مشاهده نسخه کامل
: اجرای برقی بازی ها و هنگ کردن سیستم
سلام
خیلی از بازی هایی که اجرا میکنم برقی هستن در صورتی که در پی سی دیگه که کارت گرافیکش کمی از مال من پایینتره به خوبی اجرا میشه
مثلا بازی PES 2013 تو سیستمم خیلی برقیه و باید رزلوشنشو بزارم رو خیل کم تا بازی بهتر بشه اما خب کیفیت بازی خیلی افت میکنه
اما تو اون سیستم خیلی خیلی رووون و خیلی با کیفیته
به نظر من ضعف از کات گرافیک نیست نظر شما چیه؟
Win 8 interprise N
cpu : دو هسته ای 3.40GHz
کارت گرافیکم : GeForce 9600GT
ورژن درایور کارت گرافیک : 314.22
DirectX: 11.0
رم : 4 گیگ
سلام
خیلی از بازی هایی که اجرا میکنم برقی هستن در صورتی که در پی سی دیگه که کارت گرافیکش کمی از مال من پایینتره به خوبی اجرا میشه
مثلا بازی PES 2013 تو سیستمم خیلی برقیه و باید رزلوشنشو بزارم رو خیل کم تا بازی بهتر بشه اما خب کیفیت بازی خیلی افت میکنه
اما تو اون سیستم خیلی خیلی رووون و خیلی با کیفیته
به نظر من ضعف از کات گرافیک نیست نظر شما چیه؟
Win 8 interprise N
cpu : دو هسته ای 3.40GHz
کارت گرافیکم : GeForce 9600GT
ورژن درایور کارت گرافیک : 314.22
DirectX: 11.0
رم : 4 گیگ
گرافیکتون بد نیست ولی directx11 رو ساپورت نمیکنه در بازی های مختلف چند فریم میگیرید؟
شما باید اول راه های نرم افزاری رو تست کنید ویندوز رو عوض کنید و اسکن ویروس بکنید سیستم رو درایور گرافیک رو آپدیت کنید و کرک بازی رو هم عوض کنید
درست نشد باید دمای قطعات و هارد سییستم و پاور سیستم چک بشه برای مشکل کم بودن فریم در بازی ها ببینید تو همه بازی ها این مشکل است یا نه
الان سیستمتون هم در کار عادی هنگ میکند ؟
هنگ با اون صورت نه
ولي جديدن موس و كيبرد و هرچيزي كه با usb وصل ميشه هر چند ثانيه قطع ميشه و دوباره وصل ميشه
پورت هاي usbرو فوت كردم كه خاكش بره و تا الان فعلا پشت سر هم قطع و وصل نشده
بايد كيس رو باد بزنم
هنگ با اون صورت نه
ولي جديدن موس و كيبرد و هرچيزي كه با usb وصل ميشه هر چند ثانيه قطع ميشه و دوباره وصل ميشه
پورت هاي usbرو فوت كردم كه خاكش بره و تا الان فعلا پشت سر هم قطع و وصل نشده
بايد كيس رو باد بزنم
برای قطع شدن مکرر موس و کیبورد علاوه بر اینکه این مشکل میتونه نرم افزاری باشه مثل ویندوز و ویروس میتونه از بالا بودن میزان cpu usage و پر بودن حافظه رم و درگیر بودن هارد هم علت های بعدی است اگه این ها مشکلی نداشت و موس و کیبورد هم سالم بود باید موارد دیگه ای مثل پاور و مین و بایوس مین چک بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قسمتی که سی پی یو نمودارش خیلی بالاست مال وقتی بود که آنتی ویروس داشت اسکن میکرد و مرورگر کروم با 4 تب باز بود
کیبرد رو 1 سال نمیشه که جدید خریدم و موس رو 3 4 ماه پیش خردم سالمن
درضمن باید بگم که وقتی قطعی ایجاد میشه همچی با هم قطع میشه و بعد همچی باهم وصل میشه
راستی جدیدن وقت به میز کامپیوتر ضربه میزنم (اعصابم خورد بود از باختن pes 2013) کامپیوتر کاملا هنگ میکنه و تصویر می ایسته و از اسپیکر صدای گیر کردن میاد و باید ریستارت بشه
3 ، 4 سال پیش هم مادربورد یکبار سوخت و دادم تعمیر درست شد
تقریبا تو همه بازیها کم بودن فریم دیده میشه
به جز IGI :دی
مثلا NFS must wanted 1 که خیلی قدیمی هست وقتی روی رزلوشن بالا میزارم برقی میشه
TREASURES
04-08-2013, 22:02
دلیل اینکه سیستم گاهی اوقات بر اثر ضربه رو میز هنک میکنه اینه که یا بد برد رو تعمیر کردن که این مشکل پیش میاد یا سیستم خوب اسمبل نشده.....
دلیل کمبود فریم هم اولا مربوط به گرافیک ضعیف میشه دوما سی پی یو هم ضعیف عمل میکنه(پنتیوم 4 که دیگه خدا رحمتش کنه)
خب الان به نظر شما چیکار کنم که همه این مشکلات رفع بشه؟
مثلا به نظرتون چه چیزی رو ارتقا بدم
یعنی ممکنه از مادربورد باشه؟
گرافیک 1 گیگ اچ دی خوبه؟
مناسبترین سی پی یو که زیاد گرون نباشه و برای بیشتر گیم ، کمی گرافیک ، و کار با نرم افزار های قدرتمند مثل civil 3d و یا اتوکد چیه؟ (AMD بهتره یا Intel)
TREASURES
05-08-2013, 13:43
شما پلتفرم سیستمت باید عوض بشه و از سوکت 775 دربیاید و کلا سیستم فعلیتون رو بفروشید اگه قصد ارتقا کلی دارید یه تاپیک تو قسمت پیشنهاد سیستم بزنید تا دوستان راهنمایی کنن.......
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.