ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مصرف زیاد از رم!

n-95
02-08-2013, 13:56
سلام دوستان

چند روزی میشه نمیدونم چرا مصرف رم به 60% میرسه ، بیشتر از 4گیگ مصرف داره

مشکل از گوگل کروم هست، وقتی تازه لپتاپ روشن میکنم ، با فایرفاکس کار میکنم تا 20% بیشتر مصرف نمیکنه ، اما وقتی کروم باز میکنم ، میره بالا ، چنتا تب باز کنم تا 60% میرسه
بره بالا دیگه پایین نمیاد ؛ کروم هم کامل میبیندم ، نهایت از 60 میرسه به 50%

چه کنم !!؟؟!؟

TREASURES
02-08-2013, 13:59
از TASK MANAGER نگاه کنید ببینید کدوم PROCCESS هست که درصد میندازه اونو END PROCCESS کنید

EXTREME
02-08-2013, 14:01
سلام دوستان

چند روزی میشه نمیدونم چرا مصرف رم به 60% میرسه ، بیشتر از 4گیگ مصرف داره

مشکل از گوگل کروم هست، وقتی تازه لپتاپ روشن میکنم ، با فایرفاکس کار میکنم تا 20% بیشتر مصرف نمیکنه ، اما وقتی کروم باز میکنم ، میره بالا ، چنتا تب باز کنم تا 60% میرسه
بره بالا دیگه پایین نمیاد ؛ کروم هم کامل میبیندم ، نهایت از 60 میرسه به 50%

چه کنم !!؟؟!؟

تو منوی استارت تایپ کنید resource monitor و ببینید در قسمت رم کدوم پروسس است که حجم بیشتری گرفته

n-95
02-08-2013, 15:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اکثر برنامه هارو بستم ، اما خیلی تغییر نکرد

TREASURES
02-08-2013, 16:34
ببخشید من با سی پی یو اشتباه گرفتم همونی که مهرداد جان گفت انجام بدید..... تب memory از resource monitor

Life24
02-08-2013, 17:24
سلام
تعجبی هم نیست.شما 86 پروسس فعال دارید!!

Algo.Bits
03-08-2013, 17:04
این مشکل احتمالا بخاطر یکی از Extension ها کروم شماست، شما هر تب جدیدی که باز می کنید یه process جدید درست میکنید و در عین حال تمام plugin ها و extension ها ها دوباره برای اون تب جدید حافظه میگیرند، شما این سه تا کار رو بکنید شاید درست بشه:

اول بهتره حتی الامکان از کمترین تعداد extension ها استفاده کنید سعی کنید اکثرشون رو disable کنید بغیر یکی دوتا، دوم اینکه --purge-memory-button به آخر قسمت target در shortcut کروم اضافه کنید بعد هر وقت احساس کردین حافظه کم اومد shift+esc رو بزنید اولا می تونید از این طریق ببنید که کدوم تب هست که داره بیشترین مصرف رم رو میکنه و دوما می تونید با دگمه purge memory تا قسمتی از رم رو برگردونید،[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوم از extension OneTab استفاده کنید.