PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید لب تاب تا 2.5 میلیون (شایدم2.6 میلیون)

علی شفائیان
02-08-2013, 11:11
سلام من یه لب تاب میخوام بخرم گیمم بازی میکنم من از این لب تاب خوشم اومده: مشخصات کلی :
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.33 کیلوگرم
پردازنده:Intel 3632QM Core i7 2.2GHz up to 3.2 GHz - Cache 6 MB
حافظه:8 GB DDR3
هارد دیسک:750 GB 5400RPM
کارت گرافیک:AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:15.6" LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:

باتری 6 سلولی - DOS
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا شما چی پیشنهاد میکنین؟لطفا دل و ایسر پیشنهاد ندین راستی گرافیکش چنده؟:n05:

علی شفائیان
02-08-2013, 12:49
اقا یکی جواب بده مهمه ها

mosayeb.heydari
02-08-2013, 12:53
HP 4540 s
HP Pavilion G6-2163se
HP Pavilion g6-2314se
ASUS N43SM-E
ASUS K53SD-J

من خودم 4540s با کانفیگ cori5 دارم و خیلی هم باهاش بازی میکنم ، واقعاً کارت گرافیکش حرف نداره. درایورهای جدیدشو از AMD گرفتم . محشره. بازی های :
Crysis3 , call of duty, remember me , HAX2, Rayman,Tomb Raider, Assassian's Creed 3 و ...
رو بدون مشکل و با گرافیک قابل قبولی اجرا کردم .
ولی در کل یه توصیه بهت میکنم واسه گیمرهایی مثه من و تو :
اول از همه کنسول PS3
بعد Xbox360
بعد هم یه PC با کارت گرافیک Nvidia Gforce
و در انتها هم لپ تاپ Asus یا HP

خودم تصمیم دارم یه PS3 بگیرم .
گول تبلیغات پر زرق و برق لپ تاپ ها رو نخور . لپ تاپ هر چقدر هم قوی باشه ولی بدرد بازی نمیخوره . از من به تو نصیحت.

علی شفائیان
02-08-2013, 12:57
اقا نگفتی گرافیک لب تابم چنده؟راستی اونی که من گفتم خوبه؟

3aman021
02-08-2013, 13:06
تو این رنج hp envy m6 1201 هم میتونه گزینه خوبی باشه!!!

parsicola
02-08-2013, 13:07
یعنی چی چنده؟
کلا گرافیک لبتاپ موردنظرتون اصلا واسه بازیهای جدید خوب نیست و ضعیفه. با 230 تومن پول کمتر میتونی msi با این مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشخصات بگیری که تو بازیها 50 درصد سریعتره. و یا با 175 تومن بیشتر این مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو بگیری.

mosayeb.heydari
02-08-2013, 13:11
اقا نگفتی گرافیک لب تابم چنده؟راستی اونی که من گفتم خوبه؟

بله اونی که شما گفتی خوبه .
در ضمن با عرض معذرت msi آشغاله. من رفیقم داره . واسه بازی crysis3 انقدر لک داره که آدم صد بار خودشو فحش میده .
من خودم هم همین گرافیک شما رو دارم و تا حالا باهاش مشکلی نداشتم.
ولــــــــی از من به تو نصیحت لپ تاپ بدرد بازی نمیــــــــــخوره!

parsicola
02-08-2013, 13:15
بله اونی که شما گفتی خوبه .
در ضمن با عرض معذرت msi آشغاله. من رفیقم داره . واسه بازی crysis3 انقدر لک داره که آدم صد بار خودشو فحش میده .
ولــــــــی از من به تو نصیحت لپ تاپ بدرد بازی نمیــــــــــخوره!

msi اون رفیقت آشغاله؟ چون crisis 3 رو با لگ بازی میکنه؟! کدوم مدل msi? آخه مگه ما گفتیم crisis 3 رو باید امتحان کنی؟ این بازی عرق لبتاپ های گیمینگ و pc گیمینگ رو هم درمیاره! ما داریم تو بودجه 2.5 میلیون واسه لبتاپ صحبت میکنیم دوست من. سوال کننده ببین سوالش درچه موردیه.

mosayeb.heydari
02-08-2013, 13:15
یعنی چی چنده؟
کلا گرافیک لبتاپ موردنظرتون اصلا واسه بازیهای جدید خوب نیست و ضعیفه. با 230 تومن پول کمتر میتونی msi با این مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشخصات بگیری که تو بازیها 50 درصد سریعتره. و یا با 175 تومن بیشتر این مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو بگیری.

