مشاهده نسخه کامل
: چطور یه textbox زیر عکس بذارم؟؟؟؟
ShahrokH_rt
02-08-2013, 15:41
سلام رفقا
من یه psd از فرم لاگین از اینترنت گرفتم، حالا باید پشت هر فیلد اون یه textfield نامرئی بذارم که کاربر خیال کنه داره تو اون عکسا مینویسه! اما نمیدونم چطور میشه؟؟ در ضمن هر کدوم از فیلدها و دکمه ـه عکسای جدا از همن
نیاز به کمک اساتید محترم دارم
اینم عکس فرم لاگین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MicrosoftH
02-08-2013, 18:24
دوست عزیز Textbox و زیر عکس بزارید یا هر چیزی دیگه ای از دستور z-index استفاده میشه اینم لینک آموزش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ShahrokH_rt
03-08-2013, 13:33
ممنون دوست عزیز
این که گفتی بیشتر برای همون عکسه که زیر چیزی قرار بگیره. من الان Textbox رو اینجوری بذارم زیر عکس که عملا از دستش میدم دیگه، نمیتونم ازش استفاده کنم! :n13:
ممنون دوست عزیز
این که گفتی بیشتر برای همون عکسه که زیر چیزی قرار بگیره. من الان Textbox رو اینجوری بذارم زیر عکس که عملا از دستش میدم دیگه، نمیتونم ازش استفاده کنم! :n13:
نه. اینطور نیست. در صورتی که از z-index استفاده بکنید، تکست باکس رو از دست نمیدی چون با کلیک کردن روی سایر جاهای جعبهی متن، کاربر میتونه به تکست باکس دسترسی داشته باشه.
موفق باشی
afarboodi
06-08-2013, 14:45
شما می تونی از خاصینت background-image و background-position استفاده کنی که باعث میشه از عکس مورد نظرت پشت تکست باکس بیفته وبرای منطقه ای که می خوای در دسترس نباشه از padding هستفاده کنی و برای تبدیل قسمتی از عکیس به دکمه می تونی از position:absolute و z-index استفاده کنی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که در دکمتون باز هم میتونید از خاصیت های بالا استفاده کنی.
Thor God
15-08-2013, 01:31
زیاد بحث رو تخصصی و سنگین نکنید. به راحتی میشه همچین باکسی ساختبا css این عکس رو بساز که فقط چند تا بک گراند و باکس شادو هست + مرجین (برای این که باکس سبک تر و زیبا تر بشه و در صورت نیاز بتونی با جیکوئری یه کم ترگل ورگلش کنی)بعد این تکست باکس ها رو میسازی و طول و ارزش رو درست می کنی. و با مرجین فیت می کنی و میزاری سره جاش.حالا یه کاره جالی می کنی ! با دستور border:medium none خط دور باکس رو برمیداری و یه بک گراند رنگ طوسی با اپاسیتی پایین هم میدی.همین دیگه. اگه بلد نیستی بگو ت برات بسازم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.