ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای تصمیم گیری

emad91
02-08-2013, 18:54
سلام دوستان
من متولد 71 نیمه دوم هستم
سال گذشته زمستون از دانشگاه انصراف دادم و برای کنکور خوندم
الان رتبه ام 8600 شده تجربی منطقه 1
شدیدا علاقه به پزشکی دارم
نمی دونم یکسال دیگه بمونم یا برم علوم آزمایشگاهی ؟
من سربازی هم معافم

راستی با 8600 کجا علوم آزمایشگاهی قبول میشم ؟

neda67
03-08-2013, 02:50
دوست عزیز اگه شده 50 سال دیگه هم پشت کنکور بمونی بمون ولی برو پزشکی
این نصیحت رو از من بشنو برو دنبال علاقت
علوم ازمایشگاهی فایده ای نداره . می خای مدرک الکی بگیری اخرش بیکار باشی ؟

emad91
03-08-2013, 03:43
البته من به علوم آزمایشگاهی هم علاقه دارم
و اگر بخوام بخونم در ایران هدفم این هست که انشالله تا دکترا برم یا بعد از لیسانس برای اون ور اقدام کنم

در ضمن چرا علوم آزمایشگاهی فایده نداره ؟
می خوام دلیلتون بدونم شاید متقاعد شدم و باز هم موندم
سپاس:n16:

mani_faz
03-08-2013, 12:26
سلام.چه رشته ای می خوندید قبلش؟ آخه منم دانشجوی سال دومم _(مهندسی) الانم کنکور تجربی دادم رتبم هم تقریبا مثل شماست 8300. طبق تحقیقاتی که من کردم با این رتبه تهران قبول شدن خیلی بعیده ولی علوم پزشکی ارتش حتما قبول میشم.(همین طور دانشگاه های دیگه به جز مشهد و اصفهان شیراز که البته به خاطر این که پذیرش این رشته استانی هست زیاد مطمئن نیستم) در ضمن من انصراف ندادم تا الان مشکلی برام پیش نمیاد اگه خواست یکی از رشته هایی که قبول شدم برم؟

emad91
03-08-2013, 13:25
من اقتصاد بودم
اگه روزانه باشین که نمی تونین امسال دانشگاه ثبت نام کنین
اما اگه شبانه یا ازاد باشین یا پیام نور و ... در کل روزانه نباشین دقیق نمی دونم باید بپرسین اما فکر نکنم دیر شده باشه

mani_faz
03-08-2013, 14:01
من اقتصاد بودم
اگه روزانه باشین که نمی تونین امسال دانشگاه ثبت نام کنین
اما اگه شبانه یا ازاد باشین یا پیام نور و ... در کل روزانه نباشین دقیق نمی دونم باید بپرسین اما فکر نکنم دیر شده باشه

روزانم.یعنی اگه رشته ای قبول شم نمی تونم برم؟ خوب آدم وقتی معلوم نیست که رشته ی مورد علاقشو قبول بشه یا نه برای چی باید از رشته ی قبلیش انصراف بده؟

Azot
03-08-2013, 14:12
اگه از نظر بازار کار مردد هستید، همینقدر بهتون بگم که بازار کار علوم آزمایشگاهی هم مثل پزشکی خوبه
و ضمنا مسئولیتش هم نسبت به بعضی شاخه های تخصصی پزشکی به نسبت کمتره
ولی اگه بحث علاقه در میون باشه، وضیعت فرق میکنه...
ضمنا کارشناسی علوم آزمایشگاهی درآمد چندان بالایی نداره، اگه هدفتون کسب درآمد بالا باشه حتما باید دکترای این رشته رو داشته باشید (برای پروانه ی مسئولیت فنی و پروانه تاسیس)

emad91
03-08-2013, 18:03
روزانم.یعنی اگه رشته ای قبول شم نمی تونم برم؟ خوب آدم وقتی معلوم نیست که رشته ی مورد علاقشو قبول بشه یا نه برای چی باید از رشته ی قبلیش انصراف بده؟