دوست عزیز لازمه بدونید AMD در زمینه کارت گرافیکهای لپ تاپ بسیار بهتر از Gforce عمل می کنه ولی در زمینه PC با اختلاف زیادی Gforce بهتره .

mosayeb.heydari
02-08-2013, 13:18
msi اون رفیقت آشغاله؟ چون crisis 3 رو با لگ بازی میکنه؟! کدوم مدل msi? آخه مگه ما گفتیم crisis 3 رو باید امتحان کنی؟ این بازی عرق لبتاپ های گیمینگ و pc گیمینگ رو هم درمیاره! ما داریم تو بودجه 2.5 میلیون واسه لبتاپ صحبت میکنیم دوست من. سوال کننده ببین سوالش درچه موردیه.

من خودم با HP 4540s و کانفیگ cori5 و همین گرافیک خیلی راحت ساعت ها crysis3 بازی میکردم فقط خیلی کم داغ میکرد . 2 میلیون هم خریدمش.
البته بار اول که نصب کردمش و بازی کردم لگ داشت ولی بعد که درایورهای جدیدش رو از سایت AMD دانلود کردم واقعاً عالی شد.

masoud_5april
02-08-2013, 14:41
دوست عزیز لازمه بدونید AMD در زمینه کارت گرافیکهای لپ تاپ بسیار بهتر از Gforce عمل می کنه ولی در زمینه PC با اختلاف زیادی Gforce بهتره .
اتفاقا برعکسه الان اکثر لپ تاپ ها با گرافیک nvidia میان و معمولا از مدلهای بالای AMD کمتر استفاده میشه (البته یه سری برندها مثل سونی بیشتر از AMD استفاده میکنند)،رو این حساب حرف شما کاملا برعکس هست،البته من خودم گرافیک لپ تاپم 5450 بود و دوستم geforce 105،ولی اون که لپ تاپش از من ارزونترم بود خیلی راحت تر بازی ها رو اجرا میکرد،
ولی از نظر بنده کلا گرافیک های انویدیا تو اجرای بازی ها بهترن،البته منظورم ازین حرف اینه که مدت زمان بیشتری بازی ها رو با فریم قابل قبول اجرا میکنن.با همین 105 شما میتونی black ops 2 رو بازی کنی ولی با 5450 !!!
البته اینم بگم amd معمولا نسبت به nvidia حدود 20درصد ارزونتره تو PC

parsicola
02-08-2013, 14:45

حرفتون رو قبول ندارم دوست من. فعلا amd فقط در رده ارزونقیمتها بهتر عمل میکنه . اونم نسبت به قیمتش. واسه همین هم 90 درصد لبتاپ ها بازار با کارتهای geforce فروخته میشن. سه چهار سال پیش برعکس بود و به جرات 60 درصد لبتاپ ها با کارت سری 4 amd تجهیز میشدند. کافیه یه نگاه به لبتاپ های موجود بازار بندازین

علی شفائیان
02-08-2013, 14:56
اقا ممنون ولی این لب تاب ای سون هست و میتونم درایو های جدید ای ام دی رو دان کنم و خیلی راحت بازی کنم و یه کول پدم بگیرم داغ نکنه

parsicola
02-08-2013, 20:30
خوب اگه باهاش راضی هستی بخرش. اگه قیمتش پائین تر از 2200 باشه می ارزه. وگرنه من نمی خرمش. البته تصمیم با شماست.

