مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ خوب تا بودجه 2 میلیون
One Minute
02-08-2013, 15:28
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
یک لپ تاپ برای مهندسی نرم افزار و برنامه نویسی میخوام ، فاکتور های مهمم برای خرید اینها هست :
1 . صفحه کلید خوب
2. نمایشگر بزرگ
3. روشن بودن لپ تاپ برای مدت زیاد
4. سرعت بالا
نهایت کاری که با لپ تاپ بخوام انجام بدم اینه که فتوشاپ کار کنم و همزمان چند تا برنامه در حال اجرا باشه ! ( برنامه نویسی و وب گردی و چند تا برنامه ی روز هم بشه باهاش اجرا کرد )
لطفا لپ تاپی که میخواین معرفی کنین جوری باشه که 2 تا فیلم ریختم تو هارد سرعت کار با سیستم پایین نیاد !
در کل یه لپ تاپ معمولی اما با سرعت خوب میخوام ، بودجه نهایتا 2 میلیون ( البته دور و بر 1 تومن هم چیزی داشتین معرفی کنین ممنون میشم )
پ ن : میخوام لپ تاپم رو تا 4 سال آینده استفاده کنم ، یعنی پاسخ گوی نیازم باشه !
سلام
با مشخصاتی که دادین بهترین گزینه ای که به ذهنم میرسه hp 4540 با پردازنده i5 البته گرافیکش کم کم داره قدیمی میشه که با نوع کاربری شما(زیاد اهل گیم نیستید)کاملا مناسبه, در صورت گاربری سنگین i7این مدل نیز موجود میباشد که حدود 400گرونتره.
سلامت باشید
One Minute
03-08-2013, 18:07
دوستان پیشنهاد دیگه ای ندارید ؟
یه سوال ، با hp 4540 تا چه حد میشه گیم اجرا کرد ؟
soranstar
03-08-2013, 23:02
دوستان پیشنهاد دیگه ای ندارید ؟
یه سوال ، با hp 4540 تا چه حد میشه گیم اجرا کرد ؟
میتونید لپ تابهای سامسونگ رو ببینید، با کانفیگهای متنوع، که فکر کنم با توجه به خوستههای شما مدلهای core i5 براتون مناسب باشه.
میتونید از حدود ،۱،۷۰۰،۰۰۰ تا ۲،۰۰۰،۰۰۰ تهیه کنید.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta
aminashtari
04-08-2013, 09:43
سلام
دیدم hp 4540s توصیه کردن. منم با کلی تحقیق چند روز پیش hp 4540s گرفتم. واقعاً به نسبت قیمت لپ تاپ خوب و قوی هست. گرافیکش هم 2 گیگه. ظاهرش هم که واقعاً زیباست. آلومینیوم پولیش خورده. اما با عرض تاسف پول لازم شدم و باید ردش کنم:n14: .اصلاً بازش نکردم گارانتی مادیران هست. اگر کسی خواست خصوصی پیغام بده.:n14::n14:
سلام ، منم یه لپ تاپ خوب تو همین رنج قیمت میخواستم
همین مشخصات
hp 4540s ولی مارک ایسوس زیر 2 تومن نیست؟
One Minute
04-08-2013, 21:04
دوستان ظاهرا لپ تاپ hp 4540 بلوتوث و مودم نداره ، کاری نمیشه کرد ؟
بلوتوث داخلی داره اما مودم نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دیدم hp 4540s توصیه کردن. منم با کلی تحقیق چند روز پیش hp 4540s گرفتم. واقعاً به نسبت قیمت لپ تاپ خوب و قوی هست. گرافیکش هم 2 گیگه. ظاهرش هم که واقعاً زیباست. آلومینیوم پولیش خورده. اما با عرض تاسف پول لازم شدم و باید ردش کنم:n14: .اصلاً بازش نکردم گارانتی مادیران هست. اگر کسی خواست خصوصی پیغام بده.:n14::n14:
میشه بگین کدوم لپتاپ های hp گارانتی مادیران داره؟
aminashtari
05-08-2013, 09:33
سلام ، منم یه لپ تاپ خوب تو همین رنج قیمت میخواستم
همین مشخصات
hp 4540s ولی مارک ایسوس زیر 2 تومن نیست؟
اسوس در کانفیگ های مشابه قیمت تقریبا۳۰٪ بالاتری از اچ پی داره
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
aminashtari
05-08-2013, 09:35
میشه بگین کدوم لپتاپ های hp گارانتی مادیران داره؟
والا نمیدونم دقیقا عزیز. من که میخواستم بگیرم یه مدل ۶۵۰ رو هم داشت که کانفیگ پایینتری از ۴۵۴۰ داره. بقیه رو نمیدونم
ESETNOD.BIZ
06-08-2013, 01:49
والا نمیدونم دقیقا عزیز. من که میخواستم بگیرم یه مدل ۶۵۰ رو هم داشت که کانفیگ پایینتری از ۴۵۴۰ داره. بقیه رو نمیدونم
داداش احتمالا یه چیز دیگه باشه
مادیران lg هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.