مشاهده نسخه کامل
: روشن نشدن لپتاپ
mosi-cowboy
04-08-2013, 08:44
سلام دوستان
لپتاپمmsi cx61هستش
دیشب عادی خاموش کردم ولی حالا میخوام روشن کنم 2 ، 3 ثانیه روشن میشه لوگوی لپتاپ هم میاد (هیچ بوقی هم نمیزنه و هیچ دکمه ای هم کار نمیکنه) بعدش خاموش میشه
به نظرتون مشکل کجاست؟
همه جوره تست کردم چه با باتری چه بی باتری... باتری شارژمیشه .... شارژر 19.5 ولت نشون میده
اینم بگم که هاردشو تازه عوض کردم مال خودش 500 بود الان 1ترا گذاشتم 3 روز هم کار کرده.... طبیعی هم خاموش کردم لپتاپ از جاش هم تکون نخورده بود ولی وقتی روشن کردم اینطوری شد!!!
واسه هر بار روشن کردن هم باید برقشو قطع کنم و باتریشو در بیارم دوباره بزنم
عزیز باتری رو دربیار و با برق مستفیم ببین کار میکنه اگه بازم نشد
میتونی رم ها رو دربیاری و دونه دونه تست کنی یا جاشون رو عوض کنی
mosi-cowboy
05-08-2013, 21:03
عزیز باتری رو دربیار و با برق مستفیم ببین کار میکنه اگه بازم نشد
میتونی رم ها رو دربیاری و دونه دونه تست کنی یا جاشون رو عوض کنی
برچسب گارانتیشو نمیخوام باز کنم ولی فعلا هم وقت ندارم که بفرستم شرکت خودشون چک کنن!!!
سلام
ببین سی دی نصب ویندوز رو می تونه بوت کنه؟
mosi-cowboy
07-08-2013, 08:49
سلام
ببین سی دی نصب ویندوز رو می تونه بوت کنه؟
اصن به بوت نمیرسه! اجازه هیچکاری نمیده سریع خاموش میشه!
مشکل سخت افزاریه.یا باید بازش کنین یا ببرین گارانتی...این طوری که نمیشه
سلام یه لب تاب msi cx605 روی بردش اب ریخته بود کامل بازش کردم یه تمیز کاری انجام دادم بعد که تستش کردم روشن شد یکی دو ساعت که تست میکردم مشکلی نداشت ولی الان دیگه اصلا روشن نمیشه باتری رو شارژ میکنه ولی روشن نمیشه وقتی برق رو ازش جدا میکنی با باتری یه 5 ثانیه روشن میشه ولی بعد خاموش میشه
لطفا کمکم کنید:n28:
متشکر
shahab nkp
12-02-2014, 15:22
سلام من یه لب تاب acer v3-571g دارم ,درست داشت کار میکرد دیشب وقتی پاور رو زدم دیدم روشن نمیشه,زدم به شارزر, روشن میشه ولی رو باتری روشن نمیشه,وقتی شارزر رو زصل میکنم باتری میزنه 100%,ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
امیر تتلو
12-02-2014, 22:43
مشگل از cpu هستش و 90 درصد بخاطر خاک و مو یی که توش جمع شده من یه بار تجربه کردم .. لوگو میاد اما بعد خاموش میشه باید بره یجایی مثه گارانتی که درستش کنن:n27:
امیر تتلو
12-02-2014, 22:44
سلام من یه لب تاب acer v3-571g دارم ,درست داشت کار میکرد دیشب وقتی پاور رو زدم دیدم روشن نمیشه,زدم به شارزر, روشن میشه ولی رو باتری روشن نمیشه,وقتی شارزر رو زصل میکنم باتری میزنه 100%,ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
لطفا تاپیک جدا بزنید
shahab nkp
16-02-2014, 10:15
آخه من لپ تاپ رو 3ماهه که خریدم,همیشه هم رو کول پد میزارمش,وقتی رو باتریه وقتی پاور رو میزنم اصلا هیچ عکس العملی نشون نمیده,حتی چراغ پاور هم روشن نمیشه,فقظ رو برق کار میکنه,انگار باتری وجود نداره
امیر تتلو
17-02-2014, 19:04
داداش گل اگه نفرستی گارانتی بد تر میشه دیگه گارانتی خودش به عهده نمیگیره و باید ضررشو پرداخت کنی ها؟!!!!!! بنظر من ببر گارانتی من که خودم 7.8 بار بردم گارانتی و هر دفعه برام مشگلشو حل کردن بازم تاکید میکنم ببر گارانتی .مگرنه تمام قطعاتش میسوزه چون این خاموش روشن کردن اینطوری لب تاب خیلی مخرب هست موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.