aminhitman
04-08-2013, 19:58
ببخشید میشه مدل این لپ تاپی که تو پست اول ذکر کردین رو بگید ؟ و اینکه بگید در نهایت چه مدل از چه برندی خرید کردید ؟؟ منم مثل شما گیمر هستم و دنبال یه مدل در همین رنج

masoud_5april
04-08-2013, 23:06
ببخشید میشه مدل این لپ تاپی که تو پست اول ذکر کردین رو بگید ؟ و اینکه بگید در نهایت چه مدل از چه برندی خرید کردید ؟؟ منم مثل شما گیمر هستم و دنبال یه مدل در همین رنج
ببین منم خودم گیمرم اما باور کنین لپ تاپ واسه بازی حرفه ای نیست،البته باید یه لپ تاپ کار کرده باشی تا بفهمی چی میگم،البته نمیگم بری یه لپ تاپ با گرافیک اینتل بخری نه،منظور من اینه که قبل اینکه بخوای به فکر گرافیکش باشی به فکر طراحی و سخت افزارش باش،ولی خوب اگه میخوای بازی کنی بهتره یه لپ تاپی بگیری که گرافیکش حداقل بالای 640 باشه،ولی مدلهای n46 و k46 (البته من k46 رو پیشنهاد نمیدم)و z500 لنوو از اینا بهترن،ولی بهتره صبر کنی سری جدید بیاد اینجوری بیشتر حق انتخاب داری
موفق باشی

aminhitman
05-08-2013, 14:32
الان شما چی گرفتی؟؟ صبر کردی؟؟ کنسول گرفتی؟؟ pc؟؟ چی کار کردی آخرش؟

masoud_5april
05-08-2013, 15:02
الان شما چی گرفتی؟؟ صبر کردی؟؟ کنسول گرفتی؟؟ pc؟؟ چی کار کردی آخرش؟
من منتظر سری جدیدم اگه مثلا n550jv یه کانفیگی تا 3200 یا s551lb تو همین رنج قیمت وارد شه میگیرم،اما اگه ببینم گرون تره میرم همون n46vz رو میگیرم.
ببین من خودم کلی تحقیق کردم تا به این نتیجه رسیدم.

NOR-1
05-08-2013, 15:06
اینطوری که بهتره 2 تومان لپ تاپ 4540 1 تومان کنسول ps3 new با هارد 500 عالی نیست؟

masoud_5april
05-08-2013, 17:17
اینطوری که بهتره 2 تومان لپ تاپ 4540 1 تومان کنسول ps3 new با هارد 500 عالی نیست؟
راستیتش مثلا من خودم ایسوس رو خیلی دوست دارم،ازینورم سیستمم داره قدیمی میشه و نیازمند یه ارتقای اساسی هستم و به شخصه s400 رو توی اولویتم قرار دادم اما منتظرم ببینم این سری جدیدش با یه گرافیک درست درمون میاد یا نه،راستی شما میدونی کیفیت سری vivobook ایسوس چجوریه ؟ چون راستیتش من که خودم تعریف خوبی از سری K نشنیدم.

mosayeb.heydari
05-08-2013, 17:31
اتفاقا برعکسه الان اکثر لپ تاپ ها با گرافیک nvidia میان و معمولا از مدلهای بالای AMD کمتر استفاده میشه (البته یه سری برندها مثل سونی بیشتر از AMD استفاده میکنند)،رو این حساب حرف شما کاملا برعکس هست،البته من خودم گرافیک لپ تاپم 5450 بود و دوستم geforce 105،ولی اون که لپ تاپش از من ارزونترم بود خیلی راحت تر بازی ها رو اجرا میکرد،
ولی از نظر بنده کلا گرافیک های انویدیا تو اجرای بازی ها بهترن،البته منظورم ازین حرف اینه که مدت زمان بیشتری بازی ها رو با فریم قابل قبول اجرا میکنن.با همین 105 شما میتونی black ops 2 رو بازی کنی ولی با 5450 !!!
البته اینم بگم amd معمولا نسبت به nvidia حدود 20درصد ارزونتره تو PC

