ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد ویژه ایسوس

ghazaal20
04-08-2013, 15:09
پردازنده ای سریع تر، رزولوشن بالاتر، ظریفت ذخیره سازی و RAM بیشتر و مشخصات برتر دیگر همگی بالا بودن قیمت دستگاه انتخابی را تضمین می کنند اما از طرفی دیگر همه از جمله ما دوست دارند که یک تبلت خوش ساخت با قیمت مناسب داشته باشند. ایسوس به تازگی بر خلاف این اعتقاد که قیمت کیفیت را تأیین میکند نقشه ی جدیدی را طراحی کرده و با معرفی تبلت کارآمدی با قیمت رقابتی، بازار مصرف کنندگان را متعجب کرده است.
اگر از مشخصات MeMo Pad HD 7 آگاه شوید باورتان نمی شود که این دستگاه ارزان قیمت باشد. در مقایسه با تبلت محبوب Nexus 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این تبلت به حق سزاوار عنوان جانشینی را دارد چرا که بسیاری از مشخصات تبلت قدیمی تر Nexus 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])را در خود جای داده است. برای مثال MeMo Pad HD 7 هم یک صفحه نمایش 7 اینچی از نوع پنل IPS با رزولوشن 1280 در 800 پیکسل را ارائه می دهد و ضخامت آن نیز تنها 10.8 میلیمتر است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این تبلت با پردازنده ی چهار هسته ای MediaTek MT8125 با سرعت 1.2 گیگاهرتز مجهز شده است و دقیقاً مشابه با Nexus 7، همان اسپیکرها استریویی، دو دوربین یکی با رزولوشن 5 مگاپیکسل به عنوان دوربین اصلی و دیگری با رزولوشن 1.2 مگاپیکسل به عنوان دوربین وب کم را در خود جای داده است. اما علاوه بر این MeMo Pad از مشخصه ی دیگری بهره برده است که در Nexus 7 وجود ندارد که شامل پشتیبانی از اسلات micro SD تا 64 گیگابایت می باشد.

اما گذشته از مزایای MeMo Pad HD چند آیتم نه چندان مطلوب نیز وجود دارد که در اکثر مواقع دلیل اصلی قیمت پایین دستگاه است که از آن جمله می توان به قاب پلاستیکی پشت دستگاه اشاره کرد. همچنین این تبلت از NFC بهره ای نبرده است. در نهایت باید اشاره کرد که قیمت این تبلت خوش ساخت تنها 129 دلار برای نسخه ی 8 گیگابایتی و 149 دلار برای مدل 16 گیگاباتی می باشد. Asus Tablet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Meisam.apk
04-08-2013, 17:21
واقعا مقرون به صرفه هست.
چرا ایسوس همیشه از آندروید استوک توی تبلت هاش استفاده می کنه.
به نظرم ی رابط کاربری هم نیازه.

moj2000
07-09-2013, 10:26
واقعا مقرون به صرفه هست.
چرا ایسوس همیشه از آندروید استوک توی تبلت هاش استفاده می کنه.
به نظرم ی رابط کاربری هم نیازه.

اتفاقا این تبلت از رابط اختصاصی اسوز بهرهمند و کلی هم برنامه بدرد بخور روش نصبه
من خودم این تبلت رو دارم و واقعا ازش راضیم.

gama
09-09-2013, 10:41
منم گرفتم چیز خوبیه فقط اگه راهی باشه مودم ۳جی بهش وصل کرد عالی میشه یه چیز دیگه هم که هست صداش نسبت به گلکسی تب ۲ ضعیفتره البته چون قبلت دیگه ای نداشتم نمیتونم با بقیه مقایسش کنم

simans12
11-09-2013, 17:51
من ميخوام تبلت بخرم!!
و دارم تحقيق ميكنم !!!
ميخوام از تجربتون استفاده كنم !!
از اين تبلت راضي هستين ؟؟؟
نقاط ضعفش چي هستش؟؟
يا مزيتاش؟؟؟
ممنون ميشم كمك كنين
:n01: