ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام روش پرداخت بهتر است با واسطه یا بی واسطه

sezareta
02-08-2013, 14:31
سلام

میدونم متنم یک مقدار طولانی هست اما لطفا1 دقیقه وقت بزارید و راهنماییم کنید مساله مرگ و زندگی هست

یکی از مهمترین قسمت های هر سایتی که فعالیت تجاری داره ( مانند فروشگاههای اینترنتی یا فروشگاه های شارژ اینترنتی و...) قسمت پرداخت آنلاین اون میباشد حال اینجا یه سوال بسیار مهم برام پیش اومده و اونم این هست که مثلا وقتی که از یک سایتی چیزی رو خریداری کردی و میخواهی هزینه اون رو به صورت آنلاین پرداخت کنی به یکسری درگاه های پرداخت وصل میشی مثلا zarin pal payonline shetab.biz parspal و از این قبیل در گاه ها که شما با واسطه این ها به در گاه بانک وصل میشی حتی در بعضی از اونها مثلا من حسابم بانک ملی هست و برای پرداخت اصلا به هیچ کدام از صفحات مربوط به بانک ملی وارد نمیشم و مشخصات حسابم رو در صفحه ایی که مال خود سایت واسطه هست وارد میکنم و اگر اشتباه نکنم کسی هم که به این طریق پولی به حسابش اومده مثلا یه فروشگاه اینترنتی داشته که من به این روش هزینه رو براش پرداخت کردم برای این که به پولش برسه باید یه کارمزدی به این سایت های واسته بده
اما بعضی از سایت های معتبر هم هست وقتی که چیزی رو ازشون میخری به هنگام پرداخت آنلاین اصلا با این سایت های واسطه مثل zarinpal paypal parspal و..... اصلا مواجه نمیشی و مستقیما به خود درگاه اصلی بانک مثلا بانک ملت و یا بانک ملی یا بانک پارسیان..... منتقل میشی و پول بدون واسطه به حسابشون واریز میشه حالا سوالم اینجاست که اگر من بخوام یه سایتی راه اندازی کنم که به ازای ثبت نام در مسابقه ایی از افراد پولی بگیرم آیا باید هزینه اضافی رو به فرد طراح سایتم بدم که نخواهم از این درگاه های واسطه پرداخت مثل zarin pal payonline و.... استفاده کنم و مستقیما افرادی که میخواهند پرداختی رو داشته باشند به درگاه های بانکی خوشون مثل بانک ملی و ملت و صادرات و پارسیان منتقل بشند و پس از پرداخت ثبت نامشون تکمیل و نهایی بشه و یا اینکه برای فرد طراح سایت فرقی نمیکنه این موضوع و نیاز نیست که پول اضافه تر بهش بدم بابت روش پرداخت؟

V i r u s e r
02-08-2013, 16:42
ربطی به طراح سایت نداره.
شما اگر می خواید بدون واسطه پرداخت انلاین داشته باشید باید با یکی از بانک هایی که این سرویس رو ارائه میده قرار داد ببندید که فکر می کنم شرکت ثبت شده می خواد.
دلیل اینکه بسیاری از سایت ها با شرکت های واسطه کار می کنن راحتی کار ارائه پرداخت انلاین به مشتریاشون هست. به این صورت که به جای قرارداد با بانک در سایت واسطه حساب باز می کنن و بعد از ارسال مدارک و تایید حساب می تونن درگاه پرداخت انلاین داشته باشن. به علاوه بر این، چون واسطه ها با بیشتر بانک ها قرار داد دارن اگر به طور مثال درگاه یک بانک برای مدتی غیر فعال شد مشتریا می تونن از یه درگاه دیگه برای پرداخت استفاده کنن.
امیدوارم کمکی کرده باشم.:n16:

sezareta
02-08-2013, 17:24
یعنی صرفا داشتن حساب در اون بانک نمیتونه این امکان رو به من بده؟
برای ثبت شرکت هم مشکلی ندارم اما مطمین هستید که برای این کار ثبت شرکت نیاز هست؟

V i r u s e r
02-08-2013, 17:46
خیر داشتن حساب خالی کافی نیست
بنده دقیقا از شرایطش اگاه نیستم. دوستان بهتر می تونن راهنمایی کنن. یا میوتونید برید از بانک محلتون سوال کنید که مطمئن تر هست

sezareta
02-08-2013, 18:57
رفتم یه سرچی کردم این طور که متوجه شدم باید با بانک ها قرار داد ببندی و بانک ملی شرایطش از بقیه سخت تر بود اما بانک ملت شرایطش مناسب تر بود

M o h a m m @ d
02-08-2013, 18:58
یعنی صرفا داشتن حساب در اون بانک نمیتونه این امکان رو به من بده؟
برای ثبت شرکت هم مشکلی ندارم اما مطمین هستید که برای این کار ثبت شرکت نیاز هست؟

فقط از بانکی که درگاهش میخوان داشته باشین حساب داشته باشین کافیه شعبش فرقی نمیکنه .
نیازیم به ثبت شرکت نیست به تمام دارندگان سایت اینترنتی حقیقی و حقوقی درگاه میدن .
بعد اینکه ثبت نام میکنید تو هرکدوم از بانکها که درگاه میخواین بگیرید بهتون فرم میدن پرکنید با اسکن مدارک شناساسی و یه اسکن از سند خونه یا اجاره نامه جای که هستین میخوان البته میتونید مال بردار یا خواهرتونم که ملک دارند و سند به اسمشونه هم براشون بفرستید فرقی نمیکنه
بعد بهتون شناسه لازم برای اتصال به درگاه میدن .

sezareta
02-08-2013, 19:08
حالا اول باید سایت رو طراحی کنم بعد که سایتم آماده شد برم بانک و کار های بانکیش رو انجام بدم یا اینکه اول باید کار های بانکیش رو انجام بدم و بعد برم سراغ یک نفر برای طراحی سایت؟

M o h a m m @ d
02-08-2013, 19:11
حالا اول باید سایت رو طراحی کنم بعد که سایتم آماده شد برم بانک و کار های بانکیش رو انجام بدم یا اینکه اول باید کار های بانکیش رو انجام بدم و بعد برم سراغ یک نفر برای طراحی سایت؟

اول سایتتون راه بندازید چون سایت نداشته باشین نمیدن .لازمم نیست بری بانک همه کارها اینترنتی انجام میشه .

ALIREZA-PH
08-10-2013, 18:10
زرین پال بهتره