ولی یه چیز دیگه هم هست : اینقدر این کارت های گرافیک تنوع دارن که مقایسه بین اونا خیلی مشکله . در ثانی تو اجرای بازی ها هم باز با همدیگه تفاوت دارن و البته ورژن درایورها هم در این امر تأثیر زیادی داره. ولی چیزی که من در مورد گرافیک AMD لپ تاپ HP 4540 گفتم تجربه شخصی خودم و چند تا از دوستانم بود . خود من لپ تاپ رو واسه بازی نخریدم بلکه واسه کارهای نقشه کشی و مهندسی و غیره ... خریدم ولی بازی هم باهاش زیاد اجرا کردم. مسلماً اگه یه بازی خور بخواد واسه بازی به جای PS3 یا Xbox یا PC لپ تاپ بخره کاملاً در اشتباهه.

mosayeb.heydari
05-08-2013, 17:48

میدونی مشکل ما ایرانی ها همینه . هنوز فرهنگ استفاده از وسایل دیجیتال رو نداریم .
-- طرف میره 2 میلیون میده گوشی هوشمند بهترین مارک رو مگیره ولی هنوز فرق GPRS و GPS رو نمیدونه . گهگاهی فقط یه زنگ یا پیامک باهاش میزنه . واسه چی : واسه پز دادن !!!:n05:
-- طرف میره لپ تاپ میخره 3میلیون فقط باهاش میزارتش توی یه کیف سامسونت هر جا میره با خودش میبرتش واسه کلاس گذاشتن. بعد که میری لپ تاپشو میبینی فقط یه بازی انگری برد نصبه و چهار تا آهنگ و شو ریخته روش !:n02: دیدم که میگما !
و.........

حرف من اینه : هر کس باید بر حسب نیازی که داره و البته پولی که داره وسیله دیجیتال بخره :
اگه دانشجویی و کارهای مهندسی انجام میدی و کارت دائم بیرونه و... لپ تاپ بخر .
اگه گرافیستی و کارهای سبک انجام میدی یه PC معمولی با یه مانیتور بزرگ بردار .
اگه گرافیستی و کارهای سنگین انجام میدی یه PC قوی با یه مانیتور بزرگ بردار .
اگه بازی خوری PS3 یا XBOX بردار .
اگه کارهای طراحی و نقاشی دیجیتال انجام میدی و ... یه تبلت بردار .
اگه مسافرت زیاد میری یه گوشی لمسی قوی بردار چون میتونی از قابلیت های GPS ، GPRS و ... به نحو احسن استفاده کنی .
اگه فقط میخوای آهنگ گوش بدی و تیزر و شو ببینی یه گوشی لمسی معمولی بردار.
اگه میخوای عکاسی معمولی و نیمه حرفه ایی انجام بدی یه دوربین DSLR بردار .
اگه میخوای عکاسی حرفه ایی انجام بدی یه دوربین حرفه ایی بردار .
و.....
.
.
.
.

NOR-1
05-08-2013, 20:42
راستیتش مثلا من خودم ایسوس رو خیلی دوست دارم،ازینورم سیستمم داره قدیمی میشه و نیازمند یه ارتقای اساسی هستم و به شخصه s400 رو توی اولویتم قرار دادم اما منتظرم ببینم این سری جدیدش با یه گرافیک درست درمون میاد یا نه،راستی شما میدونی کیفیت سری vivobook ایسوس چجوریه ؟ چون راستیتش من که خودم تعریف خوبی از سری K نشنیدم.

کیفیت vivobook و k در اصل یکیه فقط vivo لمسیه و بعضی مدل ها ویندوز داره اگه این دو گزینه رو برداریم میشه هم قیمت k
دقت کردین مدلی که تازه میاد همه ازش تعریف میکنن و بعد یه مدت که یه مدل بالاتر میاد همه میگن این خوب نیست اینو بگیر مدل k همینطوره vivo هم که تموم شد ازش خوب نمیشنوین
اگه یه سیستم اساسی میخواین n56vz بگیرین که تا چند سال نیاز نداشته باشین اگه FULL و بلوری هم داشت که چه بهتر سری ENVY DV6یا dv7 هم که عالیه
البته نمیشه لپتاپ به عنوان سیستم خانگی محسوب کرد
چون نمیشه انتظاراتی که از pc دارین از لپتاپ داشته باشین
شما تا چقدر میتونی هزینه کنی؟

