیکون رو چجوری پاک کنم
1376MAXIMUM
04-08-2013, 21:19
سلام کولر سی پی یوم رو که عوض کردم یه خمیرسیلیکون داشت زدم بهش بعد از تقریبا 7 ماه کولر رو برداشتم که تمیزش کنم بعد این خمیر روش کش اومد ریخت روی مین برد یعنی روی چیزی که سی پی یو رو نگه میداره حواسم نبود که اول تمیرش کنم اون تیکه رو بعد بردارم سی پی یو رو بعد ریخت روی سوکت های روی مین برد چجوری پاکش کنم نقره ترکیب نقره هم هست میترسم اگه بزارم بمونه و سیستم رو ببندم دوباره روشن کنم بسوزه یکی از دوستام اون رباتیک کشوری مقام داره گفت رسانایی نداره ولی از یه دانشجو رشته سخت افزار پرسیدم گفت رسانایی داره و روشن نکن حالا گه رسانایی داره چجوری پاکش کنم اگه نداره بزارم بمونه و سیستم رو روشن کنم مشکلی داره؟ ولی بیشتر دنبال پاک کردنشم
سلام کولر سی پی یوم رو که عوض کردم یه خمیرسیلیکون داشت زدم بهش بعد از تقریبا 7 ماه کولر رو برداشتم که تمیزش کنم بعد این خمیر روش کش اومد ریخت روی مین برد یعنی روی چیزی که سی پی یو رو نگه میداره حواسم نبود که اول تمیرش کنم اون تیکه رو بعد بردارم سی پی یو رو بعد ریخت روی سوکت های روی مین برد چجوری پاکش کنم نقره ترکیب نقره هم هست میترسم اگه بزارم بمونه و سیستم رو ببندم دوباره روشن کنم بسوزه یکی از دوستام اون رباتیک کشوری مقام داره گفت رسانایی نداره ولی از یه دانشجو رشته سخت افزار پرسیدم گفت رسانایی داره و روشن نکن حالا گه رسانایی داره چجوری پاکش کنم اگه نداره بزارم بمونه و سیستم رو روشن کنم مشکلی داره؟ ولی بیشتر دنبال پاک کردنشم
اگه جایی است که به دسترسی بهش ندارین یک گوش پاک کن بردارین و به الکل سفید آغشته کنید نه اونقدر زیاد که ازش بچکه کمی باهاش مرطوب بشه و اون قسمت هایی که روی سوکت مین است رو خیلی آروم تمیز کنید اون پایه ها حساس است و ممکنه خم بشه پس حواستون باشه بعد با گوش پاک کن خشک روش بکشین تا خشک بشه یک مدت بزارین بمونه خشک بشه بعد سی پی یو رو بزارین روش
ess_1362
05-08-2013, 07:49
این ماده عایق الکتریسیته هست و مشکلی بوجود نمیاره
برای تمیز کردنش از الکل استفاده کنید به همراه پنبه نرم یا گوش باک کن
اگر هم ریخته توی سوراخ های سوکت با سوزن تمیزش کنید
1376MAXIMUM
05-08-2013, 08:18
ممنون از کمک هاتون خبرش رو میدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.