ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب رشته

Abdolreza2012
03-08-2013, 14:29
سلام دوستان
یکی از دوستام اخبار انتخاب رشتشو و ... رو به من سپرده چون خودش یه چند روزی نیست :n03:
حالا چندتا سوال برام پیش اومده
1 _ انتخاب رشته ی سراسری کی هست؟
2_ انتخاب رشته ی دانشگاه آزاد کی هست؟
3_ دفترچه ی انتخاب رشته کی میاد؟ من ساله قبل انتخاب رشته برای خودم کردم دانشگاه آزاد مثل الان با سراسری یکی نبود و من فقط با سراسری سروکار داشتم
الان میخوام بدونم دفترچه ی انتخاب رشته ی جدا داره دانشگاه آزاد یا تو همون دفتر چه انتخاب رشته هست؟

حالا میخواستم بدونم که من از کی دنبال گرفتن دفترچه باشم و باید چه دفترچه هایی بگیرم و از کی باید انتخاب رشته کنم؟؟؟؟؟
بعد روز انتخاب رشته ، کد رشته ی همه ی رشته ها رو ( آزاد ، سراسری و... ) تو اون لیست بذارم مثل ساله قبل؟؟؟؟
یا امسال فرق میکنه؟ مثلا فرم جدا داره آزاد؟
ببخشید زیاد شد چون موندم چیکار کنم:n03:

مرسی

Abdolreza2012
06-08-2013, 01:57
دوستان لطفا کمک کنید

+

دفترچه ی انتخاب رشته کی میاد؟

یه سوال دیگه که خیلی برام مهمه
مثلا اگه من دانشگاه آزاد بدون کنکور انتخاب رشته کنم میتونم دانشگاه آزاد با کنکور هم انتخاب رشته کنم؟؟؟؟

alavi71
06-08-2013, 08:18
دوستان لطفا کمک کنید

+

دفترچه ی انتخاب رشته کی میاد؟

یه سوال دیگه که خیلی برام مهمه
مثلا اگه من دانشگاه آزاد بدون کنکور انتخاب رشته کنم میتونم دانشگاه آزاد با کنکور هم انتخاب رشته کنم؟؟؟؟

سلام فردا صبح در باجه های پست
روی سایت هم که موجود هست دفترچه ....
بله میتونید هم با ازمونها و بدون ازمونها رو ثبتنام کنید ....

alavi71
06-08-2013, 08:20
سلام دوستان
یکی از دوستام اخبار انتخاب رشتشو و ... رو به من سپرده چون خودش یه چند روزی نیست :n03:
حالا چندتا سوال برام پیش اومده
1 _ انتخاب رشته ی سراسری کی هست؟
2_ انتخاب رشته ی دانشگاه آزاد کی هست؟
3_ دفترچه ی انتخاب رشته کی میاد؟ من ساله قبل انتخاب رشته برای خودم کردم دانشگاه آزاد مثل الان با سراسری یکی نبود و من فقط با سراسری سروکار داشتم
الان میخوام بدونم دفترچه ی انتخاب رشته ی جدا داره دانشگاه آزاد یا تو همون دفتر چه انتخاب رشته هست؟

حالا میخواستم بدونم که من از کی دنبال گرفتن دفترچه باشم و باید چه دفترچه هایی بگیرم و از کی باید انتخاب رشته کنم؟؟؟؟؟
بعد روز انتخاب رشته ، کد رشته ی همه ی رشته ها رو ( آزاد ، سراسری و... ) تو اون لیست بذارم مثل ساله قبل؟؟؟؟
یا امسال فرق میکنه؟ مثلا فرم جدا داره آزاد؟
ببخشید زیاد شد چون موندم چیکار کنم:n03:

مرسی
دفترچه ازاد و انتخاب رشته اون جداگانه هست ....
مثل سال قبل هست فرایند انتخاب رشته فقط امسال 150 کد رشته امکان انتخاب هست .........

Abdolreza2012
07-08-2013, 00:27
کد رشته هاى دانشگاه ءزاد رو همونجا کنار کد رشته هاى دانشگاه سراسرى و... وارد کنم ديگه؟

alavi71
07-08-2013, 07:51
کد رشته هاى دانشگاه ءزاد رو همونجا کنار کد رشته هاى دانشگاه سراسرى و... وارد کنم ديگه؟

خیر به طور جداگانه باید انتخاب رشته کنید ....