دوست عزیز شما چون انصراف ندادین و روزانه در حال تحصیل هستین نمی تونین امسال دوباره روزانه رو انتخاب کنین طبق قانون
البته شما می تونین ازاد یا شبانه یا غیرانتفاعی و ... تحصیل کنین

neda67
04-08-2013, 17:55
دوست عزیز اگه شده 50 سال دیگه هم پشت کنکور بمونی بمون ولی برو پزشکی
این نصیحت رو از من بشنو برو دنبال علاقت
علوم ازمایشگاهی فایده ای نداره . می خای مدرک الکی بگیری اخرش بیکار باشی ؟
بنده میدونم با مدرک کارشناسی درامد خاصی نداره
فرض می کنیم شما دکتری بگیری 4 سال کارشناسی 2 سال ارشد 5 سال دکتری = 11 سال بدون وقفه
اطلاعاتم زیاد نیست در مورد این رشته خودتون باید تحقیق کنین که در 11 سال اینده می خاین دانشجوی رزیدنتی باشین یا دکتری علوم ازمایشگاهی ولی ی حسی به من میگه انتخاب علوم ازمایشگاهی براتون پشیمانی داره . البته نمیگم با انتخاب پزشکی قطعا به خواستتون می رسید
فقط ازتون می خام به این سوال جواب بدین
فرض می کنیم شما در شاخه علوم تجربی رتبه 1 رو اورده بودی عماد جان
کدوم رشته رو انتخاب می کردی ( فقط بر حسب علاقه )
پزشکی
یا
علوم ازمایشگاهی
عماد جان عمر به صورت باور نکردنی سریع میگذره
11 سال اینده این تاپیک رو بیارین بالا و بگین چه انتخابی کردین . سال 1403
دوست دارم بدونم

emad91
05-08-2013, 12:05
خب اگر 1 می شدم که صد در صد پزشکی
اما واقعا الان هر چی فکر می کنم کشش این که یسال دیگه بخوام پشت کنکور بشینم رو ندارم ...

نمی دونم شرایط سختی
من حالا پزشکی ازاد هم میزنم دعا کنین اون رو قبول شم ....:n16:

Alireza SM
05-08-2013, 12:26
علوم آزمايشگاهي خيلي خوب هست درآمدش از مهندسي ها ( به جز برق ) بيشتره. ولي با كارشناسي نميتونين مجوز بگيرين (‌البته از طريق رانت و پارتي و ... ميشه ولي ديگه تقريبا محاله ) در آخر بايد براي بخش دولتي يا خصوصي كار كنين يا توي بيمارستان ها و كلنيك هاي دولتي يا توي آزمايشگاه ها و بيمارستان هاي خصوصي كه كارفرمايان شما هم تحصيل كرده هاي قديمي و باتجربه اين رشته هستن يا فارغ التحصيلان جديد پزشكي متخصص پاتولوژي. پزشكي ارزش پشت كنكور موندن نداره الان 50 هزار پزشك بيكار داريم ! اگه ميتوني دندون يا دارو قبول بشي بمون پشت كنكور اگه نميتوني برو علوم آزمايشگاهي.
در ضمن با توجه به كاهش ظرفيت هاي امسال به اين راحتي نميتونين علوم آزمايشگاهي سراسري اونم با 8600 قبول بشين.

hermione
05-08-2013, 16:00
آقا یه رشته ای برید که علاقه دارید که بعدا پشیمونی فایده نداره ( مثل من ) شما میمونید یه کوله بار از درسای پاس نشده و پاس شده با نمره 10 !

این که میگن ارشد میشه عوض کرد و این چیزا هم گوش ندید سال آخر کارشناسی که رسیدید حال خوندن درسای رشته ی خودتونم ندارید چه برسه به شروع یه رشته ی دیگه .

emad91
05-08-2013, 22:58
علوم آزمايشگاهي خيلي خوب هست درآمدش از مهندسي ها ( به جز برق ) بيشتره. ولي با كارشناسي نميتونين مجوز بگيرين (‌البته از طريق رانت و پارتي و ... ميشه ولي ديگه تقريبا محاله ) در آخر بايد براي بخش دولتي يا خصوصي كار كنين يا توي بيمارستان ها و كلنيك هاي دولتي يا توي آزمايشگاه ها و بيمارستان هاي خصوصي كه كارفرمايان شما هم تحصيل كرده هاي قديمي و باتجربه اين رشته هستن يا فارغ التحصيلان جديد پزشكي متخصص پاتولوژي. پزشكي ارزش پشت كنكور موندن نداره الان 50 هزار پزشك بيكار داريم ! اگه ميتوني دندون يا دارو قبول بشي بمون پشت كنكور اگه نميتوني برو علوم آزمايشگاهي.
در ضمن با توجه به كاهش ظرفيت هاي امسال به اين راحتي نميتونين علوم آزمايشگاهي سراسري اونم با 8600 قبول بشين.

