ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خواهش میکنم راهنماییم کنید:نمایش زیر هم فیلدها در کریستال ریپورت

misagh22
03-08-2013, 22:27
سلام .نماز و روزه هاتون قبول مهندسین و اساتید گرامی بنده در گزارشگیری توسط کریستال ریپورت یه سوال دارم اگر بخوام فیلدهام رو زیر هم یعنی هر فیلد رو در یه سطر نشون بدم باید چکار کنم مثل زیر: نام :..... کد ملی :... عکس:... دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنین خیلی عجله دارم.ممنونم.

arminba
03-08-2013, 22:41
نتیجه ای نمیگیری با یه سافت ور دیگه امتحان کن

misagh22
03-08-2013, 23:26
یعنی هیچ راهی نیست؟من وقت زیادی واسه یادگرفتن نرم افزار دیگه و کدنویسیش ندارم.همه ی گزارشاتم رو با کریستال درست کردم فقط تو همین یکی موندم.خواهش میکنم اگه راهی هست راهنماییم کنین.

shotok
04-08-2013, 02:20
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام .نماز و روزه هاتون قبول مهندسین و اساتید گرامی بنده در گزارشگیری توسط کریستال ریپورت یه سوال دارم اگر بخوام فیلدهام رو زیر هم یعنی هر فیلد رو در یه سطر نشون بدم باید چکار کنم مثل زیر: نام :..... کد ملی :... عکس:... دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنین خیلی عجله دارم.ممنونم.
با سلام
خیلی ساده Field Heading رو کنار فیلدتان قرار دهید و به صورت افقی اطلاعاتتون رو بچینید.
شاید بنده منظورتان رو متوجه نشده ام.
موفق باشید.

misagh22
04-08-2013, 13:30
FIELD HEADING رو از کجا بیارم؟تو کریستال گشتم نبود.دوستان خواهشا کمک کنید خیلی استرس دارم و وقتم کمه:n28:

shotok
04-08-2013, 15:51
بسم الله الرحمن الرحیم

FIELD HEADING رو از کجا بیارم؟تو کریستال گشتم نبود.دوستان خواهشا کمک کنید خیلی استرس دارم و وقتم کمه:n28:

با سلام
وقتی شما از قسمت Field Explorer فیلدی از بانکتون رو انتخاب می کنید تا در گزارشون استفاده کنید؛ یک فیلد هدرش رو براتون میاره و مورد بعدی مقدار فیلدتون رو .
ولی با تمام این تفاسیر یک راه دیگه هم داره و اون اینکه روی گزارشتون راست کلیک کنید مورد Insert و Text Object می تونید برای فیلدتون برچسب تعیین کنید.
موفق باشید.