ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی درباره ی کابل DVI و کیفیت تصویر مانیتور

Altairezio
04-08-2013, 14:33
سلام دوستان یه چن وقتیه مانیتورمو با کابل DVI به کارت گرافیکی وصل کردم که احساس میکنم از اون وقت چشام بعد 15 دقیقه کار با کامپیوتر قرمز میشه و به شدت چشم درد + سر درد میگیرم!
ولی وقتی مانیتورو با همون کابل قدیمی آنالوگ وصل میکنم همچین خبری نیست و کمتر احسااس درد میکنم!
و بیشتر اینکه تصویر کمی حالت تار داره !
اگه میشه کمکم کنید تا بدونم مشکل از کجاس ،یکی هم بیاد برتری این کابل DVI رو نسبت به اون کابلایه قدیمی بگه (برتریش چیه؟!)!
ممنون:n11::n16:

saeed_136915
04-08-2013, 15:13
سلام دوستان یه چن وقتیه مانیتورمو با کابل DVI به کارت گرافیکی وصل کردم که احساس میکنم از اون وقت چشام بعد 15 دقیقه کار با کامپیوتر قرمز میشه و به شدت چشم درد + سر درد میگیرم!
ولی وقتی مانیتورو با همون کابل قدیمی آنالوگ وصل میکنم همچین خبری نیست و کمتر احسااس درد میکنم!
و بیشتر اینکه تصویر کمی حالت تار داره !
اگه میشه کمکم کنید تا بدونم مشکل از کجاس ،یکی هم بیاد برتری این کابل DVI رو نسبت به اون کابلایه قدیمی بگه (برتریش چیه؟!)!
ممنون:n11::n16:

سلام
اون سردرد و چشم درد علتش RefreshRate مانیتور هست. از این قسمت تنظیم کنین (روی بالاترین مقدار بزارین)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تفاوتشون هم بیشتر توی رزولیشن و نوع سیگنالشون هست.

Altairezio
04-08-2013, 17:55
سلام
اون سردرد و چشم درد علتش RefreshRate مانیتور هست. از این قسمت تنظیم کنین (روی بالاترین مقدار بزارین)

تفاوتشون هم بیشتر توی رزولیشن و نوع سیگنالشون هست.
دوست من ممنون ولی اونم میزارم روی 75 هرتز بازم درست نمیشه!
دیگه دارم به این نتیجه میرسم که یا برق به کارت گرافییکی کم میرسه یا درست جا نیوفتاده!