با توجه به این که پذیرش استانی داره من از مشاور پرسیدم گفت احتمال بالا زنجان و قزوین و همدان قبولی
دیگه باید ببینیم قسمت چی میشخ فوقش میریم ازاد دیگه

emad91
05-08-2013, 23:01
راستی چقدر کم شده مگه ظرفیت علوم آز؟

AKBAR132
08-08-2013, 14:37
یادش بخیر من و دوستامم میخاستیم تا دکترا بخونیم و واقعا هم تصمیمشو داشتیم ، ببخش دوست عزیز اما اینا جوگیر شدنه اکثر بچه ها میخان تا دکترا بخونن اما بزور کارشناسیو تموم میکنن

بنظر من رشته ای برو که واقعا علاقه داری و توی بازار کارشم اما و اگر نباشه جوری نباشه که بعد کلی درس خوندن ببینی هیجا جات نیس ، تازه اون موقع تو اون سن ناخوداگاه وقتی میشینی سر سفره بابات و غذا میخوری انگار داری فحش میخوری و مامانت گیر میده که زن بگیری و ... اونجاس که مجبور میشی با دیپلم بری سرکار یا یه کار آزاد پیشه کنی و حی به خودت میگی ای کاش یه رشته مناسب رفته بودم

من رشتم فنیه و از اینا که شما میگی سردرنمیارم اما میدونم بازار کار خیلی خیلی خیلی مهمه

sepehr1994
08-08-2013, 20:36
سلام دوستان عزیز،
یه راهنمایی ازتون می خوام، خواهش می کنم کمک کنید:
من امسال کنکور تجربی دادم و رتبم تو منطقه یک 10716 شد...
داستان از اونجایی شروع می شه که یکی از اقوام بنده که دندانپزشکه از دوران طفولیت من پولدارترین کس کل فامیل بوده....چند تا اقوام دیگه هم داریم که رشتشون تجربی بوده...من ساده موقعی که کلاس سوم دبیرستان بودم تصمیم به تغییر رشته از ریاضی به تجربی گرفتم....امیدم هم به دندانپزشکی بود ولی خب هیچ علاقه ای نداشتم به این کار به جز علاقه به دکتر بودن و پرستیژ و پول!!!
الان مسلما با شانس و دعا می تونم قبول بشم تازه اونم با شهریه سنگین.
من از همون اول راهنمایی علاقه شدیدی به الکترونیک و برق و کامپیوتر داشتم که تا الانم دارم....به قول معروف فقط اینا ارضام می کنن....برام مثل قند و آب نبات می مونن! اینقدر علاقه دارم ولی نمی دونم چی شد که فکر می کردم بیام اینجا پولدار و میلیاردر می شم!....
از رشته های دیگه تجربی خوشم نمیاد....علاقه من فقط الکترونیک یا کامپیوتره یا حتی معماری.....
الان من می تونم دانشگاه آزاد بدون کنکور مرودشت یا علوم و تحقیقات فارس و یا زرقان رو قبول بشم تو اون رشته هایی که گفتم علاقه دارم ولی پدرومادرم خیلی مخالفت می کنن و می گن به درد نمی خوره و اله و بله!........واقعا نمی دونم چیکار کنم برای سال دیگه خوندن هم اصلا انرژی ندارم چون همین امسالش کارم به روانپزشک و سونگرافی و.... کشید! (داستانی داره واسه خودش!)....
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر.

sepehr1994
09-08-2013, 23:40
لطفا راهنمایی کنید....

sepehr1994
13-08-2013, 23:21
دوستان به نظر شما رشته الکترونیک آزاد بدون کنکور خوبه؟!!

mani_faz
15-08-2013, 17:56
سلام.جواب سوال شما بستگی به این داره که شما از خودتون شناخت داشته باشید.اگر فردی هستید که محیط کلاس و هم دانشگاهیان براتون مهمه،اگه فردی هستید که یادگیریتون توی دانشگاه اتفاق میفته،اگه زیاد از جو دانشگاه تاثیر می گیرید ، اگه داشتن استادای نه چندان خوب شما رو ناراحت و ناامید می کنه،اگه به محیط دانشگاه حساس هستید(مسئولان دانشگاه)، مطمئننا این انتخاب خوبی نیست.

اما اگه خیلی پشتکار دارید،مستقل هستید و زیاد از محیط تاثیر نمی گیرید ،پشتکار این رو دارید که خودتون با برنامه درس بخونین ، و کلا راه آیندتون کاملا مشخص و واضح هست برای خودتون و از همه ی شرایط بالا هم آگاه هستید اونموقع این می تونه انتخاب خوبی باشه.