PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مدیریت یا حقوق؟

darush 00
04-08-2013, 16:46
سلام

خدا قوت و تبریک به همگی

خدا رو شکر امسال از 38000 پارسال رسیدیم به 2998!

وضعیت زیر گروه 3 بهتر از بقیه زیرگروه هاست

طبق سایت کانون مدیریت روزانه جاهای خوبی میتونم قبول شدم اما حقوق با این نمره فقط شبانه امکانش هست اونم شهرای کوچیک

الان موندم! مدیریت روزنه یا حقوق شبانه!

بازار کار رو زیاد اطلاع ندارم بازرگانی طبق گفته ها و آگهی بدک نیست اما اطرفیان بیشتر میگن حقوق خودم روحیاتیم بیشتر به مدیریت

میخوره اما میترسم بعدا ...!

ممنون میشم راهنمایی کنین

اینم کارنامم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

M . Sayid
04-08-2013, 17:18
مدیریت چی ؟ صنعتی ؟ بازرگانی ؟

تا اونجایی که می دونم رشته مدیریت چندتا درس ریاضی داره ، حالا شما بیشتر پرس و جو کن ! با توجه به درصد ریاضیت میگم به مشکل نخوری !

حقوق هم مطمئن یه 2 واحد عربی داره که اونم خوب نزدی !

darush 00
04-08-2013, 17:23
بازرگانی

ادامه تحصیل میخوام بدم و MBA به احتمال برم

والا ریاضی قابل حله! سختیش رو جون میخرم

نگرانیم بیشتر بازار کاره

neda67
04-08-2013, 18:12
دوست عزیز به نظر بنده حقوق جای پیشرفت بیشتری دارد . ولی از لحاظ بازار کار وضعیت هر دو اسفناک است
لیسانس های مدریت و حقوق اکثرا بیکار هستند البته مدریت با درجه کمی بیشتر ولی همه چیز به علاقه شما باز می گردد
درک درستی از مدریت ندارم به نظرم رشته ای نیست که توش یک حرفه یاد داده بشه و بیشتر به درد کار در ادارات دولتی میخوره که البته نیاز به پارتی داره . نظر شخی این هست که یک وکیل می تونه مدریت هم بلد باشه ولی برعکسش نه
بازم میگم اول علاقه دوم علاقه و سوم مشاوره
انشال... رشته مورد علاقتون رو قبول میشین

darush 00
04-08-2013, 22:45
حقوق رو هم دوست دارم ولی به مدیریت علاقه ی بیشتری دارم!

من درساشون رو دیدم بعضیاشون رو، بد نیستن کارشم یه سرچ آگهی استخدام بازرگانی زدم بد نبود

از یه دانشجوی ترم آخری مدیریت صنعتی پرسیدم گفت اگه برگردم بازرگانی رو انتخاب میکردم!

اما حقوق لیسانسه هاش واقعا زیادن!

اگر از حقوق مزایای بازرگانی مطمئن بودم فقط بازرگانی رو انتخاب میکردم اما شک نمیذاره!

انشاالله شما هم به خواسته هاتون برسید.

ahmad0120
05-08-2013, 00:02
مدیریت صنعتی بدرد نمیخوره بازرگانی خوبه ...
ولی من پیشنهاد میکنم همون حقوق بری ... رشته ی با کلاسیه :n01:
البته متاسفانه حقوق هم جدیدا لیسانس و فوق لیسانسش بیکارند ... :)