مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری خواهشا:درج تاریخ شمسی در فیلد با نوع NVARCHAR
misagh22
04-08-2013, 13:37
سلام.
دوستان من میخوام تاریخ شمسی رو از یه MASKTEXTBOXدر فیلدبانکم که نوع NVARCHARهستش درج کنم.مهندسین و اساتید گرامی اگر کدش رو به زبان وی بی دات نت دارین بهم بدین.ممنون میشم.:n14:
misagh22
04-08-2013, 16:28
مهندسین و اساتید گرامی دوستان عزیز خیلی عجله دارم
بابا خواهش کردم لطف کنید راهنمایی بفرمایین:n28::n14:
H A M A S
04-08-2013, 20:40
از پرشین کالندر استفاده کن عزیز
با using کتابخانه Golobalization رو اضافه کن
و یه آبجکت از شی persian calendar ایجاد کن
شی رو که ساختی با توابع Get Yera و Get Mounth و Get Day OF mounth تاریخ شمسی رو ایجاد کن
وروردی همه این توابع خط بالا هم datetime.now هست!
misagh22
04-08-2013, 22:01
این کد رو نوشتم اما درست کار نمیکنه میشه ببینید کجاش مشکل داره؟میشه خواهش کنم اگه کدش رو دارین بهم بدین.ممنون میشم Imports System.Globalization Dim percal As PersianCalendar = New PersianCalendar() Dim year, month, day As Date year = percal.GetYear(Date.Now).ToString("yyyy") month = percal.GetMonth(Date.Now).ToString("DD") day = percal.GetDayOfMonth(Date.Now).ToString("MM") Dim tarikh As String = year + "/" + month + "/" + day MaskedTextBox1.Text = tarikh SqlDataAdapter1.InsertCommand.Parameters.Item(0).V alue = MaskedTextBox1.Text.ToString() If SqlConnection1.State = ConnectionState.Closed Then SqlConnection1.Open() End If SqlDataAdapter1.InsertCommand.ExecuteNonQuery() DataSet21.tbl_date.Clear() SqlDataAdapter1.Fill(DataSet21.tbl_date) SqlConnection1.Close() MaskedTextBox1.Clear()
misagh22
05-08-2013, 12:59
چرا دوستان راهنمایی نمییییییییییییییییییییییی کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n28::42::42::42::42::42 ::42::42::42::42::42:
چرا دوستان راهنمایی نمییییییییییییییییییییییی کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n28::42::42::42::42::42 ::42::42::42::42::42:
1.کد رو بهتر بنویس بشه خوند
2.درست کار نمی کنه یعنی چی؟ارور میده؟مقدار اشتباه می ده؟ و ...
به هر حال برای تبدیل تاریخ از این کد استفاده کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
misagh22
05-08-2013, 23:10
دوست عزیز من مشکلم اینه که اگه بخوام از طریق مسک تکست باکس خودم تاریخ رو وارد کنم و در بانکم درج کنم نمیدونم باید چکار کنم!!!ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
دوست عزیز من مشکلم اینه که اگه بخوام از طریق مسک تکست باکس خودم تاریخ رو وارد کنم و در بانکم درج کنم نمیدونم باید چکار کنم!!!ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سوالت ناواضحه صورت مساله رو درست بگو:
اگه تاریخ درج شده در باکس شمسی هست و می خوای بصورت شمسی در یک فیلد char دیتابیس درج کنی ،خب درج کن!
اگه تاریخ درج شده در باکس شمسی هست و می خوای بصورت میلادی در یک فیلد char دیتابیس درج کنی ،بعد از تبدیل خب درج کن!
اگه تاریخ درج شده در باکس شمسی هست و می خوای در یک فیلد ِDateTime دیتابیس درج کنی ،از تبدیل todatetime استفاده کن بعدش درج کن!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.