ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم شناسایی هارد اکسترنال وسترن دیجیتال

shadli_m7
03-08-2013, 22:02
سلام
هارد اکسترنال وسترن دیجیتال یک ترابایتم مشکل پیدا کرد. با یو اس بی 3 که وصل می کنم صدای وصل شدنش از ویندوز می آد اما تو مای کامپیوتر نمی آره. با ساتا به کامپیوتر وصل کردم و فرمتش کردم اما باز هم مشکل حل نشد. گارانتیش هم تموم شده.

چه راه حلی پیشنهاد می کنید؟

POROMA2008
07-08-2013, 23:56
?????????????????????????????????????????????????? ???????????:n05:

tibo
19-08-2013, 13:39
با disk managment ویندوز براش به درایو مثلا E اساین کن.

EXTREME
19-08-2013, 19:39
سلام
هارد اکسترنال وسترن دیجیتال یک ترابایتم مشکل پیدا کرد. با یو اس بی 3 که وصل می کنم صدای وصل شدنش از ویندوز می آد اما تو مای کامپیوتر نمی آره. با ساتا به کامپیوتر وصل کردم و فرمتش کردم اما باز هم مشکل حل نشد. گارانتیش هم تموم شده.

چه راه حلی پیشنهاد می کنید؟

وصل کردین به سیستم از disk managment سیستم عکس بدین

metal7933007
01-03-2014, 11:31
دوستان سلام
یه هارد اکسترنال wd دارم که حدود یک ماه پیش به مشکل بدسکتور برخورد کردم ( پوشه ها باز نمیشدن و مرتب هنگ میکرد). مجبور شدم فرمتش کردم ( فرمت low level format)
مشکلش حل شد ولی بعد دو هفته که حدود 90 گیگ داخلش اطلاعات(فیلم) ریخته بودم که گذاشته بودمش کنار و امروز که زدم به سیستم انگار نه انگار که چیزی وصل کرده باشم به سیستم. فقط چراغ هار روشن میشه و داخل سیستم چیزی نشون نمیده. نرم افزار های هارد منیجر رو هم باز میکنم چیزی نشون نمیده( یعنی کلا انگار به سیستم وصل نیست)
بعد اینکه وقتی به سیستم وصل میکنم از هارد صدای بوق میاد.
لطفا راهنمایی کنید.

mehdeifendereskei
20-04-2014, 07:37
ُلام دوستان.هارد من یهو شناسایی نمی شه!توی disk management نشونش می ده ولی زده 931.48mb un alocated !!!!!!!!چی کار کنم؟!

ata.royalfalcon
20-04-2014, 10:54
ُلام دوستان.هارد من یهو شناسایی نمی شه!توی disk management نشونش می ده ولی زده 931.48mb un alocated !!!!!!!!چی کار کنم؟!

سلام .

فعلاً در درجه اول برنامه Acronis Disk Director Home را نصب کنید و سپس از منوی Tools برنامه Acronis recovery expert را اجرا کنید . طبق توضيحات گفته شده در پست زير ، سعي كنيد آن پارتيشن unallocated شده را ريكاوري كنيد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در صورت عدم ريكاوري آن پارتيشن با استفاده از نرم افزارهاي مناسب مثل easeus data recovery wizard professional اطلاعات را در فضاي ديگري (مثلاً هارد اكسترنال دوم) ريكاوري كنيد. پس از اطمينان از ريكاوري مطلوب داده ها ، آن پارتيشن را فرمت كنيد .

mehdeifendereskei
20-04-2014, 21:58
خیلی ممنونم ازتون ولی دو سوال؟
با روش اول همه چیز درست می شه ونیاز به یه فضای جدید برای ریکاوری نیست؟
چه تضمینی هست که دوباره هاردم اینجوری نشه؟یعنی ی کارش کنم که اینجوری نشه؟تعمیر یا تعویض؟

ata.royalfalcon
20-04-2014, 22:27
خیلی ممنونم ازتون ولی دو سوال؟
با روش اول همه چیز درست می شه ونیاز به یه فضای جدید برای ریکاوری نیست؟
چه تضمینی هست که دوباره هاردم اینجوری نشه؟یعنی ی کارش کنم که اینجوری نشه؟تعمیر یا تعویض؟

با روش اول اگر پارتیشن unallocated شده ریکاوری بشود نیازی به فضای جدید جهت ریکاوری دیتا نخواهید داشت . ولی اگر پارتیشن مورد نظر ریکاوری نشود به ناچار باید اطلاعات را با استفاده از برنامه های مناسب ریکاوری و در هارد دیگر ذخیره کنید . در مورد سوال آخر این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را بخونید .

tech wave
01-05-2014, 12:41
سلام من تازه یه هارد اکسترنال خریدم وصل کردم به pc خوب جواب داد ولی وصل کردم به تلوزیون و initialisation کردم دیگه هرچی به pc وصلش میکنم نمیخوندش (صدای وصل شدن میده ولی درایوش نمیاد)

mehdeifendereskei
01-05-2014, 15:49
سلام این برنامه ی
Acronis Disk Director Home چهار روز داشت می گشت.هیچی پیدا نکرد!!!!!!!!بعد گذاشتمش رواتو بازم هیچی!!!چی کار کنم؟!ریکاوری کنم فایل هام درست بر می گردن؟مهمه برام.گارانتی می گه به ما مربوط نیست!!!!!!!!!!!!!

ata.royalfalcon
01-05-2014, 17:20
سلام این برنامه ی
Acronis Disk Director Home چهار روز داشت می گشت.هیچی پیدا نکرد!!!!!!!!بعد گذاشتمش رواتو بازم هیچی!!!چی کار کنم؟!ریکاوری کنم فایل هام درست بر می گردن؟مهمه برام.گارانتی می گه به ما مربوط نیست!!!!!!!!!!!!!

همانطوریکه قبلاً هم گفته شد میتونید از نرم افزارهای دیگه ای برای ریکاوری دیتا و ذخیره در یک فضای دیگر (مثلاً هارد اکسترنال دوم) استفاده کنید مثلاً easeus data recovery wizard professional (از قسمت Complete Recovery) .

نکته مهم : اگر اطلاعات برای شما خیلی مهم هست توصیه میکنم بفرستید کلینیکهای تخصصی .