PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید سیستم برای کار برنامه نویسی

iranch
04-08-2013, 11:11
درود بچه ها
شاید بگویید جای مناسبی برای سوالم انتخاب نکردم!!!
اما میخوام نظر دوستان برنامه نویس رو بدونم...یکی از بچه ها میخواد یک سیستم بخره برای کار برنامه نویسی تخصصی.
ویندوز 8 و sql server 2012 و asp.net و Azure و .. این چیزها... خواستم بدونم ایا برنامه نویسی نیاز به کیس قوی داره یا در حدی که کامپایلر بیاد بالا کفایت میکنه؟!! مثلا نیاز به خرید سیستم در حد Core-I5 و یا Core-I3 هست؟ با رم بالا؟ یا در برنامه نویسی نیاز به کانفیگ بالا کسی پیدا نمیکند

shotok
04-08-2013, 15:53
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
همون طور که خودتون فرمودید بهتره این سوال رو در تالار مربوطه مطرح بفرمائید تا دوستان به صورت تخصصی راهنمایی بفرمایند.
ولی نظر شخصیم اینه که ترجیحا با کانفیگ بالا تهیه شود. چون VS و sql نسبتا سنگین هستند. و سیستم وسیله کار شماست و جا دارد که براش مایه بذارید.
موفق باشید.

iranch
04-08-2013, 16:22
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
همون طور که خودتون فرمودید بهتره این سوال رو در تالار مربوطه مطرح بفرمائید تا دوستان به صورت تخصصی راهنمایی بفرمایند.
ولی نظر شخصیم اینه که ترجیحا با کانفیگ بالا تهیه شود. چون VS و sql نسبتا سنگین هستند. و سیستم وسیله کار شماست و جا دارد که براش مایه بذارید.
موفق باشید.
سلام
درسته اما من میخوام ببینم بچه های برنامه نویس آیا تا حالا با این نرم افزار ها به مشکلات کمبود منبع برخوردند؟
و چه پیشنهادی دارند برای سیتسم یک برنامه نویس؟

Life24
04-08-2013, 16:57
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
موفق باشید.

Platform compatibility and system requirements

When upgrading from Microsoft Visual Studio 2010 to the next release of Visual Studio you will take advantage of a refreshed and simplified environment with enhanced performance without any additional hardware requirements. Some of these core enhancements make use of capabilities that are only present in the latest versions of Windows and might require you to upgrade to a supported operating system.

The system requirements for most of the products in the next release of Visual Studio are:
Supported operating systems

[*=left]Windows 7 SP1 (x86 and x64)
[*=left]Windows 8 (x86 and x64)
[*=left]Windows Server 2008 R2 (x64)
[*=left]Windows Server 2012 (x64)

Supported architectures

[*=left]32-bit (x86)
[*=left]64-bit (x64)

Hardware requirements

[*=left]1.6 GHz or faster processor
[*=left]1 GB of RAM (1.5 GB if running on a virtual machine)
[*=left]10 GB (NTFS) of available hard disk space
[*=left]5400 RPM hard drive
[*=left]DirectX 9-capable video card running at 1024 x 768 or higher display resolution

saeed_136915
04-08-2013, 19:10
سلام
من یکی از ضعیف ترین لپ تاپ ها رو دارم (Lenovo B570e) ولی توی Visual Studio 2012 کم نیاورده...
نمیگم سیستم ضعیف بگیرین ولی واسه برنامه نویسی سیستم خاصی نیاز نیست. البته نظر شخصی منه

anvar.net
04-08-2013, 20:00
سیستم مناسب برای پیش فرض های شما Cori3 با 2 گیگ رم (سیستم دسکتاپ خودم با همین مشخصاته و همه موارد بالا روش نصبه (ultimate 2012 , Sql standard)- خیلی راحت هم کار می کنه ... من احساس می کنم ویژوال استدیو 2012 نسبت به ورژن های 2008 و 2010 خیلی روان تره و سبک تره) - اگه رمش 4 گیگ باشه محشره :n02:ا
لبته حالا که داره پول میده بهتره سیستمی باشه که تا چند سال آینده واسه تکنولوژی های نیومده جوابگو باشه مثلا cori5 با 4 گیگ رم (بعضی از مادربردها می تونن از چند مدل سی پی یو پشتیبانی کنن (مثلا cori3 و 5) اگه از این مدلها باشه که بهتره)