علی شفائیان
05-08-2013, 20:44
برادران ببخشید من مسافرت بودم خب منم با نظر اقای مسیب موافق هستم من یه لب تاب اچ پی پروبوک 4540اس-اچ خریدم و یه سونی3:n10:البته ددم برام خیلی خرج کرد و گفت تا 7 سال همین و هست دیگه چیز گرونی برات نمیخرم:n28::n14:

masoud_5april
05-08-2013, 21:23
کیفیت vivobook و k در اصل یکیه فقط vivo لمسیه و بعضی مدل ها ویندوز داره اگه این دو گزینه رو برداریم میشه هم قیمت k
دقت کردین مدلی که تازه میاد همه ازش تعریف میکنن و بعد یه مدت که یه مدل بالاتر میاد همه میگن این خوب نیست اینو بگیر مدل k همینطوره vivo هم که تموم شد ازش خوب نمیشنوین
اگه یه سیستم اساسی میخواین n56vz بگیرین که تا چند سال نیاز نداشته باشین اگه FULL و بلوری هم داشت که چه بهتر سری ENVY DV6یا dv7 هم که عالیه
البته نمیشه لپتاپ به عنوان سیستم خانگی محسوب کرد
چون نمیشه انتظاراتی که از pc دارین از لپتاپ داشته باشین
شما تا چقدر میتونی هزینه کنی؟
راستیتش هزینه ای که گذاشتم کنار حدود 3تومنه ولی مثلا من خودم راستیتش n550 چشم رو خیلی گرفته و نهایتش اگرم بیاد تا 3300 یا 3400 باشه میگیرم حتی پایین ترین کانفیگش،چون گرافیکش قویه و صفحه خوبی داره.
ولی گرون باشه مجبورم همین n56 رو بگیرم ولی اینکه کولینگش سمت چپش هست و من بخوام بازی کنم دقیقا همون سمت چپ داغ میشه،این رو اعصابه ولی مجبورم بگیرمش اما امیدوارم با یه قیمت خوب این n550 رو بیارن.

3aman021
05-08-2013, 21:50
داداش ناراحت قیمت نباش دلار قراره بیاد پایین قراره طی ماه های آینده بشه 2000 تومن شایدم کمتر !ضمنا داداش نقد و بررسی n550 رو با دقت بخون میفهمی چقدر کم مصرف تره:5:

masoud_5april
05-08-2013, 22:17
داداش ناراحت قیمت نباش دلار قراره بیاد پایین قراره طی ماه های آینده بشه 2000 تومن شایدم کمتر !ضمنا داداش نقد و بررسی n550 رو با دقت بخون میفهمی چقدر کم مصرف تره:5:
بالاتر نره پایین تر نمیاد،
ولی امیدوارم قیمتش معقول باشه من بتونم بخرم چون زور داره 4 تومن واسه این لپ تاپ.آره مصرفشم خوبه.کلا مناسبه وزنشم خوبه.

3aman021
05-08-2013, 22:23
آره لپ تاپ خوبیه ,4تومن نیست داداشفوقش فول,لمسی باشه 4تومن .بالاتر نمیره ,همین امروز تو اخبار جدید خوندم !!

hamid_IT63
24-08-2013, 09:00
برادران ببخشید من مسافرت بودم خب منم با نظر اقای مسیب موافق هستم من یه لب تاب اچ پی پروبوک 4540اس-اچ خریدم و یه سونی3:n10:البته ددم برام خیلی خرج کرد و گفت تا 7 سال همین و هست دیگه چیز گرونی برات نمیخرم:n28::n14:
اگه کانفیگ core i7 از مدل 4540s hp رو خریدی باید بگم که یه مدل همه چی تموم خریدی چون این مدل هیچی کم نداره و یکی از بهترینای بازاره .