مشاهده نسخه کامل
: مشکل در کارت گرافیک gt520 m لپتاپ
سلام
برای انجام بازی درایور گرافیک رو اپدیت کردم اما دیگه از کلیک راست گزینه run whit nvidia graphic procesor خبری نیس و غیر فعال شده !
چکار باید بکنم ک دوباره فعال بشه ؟
ضمنن کارت گرافیکم دارای کادا و فیزیکس هست که ظاهرا اونا هم غیز فعالند ( با ریور تونر مشخص شد) چطوری اونا رو فعال کنم؟ و بکار بندازمشون؟
لطفا راهنمایی کنید که شدیدا درمونده شدم :n03:
لپتاپ :لنوو z470
سلام
برای انجام بازی درایور گرافیک رو اپدیت کردم اما دیگه از کلیک راست گزینه run whit nvidia graphic procesor خبری نیس و غیر فعال شده !
چکار باید بکنم ک دوباره فعال بشه ؟
ضمنن کارت گرافیکم دارای کادا و فیزیکس هست که ظاهرا اونا هم غیز فعالند ( با ریور تونر مشخص شد) چطوری اونا رو فعال کنم؟ و بکار بندازمشون؟
لطفا راهنمایی کنید که شدیدا درمونده شدم :n03:
لپتاپ :لنوو z470
اگه لپ تاب دو تا گرافیک داره باید درایور هر دو نصب باشه قابلیت optimus در بایوس فعال باشه و از طریق nvidia control panel بین گرافیک ها به صورت دستی سوئیچ کنید یا بزارید auto اینکار انجام بشه
در مورد اون کلیک راست درایور رو کامل با نرم افزارهاش بگیرید این درایور رو هم از سایت لپ تابتون میتونید دریافت کنید و هم در سایت انویدیا
ali_net1376
04-08-2013, 11:55
ممنون
عالی بود
اگه لپ تاب دو تا گرافیک داره باید درایور هر دو نصب باشه قابلیت optimus در بایوس فعال باشه و از طریق nvidia control panel بین گرافیک ها به صورت دستی سوئیچ کنید یا بزارید auto اینکار انجام بشه
در مورد اون کلیک راست درایور رو کامل با نرم افزارهاش بگیرید این درایور رو هم از سایت لپ تابتون میتونید دریافت کنید و هم در سایت انویدیا
سلام وتشکر
درایور رو دوباره نصب کردم اما بازهم مشکل کلیک راست و run whit nvidia graphic procesor حل نشده , ضمنن هنوز کادا و فیزیکس غیر فعالند
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام وتشکر
درایور رو دوباره نصب کردم اما بازهم مشکل کلیک راست و run whit nvidia graphic procesor حل نشده , ضمنن هنوز کادا و فیزیکس غیر فعالند
ممنون میشم راهنمایی کنید
درایور رو از کجا میگیرین ؟
سلام وممنونم از پیگیریتون
یکی رو از انویدیا یکی دیگه از سایت اینتل ....
اینتل رو مطمئنم درسته یعنی شاید درایور انویدیا رو اشتبا گرفتم ؟ با نرم افزار درایور مکس هم ,یکبار درایور رو دانلود کردم اما بازم حل نشدش .
کنترل پنل انویدیا ورژن و مشخصات درایور رو درست میزنه.
برنامه gforce expriance رو باز میکنم هیچکدوم از بازیهایی رو ک نصب کردم رو نمیتونه تشخیص بده ... همراه درایور اصلی, فیزیکس و اکسپرینس هم نصب میشه.
چون جی تی ای رو بازی میکیردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.