مشاهده نسخه کامل
: چگونگی کاهش ولتاژ usb
سلام
میخوام با استفاده از برق usb منبع یه اسپیکر رو فراهم کنم
ولتاژ مورد نیازم 3.2 ولت هست ولی usb ولتاژش 5 ولته
میشه راهنمایی کنید چجوری ولتاژ رو کاهش بدم
قطعات مورد نیاز توی بازار راحت پیدا بشن
مرسی
NorthBridge
03-08-2013, 20:35
راه سادش استفاده از مقاومت و راه پیچیدش استفاده از رگولاتور (مثلاً IRU1206-33CY)
در روش اول، بسته به جریان مورد نیاز ترکیب مقاومتهای زیر رو امتحان کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
khafan8288
03-08-2013, 20:55
سلام
بهترین راه استفاده از رگولاتور هست
حالا یا رگولاتور های 3.3 یا 3.2 ولت
یا میتونی با LM317 بسازی
NorthBridge
03-08-2013, 21:21
سلام
میخوام با استفاده از برق usb منبع یه اسپیکر رو فراهم کنم
ولتاژ مورد نیازم 3.2 ولت هست ولی usb ولتاژش 5 ولته
میشه راهنمایی کنید چجوری ولتاژ رو کاهش بدم
قطعات مورد نیاز توی بازار راحت پیدا بشن
مرسی
حداکثر آمپراژ مصرفی اسپیکرها چقدره؟
ممکنه مادربورد نتونه جواب بده و آسیب ببینه
حداکثر آمپراژ مصرفی اسپیکرها چقدره؟
ممکنه مادربورد نتونه جواب بده و آسیب ببینه
980 میلی آمپر
چرا از تغذيه خود پاور مستقيم نميگيريد...؟
همونطور كه گفتند از رگولاتور ها 3.3 استفاده كنيد... lm1117-3.3 و يا ams1117-3.3 و...
اما چون كارتون ولتاژ دقيق نياز نداره ميتونيد از 3 تا ديود كه سري كرده باشيد استفاده كنيد كه افت ولتاژ حدود همون 3.3 بده بهتون (اگر قيمت براتون مهم هست نه دقت ولتاژ)
جريان كشي بيش از حد هم ميتونه اسيب به مادربرد بزنه
khafan8288
04-08-2013, 10:27
مادربورد فک نکنم بتونه 980 میلی آمپر بده
نهایتش 500 میلی آمپر هست
NorthBridge
04-08-2013, 11:04
مشکلی نداره . حتی مادربوردهای قدیمی هم براحتی خروجی 1A رو روی USB تأمین میکنند (1A جریان مصرفی یک هارد "2.5 بدون آداپتور هست)
اگر مین جدید و از USB power boost پشتیبانی کنه که دو-سه برابر عادی هم جریان خروجی رو پشتیبانی میکنه ...
jutsu1370
14-08-2013, 14:18
سلام دوستان
اگه مزاحم نمیشم و بهم نمیخندید . . . خواستم بگم که من یه دسته ی Xbox360 سیمدار گرفتم واسه پی سی.
اما میبینم مشکلات عجیبی روی پی سی نشون میده که روی خود X360 اصلا این مشکلات رو نداره و بی نقص کار میده.
بالاخره متوجه شدم که مشکل از ولتاژ USB هست که 5 ولته و دسته ی من 3.3 ولت نیاز داره.
من پستهاتون رو خوندم و با الکترونیک و قطعات و غیره تا حدودی آشنایی دارم.
فقط میشه بگید این مقاومتها و چیزهای دیگه که اسم بردید چجور باید استفاده کنم؟:n13:
منظورم اینه که میشه یکم دقیقتر بگید باید چه کار کرد که ولتاژ USBم رو کم کنم؟
اگه بخوام از رگولاتورهایی که نام بردید استفاده کنم چقدر خرج داره و کودومش بهتره؟
با تشکّر . . .:n12::n16:
بايد يك تصوير بزاريد تا بهتر بشه نظر داد...چون دسته اي كه براي usb طراحي ميشود همشون 5 ولتي هستند
روش مقاومتي براي كار كه گفتيد مناسب نيست . بايد از رگولاتور كه گفتم بهره ببريد يا رگولاتور هاي ديگر كه مشابه همين هستند ساخته شده كمپاني هاي ديگري (مثل lm1117)
ams1117-3.3 مغازه هاي فروش قطعات الكترونيك همين طور سايت ها بوفور و قيمت مناسب هست
شماتيك مدار رو هم براتون گذاشتم...از رو ديتاشيت پايه هاشو مشخص كنيد كدام ورودي و كدام خروجي 3.3 باشه و روي يك برد لحيم كنيد .
اگر ارزون تر خواستيد باشه! اين آي سي در بيشتر بردهاي DVD رام هاي سوخته و همينطور بردهاي مادربرد قديمي و...به وفور پيدا ميشه كه مي تونيد از رو اون ها هم برداريد
سلام تو خروجی مدارت قطب مثبت سه تا دیود رکیفایر قراربده هرکدام 06 ولت افتاد میکنن خروجیش میشه همون که خواستی
Peji2010
10-05-2014, 21:24
شما اصلا مجاز نیستید بدون ارسال ConfigDescriptor به usb2 بیشتر از 100ma جریان بکشید.درصورت ارسال هم ماکس جریان 500ma است.
MOHAMMAD_ASEMOONI
11-05-2014, 14:17
سلام . یه آداپتور بخرین خودتون رو راحت کنین . از اونهائی که از 1.5 v داره تا 12 ولت . 3 ولت کارتون رو راه میندازه . شارژر موبایل هم هست که برقش مثل یو اس بی 5 ولت هست و تا 2 آمپر برق میده . بعضی از رابطها هم کنارش یو اس بی داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.